Bill Gates, auteur van “How to Avoid a Climate Disaster”, heeft het afgelopen decennium zijn publiek gewaarschuwd dat de wereld overbevolkt is en onderhevig is aan naderend klimatologisch onheil. Om de planeet te redden, moeten we volgens Bill Gates “netto-nul koolstofemissies bereiken tegen het jaar 2050.”

Ondertussen blijft Gates de wereld rondreizen in zijn privéjets, waarbij hij in één jaar meer koolstof uitstoot dan de gemiddelde persoon in zijn hele leven, schrijft Lance D Johnson.

Nu steeds meer mensen de façade van de klimaatverandering doorzien en zich realiseren hoe hun leven wordt uitgebuit door het globalisme, verandert Bill Gates plotseling van toon in het klimaatdoom-narratief. Tijdens een live toespraak in het Times Center in New York maakte Gates een plotselinge ommezwaai in zijn klimaatdoom-narratief. Hij zei: “Geen enkel gematigd klimaat land zal onbewoonbaar worden.”

De laatste opmerkingen van Gates staan in schril contrast met de publieke opmerkingen die hij slechts twee jaar geleden maakte, toen zijn boek over het onheil van de klimaatdoom voor het eerst werd gepubliceerd. In een Fox News Sunday interview uit 2021 met Chris Wallace zei Bill Gates: “De migratie die we uit Syrië zagen voor hun burgeroorlog, die enigszins weersafhankelijk was, wij zullen 10 keer zoveel migratie hebben omdat de equatoriale gebieden onbewoonbaar zullen worden.” Nu gelooft hij plotseling dat het tegenovergestelde waar is, en het is gemakkelijk te zien waarom hij zijn standpunt afzwakt.

Het door angst ingegeven einde-van-de-wereld klimaatdoom als gevolg van klimaatverandering werken niet langer op de massa, en Gates weet dat mensen door de manipulatie en uitbuiting heen kijken, dus past hij zijn boodschap aan. In zijn meest recente openbare toespraak zei Gates: “Als je het klimaat met brute kracht probeert te beïnvloeden, krijg je mensen die zeggen: ‘Ik hou van het klimaat, maar ik wil die kosten niet dragen en mijn levensstandaard verlagen.'” Met andere woorden, Gates weet dat zijn klimaatinvesteringen helpen om de levensstandaard van miljoenen mensen wereldwijd te vernietigen.

  De verborgen rol van Nanofijnstof in 9/11 en Covid The Great Reset

De armen en de arbeidersklasse worden geplunderd door het klimaatveranderingsbeleid van Bill Gates

De armen en de arbeidersklasse zijn degenen die het meest getroffen worden door het netto-nul klimaatveranderingsbeleid van de globalisten en de groene new deal energierantsoenering en het witwassen van geld dat wereldwijd plaatsvindt.

De centrale planning van de landbouw- en energieproductie door de Verenigde Naties heeft beide verstikt, waardoor de kosten van voedsel en energie zijn gestegen en de levensstandaard voor velen is gedaald. Nu komen bevolkingen in opstand tegen het socialisme, groene nieuwe afspraken en de “ESG” (environment, social, and governance) programma’s die bedrijven en regeringen over de hele wereld hebben geïnfiltreerd. Dit beleid heeft de economische groei vertraagd, de energiekosten verhoogd en miljarden belastinggeld verspild.

