Gantz und Shmuel Shapira / Foto: Ariel Hermoni, Ministerie van Verdediging, PR

Professor Shmuel Shapira MD MPH (kolonel), die van 2013 tot 2021 directeur was van het Israëlisch Instituut voor Biologisch Onderzoek, beweert dat de uitbraak van de apenpokken te maken heeft met mRNA-vaccins. Professor Shapira is ook de oprichter en het hoofd van de afdeling Militaire Geneeskunde aan de Faculteit Geneeskunde van de Hebreeuwse Universiteit en van het IDF Medical Corps. Hij is Senior Research Fellow aan het International Institute for Counter-Terrorism (ICT) van de Reichman Universiteit in Israël, schrijft Kanekoa.

Voordien was Shapira adjunct-directeur-generaal van de Hadassah Medische Organisatie en directeur van de Hadassah School of Public Health aan de Hebreeuwse Universiteit. Hij is gepensioneerd kolonel bij de Israel Defense Forces (IDF) en was hoofd van de trauma-eenheid van de IDF.

Hij heeft meer dan 110 peer-reviewed wetenschappelijke artikelen gepubliceerd en is de redacteur van Essentials of Terror Medicine, Best Practice for Medical Management of Terror Incidents, en Medical Response to Terror Threats.

Vorige week werd Professor Shapira, die “lichamelijk letsel” opliep na zijn derde Pfizer-vaccinatie, door Twitter gecensureerd en gedwongen een bericht te verwijderen waarin stond: “Apenpokken-gevallen waren jarenlang zeldzaam. De laatste jaren is er in Israël één enkel geval gedocumenteerd. Het is aangetoond dat de mRNA-vaccins het natuurlijke immuunsysteem verstoren. Een uitbraak van apenpokken na massale vaccinatie tegen Covid: is geen toeval.”

Professor Shapira, die in januari 2022 zijn Twitter-account opende, heeft zich steeds kritischer uitgelaten over mRNA-vaccins sinds hij voor het eerst de Genesis Award van Israël aan de kaak stelde omdat die aan Pfizer CEO Albert Bourla werd uitgereikt.

  Top 7 van kankerziektes die enorm zijn toegenomen sinds mensen injecties krijgen met Covid spike-eiwitten

Op 18 januari 2022 zei Shapira (uit het Hebreeuws vertaald door Google): “De Israëlische Genesis Award werd aan de CEO van Pfizer gegeven, zo ellendig. In plaats van hem aan een Israëlische wetenschapper te geven, en dat voor een middelmatig, kortwerkend vaccin dat Pfizer een winst van miljarden opleverde, een zielige en verbannen wetenschapper. Bourla zal nu wel tot koning van Israël benoemd worden. Ik herinner u eraan dat gevaccineerd Israël op de vierde plaats staat van het aantal coronapatiënten in de wereld. Er is een kampioenschap!”

Op 6 februari 2022 vroeg Shapira: “Welk cijfer zou u geven aan een vaccin waarmee mensen drie keer gevaccineerd worden en twee keer ziek worden (vanaf vandaag)? Om nog maar te zwijgen van aanzienlijke bijwerkingen[.]”

Op 9 april 2022 zei Shapira: “De CEO van het bedrijf, waarvan miljoenen vaccins in Israël gebruikt zijn voor vaccinatie, verklaarde in een interview met NBC dat Israël dient als het laboratorium van de wereld. Voor zover ik weet, is dit het eerste geval in de geschiedenis waarbij experimentele proefkonijnen een exorbitant tarief betaalden voor hun deelname.”

Op 13 mei 2022 zei Shapira: “Ik heb 3 vaccinaties gekregen, ik ben lichamelijk zeer ernstig gewond geraakt, zoals vele anderen[.] En bovendien is mijn vertrouwen in de aard van de beslissingen en in de processen om ze te nemen ernstig aangetast. Niemand heeft gevraagd en gecontroleerd. Ik zal uit alle macht ervoor vechten dat er waarheidsgetrouwe antwoorden worden gegeven over alle beslissingen en niet alleen over het vaccin[.]”

