De Bill & Melinda Gates Foundation financiert nu studies over hoe mensen het best kunnen worden gemanipuleerd om “toekomstige” COVID-19 vaccins te nemen – inclusief “gerichte” berichtgeving en financiële compensatie – ondanks het feit dat studies verbanden blijven aantonen tussen het vaccin en hartspierontsteking, bericht Natalie Winters.

Onderzoekers gesteund door de Gates Foundation publiceerden een studie getiteld “Overcoming Vaccine Hesitancy for Future COVID-19 and HIV Vaccines: Lessons from Measles and HPV Vaccines”, dat tot doel heeft de terughoudendheid ten aanzien van vaccins te verminderen.

Op 11 augustus publiceerden de onderzoekers een “verhalend overzicht van studies over interventies om aarzeling bij mazelen en humaan papillomavirusvaccins aan te pakken” om de geleerde lessen toe te passen op toekomstige vaccins.

De onderzoekers merken specifiek op dat hun belangrijkste doel is de kans te vergroten dat mensen zich laten vaccineren met “toekomstige” COVID-19 vaccins, en concluderen dat “de meest succesvolle interventies direct gericht waren op de te vaccineren populatie”.

Gates betaalde studie.

“Het gebruik van financiële prikkels zou een potentieel instrument kunnen zijn om de opname van vaccins te verbeteren”, aldus het artikel, dat gebaseerd is op een overzicht van meer dan 150 wetenschappelijke artikelen.

“De formulering van boodschappen is een doeltreffend instrument om vaccins te promoten; boodschappen moeten echter zorgvuldig worden geformuleerd en gericht op de geïnteresseerde bevolking. Financiële prikkels, gratis vaccins en het gebruik van vaccinkampioenen moeten worden overwogen in toekomstige vaccinatiecampagnes, aangezien deze succesvol zijn geweest in het verhogen van de vaccinatiegraad voor zowel mazelen als HPV,” concludeert de studie, die ook aanbeveelt om vaccinatieprogramma’s uit te voeren in scholen, universiteiten of gezondheidszorgomgevingen om adolescenten en/of volwassenen te bereiken.

  Top dokters spreken zich uit tegen het Corona narratief

De studie komt te midden van een reclamecampagne die zich richt op hartspierontsteking bij kinderen, waarvan in studies herhaaldelijk is aangetoond dat het een bijwerking is van het COVID-19 vaccin.

New York Presbyterian Hospital, bijvoorbeeld, heeft op 6 september een promotievideo met de titel “Pediatric Patient Story – Suri (30s version)” geüpload naar zijn YouTube-kanaal.

“Suri had ernstige buikpijn, wat myocarditis bleek te zijn, een ernstige hartinfectie. Ons multidisciplinair pediatrisch intensive care team werkte aan het reguleren van haar hartslag – en zorgde ervoor dat ze zich weer zichzelf voelde,” luidt het bijschrift van de video.

De publiciteit volgt op een rapport van de American Heart Association waarin wordt erkend dat “de risico’s voor myocarditis minder zeker zijn bij jongere mensen en na opeenvolgende doses vaccinatie”.

Het verband is vooral uitgesproken bij jonge mannen, zo bleek uit de studie:

“Bij mannen jonger dan 40 jaar was het aantal gevallen van overtollige myocarditis per miljoen mensen hoger na een tweede dosis mRNA-1273 dan na een positieve SARS-CoV-2 test (97 [95% CI, 91-99] versus 16 [95% CI, 12-18]).”

“Bij vrouwen jonger dan 40 jaar was het aantal excessieve voorvallen per miljoen vergelijkbaar na een tweede dosis mRNA-1273 en een positieve test (7 [95 % CI, 1-9] versus 8 [95 % CI, 6-8]),” voegt het toe.

Naast de mogelijke nadelen van een COVID-19 vaccin hebben andere studies aangetoond dat het product niet zo goed immuniseert als natuurlijke antilichamen of zoals beloofd door de farmaceutische bedrijven die de vaccins produceren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

PSYOP-19 Kindermoord in open zicht: Verhaal van een kinderpatiënt – SuriVolg Frontnieuws op Telegram

  Het is tijd om onderzoekers te arresteren, te vervolgen en te executeren die kinderen gebruiken voor medische experimenten met COVID-vaccins

Lees meer over:

Vorig artikelDuidelijk: Rusland zal op aanvallen op de Donbass-regio reageren als een aanval op zijn eigen grondgebied als ze stemmen om onder zijn controle te komen
Volgend artikelWat westerse media verbergen over de toespraak van Lavrov in de VN-Veiligheidsraad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  • 2 van mijn zonen zijn gemanipuleerd…
   Onder het mom van: dan mag alles weer…
   Niet dus..
   Ze zijn gelukkig niet ziek.
   Dochter vriendin geprikt en sindsdien altijd ziek.

 1. Zelfs “vaccinkampioenen” toch lief ern mooie bokaal bij het graf.

  Nooit is nooit en blijft nooit.
  We hebben hier met één van de kwaadaardigste beesten in de historie te maken.

