Oh geweldig. Bill Gates heeft een ander idee. Wij dachten dat hij sinds zijn scheiding was ondergedoken of dat hem was aangeraden zich gedeisd te houden. Hij heeft niet veel meer gezegd sedert dat ongemakkelijke interview van afgelopen zomer, toen hij toegaf “verschillende diners” te hebben gehad met zijn pedofiele vriend Jeffrey Epstein, schrijft Celeste McGovern.

“Wel, hij is dood,” zei Gates lichtvoetig over de kinderhandelaar die in afwachting van zijn proces in een gevangeniscel stierf. Hij sprak alleen met Epstein (naar verluidt in Epsteins privé-vliegtuig, de “Lolita Express”) om miljarden te krijgen voor “filantropie,” legde hij uit. Oh ja, en voor advies over zijn “giftige” huwelijk met Melinda.

Misschien heeft zij geluk dat zij het er levend vanaf heeft gebracht – en met $60 miljard – maar je moet je afvragen hoe lang geleden zij erachter is gekomen dat hij niet is wat zij dacht dat hij was.

Maar Bill is terug. En schaamteloos als altijd.

Hij vertelde een TED-publiek in Vancouver deze maand dat hij had zitten denken aan keizer Augustus en hoe die de eerste permanente brandweer oprichtte, een team dat klaarstond om branden te blussen als ze zich voordeden. Zo heeft de wereld ook een permanente, met belastinggeld gefinancierde, mondiale pandemie-brandweer van $1 miljard per jaar nodig, zei Gates, om virussen te blussen als ze opduiken.

Hij noemde het een Global Epidemic Response and Mobilization team (“GERM” afgekort) en beschreef hoe de leden ervan over de hele wereld gestationeerd zouden worden in kantoren van het Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en met parachutes naar de brandhaarden zouden springen, net als in films. Bill liet zelfs een filmpje zien uit een uitbraakfilm uit de jaren ’90, met mannen in oranje hazmatpakken die ergens uit een helikopter springen om lijken te onderzoeken. Hoewel er natuurlijk de CDC, de Wereldgezondheidsorganisatie, en een enorm wereldwijd netwerk van agentschappen en bureaus zijn die al bestaan om dit werk te doen, en die de COVID lockdowns en het uitgebreide COVID theater wereldwijd hebben uitgevoerd, zei Gates dat wij nog niet zo’n dramateam hebben, en dat zouden wij wel moeten hebben.

Bill’s GERM-mensen klinken meer als een permanente pandie-politiemacht. Hij verwees zelfs naar Australië, dat een draconische eilandgevangenis werd van mandaten, gedwongen quarantaines en politiegeweld, als zijn model van COVID-succes. Dat is het niet, zoals deze video illustreert, waarin de COVID-doden in de lockdown-hoofdstad van de wereld vóór Sjanghai vergeleken worden met die in het ongevaccineerde Niger.

Maakt niet uit. Aangezien GERM zijn idee is – of althans hij strijkt er de eer mee op – leek Gates zich te vergelijken met keizer Augustus. Het is niet de eerste keer dat hij zijn keizercomplex onthult.

Voor een niet-wetenschapper zonder medische graad – in feite een schoolverlater – heeft hij absoluut veel belangstelling om alles te besturen. Hij heeft veel van zijn geld uitgegeven (en het onze, via het doorsluizen van belastinggeld naar zijn ideeën zoals GERM) om invloed te kopen op elk gebied waar hij het voor het zeggen heeft – van landbouw en onderwijs, tot “gezinsplanning” en hoeveel kinderen de mensen in Afrika moeten krijgen, tot nepvoedsel, weerbeheersing, tropische ziekten, technologie, media, volksgezondheid, en nog veel meer, en niet het minst, vaccins.

