Gates, die heeft geïnvesteerd in een nieuw soort laboratorium gekweekt vlees, maakte ook van de gelegenheid gebruik om de deugden van synthetisch vlees te promoten, evenals zijn nieuwe boek over klimaatverandering.

Gates beantwoordde vragen van Redditors tijdens de online Q&A (vragen en antwoorden) op vrijdag, waarbij hij zijn best deed om zijn nieuwste boek over klimaatverandering aan te prijzen. Het duurde echter niet lang voordat netizens hem onder druk zetten over samenzweringsgezinde beschuldigingen dat hij betrokken is bij een schimmig complot om microchips te implanteren in onwetende ontvangers van vaccins.

“Ik ben onschuldig!”, protesteerde Gates en voegde eraan toe: “Het hele gedoe over 5G en microchips is behoorlijk gestoord. Waarom zou ik dat willen doen?”

Gates zei later dat “nepnieuws” en “desinformatie” online een “enorm probleem” is, waarbij hij opmerkte dat “sommige valse informatie interessanter is dan de waarheid, zodat digitale kanalen echokamers met slechte feiten lijken te vergroten”, bericht RT.

De miljardair maakte ook van de gelegenheid gebruik om de deugden van synthetisch vlees aan te prijzen, door het in verschillende antwoorden te promoten als een “groen product” en een manier om iemands “koolstofvoetafdruk” te verkleinen. Hij heeft in het verleden herhaaldelijk kunstmatig vlees geprezen en onlangs gesuggereerd dat “alle rijke landen” zouden moeten overstappen op “100 procent synthetisch rundvlees”.

“U kunt wennen aan het smaakverschil”, zei Gates vorige maand tegen een interviewer, in een lichtelijk afstotende aanbeveling.

Op een vraag over de bevolkingsgroei en het effect daarvan op de klimaatverandering – een ander gebied waar theorieën over Gates welig tieren – zei de voormalige Microsoft-executieve dat “gelukkig” de groei afneemt “wanneer landen hun gezondheid verbeteren en een middeninkomen bereiken”.

“Dus moeten we helpen de bevolkingsgroei te matigen met hulp voor gezondheidszorg, onderwijs en goed bestuur”, ging hij verder, en voorspelde dat de wereldbevolking bij 10 miljard haar hoogtepunt zou bereiken zolang de wereldmachten “gul zijn voor de armste landen”.

Later zinspeelde hij op apocalyptische gevolgen als de klimaatverandering niet wordt aangepakt: “We zullen geen grote bevolking kunnen onderhouden als het veel warmer wordt”, terwijl hij een massale uitstroom voorspelde van migranten uit gebieden die door de stijgende temperaturen “onleefbaar” zijn geworden.

Op welk punt realiseren we ons dat Bill Gates een gevaarlijke gek is?

  Vier woorden die Gates en zijn trawanten verachten: Democratie & Minimum Steun Prijs
Vorig artikelVK kondigt vaccincertificaten aan – beweert dat het geen vaccinpaspoorten zijn
Volgend artikelMind control: Duitsland modelleert Covid-beperkingen naar Chinese martelmethoden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Probleem voor Bill Gates is dat zijn bewering van een groeiende wereldpopulatie niet waar is, de wereldpopulatie is zowat gelijk aan het blijven en zal weldra een daling inzetten omdat, bij goed beleid in ontwikkelingslanden, 10 a 15 kinderen een zaak van het verleden zullen zijn. Ook zien we bij de vrouwen een trend om niet meer dan 2 kinderen te krijgen wat ook een stabilisatie zou betekenen. Op géén enkel vlak was een genocidale depopulatie-poging nodig integendeel.

  2. Hitler was een stuk eerlijker ,want wat deze zogenaamde elite wil is het zelfde.

    In mijn ogen zou een gewapend verzet het meest logische zijn , ik hoop er niet op maar ze vragen er wel om.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in