Fossiele brandstoffen vertegenwoordigen nog steeds ongeveer 80 procent van de energieproductie en -consumptie in de VS, dus de pogingen van het Biden-regime om pijpleidingen en boringen stil te leggen hebben de armen en de werkende klasse, die afhankelijk zijn van betaalbare energieprijzen om rond te komen, alleen maar geschaad. In de VS heeft de 27 miljard dollar kostende “Nationale Klimaatbank”, opgericht door Biden’s groene nieuwe deal, alleen maar geleid tot verspilling, fraude, misbruik en regelrecht socialisme. Centrale planners van de overheid (zoals klimaatsaar John Kerry) hebben het recht om de winnaars en verliezers in de economie te kiezen, waarbij ze marktinnovatie verstikken en talloze banen en bestaansmiddelen om zeep helpen. Ondertussen maakt al deze zelfvernietiging van Amerikaanse energie en innovatie de VS kwetsbaarder voor buitenlandse naties zoals Rusland. Rusland, dat niet gebonden is aan de klimaatveranderingshysterie en bevolkingscontrole van de VN, krijgt steeds meer macht over de VS en Europa met hun robuuste, gediversifieerde energieproductie en transportsystemen.

  Illusoir schuldgevoel

Alleen al om deze redenen hebben Bill Gates en de groene new deal-aanjagende globalisten geen voeling met de werkelijkheid. Ze maken het niet alleen moeilijker voor de gemiddelde mens om te eten, naar het werk te reizen en zijn huis te koelen/verwarmen, maar hun waanideeën breken ook de soevereiniteit van naties af, waardoor de bevolking kwetsbaarder wordt en de wereld minder veilig.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Honderden klimaatwetenschappers eisen onmiddellijke stopzetting van Bill Gates’ genocidale “zonnestralen verduistering”-project

Vorig artikelCanada’s naziviering gaat viraal
Volgend artikelIemand probeert je nog steeds te vermoorden, laat dat niet toe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. gates en co..maken sowieso 2050 niet meer mee..wat die oude idioten ook lullen..en hun of-spring ook mogen denken..Marvel is niet echt hoor..stelletje gekken..

 2. denk dat het allemaal een truuk is, zeggen dat ze ermee stoppen maar ondertussen door gaan. Blijf strijden mensen, het is nog lang niet voorbij.

 3. Globalisten trekken zich terug omdat ook VN zien dat Rusland niet verslagen kan worden.
  Dus, er is een gat ontstaan in de 2030 agenda.
  Ook de bruikbare idioten in ons parlement zien dat.
  Daarom rennen ze weg.

  • Alles is een leugen.

   Leg mij maar uit waarom echt wereldwijd muppets met smoelenlappen rondlopen.
   En dat Nederlandse afvaardiging voor een wk lange afstand niet gaat, te duur + VEREISTE VACCINS!!!!!

   Billie maakt wsl een terugtrekkende beweging om in de schaduw toe te kijken hoe de klimaatgekkies zijn werk doen.

 4. Kill Gates voelt de weerstand in de maatschappij goed aan. Wil dat zeggen dat hij zijn koers laat varen? Nee, dat wil zeggen dat hij voor dit moment even wat gas terugneemt.

  Het is net als de vvd in verkiezingstijd; nu moeten er snel allerlei maatregelen komen tegen immigratie, terwijl ze 13 jaar lang de grens wagenwijd open hebben laten staan voor economische gelukszoekers en onderontwikkeld tuig wat ons 3 miljoen extra ruifvreters heeft opgeleverd en een hoop ellende.

  Maar de schaapjes zijn ziende blind en horende doof.

 5. Ik sluit niets uit ook de mogelijkheid van de SMO van Rusland tegen Oekraïne misschien een afleidingsmanoeuvre is om The Great Reset te implementeren, de burger trekt altijd aan het kortste eind, Bill Gates, Schwab ect, krijgen via hun grifters te horen dat de weerstand van een klein gedeelte van de volkeren steeds groter wordt.

  Plan B wordt dan ingeschakeld om alle boze berichten af te zwakken, feitelijk doorzien de vrijdenkers deze doorzichtige plannen van de cabal. Door de geschiedenis heen is er nooit iets wezenlijks veranderd, steeds dezelfde patronen, dit is géén toeval, toeval bestaat niet n.m.m.