Op 8 juni 2020 sprak premier Benjamin Netanyahu per videoconferentie met de directeur-generaal van het Israëlisch Instituut voor Biologisch Onderzoek, Professor Shmuel Shapira, en feliciteerde hem met zijn vorderingen bij de ontwikkeling van een vaccin tegen het nieuwe coronavirus.
Op 6 augustus 2020 sprak de Israëlische minister van Defensie Benny Gantz, links, met Professor Shmuel Shapira in het laboratorium van het IIBR in Ness Ziona.

Op 7 juni 2022 zei Shapira: “Wij hebben het hier over het vijfde vaccin in twee en een half jaar. Wanneer het vaccin ontworpen is voor de reeks vanaf januari 2020 (de overgrootvader van de overgrootvader van de huidige varianten). Een vaccin dat infectie niet voorkomt, voorkomt ook geen morbiditeit. En naar verluidt gaat het gepaard met aanzienlijke bijwerkingen, om het zacht uit te drukken. En waarom? Wat is de logica? Welke autoriteit heeft het goedgekeurd? En zeg niet dat het ernstige ziekten voorkomt, dat heeft niemand bewezen.”

Op 8 juni 2022 zei Shapira: “Ik ga door en vraag waarom een verouderd vijfde vaccin wordt toegediend dat geen bescherming biedt tegen ziekten en blijkbaar veel ernstige veel voorkomende bijwerkingen veroorzaakt”.

Op 5 juli 2022 besprak Shapira de “zoon van een 36-jarige Australische vriend” die “ernstige ventriculaire aritmieën kreeg en in hartfalen raakte”, slechts “enkele dagen na het tweede Pfizer-vaccin.”

“De schadevergoeding wordt automatisch door de Australische regering betaald,” zei hij. “Ondanks het gedrag van hun regering geven zij het verband toe en komt de uitdrukking “geen verband” niet in het lexicon voor.”

Op 15 juli 2022 deelde Shapira een grafiek van de COVID-cijfers van New South Wales, waaruit een verhoogd risico op COVID-infectie blijkt bij elke nieuwe dosis van het mRNA-vaccin, waarop hij commentaar gaf: “Volgens officiële gegevens uit Australië is de kans dat u ziek wordt groter naarmate u meer injecties krijgt, want bij de vierde injectie verspringt de kans dramatisch. Volgens deze studie is het zogenaamd een anti-vaccin, althans volgens wat mij geleerd is.”

Op 18 juli 2022 zei Shapira: “Ik ben niet anti-vaccin, ik ben anti-stommiteit, anti-vervalste wetenschap, en anti-incompetent management.”

Op 28 juli 2022 zei Shapira: “T waarschuwde mij om de T te verwijderen die MP verbindt met C. Elke dag begrijp ik beter waar wij leven en in welk jaar.”

Met andere woorden, Twitter waarschuwde hem om de tweet te verwijderen die de apenpokken met het COVID-vaccin verbond.

  Echoscopist ziet sterke toename van hartproblemen, miskramen en beroertes

Op 31 juli 2022 deelde Shapira een link naar de OpenVaers COVID Vaccine Adverse Event Reports, waaruit een totaal van 1.357.937 meldingen bleek, waaronder 170.151 ziekenhuisopnamen en 29.790 sterfgevallen, waarboven hij eenvoudigweg opmerkte: “Veilig & Efficiënt”.

Samenvattend is Professor Shmuel Shapira, als directeur-generaal van het Israëlisch Instituut voor Biologisch Onderzoek, misschien wel de hoogstgeplaatste medisch-wetenschapper ter wereld die openlijk kritiek heeft op de COVID-vaccins.

Het Israëlisch Instituut voor Biologisch Onderzoek werd in 1952 opgericht als een onderzoeksinstituut van de regering, door een groep wetenschappers van de Israel Defence Forces.

Sindsdien heeft het IIBR onderzoek en ontwikkeling verricht op het gebied van biologische, chemische en milieuwetenschappen om de Staat Israël te voorzien van capaciteiten om zich tegen chemische en biologische wapens te verdedigen.

In een na-lockdown wereld, waar regeringen steeds meer coördineren met Twitter, Facebook en YouTube om kritiek op COVID-vaccins te censureren, wordt zelfs een hooggeplaatste medisch-wetenschapper het zwijgen opgelegd omdat hij spreekt over de wetenschap die het narratief van de farmaceutische industrie tegenspreekt.

