Volgens Bill Gates en het World Economic Forum dreigt de voortdurende opwarming van de aarde de mensheid te vernietigen. Methaan, afkomstig van de oprispingen en scheten van koeien is een broeikasgas. Koeien zijn dus een probleem! schrijft Igor Chudov.

Gelukkig heeft Bill Gates een oplossing voor ons, uitgelegd in deze video. We moeten stoppen met het houden van vee en overstappen op synthetisch rundvlees uit het laboratorium.

Het World Economic Forum verwacht dat we over 16 jaar “synthetisch vlees” zullen eten. (onderstaand artikel is 4 jaar geleden geschreven)

Bill Gates heeft aanzienlijke investeringen gedaan in producenten van “synthetisch vlees”, in de verwachting een mooie winst te maken.

Het CNBC-artikel legt uit dat “in laboratoria gekweekt vlees”, d.w.z. in gigantische roestvrije vaten gekweekte celculturen, niet hetzelfde is als “nepvlees” van soja- of erwteneiwit:

Vegetariërs wijzen al lang op de ethische en milieuproblemen bij de productie en consumptie van vlees. Start-ups zoals MosaMeat, JUST en Memphis Meats maken in een laboratorium weefselmanipulatie van vlees, zodat mensen kunnen genieten van vleeseters zonder de ethische en milieuproblemen.

De inspanningen, die schoon vlees worden genoemd, onderscheiden zich van “nepvlees”, zoals de soja-eiwit-“kip” die u tegenwoordig in de supermarkt kunt vinden. In tegenstelling tot Morningstar of Boca Burgers is schoon vlees echt vlees; het groeit alleen in een lab in plaats van deel uit te maken van een dier.

Oké, maar uit wat voor soort cellen is dat laboratoriumvlees gegroeid?

Lab-gegroeid “vlees” is gemaakt van “geïmmortaliseerde” kankercellen

Dit uitstekende artikel van Bloomberg verduidelijkt dat labvlees allemaal wordt gekweekt uit geïmmortaliseerde tumorcellen. Zoals het artikel uitlegt, worden deze zelfde cellen gebruikt om traditionele vaccins te produceren.

Bedank de biotechnologische revolutie maar. Onder de juiste omstandigheden kunnen dierlijke cellen worden gekweekt in een petrischaaltje, of zelfs op schaal in fabrieken vol roestvrijstalen vaten. Decennialang hebben bedrijven als Pfizer Inc. en Johnson & Johnson grote hoeveelheden cellen gekweekt om vaccins, monoklonale antilichamen en andere biotherapeutica te produceren. Nu is het idee dat we deze cellen net zo goed kunnen opeten.

Wat zijn deze cellen?

  De superrijke "preppers" plannen om zichzelf te redden van de apocalyps

Het grote sterretje is dat normale vleescellen zich niet eeuwig blijven delen. Om de celculturen te laten groeien met een snelheid die groot genoeg is voor een bedrijf, gebruiken verschillende bedrijven, waaronder de Grote Drie, stilletjes zogenaamde geïmmortaliseerde cellen, iets wat de meeste mensen nog nooit met opzet hebben gegeten. Geïmmortaliseerde cellen zijn een hoofdbestanddeel van medisch onderzoek, maar ze zijn, technisch gezien, precancieel en kunnen in sommige gevallen volledig kankerachtig zijn.

Het artikel geeft een “menselijk gezicht” aan sommige van deze cellijnen, bijvoorbeeld de “HeLa-lijn” die is gemaakt van de baarmoederhalskanker van Henrietta Lacks:

Dat is waar geïmmortaliseerde cellen om de hoek komen kijken. Zij worden in medisch onderzoek gebruikt sinds het begin van de jaren 1950, toen de eerste en beroemdste onsterfelijke cellijn – afkomstig van de baarmoederhalskankercellen van Henrietta Lacks – met succes in een laboratorium werd gekweekt.

Het onderscheid tussen pre-kankercellen en kankercellen is relatief klein: kankercellen kunnen per definitie wegdrijven van de plaats van de tumor, door het bloed of de lymfe reizen en op een andere plaats in het lichaam een nieuwe tumor beginnen (uitzaaiingen).

Het onderscheid is belangrijk voor de klinische uitkomst van een patiënt met een nieuw ontdekte tumor, maar het gaat slechts om een klein bio-cellulair onderscheid.

