U weet wat ze zeggen over trekken aan een dood paard? Nou, dat geldt niet voor Canada. Het is een ezel, geen paard. Blijf maar blunderen luitjes. Ik zou wel eens willen weten wie heeft aanbevolen om een bejaarde nazi in het Parlement te fêteren aan de vooravond van Jom Kippoer. Over een zelf toegebrachte wond gesproken. Canada heeft zichzelf niet in de metaforische voet geschoten. Het zette het pistool tegen zijn slaap en haalde de trekker over. BOEM!!! Een schot in het hoofd. Meestal fataal. Er zaten echter geen metaforische hersenen op de muur nadat de kogel door de denkbeeldige schedel was geschoten, omdat de Canadese parlementsvoorzitter, net als Scarecrow de vogelverschrikker, blijkbaar geen hersenen heeft, schrijft Larry Johnson.

Ik weet niet wie het volgende heeft gefotoshopt, maar ik vind het hilarisch. Het doet me denken aan Al Jolson in blackface (die trouwens Joods-Litouws van geboorte was voordat hij naar Amerika emigreerde). Maar het is premier Trudeau die de verantwoordelijkheid afschuift. Een woord aan Trudeau – hé domkop, Canadese Joden schamen zich niet; ze zijn geschokt en nerveus nadat ze Canadese parlementsleden wild hebben zien applaudisseren voor een oude nazi die ervoor koos om in de Schutzstaffel aka SS te dienen. Hij maakte tenminste geen deel uit van de SS-Totenkopfverbände – die eenheid leidde de vernietigingskampen.

Vladimir Poetin en zijn nationale veiligheidsteam zullen wel gniffelen om het pak slaag dat Trudeau en zijn achterlijke parlement krijgen op social media, want het bevestigt de aloude Russische bewering dat ze vechten tegen een stelletje nazi-sympathisanten in Oekraïne.

Het Westen beseft dat de oorlog verloren is en zoekt een uitweg

De Judge en ik doen vandaag tijdens ons gesprek mee aan de stemmingmakerij.

Ik had ook een uitgebreide discussie met Juan en Billy Bob (ja, zo heet hij) op RealTruthTalk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Stel je voor als China met de VS zou doen wat de VS met China doetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne Situatierapport: Slagveldrapporten tonen gebrek aan pantsers en bepaalde munitie
Volgend artikelBill Gates laat plotseling narratief over klimaatdoom varen nu bevolkingen terugslaan tegen globalisme
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

 1. Wat een diepe beschamende vertoning tegenover de omgekomen Canadese soldaten in WO11 die massa klappende hysterie daar en ook hier trouwens.
  Het is volgens die klap theorie nu dat deze mannen vochten aan de verkeerde kant.
  Laten we hopen dat er geen hiernamaals is, je zult als gesneuvelde soldaat dit maar aan moeten kijken dan sterf je voor de tweede keer.

 2. Hoogste tijd dat de nucleaire stand RU vs VS van 0-2 naar 2-2 gaat, donder maar een paar kernbommen op Washington en New York, zal deze oogsduivels misschien eens een toontje lager doen zingen

   • @mush, bedoelde u mijn reactie?

    In dat geval heeft u groot gelijk,laten we de eerstvolgende 78 jaar de Russische Federatie eens op 2-0 zetten, dan gooien we ook een paar bommen op Parijs en Londen ter vergelding van de geleverde storm Shadow lange afstandsraketten, volledig terecht mijns inziens!!

 3. Het is een mooie video van deze black-faced turdeau woordvoerder. Hij betuigt zijn spijt, maar zijn ogen en mond/gelaatsuitdrukking vertellen een heel ander verhaal.
  Zet het geluid uit en je ziet het.

  • Uhm…

   Het was Turdeau, herstel: Castro zelf hoor. En wat erger is, als je het geluid AAN zet en goed luistert dan hoor je geen enkel excuus. Iedereen betuigt spijt volgens hem, maar hij ZELF niet.

   Hij is een rasechte communist, net als zijn illustere biologische vader. Hij bewonderde China om hun leiderschap. En communisme en nazisme is exact hetzelfde. Begin 20e eeuw hadden bijna alle nsdap leden ook een partijkaart van de communistische partij.

   • Ik heb het inmiddels gezien. Ik had niet begrepen dat dit betrapte miezerige ventje, deze geslagen hond die zich in allerlei banen kronkelt om zich uit een stommiteit te kunnen lullen de canadese marxistisch fascistische smeerzak turdeau himself is.

 4. Maar het is premier Fidelito de bastaard zoon van Fidel Castro die de verantwoordelijkheid afschuift door middel van een idioot die het vuile handwerk voor hem opknapt, wel met een onkenbaar gemaakt gezicht, de micro expressies verraden hem vanaf het begin van deze video zijn wekbrauwen constand optrekkend dit zijn herkennings kenmerken dat hij er niet mee eens is wat hij ‘moet’ ventileren aan dat achterlijke volk die achter de satanist Trudeau staat.

 5. Dat Trudeau een wefhoer is moge duidelijk wezen, maar stom genoeg om dit te doen?…….kan me het niet goed voorstellen.

  Het zou kunnen, maar je toch toch wel een uitermate infantiele falievouwer wezen om tot dit niveau af te dalen.

  Snap hier eerlijk gezegd geen moer van.

 6. Nazi’s zijn nooit weggeweest, alleen even naar de achtergrond verdwenen en hebben vriendelijke maskers opgezet. Nu treden zij weer naar voren en hebben zij hun maskers afgenomen.

 7. Ha,ha,wat lees ik op het fake AD nieuws, de eerste Abram tanks zijn gearriveerd in ukrinazistan en gaan het verschil maken😅😂 in no time kunnen ze worden toegevoegd aan de schroothoop,mr Putin weet deze echt wel uit te schakelen, persoonlijk geef ik ze maximaal 1 week! Slavia Russia 🇷🇺💪🥂

 8. Dit gebeurde er met de journalist die meehielp met ontmaskering van Oekraïense nazi-veteraan

  Een Britse onafhankelijk journalist is gearresteerd

  https://sputnikglobe.com/20230926/uk-journo-arrested-for-malinformation-after-exposing-trudeau-applauding-nazi-1113677702.html

  nadat hij zich kritisch had uitgelaten over de staande ovaties voor een Oekraïense nazi-veteraan in het Canadese parlement.

  Warren Thornton presenteerde zondag een aflevering van zijn podcast The Real Truth toen de politie plotseling voor zijn deur stond.

  Gast Fiona Ryan zei dat Thornton 20 minuten voor het einde van de aflevering ‘verdween’. Toen ze hem een WhatsApp-bericht stuurde om hem te vragen wat er was gebeurd, stuurde hij één woord terug: ‘politie’. >>>

  https://www.ninefornews.nl/dit-gebeurde-er-met-de-journalist-die-meehielp-met-ontmaskering-van-oekraiense-nazi-veteraan/

  • Naar mijn bescheiden mening is het gedoe rond de toespraak van een Oekraïense naziveteraan in het Canadese parlement met te snel daaropvolgende al dan niet gemeende excuses een false flag-operatie. Premier Justin Trudeau en plaatsvervangend premier Chyistia Freeland zijn beiden young global leader (YGL) en deze gang van zaken zou wel eens bedoeld kunnen zijn om de mensheid in de huidige allerlaatste fase van de Eindtijd wederom een zetje te kunnen geven richting wakker worden.

   • Ja, hun opdracht kunnen zij ook nog niet eens goed uit voeren. Moet je bij een 1% MC eens proberen. Dan lig je er gelijk uit. Met de nodige klappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in