  • Ja Adriaan.Toeval bestaat niet.
   Mensen worden in een continuee angst gehouden.Cojona oekeaine en nu Palestina.
   Straks het midden-oosten of Taiwan.Kies maar!
   Voorlopig houd het nog niet op maar volgens mij zitten we allang in WO3 helaas.
   Alle oude conflicten laaien weer op!
   Waarom?En wat ik me ook afvraag:wereldwijde vulkaanuitbarstingen over de hele wereld?
   Het lijkt wel of Gaja (moeder aarde) boos word!
   Wij kunnen de natuur niet beheersen.
   De natuur Ons wel:aardbevinkje hier,tsunami daar en een tornado veegt het wel weg,later.
   Of het gaat om H.A.A.R.P. en D.A.R.P.A.
   In ieder geval denk ik dat het nog zeker 4 jaar rumoerig blijft en troebel wat er gaande is.

 6. Gates is gewoon 1 van die stinkend rijke psychopaten die zoals de anderen beter in een dwangbuis worden opgesloten in een psychiatrische instelling.
  Hij heeft nog eens zijn humaniora niet afgemaakt, maar kan wel veel zever en rommel verkopen.
  Alle bedrijven die destijds zijn rommel software hebben gekocht zijn eveneens schuldig en te dom om in een koe haar gat hallo te roepen.

  • Op 15.09 zat de duurste uitkeringstrekker van Zweden Carl XVI Gustav (1946) 50 jaar op de troon en gehele week was het feest in Zweden en zoals bekend, meldt de Mockingbird press/ newspeak/ msm consequent niets over de bendeoorlogen, die heel bewust door de duistere krachten zijn gecreëerd door zoveel mogelijk mensen zonder affiniteit met de Zweedse normen & waarden naar Zweden te lokken. Het Coudenhove-Kalergiplan (1926) in optima forma.
   Carl Gustavs opa van moederszijde Carl Eduard van Saksen-Coburg & Gotha (1884 – 1954 en familie van Wilhelmina de Ranitz, 1880 – 1962) was een fanatieke nazi en ook over deze zaak zwijgt de Zweedse pers als het graf. De pers gaat ook uit de weg te schrijven over de ouders van ‘koningin’ Silvia (1943) Walther + Alice Sommerlath, ook beiden nazis.

 7. Off topic maar hetzelfde agenda:
  Mw Fleur Agema toont haar ware heks gezicht.
  Kopie rondbrief FVD:

  Beste,
  Vorige week tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen diende Thierry Baudet (FVD) een motie in voor het verbieden van puberteitsremmers en hormoonblokkers voor minderjarigen – veel mensen weten niet dat dit al vanaf 11 jarige leeftijd gebeurt in ons land. Vanaf 16 jaar mogen borsten worden verwijderd.
  De stemming (die vandaag plaatsvindt) werd tijdens de APB uitgesteld op verzoek van de PVV. Binnen de fractie van Geert Wilders zijn de meningen verdeeld over dit onderwerp, zo vindt vicefractievoorzitter Fleur Agema (PVV) dat kinderen vóór de puberteit moeten beginnen met hun geslachtsverandering, omdat het anders te laat zou zijn. Ook binnen de BBB van Caroline van der Plas heerst verdeeldheid.
  We moeten onze kinderen beschermen tegen de onomkeerbare behandelingen die worden opgedrongen door staatstelevisie, politieke partijen, in het onderwijs en door andere instituties.

  • Ik zat er al op te wachten. Fleur is Nederlandse Meloni. Een wolf in schaapskleren. De PVV is alleen maar opgezet om de Fortuyn stemmende Nederlanders zoet te houden. Wilders krijgt al 20jr bescherming, hij blaft wat maar hij presteert helemaal niks, Wilders is mossad afgevaardigde VVD’er. Pinoccio Omtzigt met Nieuw Satanisch Contract en Jabba van der Plas met Build Back Bayer doen hetzelfde kunstje met hun CDA dependances en polariseren zich scheel om te zorgen dat mensen vergeten dat de FvD bestaat. De politiek is één grote emmer stront. We leven in een Kakistocratie, precies zoals gepland, om de politiek te laten falen en NWO noodzakelijk te maken.