  Vaccinpusher Bill Gates geeft eindelijk toe dat zijn vaccins ondoeltreffend zijn en roept op tot een "nieuwe" aanpak van vaccins

Vaccins, die hem naar eigen zeggen een rendement van maar liefst 20:1 opleveren (zie Frontnieuws Bill Gates erkent dat zijn investering van 10 miljard dollar in vaccins hem 200 miljard dollar heeft opgebracht), zijn van groot belang voor Dr. Bill Gates (die naar dezelfde medische school ging als de meesten van ons). Hij heeft een ongelooflijke macht over de wereldgezondheid als de op één na grootste financier van de WHO, die ook universiteiten, stichtingen en onderzoek steunt in alles wat toevallig zijn zwervende belangstelling heeft, en onderweg geld lekt van de belastingbetalers over de hele wereld om Gavi, de wereldwijde Vaccine Alliance, en heel veel kleine NGO’s op gezondheidsgebied te runnen, die de talloze taken uitvoeren die op zijn keizerlijke verlanglijstje staan.

Toch is niet alles precies volgens plan verlopen.

Weet u nog hoe Gates de COVID-vaccins aanprees nog voordat ze uitgevonden waren? Hij zei dat ze ons ticket terug naar “normaal” waren, en dat we allemaal digitale paspoorten zouden hebben als we ze kregen. En weet u nog hoe de media jankten toen “anti-vaxxers” en “samenzweringstheoretici” bezwaar maakten tegen het feit dat zij gevolgd en getraceerd zouden worden, en zeiden dat COVID-vaccins met warpsnelheid geen infecties zouden tegenhouden of varianten zouden bestrijden?

Welnu, Gates gaf tegenover het TED-publiek toe dat de COVID-vaccins niet echt zo goed werken.

“Wij hebben vaccins nodig die werkelijk infecties tegenhouden,” zei hij. (Dat zou in eerste instantie al een goed idee geweest zijn.) “In dit geval waren er heel veel doorbraakinfecties.”

Heel veel. Als in, bereid u voor om COVID te krijgen, zelfs als u vier keer gevaccineerd bent.

“Wij hebben vaccins nodig die een breed spectrum hebben, zodat ze werken tegen de meeste opkomende varianten, en die hadden wij deze keer niet,” voegde hij eraan toe.

Nope. Die hadden we niet. Daarom nemen mensen die naar Bill Gates luisteren nu hun vijfde “booster”-dosis, ook al werkt dat niet beter dan de aanvankelijke injecties.

Maakt niet uit. Als je een wakkere genie bent zoals Gates, verontschuldig je je niet als je ideeën doorzet die mislukken. U vermeldt gewoon niet de 27.000 gerapporteerde sterfgevallen door uw COVID-prikken en de honderdduizenden andere mensen die ziekte en invaliditeit als bijverschijnselen hebben. U herhaalt gewoon de oorspronkelijke ongerijmde bewering zonder enige wetenschappelijke basis en voegt er een wijziging aan toe. Zoals dit:

“Als we kijken naar de vaccins, dan waren zij het wonder van deze epidemie. Zij hebben miljoenen levens gered,” zei Gates, “maar zij kunnen nog veel beter.”

Het is net als de mensen die zeggen: “Ik heb COVID en ik ben echt, echt, ziek – ik ben zo ziek dat ik bijna niet kan ademen. Goddank heb ik de injecties gekregen!”

Vertrouw op de wetenschap. Net als de grote proef van Pfizer, die meldde dat van een groep van 11.000 gevaccineerden er 15 overleden, tegenover 14 doden in een groep van 11.000 die de placebo kregen. Het werkt! Daarna werd de proef ontblind, en kreeg iedereen die dat wilde (en niet wilde) de injecties. Wetenschap!

  Bill Gates geschokt en verbaasd als nieuwsanker hem ondervraagd over zijn nauwe relatie met veroordeelde pedofiel Jeffry Epstein

Maar je hebt geen harde bewijzen nodig als je Bill Gates bent. Of bescheidenheid.

Hij vertelde de TED-menigte dat hij op een TED2015-evenement een pandemie had voorspeld, maar dat 90% van de reacties op zijn toespraak kwam “nadat het te laat was.” Hadden we toen maar naar hem geluisterd, dan zou alles zoveel beter zijn.

Niettegenstaande de vleiende interviews van de mainstream media (luister naar de dame op TED), verandert alles wat Gates aanraakt niet in goud. In feite is hij een soort anti-Midas – alles wat hij aanraakt wordt met vliegen bedekt slib.