Maakt u zich geen zorgen: vooraanstaande kankeronderzoekers vertellen Bloomberg Businessweek dat, omdat de cellen niet menselijk zijn, het in wezen onmogelijk is dat mensen die ze eten er kanker van krijgen, of dat de precancereuze of kankercellen zich überhaupt in mensen kunnen vermenigvuldigen. … En tumoren van koeien komen soms ook voor in gemalen vlees uit de winkel. [niet waar – tumoren worden NOOIT toegestaan door USDA inspecteurs – zie hieronder – I.C] Natuurlijk zouden de feiten niet veel uitmaken als veeboeren of andere spelers in de traditionele vleesindustrie zich bedreigd genoeg voelen om een public-relationsoorlog te verklaren. Het is al te gemakkelijk om misleidende Fox News chyrons voor te stellen over kippentumoren en kankerhamburgers.

Niet zo misleidend! Het grootste probleem bij het kweken van eindeloos “laboratoriumvlees” is dat normale weefselcellen zich niet eindeloos kunnen vermenigvuldigen (zie hierboven). Er is een grens aan het aantal keren dat ze zich kunnen delen.

  Ter verdediging van de "gekke" samenzweringstheoreticus

Fabrikanten van vaccins gebruiken dergelijke geïmmortaliseerde tumorcellen al om sommige Covid-vaccins en andere vaccins te maken:

Momenteel worden de Covid-19-vaccins van AstraZeneca Plc en J&J gekweekt met respectievelijk geïmmortaliseerde menselijke nier- en netvliescellen.

Leveranciers van “laboratoriumvlees” en “cellijnen” kweken dus vlees van tumorcellen die “geïmmortaliseerd” zijn; met andere woorden, hun cellen kunnen zich eindeloos vermenigvuldigen. Daarom stoppen kankers immers nooit met groeien!

Eat Just Inc. weigerde commentaar voor dit verhaal. Believer Meats Chief Scientific Officer Yaakov Nahmias zegt dat zijn bedrijf onsterfelijke cellen gebruikt in zijn gekweekte kip en dat zijn team op de een of andere manier, op een manier die zelfs zij niet begrijpen, onsterfelijke cellen heeft gecreëerd die geen genetische kenmerken delen met kankercellen.

Bent u sceptisch over het bovenstaande? Ik wel. Zelfs Bloomberg-auteur Joe Fassler twijfelde, tot zijn eer, aan bovenstaande verklaring en vroeg onafhankelijke biologen die de BS van Yaakov Nahmias ook niet geloofden:

(Twee celbiologen met wie ik zijn opmerkingen deelde, uitten hun scepsis).

We zien dat tot nu toe al het laboratoriumvlees wordt gemaakt met behulp van eindeloos delende tumorcellen.

Het immuunsysteem van ons lichaam is ontworpen om dergelijke abnormale en kankerachtige cellen te doden en te bestrijden. Kankers krijgen dus pas vat als het immuunsysteem verzwakt of de kankercellen leren immuunreacties te vermijden.

Cellen worden voortdurend onsterfelijk in menselijke lichamen, door te muteren om de veroudering te omzeilen – en nog meer te muteren om het immuunsysteem te omzeilen, dat doorgaans probeert dergelijke mutanten te doden.

De lab-vleesbedrijven zijn van plan dit soort vaste tumorcellen aan ons te verkopen om op te eten.

  "Als Trump wordt gekozen, zal dat waarschijnlijk de doodsteek zijn voor wat er overblijft van de Globalistische Orde." - WEF-adviseur Yuval Noah Harari

Eet smakelijk!

USDA-inspecteurs onderzoeken kankers en tumoren in karkassen van dieren

Ondanks de ingehouden en sussende taal van Bloomberg, komen kankers en tumoren nooit langs de vleesinspecties van het USDA.

Verduidelijkingen

Het bovenstaande verhaal geldt voor “in laboratoria gekweekt vlees”: producten gemaakt van geïmmortaliseerde dierlijke tumorcellen die in vaten groeien.

De “plantaardige” vleesvervangers, zoals Beyond Meat, zijn gebaseerd op erwten- of soja-eiwit. Als zodanig zijn ze NIET gerelateerd aan deze in laboratoria gekweekte kankercelprojecten. Die plantaardige producten zijn geen “vlees” in welke zin dan ook.

Bovendien schreeuwen nepnieuwswebsites dat in het laboratorium gekweekt vlees (gemaakt van tumorcellen) ons kanker zal geven. Er is geen bewijs dat laboratoriumvlees kanker in de hand werkt. Er is ook geen bewijs dat laboratoriumvlees GEEN kanker veroorzaakt. Het is gewoon een onbekende. Het USDA heeft echter een reden om karkassen die tumoren bevatten af te keuren. Het is beter om geen ongerechtvaardigde beweringen te doen, en mijn substack gaat niet over het verzinnen van sensationele dingen.

