© Läkemedelsverket

Een onlangs gepubliceerde studie uit Israël heeft een sterke correlatie bevestigd tussen een massale toename van cardiovasculaire noodgevallen bij mensen onder de 40 jaar en het begin van het Wuhan coronavirus (COVID-19) massavaccinatieprogramma van het land.

De studie, gepubliceerd in het peer-reviewed open access tijdschrift Scientific Reports, werd uitgevoerd door twee onderzoekers van het Massachusetts Institute of Technology’s Sloan School of Management met de hulp van Dr. Eli Jaffe, adjunct-directeur van de Magen David Adom, de nationale medische spoeddienst (EMS) van Israël,  bericht Arsenio Toledo.

De onderzoekers evalueerden gegevens van de Magen David Adom van 2019 tot 2021. Meer bepaald bestudeerden zij gegevens betreffende noodoproepen onder 16- tot 39-jarigen in heel Israël “met mogelijke factoren waaronder COVID-19 infectie en vaccinatiegraad.”

Dit onderzoek vond een stijging van 25 procent in noodoproepen tussen januari en mei 2021, vergeleken met dezelfde tijd in 2019 en 2020. Dit valt samen met het begin van Israëls COVID-19 massavaccinatieprogramma, dat eind december 2020 begon en hoofdzakelijk het experimentele en dodelijke mRNA-vaccin van Pfizer gebruikte.

“De wekelijkse tellingen van de noodoproepen waren significant geassocieerd met de percentages van de 1e en 2e vaccindoses die aan deze leeftijdsgroep werden toegediend, maar waren niet geassocieerd met de COVID-19 infectiepercentages. Hoewel geen oorzakelijk verband wordt vastgesteld, wekken de bevindingen bezorgdheid over door vaccins veroorzaakte onopgemerkte ernstige cardiovasculaire bijwerkingen en onderstrepen het reeds vastgestelde oorzakelijke verband tussen vaccins en myocarditis, een frequente oorzaak van onverwachte hartstilstand bij jonge personen,” schreven de onderzoekers.

Hogere COVID-19 infectiecijfers verhogen het risico op hartcomplicaties niet

  CV19 gevaccineerden zijn zieke superverspreiders - Dr. Betsy Eads

De onderzoekers merkten op dat hun studie aansluit bij eerdere onderzoeken waaruit bleek dat de totale incidentie van hartcomplicaties zoals hartstilstand “niet altijd geassocieerd waren met hogere COVID-19 infectiecijfers op populatieniveau.”

Er was ook geen verband tussen de hospitalisatiepercentages voor myocardinfarcten met de eerste COVID-19 golf in vergelijking met de pre-pandemische basislijnen in Israël.

“Deze resultaten worden ook weerspiegeld door een verslag van toegenomen bezoeken aan de spoedeisende hulp met cardiovasculaire klachten tijdens de uitrol van de vaccinatie in Duitsland, evenals toegenomen EMS-oproepen voor cardiale incidenten in Schotland,” schreven de onderzoekers.

Een andere studie, uitgevoerd door onderzoekers uit Zweden en waarbij bevolkingsgroepen in vier Scandinavische landen werden onderzocht, bevestigde dat het vaker voorkwam dat mensen een hartontsteking opliepen waarvoor ziekenhuiszorg nodig was als zij COVID-19 vaccins kregen dan wanneer zij ongevaccineerd bleven.

De onderzoekers bevelen aan dat, wanneer toekomstige studies mogelijke bijwerkingen en uitkomsten van het COVID-19 vaccin evalueren, de ambtenaren de EMS-gegevens en andere relevante informatie erbij betrekken om mogelijke nieuwe gezondheidstrends vast te stellen, waaronder een toename van EMS-oproepen na COVID-19 massavaccinatieprogramma’s, en “onmiddellijk mogelijke onderliggende oorzaken te onderzoeken.”

Helaas, ondanks de bevestiging dat het COVID-19 vaccin verantwoordelijk is voor een verhoogd risico op het krijgen van hartcomplicaties, gelooft het onderzoeksteam nog steeds in de vermeende voordelen ervan. Zij schreven dat de “voordelen van COVID-19 vaccinatie duidelijk zijn, vooral voor bevolkingsgroepen die een groot risico lopen om ernstige en mogelijk levensbedreigende ziekten te krijgen.”

De onderzoekers gaven echter wel toe dat “het belangrijk is de mogelijke risico’s beter te begrijpen om de potentiële schade te minimaliseren.”

  Een 10-punts inleiding over waarom de mRNA Covid injecties anders en riskanter zijn dan andere vaccins

Bekijk deze video van InfoWars als gastheer Harrison Hill Smith vertelt over een andere studie die bewijst dat het COVID-19 vaccin het risico op ernstige hartontstekingen met wel 120-voudig verhoogt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hartontsteking: Profwielrenner Greg Luyssen moet fietsen opgeven vanwege Pfizer-vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBill Gates’ pandemie-politiemacht is de laatste in een lange rij van domme ideeën
Volgend artikelHier is de voornaamste reden waarom Rusland Oekraïne volledig moet neutraliseren!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Het is toch best apart dat de joden zich zo gemakkelijk uit laten roeien. Na alles wat ze door de eeuwen heen al hebben moeten doorstaan.

   • Je hebt helemaal gelijk, waren de zelfde die toen al die joden lieten vermoorden in de Europa in 30s Duitsland, en 40s in de rest van de Europa.

    En in Rusland waar ze 60+ miljoen christenen hebben vermoord, dankzij Vladimir Lenin en Joseph Stalin, die alle twee Kabbalistische joods waren, iets waar we jammer genoeg nooit wat over hoorde.

 2. Bekijk de film eens … The Invasion van 2007… Spuitjes en mondkapjes…
  Directed by Oliver Hirschbiegel. Een jood.

  • En het virus wordt geactiveerd als je in slaap valt… Dan wordt je een deel van de borg… Zeker eens bekijken !
   Degene die wakker blijven worden niet ziek.

   Hoe duidelijk wil je het nog hebben ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in