Niettegenstaande de vleiende interviews van de mainstream media (luister naar de dame op TED), verandert alles wat Gates aanraakt niet in goud. In feite is hij een soort anti-Midas – alles wat hij aanraakt wordt met vliegen bedekt slib.

De ene filantropische ramp na de andere

De Los Angeles Times schreef in 2007 over de “donkere wolk” over de goede daden van Gates, geworpen door de conflicten van zijn massale investeringen in grote bedrijven waarvan de praktijken mensen, waaronder kinderen, doodden en verminkten in de armste landen waar hij van zijn filantropie profiteerde.

Later had hij grote ideeën over de hervorming van de openbare scholen in Amerika (hoewel hij en zijn kinderen natuurlijk naar privé-scholen gingen). Hij zei in 2013 tegen een interviewer van Harvard University dat hij “waarschijnlijk pas over tien jaar” zou weten of zijn “onderwijsmateriaal” werkte. Het duurde slechts drie jaar voor het duidelijk was dat zijn werk een rampzalige mislukking was. Schoolbesturen moesten de rekening betalen voor zijn grote ideeën, en Bill liep weg van de betalingen toen het programma kapseisde. Oeps. Laat maar zitten.

Hetzelfde geldt voor zijn landbouwhervormingen. Toen hij en Melinda een partnerschap aangingen met de Rockefeller Foundation in de “Alliance for a Green Revolution in Africa” (AGRA) ter waarde van $424 miljoen om de voedselproductiviteit en de inkomens te verhogen, dwongen zij de plaatselijke boeren hun traditionele technieken op te geven en in plaats daarvan geïmporteerde commerciële zaden, petroleummest en pesticiden te gebruiken, terwijl Gates de Afrikaanse regeringen onder druk zette om zijn grillen massaal te financieren en de boeren die zich er niet aan hielden te straffen.

Het resultaat: voeding en productie stortten in. In een rapport van 2020 werd gedocumenteerd hoe de extreme honger met 30% toenam in de landen waar Gates zijn landbouwwaanzin op richtte. Laat maar zitten. Big business – eh, filantropie gaat op die manier te werk.

Net als de door Gates gefinancierde initiatieven om voorbehoedsmiddelen op vrouwen te testen en de vruchtbaarheid in arme landen te verminderen, terwijl de farmaceutische bedrijven die voorbehoedsmiddelen maken winst maken – alles onder het mom van verbetering van de keuzemogelijkheden van de vrouw, natuurlijk.

Polio is niet weg

Er zit ook een groot virus in Bill’s programma voor de uitroeiing van polio. Hij schept er in een van zijn recente blogs over op. “Dankzij de investeringen van regeringen, de particuliere sector en de filantropie zijn er nog maar weinig gevallen van wilde polio, en is de ziekte nog maar in twee landen endemisch: Pakistan en Afghanistan.”

  De chef-kok van Bill Gates zegt dat de miljonair weigerde zijn familie te voeden met uit laboratoria gekweekt nepvlees

Merk op dat hij zei dat “wilde polio” zo goed als verdwenen is. Dat komt omdat iets dat “circulerend vaccin-afgeleid poliovirus” (cVDP) heet, heeft gefloreerd in de plaats van wilde polio. Dat klopt – het is een ziekte die er net zo uitziet en verlamt als de oorspronkelijke polio, maar het wordt ” vaccin-afgeleid” genoemd omdat het afkomstig is van het orale poliovaccin dat door het Westen geschrapt werd omdat het de ziekte veroorzaakte die het moest voorkomen, maar dat door technocraten als Bill Gates (en Paus Franciscus) overal in arme landen wordt aangeboden. Het doet het goed. Vorig jaar waren er uitbraken van cVDP in 25 landen, waaronder Nigeria, de Democratische Republiek Congo (DRC), Malawi en vorige maand Israël. Zij komen voor bij gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen, en worden veroorzaakt door het virus in het flesje dat zich via gevaccineerde kinderen verspreidt. Het antwoord van de technocraten op het falen van hun poliovaccins: meer vaccineren. Klinkt dat bekend?