Hopelijk kan Professor Shmuel Shapira – die vroeger de topwetenschapper van het Israëlische leger was bij het onderzoek naar chemische en biologische wapens – nu zijn pijlen richten op de COVID mRNA vaccins en meer aandacht vestigen op de dood en vernietiging die zij aan vele mensen in de wereld brengen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wij mogen de oorlog tegen de ongevaccineerden nooit vergeven of vergetenVolg Frontnieuws op Telegram

  Een opiniestuk in mainstream media Newsweek roept op tot "verontschuldigingen" en "onderzoeken"

Lees meer over:

Vorig artikelDokter die “Geen Prik, Geen Baan” aanmoedigde krijgt plotseling een hartaanval
Volgend artikelNederland is nu ground zero voor de wereldwijde hongersnoodagenda nu de regering een nep stikstofcrisis creëert om de landbouwsector van het land te vernietigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Censuur betekent altijd dat er iets verborgen moet blijven. Hier een indicatie waarom de vaccins er zo bliksemsnel waren:
  https://sputniknews.com/20220804/russian-defense-ministry-spread-of-covid-19-pandemic-indicates-man-made-nature-us-involvement-1098115367.html
  Tot voor kort stond het record in snelheid voor vaccinontwikkeling op het vaccin tegen Bof, omdat dat vaccin gebaseerd is op een al bestaand vaccin tegen een tropische ziekte op VIER jaar! Een volledig nieuw vaccin ontwikkelen duurt doorgaans 10 á 15 jaar!
  Het huidige knoeiwerk heeft misschien na de apenpokken nog andere gevolgen:
  https://sputniknews.com/20220804/once-eradicated-polio-detected-in-more-new-york-water-samples-triggering-community-spread-fears-1098128500.html
  Daar gaan we, de ene vrijwel verdwenen ziekte na de andere komt terug.

 2. Er wordt ons altijd verteld dat we de wetenschap en de specialisten moeten volgen, maar blijkbaar alleen die specialisten dewelke de versie der regeringen ondersteunen. Alle anderen, waaronder ook wetenschappers, dewelke voorheer aangeziene leden der medische en wetenschappelijke gemeenschap waren, worden mondood gemaakt en hun reputatie vernietigt. Al dit terwijl lui zoals Bill Gates, dewelke absoluut geen medische opleidig heb gehad en zelfs een college dropout gewezen is, boeken kunnen schrijven over pandemieen en geloofd worden als waren ze de messias zelf. We leven in waarhaft krankzinnige tijden.

 3. Deze arts kan wel eens gelijk hebben. In een Duits artikel van 7 juli (bron Report24.news) zegt Dr. Wolfgang Wodarg: het is eerder het typische klinische beeld van herpes zoster , een van de meest voorkomende bijwerkingen van de covid vaccins ( auto-immune blistering disease.)
  Niemand die verder de vraag stelt. Waar komt het vandaan als het niet door het vaccin komt. Er was nauwelijks of geen sprake van dat het in Europa rond doolde. Het is in 1958 ontdekt in Centraal Afrika en ik denk niet dat al die 16000 mensen die het nu zouden hebben allemaal in Centraal Afrika met aapjes gespeeld hebben!

 4. ik ben onlangs van twitter gegooid dat zegt veel over twitter. onlangs nog een prikverslaafde met zijn brommer onderuit en 10 minuten later in de ambulance overleden, gelukkig had hij zijn derde prik anders was het veel erger.

 5. Pas ook op voor de spikes die pas gevaccineerden uitademen. Het inademen daarvan hebben in mijn hersenen talloze bloedstolsels opgewekt. Mijn cortex, neocortex en hersenstam zijn ernstig aangetast, de hersenen als geheel zijn gekrompen.
  Diverse artsen zijn verbijsterd dat ik bijvoorbeeld dit stukje kan schrijven .
  De MRI zag er dramatisch uit, toch word ik pas 13 december in het UMCG verwacht. ( normale wachttijd is vier weken na verwijzing huisarts, omdat de neuroloog me speciaal ingestuurd heeft mag ik na vier maanden komen en alleen met de juiste zorgverzekering……
  Ik heb haast het idee dat ze denken dat ik de afspraak niet na kan komen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in