Zes mensen gewond bij moslim terroristische aanval op snelweg

4
509

Op dinsdag heeft een Irakees zijn auto gebruikt bij een vermoedelijke terroristische aanslag op een snelweg in de Duitse hoofdstad Berlijn. De man reed op verschillende andere voertuigen in terwijl hij “Allahu Akbar” scandeerde en op het dak van de auto een nepbom had geplaatst.

De 30-jarige Irakees reed in een zwarte Opel Astra en zou tijdens zijn krankzinnige rit opzettelijk op verschillende motoren en scooters zijn ingereden. Hij stapte vervolgens uit de auto en plaatste een doos op het autodak, waarvan hij beweerde dat het een bom was die zou ontploffen als er iemand in de buurt zou komen.

Van de zes gewonden bij de aanval zouden er drie ernstig aan toe zijn.

De politie werd gealarmeerd en wist de man te overmeesteren. Er werd gereedschap in de doos gevonden.

Politiek gemotiveerd

De man is gearresteerd en men werkt aan de zaak vanuit het vermoeden dat de 30-jarige de aanrijdingen opzettelijk veroorzaakte en dat ze politiek gemotiveerd waren.

Meer details zullen op een persconferentie later op woensdag worden gepresenteerd.

De snelweg waar de aanslagen plaatsvonden was woensdagochtend nog gesloten. Door het gebeuren stonden 300 mensen enkele uren stil op de snelweg. Het Rode Kruis werd ingezet om hen te helpen.

Gebruik de onrust: IS roept op tot terroristische aanslagen in de Corona-crisis – de media zwijgen

Als een rattenhol: zo leefden de Antifa's in het kraakpand

4 REACTIES

  1. Psychische problemen…..iedere moslim heeft een psychisch probleem, moeten wij daarvoor opdraaien? Volgieten met reuzel , gag ball in zijn bek en op een hobbelpaard zetten met een kilo kwartjes naast het betaal bakje….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here