Bill Gates heeft een nieuwe, wafelachtige mRNA-folie onthuld die bij kamertemperatuur kan worden bewaard en onder de tong kan worden toegediend voor het toedienen van vaccins zonder naalden.

De door Gates gefinancierde Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) werkt samen met Jurata Thin Film Inc, met een investering van $1,2 miljoen om Jurata te helpen bij de ontwikkeling van zijn eigen vaccinplatform, waarvan het bedrijf beweert dat het mRNA-bevattende lipide nanodeeltje vaccintechnologieën stabiliseert in een dunne folie.

The Defender bericht:

Jurata beweert dat de folie ontworpen is om “thermostabiel” te zijn, geproduceerd en opgeslagen te worden bij kamertemperatuur en drie jaar stabiel te blijven, waardoor de energie-intensieve koude opslag die nodig is voor de huidige mRNA-vaccins overbodig wordt.

De folie kan binnen in de wang of onder de tong worden geplaatst om het vaccin toe te dienen. Het kan ook worden gerehydrateerd met een waterige oplossing en nasaal worden ingenomen of op een andere manier die geen passage door het spijsverteringskanaal vereist.

Jurata en CEPI beweren dat de technologie de sleutel is om vaccins bij arme mensen over de hele wereld te krijgen. “Als de technologie succesvol blijkt te zijn,” aldus CEPI in haar persbericht, “zal deze helpen om de toegang tot mRNA-vaccins uit te breiden in minder bedeelde regio’s en om de wereldwijde respons op toekomstige uitbraken van infectieziekten te verbeteren”.

Wetenschappers die met The Defender spraken, zeiden echter dat “succes” op korte termijn onwaarschijnlijk leek. Ze zeiden ook dat de technologie problemen zou kunnen opleveren die nog verder gaan dan de ernstige risico’s die bekend zijn bij de bestaande mRNA-transfectietechnologie.

Brian Hooker, Ph.D., senior directeur wetenschap en onderzoek bij Children’s Health Defense (CHD), zei:

“Vaccins vereisen koude opslag (meestal koeling) en mRNA-vaccins zijn bijzonder gevoelig voor hitteschade tijdens transport en opslag. Een thermostabiel platform maakt koeling volledig overbodig en zou een enorme doorbraak betekenen in het afschaffen van de ‘cold chain’-vereisten bij het leveren van vaccins aan ontwikkelingslanden.

“Maar afgezien van de andere voor de hand liggende problemen met mRNA-vaccins, zou ik me zorgen maken dat het mRNA niet zo thermostabiel zou zijn als wordt beweerd en dat dit sequentiemutaties en andere schade aan de genetische code zou veroorzaken.”

Jurata is een klein biotechbedrijf dat folies ontwikkelt voor het toedienen van vaccins en andere therapeutica. De oprichters richtten ook Bamboo Therapeutics op, een biotechbedrijf voor gentherapie dat in 2016 werd overgenomen door Pfizer in een deal ter waarde van $827 dollar.

Thermostabiele, naaldvrije vaccins zijn een ‘afleidingsmanoeuvre’

Jurata is de vijfde partner die is aangekondigd in het kader van CEPI’s oproep van januari 2022 tot het indienen van voorstellen voor innovaties op het gebied van de productie van thermostabiele vaccins. Het bedrijf zei dat er meer aankondigingen in het verschiet liggen.

  Pfizer-studie: 79% van de gevaccineerde kinderen ouder dan 12 jaar kreeg bijwerkingen

Onlangs hebben organisaties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), Gavi, de Vaccine Alliance en de Bill & Melinda Gates Foundation de potentiële voordelen van technologieën voor het toedienen van vaccins zonder naalden, waaronder microarray patches, pennen en nu ook microfolies, aangeprezen als “baanbrekend“, “game changers” en “de toekomst van vaccinatie.”

Ze beweren dat deze technologieën het potentieel hebben om vaccins toegankelijk te maken voor afgelegen gebieden, met name in het Mondiale Zuiden, waar infrastructuur voor de koelopslag die nodig is voor vaccins ontbreekt, vooral voor mRNA-vaccins die ultrakoude temperaturen van -20 graden Celsius tot -80 C vereisen.

Ze zeggen ook dat deze technologieën kunnen “helpen bij het bevorderen van de inname van vaccins in gebieden waar men aarzelt om te vaccineren” en de behoefte aan zorgverleners kunnen verminderen door mensen in staat te stellen zelf vaccins toe te dienen.