Het gebeurt ook dat er in India, waar Bill Gates beweert dat polio uitgeroeid is door zijn interventies, tienduizenden gevallen zijn van niet-polio acute slappe verlamming (NPAFP), die artsen beschrijven als “klinisch niet te onderscheiden van polio verlamming maar twee keer zo dodelijk” en waarvan zij melden dat de incidentie “recht evenredig is met de ontvangen doses orale polio.” Wanneer de vaccinatie stopt, daalt de incidentie van niet-polio polio. Bedankt Bill.

Laat staan zijn dwaze ideeën over het blokkeren van de zon om de opwarming van de aarde af te koelen of zijn inhaleerbare vaccins. Ziet u hier het patroon van Keizer Bill? Hij is zo in de ban van zijn eigen genialiteit, zo omringd door pluimstrijkers, zo psychopathisch, dat hij de domheid van zijn grote ideeën niet inziet, noch de vloedgolf van verwondingen in hun kielzog. Tenzij hij het natuurlijk van plan is.

Bill heeft gezegd dat hij nog niemand heeft om zijn grote GERM-idee bij de WHO naar voren te brengen. U kunt er zeker van zijn dat hij liegt, en dat al zijn hielenlikkers in de rij staan om ook de “wereldwijde consensus” voor zijn GERM-politiemacht en de financiering daarvan door de “rijke landen” (dat betekent u en ik) veilig te stellen.

Zullen wij dit volgende domme idee van dit ongekozen zelfverklaard genie met een keizercomplex ook moeten ondergaan? En niet alleen betalen met onze belastingcenten, maar, zoals altijd, met levens, met gezondheid, met vrijheid, en met menselijke waardigheid? Hoelang duurt het nog voordat U zijn tanden breekt, Heer? Hoelang nog?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates verklaart enthousiast dat zijn experimentele vaccin ons DNA zal veranderen Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSterftecijfers zijn hoger na massavaccinaties, zo blijkt uit een analyse van wereldwijde gegevens
Volgend artikelCardiovasculaire noodgevallen in Israël met 25% toegenomen na uitrol COVID-19 vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Bill Gates waarschuwt voor nieuwe coronavariant —op 1 mei

  Op 1 mei, bekend als May Day, is dit een belangrijke aanbiddingsdag voor satanisten, Wicca, heidenen, vrijmetselaars en occultisten als het Beltane-festival. Het is een tijd van het eren van de vruchtbaarheidsgoden, seksuele goden, hekserijgoden en offers aan de goden. Verscheidene dansten rond de meiboom, die een symbool is van het mannelijke orgaan voor de vruchtbaarheidsaanbidding (Osirus-obelisk, enz.). Aanbid Baal, Bel, Marduk, Molech, Osirus, Nimrod en andere voorstellingen van de zonnegod. De ultieme aanbidding is echter standaard de zonnegod van de verlichting, de lichtdrager, wat in het Latijn Lucifer is.

  Satan (Lucifer genaamd de Tegenstander) vermomt zich als een engel des lichts en zijn volgelingen dienaren van gerechtigheid, maar wiens einde de dood is (2 Kor. 11:13-15).

  De Illuminati-tak die bekend staat als de Beierse Illuminati, die vandaag nog steeds hun agenda hanteert, werd gesticht door Adam Weishaupt zoals opgemerkt op 1 mei 1776. Het concept van de plannen van de Illuminati beïnvloedde het communisme, en daarom beschouwen communisten 1 mei als een belangrijke dag ook. Komt ook overeen met Hitlers dood op 30 april, de nacht voor 1 mei.

  Blijf vechten tegen de daden van de duisternis en hun plannen en aanbidding van valse goden blootleggen die de ene ware God, Yahweh en Zijn Zoon Yahshua Jezus, vervalsen.

    • zucht – Zelfstandignaamwoord 1. (medisch) ziekelijke of overmatige zwelling door opeenhoping van vocht in het menselijk of dierlijk lichaam, waterzucht 2. ziekelijke onbedwingbare drang, verslaving, begeerte 3. eerste afscheiding van melk in de borsten van een zwangere vrouw zucht – Zelfstandignaamwoord

     Ik zou de dokter bellen

  • Kotsmisselijk van je stompzinnige bijbelteksten. Alles waarin geloifd wordt heeft nog nooit iets goeds gebracht.