 2. Wij weten al geruime tijd dat deze “vaccins” grote rotzooi zijn. Hoe ze dan nog kunnen bedenken dat wij ons zullen laten prikken is gewoon lachwekkend. Nee Billy jouw stichting kan mijn rug op ,ik heb me nooit met deze “vaccins” ingelaten en dat zal ook nooit gebeuren. Verspilde energie!!!

 3. Ik denk dat ome billie zichzelf klaar mag maken voor een “betere opname” van alle vaccins die er zijn en dan via het oog toegediend. Deze rat kan daarna op de brandstapel maar de schapen denken hij een goed man is en mensen helpt.

  Walgelijk en het is zo bizar dat ze niets willen zien of horen als je mensen verteld hoe het zit en dit soort gajes geloven ze. Elke leugen slikken ze door en zo kunnen deze mensen hun gang maar blijven gaan.

 4. Jullie moeten jezelf eens gaan aanwennen de HEEL BELANGRIJKE vraag WAAROM te stellen, ipv steeds maar verontwaardigd te reageren…. Gates pompt er echt niet voor niets zoveel geld in. Hij kan het, en hij WIL dat iedereen een gifspuit neemt, en daar is een REDEN voor. Als je op die manier gaat kijken naar wat je medemens uitspookt, dan ga je de touwtjes aan elkaar verbinden, en dan kom je maar op 1 ding uit. En dat is dat hij wil dat iedereen een GMO wordt, en ook daar is een reden voor. (die heb ik hier al meerderemalen opgeschreven.)

  Als je naar het WAAROM gaat zoeken, dan kom je op heel veel antwoorden, details en aanleidingen.

  Het is je eigen keuze, je kan ook vasthouden aan de gifspuit, de bijwerkingen, de oorlog, de angstaanjagerij van de kern oplossing, etc etc. Maar niets van die dingen vertelt je over het WAAROM van al die programma’s…. en wat het uiteindelijke doel is….

  Sterkte iedereen.

 5. Bill Gates dewelke zijn college studies heb afgebroken en geen enkele geneeskundige uitbeelding heb wordt geviert door het establishment als een authoriteit op dit gebied. Terzelfdertijd worden echte experten zoals Michael Yeadon met meer als twintig jaar ervaring als chef van de afdeling virus infecties bij Pfizer en Robert Malone die maatwijzend was in de ontwikkeling van mRNA vaccinaties als Fake news verspreider gebrandmerkt omdat zij niet de officiele leugens van regering en fake media willen meespelen.

 6. als het woord vaccin valt telt maar één ding : enorme winsten voor big farma , denken die nu echt dat ze nog vaccins zullen verkopen na dat er miljoenen zijn gestorven aan hun rommel? het deugd niet , ze zitten alleminst in met de gezondheid van de bevolking….er komt voor de rest van mijn leven geen enkel vaccin meer in mijn lijf , dààr hebben ze wél voor gezorgd , na 40 jaar is er nog altijd géén vaccin voor aids , na 100 jaar is er nog altijd géén vaccin voor kanker , ook niet voor de griep die elk jaar terug keert , maar voor een nep virus hebben ze’r wel één binnen enkele maanden , en dat word dan ook nog gedwongen verplicht , je moet wel degelijk naief of totaal dom zijn om in de toekomst nog een vaccin te nemen , je helpt hen in plaats van uzelf , ze lachen jullie vierkant uit

 7. Ik heb ergens vernomen dat Bill Gates (Rockefeller-telg) en zijn vrouw Belinda op last van de regering van India zijn geëxecuteerd, vanwege de schandalige ‘poliovaccinaties’ waarbij vele duizenden meisjes onvrachtbaar en/of verlamd zijn geraakt.

 8. Een grotere bedreiging voor de mensen zijn de extreemste extremenfascisten.
  Extreemste extremenfascisten waarvoor de volksverraders met alle plezier voor blijken te willen marcheren.
  Een verschrikkelijke debiel die steeds maar reageert met stompzinnig gegrinnik.
  Ander gestoordelingen die natuurlijk een spuitje gegeven had moeten worden, die maar weglopen, als het voorgeschreven script niet wordt gevolgd!

  Tot een paar jaar geleden riepen al die lamzakken “de tweede wereldoorlog, nooit meer”!
  De laatste twee jaar is overduidelijk geworden dat vele bereidt zijn om het fascisme, het nazisme nieuw leven in te blazen.

  Bill Gates, Klausie, de Sieg-Griet, de moderne Seyss-Inquart, de dochter van oorlogscrimineel Zorreguieta, ze vormen een grotere bedreiging dan welk virus dan ook!
  De mensheid loopt gevaar, zolang zijn niet zijn betreden!
  En natuurlijk al dat stompzinnige volk wat voor hun marcheert.
  Wat verteld kan worden dat er mensen op staat ter plekke doodvallen, omdat er een of ander virus rond waait!
  Koekkoek!

  Nog Marsmannetjes gezien, die zouden er ook aankomen / er al moeten zijn 🙂
  Ja, kindertjes, zwarte-piet kan niet meer, dus als jullie nu stout zijn worden jullie meegenomen door de Marsmannetjes!

  Verrek!
  Zou de regering bestaan uit marsmannetjes.
  Het zou veel verklaren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in