Onder de voorwaarden van de overeenkomst met CEPI, heeft Jurata toegezegd om de levering van vaccins aan het Mondiale Zuiden veilig te stellen door een hoeveelheid vaccins te produceren “die nodig is om te voldoen aan de behoeften van de volksgezondheid”, door betaalbare prijzen vast te stellen voor landen in het Mondiale Zuiden en door mogelijk de technologie over te dragen aan fabrikanten in het Mondiale Zuiden.

Thermostabiele naaldloze technologieën worden op grote schaal gepromoot, ook al zijn er nog maar weinig klinische onderzoeken op deze technologieën afgerond en is er nog geen vaccin goedgekeurd door regelgevende instanties.

CHD stafwetenschapper J. Jay Couey, Ph.D., vertelde aan The Defender dat hij denkt dat de hype rond dergelijke technologieën een “afleidingsmanoeuvre” is, bedoeld om het publiek te laten denken dat eventuele problemen met deze vaccins technische kwesties zijn over opslag of toedieningsmethoden – in plaats van de veel ernstiger bedreiging die uitgaat van mRNA-transfectietechnologieën zelf.

Ondanks alle ophef over nieuwe methoden voor het toedienen van vaccins, werd het allereerste klinische onderzoek met vaccinpleisters bij kinderen voor het mazelen-rubella vaccin dat in Gambia werd getest, pas in mei gedeeld door Micron Biomedical tijdens de Microneedles 2023 conferentie in Seattle.

Het Fase 1/2 onderzoek leverde “veelbelovende” resultaten op, hoewel de onderzoeksresultaten tot op heden nog niet zijn gepubliceerd in een peer-reviewed publicatie.

Ondanks het beperkte onderzoek gaf de Gates Foundation Micron Biomedical in november $23,6 miljoen om de eerste massaproductie van de naaldloze vaccintechnologie te financieren. De Centers for Disease Control and Prevention zijn ook een partnerschap aangegaan met Micron.

  Dennennaaldboom: Een supermedicijn tegen de schadelijke spike-eiwitten van het covid-vaccin & andere nuttige verwijzingen voor spike ontgifting

CEPI zegt te hopen de financiering te kunnen gebruiken om de ontwikkeling van dergelijke vaccins te stimuleren.

“We zijn echt op zoek naar een stap voorwaarts in de manier waarop sommige van deze vaccins kunnen worden opgeslagen en afgeleverd,” zei Ingrid Kromann, CEPI’s waarnemend directeur van Vaccin Manufacturing and Supply Chain in een persbericht over de financieringsmogelijkheid.

Van de $17,5 miljoen die CEPI uittrekt voor de ontwikkeling van thermostabiele vaccins, heeft het al $2 miljoen toegekend aan Tiba Biotech voor zijn RNA-nanodeeltjesplatform, $4,3 miljoen aan Vaxxas voor preklinische proeven met een microarray patch, $3,6 miljoen aan Gennova Biopharmaceuticals voor een zelfversterkend mRNA-platform en $1,6 miljoen aan AvaxziPen – een naaldloos platform om vaste-dosis-vaccins af te leveren via een penapplicator.

In het geval van Jurata’s microfolie zal de CEPI-financiering preklinische proeven ondersteunen.

Gezien het feit dat mRNA-technologie “een van de technologische ‘stralende sterren’ werd tijdens de COVID-19 pandemie,” zei Kromman, zullen thermostabiele vaccins met gemakkelijke toediening zoals die van Jurata essentieel zijn voor “het bevorderen van CEPI’s plan om voorbereid te zijn op pandemieën om de snelheid en schaal van onze reactie op toekomstige epidemieën en pandemieën te versnellen, en de toegang tot vaccindoses te vergroten.”

Het zoveelste door Controligarchen gesteunde initiatief

CEPI beschrijft zichzelf als “een innovatief wereldwijd samenwerkingsverband tussen publieke, private, filantropische en maatschappelijke organisaties” dat in 2017 werd gelanceerd op het World Economic Forum (WEF) in Davos, “om de reactietijd op epidemieën te verkorten door vaccins te maken die snel kunnen worden vrijgegeven zodra een uitbraak zich voordoet.”

De Gates Foundation heeft CEPI mede opgericht met een investering van $460 miljoen. De Wellcome Trust en het WEF zijn ook financiers. De CEO van CEPI, Dr. Richard J. Hatchett, was eerder waarnemend directeur van de U.S. Biomedical Advanced Research and Development Authority.

Bill Gates legde uit waarom hij CEPI heeft opgericht:

“Helaas is er geen natuurlijke markt voor vaccins, ook al is er een aanzienlijk risico op epidemieën. Je moet regeringen de juiste stimulansstructuur laten creëren. Als je kunt voorspellen wat de ziekteverwekkers zullen zijn en een voorraad vaccins kunt aanleggen, dan zou dat een heel goede reactie zijn.”