   Dat we geheid een nog veel erger griepspook of losgelaten biowapen krijgen heeft psychobillie al veel eerder met een vette grijns beloofd.

  • “Op 1 mei, bekend als May Day, is dit een belangrijke aanbiddingsdag voor satanisten, Wicca,”

   Satanisme en Wicca mag je niet op één hoop vegen. Het is het werk van de kerk om wicca (sorcellerie, la Vielle Réligion) op een hoop te vegen met satanisme.

 2. Beste reaguurders, waar gaat dit heen..? De WHO als wereldmacht, de GERMinators als handhavers, de schapen als afzetgebied, een QR pas als sleutel tot levensonderhoud. Wat is nou precies de toekomstvisie? Wat is er met de mens gebeurd dat gekte en neurose het voor het zeggen hebben? Ik kan er met mijn kop niet meer bij….

  • Beste immortal ik begrijp je maar al te goed hoor wij strijders die al 2 jaar onze rug recht hebben gehouden worden weer geconfronteerd met de oninteresse van de mensen die je persoonlijk kent sterker nog ik ondervind dat ik nu uitgesloten wordt en als dorps gek wordt behandeld door hen dus het zei zo ik hou mijn rug wel recht.

   • Dank je Margot… echt erg he? Bijv, ik krijg bericht dat er dit weekend een bekende is opgenomen is in het ziekenhuis na de 3e booster. De berichtgever zelf heeft ook al akelige ervaringen met die 3e booster. Ja, ja, ze blijven maar doorgaan! Ik loop constant te waarschuwen, en het is altijd maar poeh poeh, ik heb nergens last van. Of ze vragen me wat ze moeten doen om het te ontdoen. Maar straks is het weer poeh poeh de QR code is zo handig. Ze doen overal aan mee joh… je kan geen gezond verstand in ze praten, ze vinden alles best, en dan verwachten ze dat er mensen zijn die ze komen helpen als het fout gaat. En dan trappen ze weer in de volgende belazerij. En zo worden wij, weldenkende mensen, meegesleurd. Hoe kunnen ze het toelaten dat ONZE wereld zo gejat en verdoemd wordt door die walgelijke satanisten kliek…

    • Het is een droevige zaak. Maar zo is het altijd al gegaan. De mensen die niet pasten bij de kudde werden altijd al buitengesloten, vernederd en uitgekotst.
     Zo is de huidige mens ontstaan. Natuurlijke selectie. We mogen blij zijn dat we nog mogen leven nu.

     • Dat zou betekenen dat er dan een kleine piek van sluwe gulzigaards en heel grote groep van luie debielen zou resteren. Ik heb dit wel eens in een bell curve getekend. Waar intelligent en vredelievend steeds platter werd. Daar lijkt het wel heen te gaan. En ook niet raar dat de bell curve groeit naar het hersenloze, ipv naar het nadenkende, want hersenloos gedrag is de weg van de minste weerstand. Gulzigaards maken grif gebruik van de hersenlozen. Ja, een droevige zaak voor de intelligenten.

     • p.s. wat is makkelijker- schapen hoeden, of schapen uitbuiten? Uitbuiten natuurlijk, want de schapen beseffen het niet eens. En uitbuiten is ook de weg van de minste weerstand.

 3. IK heb ook een idee , we moeten een politie macht oprichten die zich bezighoud met het opsporen van gevaarlijke gekken zoals gates , ik noem het GIOD (Gevaarlijke Individuen Opsporings Dienst) , die moeten gevaarlijk psychopaten als gates die denken voor god te moeten spelen opjagen en voor het gerecht brengen , met militaire rechtbanken waaraan ze niet kunnen ontsnappen door dure advocaten in te schakelen….er zijn nochthans genoeg criminele organisaties zoals het CDC/FDA en de WHO die hiermee rijk worden..dus beste gates , als u zo geobsedeerd bent door vaccins , steek die naald dan eens in uw eigen vel , in plaats van honderdduizenden kinderen als lab ratten te gebruiken smerige klootzak !