   Er is maar één oplossing… persoonlijk leiderschap obv liefde/samenwerking. Geen NWO, geen nieuwe politiek, we moeten het zelf gaan doen en elkaar opzoeken zodra er problemen moeten worden opgelost. Als elk huis en elke straat zijn eigen zaken op orde maakt, komt alles op orde. Nu hebben we alle macht weggegeven aan wat criminelen die ons vanuit hun criminele hoofdkwartieren (gemeentehuizen en 1ste/2de kamer) centraal onderdrukken. Dat is niet onmogelijk, maar het is voor de meeste mensen een mega grote stap, want bijna niemand houdt nog zn eigen broek op. Iedereen leeft bij de gratie van toeslagen en aftrekposten… allemaal te dom om te snappen dat ze afhankelijk zijn gemaakt omdat ze 80/90% van hun inkomen en bezit afdragen aan de belastingdienst, banken en verzekeraars. Zonder belastingen, banken en verzekeraars zouden we zelf alles kunnen organiseren, maar nu worden we georganiseerd kaalgeroofd.

   Ik keek gister ‘Ik vertrek’. Weet je wat een all incl zorgverzekering in Hongarije kost? Achttien euro per maand!!! WIJ WORDEN IN NL HELEMAAL KAALGEROOFD!!!

  • Het is Godgeklaagd daar bij de pvv. Harm Beertema die de pijp aan maarten geeft, Lilian Helder weg, geert die Baudet zit te trollen… Benieuwd wat Bosma gaat doen, maar die leek ook al te genieten van zijn inval-kamervoorzittersfunctie. Misschien is ze wat beloofd…
   Domme zet geert. Mijn stem ben (was) je (al) kwijt. Die gaat naar FvD, Gideon of Pepijn. Of misschien toch een groot rood kruis door het stembiljet.

 8. Ook het Coudenhove-Kalergie plan ligt vast op koers

  Frankrijk wordt geteisterd door verkrachtingen door migranten, terwijl een golf van seksueel geweld tegen oudere vrouwen het land overspoelt

  De Franse media hebben de afgelopen week melding gemaakt van verschillende verontrustende aanvallen, waarbij zowel jonge als oudere vrouwen het doelwit waren
  Meerdere berichten over verkrachtingen en pogingen tot verkrachting door migranten die in Frankrijk wonen, hebben de lokale krantenkoppen gehaald, omdat de aanhoudende dramatische stijging van seksueel geweld en massa-immigratie een onmiskenbaar verband vertoont.

  De Franse krant Le Figaro berichtte vrijdag over de dood van een 67-jarige vrouw die woensdagavond buiten haar huis in Versailles werd aangesproken door een Algerijnse staatsburger en vervolgens met geweld naar haar huis werd gedragen, waar ze een nacht van ondraaglijke martelingen onderging. >>>

  https://rmx.news/crime/france-ravaged-by-migrant-rapes-as-spate-of-sexual-assaults-sweeps-the-nation/

 9. Schijnt dat project lookingglas , dat oog in die driehoek , no matter what de zelfde uitkomst teweeg brengt voor (((hun)))

  Daarom misschien hun wanhoops pogingen.
  Het tomeloze geweld en vernietiging.
  En hun pogingen richting meta hun miserabele parasitaire bestaan te redden.

  Trans i.a. ex-mensen…
  Geen ziel geen empathie.
  Geen empathie geen geweten.
  Geen geweten geen causatie.
  Denken ze….

  T schijnt dat we hier medeleiden
  mee moeten hebben.

  Tis niet dat we niet al decenia roepen.
  Pas op , niet doen.

 10. een ding snap ik even niet !! gisteren nog een lijst onder ogen gehad van mensen in amerika en verder daar buiten dat er beroemde mensen op gepakt zijn en geecexuteerd zijn en nu krijg ik steeds berichten dat hij constand met zijn vliegtuig de wereld rond reist ??? wat is er hier fout dan !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in