Medewerkers van de Gates Foundation hebben stem- en niet-stemfuncties in het bestuur van CEPI, net als medewerkers van de WHO.

“CEPI is weer zo’n ‘Controligarchen’-initiatief dat de nationale soevereiniteit en individuele autonomie probeert te ondermijnen onder het mom van filantropie en het redden van levens,” vertelde Seamus Bruner, auteur van “Controligarchs: Exposing the Billionaire Class, their Secret Deals, and the Globalist Plot to Dominate Your Life,” aan The Defender.

  Britse man tijdelijk verbannen van Facebook na delen gruwelijke foto van na-AstraZeneca, honkbalgrote bloedprop in zijn arm

“Ze doen dit door crises – echte en gefabriceerde – te gebruiken om de besluitvorming over te hevelen van gekozen vertegenwoordigers naar zogenaamde deskundigen en supranationale organisaties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie, die worden gefinancierd en gecontroleerd door een ongekozen – en dus oncontroleerbare – elite“, aldus Bruner.

De huidige financiering maakt deel uit van het $3,5 miljard kostende pandemic preparedness plan van CEPI om voorbereid te zijn op pandemieën, dat in maart 2021 werd gelanceerd om technologieën te ontwikkelen om de snelheid en schaal van de ontwikkeling van vaccins voor opkomende pandemieën op te voeren, zodat de ontwikkelingstijd van vaccins kan worden teruggebracht tot 100 dagen.

In het verleden duurde de ontwikkeling van vaccins 10-15 jaar. De mRNA COVID-19 vaccins werden in minder dan een jaar ontwikkeld onder Operation Warp Speed.

Het aantal bijwerkingen dat in het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) alleen al van de COVID-19 vaccins is gemeld, is ongekend in de geschiedenis van vaccins, met 1.872.034 gemelde bijwerkingen per 24 november.

Onderzoekers van Correlation Research in the Public Interest schatten dat er een oorzakelijk verband is tussen de vaccins en ongeveer 17 miljoen sterfgevallen wereldwijd.

De missie van CEPI onder het paraatheidsplan is het financieren van de ontwikkeling van “snellereactieplatforms om vaccins te ontwikkelen tegen ‘Ziekte X’“. – de plaatsvervangende naam van de WHO voor een ziekte die op dit moment onbekend is of niet bestaat, maar die de potentie heeft om verwoestend te zijn voor de mensheid.

Het spookbeeld van Ziekte X was een van de redenen voor de Wereldgezondheidsvergadering om het budget van de WHO in juni met 20% te verhogen.

CEPI stelt dat “hoe sneller een effectief vaccin wordt ontwikkeld en ingezet, hoe sneller een potentiële pandemische dreiging kan worden ingedamd en beheerst als het wordt gebruikt.”

“De eindeloze reeks medicijnen en gentherapieën waar CEPI aan werkt – toegediend via injecties en andere mechanismen – kan uiteindelijk vrijwillig zijn. Maar als Controligarchen zoals CEPI’s belangrijkste individuele weldoener Bill Gates hun zin krijgen, zullen ze verplicht worden,” aldus Bruner.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates, “Aerogel” en het volgende stadium van mRNA-“vaccins”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU gaat ‘X permanent sluiten’ als Musk alternatieve media niet verbant
Volgend artikelDe verborgen tol: Bagatelliseert Israël zijn dode soldaten?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Wie hierop zit te wachten, steke zijn hand op! Niemand, mooi, dan beschouwen we die zaak als afgedaan. Een oplossing die op een ziekte zit te wachten. Nog even de laatste DKTP prikken voor mijn kinderen laten zetten en we worden met zijn allen anti-vaxer. Helemaal zo gek nog niet. We moeten maar eens af van die nare zweem die om het woord ‘anti-vaxer’ hangt.

  • Ben bang dat het zijn laatste woordje nog niet is, maar wie weet. Zo dicht bij de prikken, moet er toch wel wat shedding plaatsvinden hoop ik…

 2. De voorspelling van de volgende pandemie: VACCELERATIE-ranglijst van de Blueprint for Action to Prevent Epidemics van de Wereldgezondheidsorganisatie

  Invoering
  In de Research and Development (R&D) Blueprint for Action to Prevent Epidemics van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) , een actieplan, worden verschillende infectieziekten benadrukt als cruciale doelstellingen voor preventie. Deze infecties werden geselecteerd op basis van een grondige beoordeling van factoren zoals overdraagbaarheid, infectiviteit, ernst en evolutionair potentieel. In lijn met deze blauwdruk heeft het VACCELERATE Site Network experts op het gebied van infectieziekten benaderd om de ziekten die in de R&D Blueprint van de WHO zijn opgenomen, te rangschikken op basis van het waargenomen risico om een ​​pandemie te veroorzaken. VACCELERATIE is een door de EU gefinancierd collaboratief Europees netwerk van klinische proeflocaties, opgericht om te reageren op opkomende pandemieën en om de capaciteiten voor de ontwikkeling van vaccins te verbeteren. >>>

  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1477893923001369#sec7

 3. Anafylactische tong, druiptong, hamsterwangen of een gordelroos gezicht. Weer eens wat anders als een pijnlijke arm en doet het leuk op Facebook!