Nu willen ze ons massieve tumor-“steaks” verkopen

 • In het Bloomberg-artikel wordt uitgelegd dat allemaal “laboratoriumvlees” is gemaakt van tumorcellen.
 • Tegelijkertijd verbieden USDA-voorschriften tumoren in vlees voor mensen.

Ik weet zeker dat Bill Gates en het WEF op de een of andere manier zullen lobbyen voor een wijziging van de regels, zodat ze ons vaste tumoren kunnen verkopen als “in het laboratorium gekweekt vlees”.

Op dit moment ben ik verscheurd: zou ik liever “ze bugz” eten, of “lab-gekweekt tumor vlees.” Of ga ik vegetarisch? Een moeilijke beslissing!

Wat zou U kiezen?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nieuwe fabriek in Nederland gaat 3D-geprint nepvlees produceren ter vervanging van echt vlees dat door boeren wordt geproduceerdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNu gepubliceerd in peer-reviewed wetenschappelijke literatuur: “De mRNA-vaccins zijn veilig noch effectief, maar ronduit gevaarlijk”
Volgend artikelHet is een NAVO-oorlog, een VS-oorlog, een collectieve oorlog van het Westen tegen Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Reken maar dat er tzt niets te kiezen valt. Hooguit tussen het “product” eten of verhongeren. Net zoals je er niet voor kan kiezen een positief of bemoedigend bericht op deze site te lezen. Je krijgt ’t allemaal gewoon door de strot geduwd. De keuze is hooguit: Of je gaat mee met het systeem van vals optimisme en leeg vermaak of je “kiest” voor “doom & gloom” zodat niemand nog way met je te maken wil hebben behalve je mede fatalisten. De uitkomst is hetzelfde…

 2. Bill Gates’ laboratoriumvlees is gemaakt van kankercellen – Wilt u het rare of medium?

  Dan word ik liever neergeknald door een Eurogendfor soldaat tijdens een verboden demonstratie tegen de satanische overheid die ons allen kapot willen hebben op een handje voor nuttige idioten van het globalisme na, geen zin om met kankertumoren in mijn lijf langzaam, steeds sneller met ondragelijke pijnen uit mijn bed gelepeld worden door overheidsfigugeren in Hazemat-pakken, door dat dan de gezondheidssector helemaal expres kapot is bezuinigd en alle gezondheidswerkers ontslagen zijn op een handjevol na die de elite mag verzorgen, Yippee Ki Yay mother fuckers…!

 3. Beste Mensen

  Omdat Mensen zijn vergeten dat ze Mensen zijn
  En geen Kannibalen Barbaren Lijken en Kadaver Vreters
  Gebeuren de Dingen zoals vandaag de dag geschied
  Een mens is geen Lijken en Kadaver vreter
  De regels en wetten der mensheid is al lang en breed vergeten door de mensheid

  Men word langzaam weer her opgevoed

  Dank U

 4. 🤔 . . . er zijn keuzes genoeg . . . neem bijv. de kat van de buren !
  Ziet er ook smakelijk uit . . . beetje kruiden erop en opvullen met citroengras 🤭

 5. Bill Gates – wanted for murder in India (case is still ongoing!).
  Bill Gates – now wanted for murder in The Philippines.
  We want him for murder too but the courts are on “their” side…

  • Gates met Fauci, Biden, Schwab, Freeland, Nuland/Nudelman, Soros, Trudau naast hun vrienden Von der Leiden, Timmermans, Samson, Rutte, Kaag, Hoekstra, de Jonge, Osterhaus, Fouchier, Koopmans rijp voor het komende Neurenberg 2.
   NSB, weg er mee.

 6. met producten als gehakt , zie je geen verschil .

  Kanibalisme , vlg info bij fastfoodrestaurants in USA is mensenvlees gevonden.
  ik het vermoeden , dat veel orgaan transplantatie tevens gericht kan zijn op delicatesse handel.
  Typisch nazi , hé club van 🇳🇱 Zeg hier ook even wat over.

  • Had dit vermoeden reeds voor ik dit las. Het is een gesloten club , met types die je toch op een gedachtengang zetten.

 7. Was alles -zoals gebruikelijk- 50 jaar geleden al voorspeld met groene en rode koekjes van de 90% pariah-, overjarigen- en abortus-vlees in HUN film “Soylent Green” in 1973 met Charlton Heston in de hoofdrol.
  Op 11 Maart: NSB, weg er mee.
  en VVD-Trutten, D666 , CDA, Groene PVDA nog verder weg er mee.

 8. Op dezelfde manier waarop ze Foie gras maken,
  moeten ze Bill Gates met deze rotzooi volproppen
  net zo lang tot hij er aan bezwijkt.