 4. “Satan (Lucifer genaamd de Tegenstander) vermomt zich als een engel des lichts en zijn volgelingen dienaren van gerechtigheid, maar wiens einde de dood is (2 Kor. 11:13-15).”

  Ik snap niet dat mensen waarde hechten aan gelul van een sekte uit het midden oosten die de zee zijn overgestoken. Vandaag is vandaag, en geen god noch ander geval maakt daarin de dienst uit.
  Als je wil geloven, geloof dan in trollen of kabouters, in Odin of Lug…..daarin zit meer waarheid dan in welk boek van zogenaamde godsdiensten. Rien Poortvliet had meer goeds te vermelden dan al die sekte lectuur bij elkaar.

  • Als je wil geloven, geloof dan in trollen ,je hebt in je hele leven nooit iets uit kunnen zoeken trol

   hoe en waarom de meeste een bijenkorf mentaliteit hebben. Dat is namelijk het verschil tussen de beeld denkers en de woord denker. Onze huidige scholingssysteem is puur gericht op de woord denkers, iedereen wordt dus gedwongen te denken in woorden. Daar hebben beeld denkers bijzonder veel moeite mee, daar beeld denkers veelal verbanden kunnen leggen en liefst het totale plaatje willen weten. Van wat de bedoeling is, van iets. Die spitten alles uit wat zij belangrijk vinden helemaal uit tot de bodem. Want als je in beelden kan denken, gaat dat tot wel 50x of nog sneller dan als je in alleen woorden kan denken. Nadeel is dat beeld denkers moeite hebben om een verhaal te vertellen, omdat hun gedachte zo snel gaat dat ze het niet in woorden kunnen uitdrukken en zo lijkt het alsof ze van de hak op de tak verhaal uitspreken voor andere. Hierdoor kunnen ze de voor en nadelen van een actie tegen elkaar afwegen voordat zij een reactie geven. Daar ligt nu net het probleem bij de woord denkers, want die kunnen dat niet. Woord denkers zij de oppervlakte denkers, die vrijwel alles volgens het boekje doen. Die zijn vele male eerder geneigd om te doen wat er gezegd wordt en zich zelf geen verdere vragen stellen of dat wel de echte waarheid is of de beste keuze is.

   `in het land der blinden is éénoog koning`

   • ‘je hebt in je hele leven nooit iets uit kunnen zoeken trol’….ik moest 5 keer denken voordat ik door had dat je mij bedoelde….over traag van begrip gesproken.

    verder een knappe conclusie Eddie, dat ik nooit in mijn leven iets heb onderzocht. Ik heb wel doktertje gespeeld met het buurmeisje vroeger hoor….. maar citeren van andermans leed op schrift is niet echt zelfstandig iets doen.

    Ik heb jaren geleden op een filosofie site gezeten, in het begin van internet. Daar sloeg iedereen elkaar om de oren met uitspraken van Nietzsche, Kindt en aanverwante “verlichte” geesten.
    in mijn optiek is filosofie het zelf nadenken over zaken des levens en daarbij kun je de woorden en gedachten daarin van anderen natuurlijk gebruiken, maar discussie voeren met andermans woorden en gedachten is geen filosofie maar napraten.
    Religie en met teksten uit de bijbel of welk boek dan ook strooien om ergens je gelijk te halen is net zo triest. Godsdienst op zich is triest. Als je zoekt naar een godfiguur dan is jezelf vinden binnen je eigen lichaam al een hele goede stap.
    Als er wel een god was en een schepper van alles, dan moet er een reden zijn geweest om de mens hersenen te geven, en fantasie. Als dan alles wat je kunt vertellen komt uit een dik boek geschreven door hypocrieten dan is het principe zelfdenkend mens zijn duidelijk een brug te ver.

    Amen.

  • Het enige dat zeker bestaat zijn kabouters

   Ons paard kan zich te pleures schrikken van iets achter een boom dat ik niet zie.

   Helaas zijn de kabouters te klein om ons te redden.
   Dus…mouwen opstropen en zelf verantwoordelijkheid voor eigen toekomst nemen.

