Bill Clinton is te zien terwijl hij geniet van een nekmassage van een van de slachtoffers van de pedofiel Jeffrey Epstein op nooit eerder vertoonde foto’s die de Daily Mail als enige mainstream medium publiceert. De foto’s tonen de meest ongepaste connecties van Clinton met de pedofiel Epstein, nadat de voormalige president, Bill Clinton, nu 72 jaar oud, gisteravond Joe Biden zijn steun gaf op de conferentie van de Democraten.

Op de foto’s kun je Clinton comfortabel zien zitten en lachen als Chauntae Davies, toen 22 jaar oud en massagetherapeut, de schouders van Clinton kneedt. Op de foto’s is Clinton, toen 56 jaar oud, achterover geleund terwijl Davies op een stoel achter hem knielt, en op een van de andere foto’s lijkt hij opgelucht te glimlachen.

De achtergrond van de foto’s zou zijn dat de voormalige president had geklaagd over een stijve nek na in slaap te zijn gevallen op de “Lolita Express” van de pedofiel Epstein tijdens een “humanitaire” reis naar Afrika in 2002.

Volgens de informatie was het Ghislaine Maxwell die Davies aanspoorde om Clinton een massage te geven terwijl het vliegtuig werd bijgetankt op een klein vliegveld in Portugal.

Maxwell, 58 jaar, werd in juli gearresteerd en zit momenteel in de gevangenis op beschuldiging van sekshandel, pedofilie en het feit dat zij een van de leidinggevenden is achter Epstein’s pedofielenring.

Na de aandrang van Maxwell vroeg Clinton aan Davies: “Vind je het erg om me een massage te geven?” Clinton’s organisatie heeft eerder in een verklaring over zijn reizen in Epstein’s vliegtuig gezegd dat hij niets wist over Epstein’s netwerk van jonge meisjes en ontkende dat hij iets wist over de misdaden van de pedofiel.

  Kerkleden aangevallen door Black Lives Matter, vrouwen en jonge kinderen lastiggevallen

Maar het is bekend dat Clinton meerdere malen heeft gereisd in de prive-jet van de inmiddels overleden pedofiel Epstein, bekend als de Lolita Express, hij had nauwe banden met Ghislaine Maxwell en Bill Clinton zelf was onderwerp van verschillende beschuldigingen van seksueel misbruik tijdens zijn jaren in het publieke leven.

Clinton’s organisatie heeft verklaard dat hij slechts vier reizen heeft gemaakt met de Lolita Express van de pedofiel Epstein in 2002 en 2003. Maar uit vluchtlogboeken blijkt dat hij in de loop der jaren in totaal minstens 26 vluchten met het vliegtuig heeft gevlogen.

Pedofiel Epstein werd ervan beschuldigd zijn privé-vliegtuig te gebruiken om minderjarige meisjes naar zijn verschillende huizen in New York, Palm Beach, New Mexico en zelfs Parijs te vervoeren. Maar Clinton ontkent nog steeds kennis te hebben gehad van de seksring van de pedofiel.

De mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton – De volledige Clinton Dead Pool

Vorig artikelZes mensen gewond bij moslim terroristische aanval op snelweg
Volgend artikelGrieks oorlogsschip ramt Turks fregat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Het belangrijkste aspect bij deze Lolita express van Epstein was dat het hier ging om een gigantische spionage en chantage operatie door de Mossad :
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/israelische-ex-spion-epstein-werd-gebruikt-door-mossad-om-politici-af-te-persen/
  met citaat :
  “Volgens de Israëlische ex-spion Ari Ben-Menashi, die als ‘handler’ voor Robert Maxwell zou hebben gewerkt, werd de in de gevangenis vermoorde miljardair Jeffrey Epstein door de Mossad gebruik om tal van politici af te persen. Epstein zou in het bezit zijn geweest van opnames van een groot aantal prominenten, waarop te zien was hoe ze op onder andere zijn ‘orgie eiland’ seks hadden met minderjarige meisjes….” (=einde citaat)
  Nog enkele bronnen :
  https://www.newsbreak.com/news/1506135521371/claim-epstein-worked-for-israel
  https://indignatie.nl/2019/07/12/philip-giraldi-heeft-pedophile-jeffrey-epstein-voor-mossad-gewerkt/
  met citaat :
  “De omvang van de Israëlische spionage gericht tegen de Verenigde Staten is een enorm verhaal dat maar zelden wordt behandeld in de reguliere media…..” (=einde citaat).
  En nog belangrijker zijn de contacten tussen Epstein en Bill Gates :
  https://www.theverge.com/2019/10/12/20911488/bill-gates-foundation-jeffrey-epstein-meetings
  Het voormelde is van belang m.b.t. de Covid 19 samenzwering. Dit Mossad spionage en chantage netwerk, heeft dan ook verregaande gevolgen o.a. in het domein van de (geo)politieke verhoudingen over de ganse wereld.

 2. Ik heb niks met Clinton, schoft suprême, zijn teef Hillary is net zo’n pshychopaat, maar een 22 jarige die nekken masseert en andere onderdelen van het lichaam is gewoon aan het werk, wil luxe leve leiden en gebruikt daarvoor haar lichaam. Prostituee noemen we dat, net als al die actrices en zangeressen die voor een rol en een kans op beroemdheid en veel geld met vette vadsige regisseurs en producenten slapen….de vagina en mond als wisselgeld….en dan als de wensdroom niet is wat ze wilden of het succes is tanende komen ze ineens meedoen met #metoo en dat soort massapsychose…

  Niks mis met prostituees, maar na het werk en de al dan niet tegenvallende betaling professioneel blijven en doorgaan. Actrices en zangeressen zijn in veel gevallen zelf op hun knieeen gegaan en zoals bij Gertje van SAMSON EN Gert is het bekend dat zijn K3 zangeresjes allemaal in zijn bed komen VOORDAT ze beroemd worden…dus meedoen om bij K3 te horen is gewoon benen wijd en mond open….

  De moorden die in belang van Clinton en hoer zijn gepleegd en ongetwijfeld ook voor Obama gelden zullen zeer waarschijnlijk door Mossad medewerkers zijn gepleegd , om militaire goederen en andere zaken structureel veilig te stellen.

  Net zoals de Turkse onderwereld voor Erdogan moorden pleegt in Europa in ruil voor gunsten in het thuisland, zo werken vele geheime diensten samen met criminelen en kunnen altijd de handen in onschuld wassen….liegen zonder de definitie van liegen…..

  ….gebeurt in Nederland trouwens ook, staatsveiligheid die bijvoorbeeld Antifa kopstukken op de loonlijst heeft….zo kun je als ambtenaren apparaat met schone handen een heel politiek systeem manipuleren en partijen saboteren…

  De dierentuin die men beschaving en democratie noemt….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in