 9. Beste Mensen

  Niet Alleen Bill Gates
  Maar Alle Samenzweerders samen met Hem
  Let wel op er moet nog steeds een stop Prop worden gezet op de Broedmachine
  Geen geboorten meer
  Minimaal 5 jaren
  Automatische uitvloeiing naar de dood
  Is beter
  Zonder Barbarismen Kannibalismen
  Pas op ook geen Abortussen
  Abortus staat gelijk aan Moord
  En op elke onschuldige Moord
  Op wat voor een levend wezen dan ook Staat een straf naar behoren op nummer èèn de doodstraf
  Dan geld er wel Oog om Oog
  Tand om Tand in naam van de onschuldigen

  Dank U

 10. Jullie mogen geloven wat jullie willen maar Bill Gates is een moordenaar en corona giftspuit ie er een bewijs van hij wordt niet voor niets gezocht voor zijn misdaden slaap maar lekker verder dom volk.

 11. o wat erg dit ahaahahahahaha…zit net te kijke naar een dragq9een die halfnaakt voor kinderen performed…krijg ik dit op mn bord…wereld is gestoord.godverdetering.
  .

 12. Ik zat op een site….een serieuze site,daar verkondigde ze dat 40 mensen van 1 lijk konden eten.Like wtf?Was geen flauwekul.Was echt erg wat ik daar gelezen heb.Ze waren pro mensen eten.Walgelijk toch.

 13. Can Kundalini Awakenings Save Our Planet From Destruction? (Law of One)
  https://youtu.be/Qp_IM4MMvlg
  Kan je hier horen in Kundalini awakening…..heel veel negatieve energy….over onze hele aardbol……terwijl er nu (is die groene) heel veel hartchakra energy over de aarde woed….
  Worden we allemaal geupgrade…….is alleen wel innerwork doen…..speelt op onbewust gevoel…..

  They have locked themselves inside firm beliefs about how life works, what is good and what is bad…..is vrije keus…..is jezelf bevrijden van valse overtuigingen die je jezelf hebt aangeleerd…..is deze nu afleren en jezelf overstijgen van je eigen valse ego in dit leven…..
  Highly educated…..can Kill millions of people…….they don’t care…..is unaware people and made a virus and vaccin……

  Het klopt allemaal wel en deze als voorbeeld in het verleden = De sinus wordt voor sommigen geassocieerd met zonde, zoals in de slang. (Is de kundalini op aarde die nu in ieders wakker wordt) Stevens was known to have stolen over 5 million dollars from his followers over the years as well as bankrupt and ruin lives. https://youtu.be/HHJQ497uC9k

  Terwijl het op en neer gaat, komt het overeen met het galactische centrum van de Melkweg. De overtochten kunnen meerdere jaren duren, maar tijdens deze overtochten ervaart de aarde weersveranderingen zoals: overstromingen, aardbevingen, droogtes, zware stormen en het ontwaken van vulkanen (vulkaanuitbarstingen). Dit zou ook de oorzaak kunnen zijn van zinkgaten die over de hele wereld aan de oppervlakte komen, en dit zou logisch zijn met zoveel verstoring van de landmassa’s van de aarde, enz. De bijbel spreekt over geboortepijnen en het zwoegen van de aarde in de laatste dagen, en deze weersveranderingen en wereldwijde catastrofes lijken erg op de geboortepijnen van onze planeet, omdat ze het galactische vlak ofwel omhoog op de sinus (frequentie) ofwel naar beneden kruist. Over the next few years more sink holes appeared. A report was received in 2015 and the estimated cost to fix the site would cost around 10 million dollars. But there would be no guarantees that this work would resolve the sinkhole issues of erosion due to groundwater seepage. Voorbeeld zinkgaten = On Christmas Day in 2018 a very large sink hole appeared measuring 82’ deep …..https://youtu.be/3QPfXXZKsx4

  Wij houden ons vast aan de Nieuwe Aarde, met een verhoogd bewustzijn, en hoge vibraties. Om te zorgen dat die tijdlijn wint, maar eerst moet het oude afgebroken worden, dat kan zwaar, zijn maar na de her-opbouw de moeite waard! https://www.awakening-worldwide.nl/galactic-federation/update-tijdlijn/waterman-tijdperk

  Weather forecast = With the intense geomagnetic and solar energetic changes that have recently occurred, the transit of the moon into the Earth’s magnetotail on March 7th +/- 3 days will introduce even more chaos into Earth’s energetic systems, having the potential to trigger large energetic events like earthquakes or volcanic eruptions. https://youtu.be/y6ipdGIpaag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in