   Nogmaals George Orwell 1953:

   DON’T LET IT HAPPEN, IT DEPENDS ON YOU!

 5. Alles is best: bloedlijnen, satanistische clubs, cryptische voorspellingen, dansen om de meidoorn, etc. Maar ik zie tegenwoordig geen brandende braambosjes meer, of water dat zich splitst, of doden opstaan, of mannen die op water lopen, etc. Wat ik wel zie, is pure minachting voor elkaar, neurose en psychose, psychopaten aan de macht, een enorme jacht op geld, losgeslagen technologische ideeen, vernieling aan de aarde, een ziekelijk uit de hand gelopen samenleving, een totaal gebrek aan sociale cohesie, vreselijke zelfzucht en meeloperij, en deze loslopende gek Bill Gates die maar zijn gang blijft gaan en waar iedereen voor knipt en buigt. Heeft iedereen zijn verstand verloren… Er moet nu iets gebeuren om de waanzin te stoppen, want “jesus komt” is een toegeving van onmacht en een overgave aan de waanzin om je heen. Net zoals mensen zeggen poeh poeh het staat in de Openbaaaaaringen! waar maak je je druk om… Of moeten we ons inderdaad maar niet druk maken, en de waanzin gewoon lekker laten doorgaan? Wist ik het maar.

  • want “jesus komt” is een toegeving van onmacht en een overgave aan de waanzin om je heen

   Barack Obama op 2:30

   Obama: ‘You cannot sit back and wait for a savior’

   Je bent in goed gezelschap Immortel

   • En ook nog dat verknipte amerikaanse schorum aanhalen….het enige mooie van faecesboek was dat je maftklappers kon blokkeren….

   • Dom antwoord, Edwin, wat heeft die niksnut Obama er mee te maken… of probeer je te zeggen dat we niks moeten doen en maar moeten wachten op een redder? (haal de spuit dan ook maar, vecht niet meer tegen die duisternis). Dat is in tegenstrijd met wat je eerder schrijft: “Blijf vechten tegen de daden van de duisternis en hun plannen en aanbidding van valse goden blootleggen die de ene ware God, Yahweh en Zijn Zoon Yahshua Jezus, vervalsen.” En er zijn wel meerdere mensen, behalve Obama, die zich ook afvragen wat voor nut dat gezegde “jesus komt” nou precies heeft. Leg uit, wat heeft het voor nut? Ik had van jou een beter antwoord verwacht.

    Ik vrees dat Anneloes het raak heeft.

  • Natuurlijk wordt al eeuwenlang de mens naar de goede hand gezet. Iedereen die niet in het plaatje paste werd uit de foklijnen geweerd. Daar wilde niemand mee trouwen en die kreeg geen kinderen. Dat doen de mensen zelf, daar zijn geen hogere wezens voor nodig. Wie niet in het algemene beeld past wordt buiten de gemeenschap gewerkt, wordt hoogstens geduld.

   • De leugens beginnen zelfs vanuit de bijbel…
    Je krijgt een vrije wil maar… als je niet luistert moet je naar de hel.
    Grote zonde als je masturbeert maar je moet als kind in de kerk best een bord in je broek steken.

 6. “Hij noemde het een Global Epidemic Response and Mobilization team (“GERM” afgekort) ”

  Ocherm toch! (op zijn Limburgs en Brabants)

 7. Ik snap nog niet dat die vent niet omgelegd wordt door een of andere sluipschutter.
  Net zo als ze met zoveel mensen al hebben gedaan

  • Wie weet…als die Stingers en andere vliegtuig kapotmaak shit die Oekraine heeft gekregen terug komt kan vliegen naar Davos wel eens ene hachelijke onderneming worden….net als het EU dictatuur regerings vliegtuig van of naar Brussel nemen…

 8. Bill Gates zijn ideeën lezen, denk het niet, hopelijk wordt mijn wens spoedig uitgevoerd, Bill en Co achter de tralies op water en brood!

 9. Gates, de eigenaren van de big pharma, de leiders van de NWO, Biden, WEF de linksen in west Europa: de Bilderberg groep, ophangen of afschieten.

  Dan zijn de virussen de wereld uit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in