 4. Wanneer stopt deze waanzin nu ? Het wordt steeds gekker, maak een einde aan de genocide en wanneer gaat Gates naar Gitmo, dit is een zeer kwaadaardige kloon

 5. Dit zembla’s docu over pfas
  https://www.youtube.com/watch?v=xCmE2ARgEj0

  Was al in jaren 70/80 in het nieuws
  Bewijst ook dat overheid er gewoon
  van wist en het liet gaan want amerikaans

  Methode is simpel,
  Je zoekt wat goed gelovig personeel (voor het narratief)
  dat geen verstand heeft van de materie,
  chemie in dit geval, (Kan niet beoordelen wat waar is en wat onzin)
  betaald ze een mooi salaris, (Afkopen)

  Signalen in het bedrijf waren er vollop:
  Elke 2 jaar nieuwe leidinggevenden
  Bloedmonsters van jan en alleman afnemen
  Klets verhalen over veiligheid
  Rare procedures

  Onze 0overheid werd ook steeds dommer
  Weg bezuinigen van de eigen inspectie diensten (Loyaliteit van een uitzendkracht)
  en inhuren uit de markt (Commercieelen betalen beter en hebben veel meer opdrachten dus ….)

 6. Major shift in the Schumann Resonance. Planet’s explained in human thoughts. 2024 will be radically different. https://youtu.be/EMBqpKOpDCo?si=UvTcS7P4paRTJfI7

  Shifting to a quantum level of evolution is a total game-changer. This is what I think we all need to do, whether we use a Healy or not. 2024 ENERGY UPDATE – Major Events will SHOCK Humanity!! 🔥 https://youtu.be/gXI8qwEV8-M?si=FzA2qg-aSajpY5et

  Galactic Gateway Wide Open! Original 12D Crystalline Template SOLSTICE PREPARATION. The Ultimate Guide to Symptoms of Ascension.

  Symptoms of ascension are physical and emotional changes due to the shift in consciousness and vibration on Earth. They can include changes in body temperature, flu-like symptoms, heart palpitations, sleep disturbances, psychic abilities, dietary changes, and more.

  Ascension symptoms are signs that you are shifting your consciousness and vibration to a higher level. They result from the massive amounts of light and energy flooding the planet and affecting everyone. They also indicate your personal and collective evolution as a spiritual being.

  In other words, they are the growing pains of your soul. https://www.mccoysrockshop.com/2023/04/symptoms-of-ascension.html

  Enter the new year feeling more centered, conscious, and empowered.

 7. Jonge mensen sterven als ratten, maar dit tuig blijft maar rondhuppelen. Best wel vreemd, de Rutte’s, Biden’s, Gates en koninkjes blijven maar gezond en actief. Geeft te denken.

 8. The term Disease X is used by the WHO as a placeholder to describe a disease that’s unknown to medical science as a cause of human infections.

  Zie de mondkapjesplicht en social distance 1,5 meter alweer aankomen.
  Opnieuw gaat het natuurlijk over verzonnen zeer besmettelijke en gevaarlijke infectieziekten overgebracht door bacteriën, virussen, parasieten en schimmels (zoönose) op de mens. Zo kan door de WHO worden uitgeroepen dat er een besmettelijke ziekte wereldwijd is uitgebroken door bijv. honden en dit “advies” door regeringen wordt overgenomen. De regering verordoneert de bevolking het vrijwillig afstand en inleveren van hun huisdier voor preventieve vernietiging, zo niet dan wordt deze gedwongen in beslag genomen. Zo later ook met katten, konijnen, vogels etc.

  ,,You own nothing and be happy”

 9. Ja die zijn wel vrijgesteld van prikjes; het geeft je te denken. Ik ben geen anti-vaccer; ik ben een: GEHEELONTHOUDER. Blijf maar liever gezond lieve mensen.

 10. Waarom krijgt deze man nog steeds een podium, als in de tweede kamer de ene politicus de andere een lul noemt bijvoorbeeld, wordt hij vervolgd……en deze moordmachine Bill Gates predikt vergif en dood en we laten hem z’n gang gaan ??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in