Zes mensen gewond bij moslim terroristische aanval op snelweg

4

Op dinsdag heeft een Irakees zijn auto gebruikt bij een vermoedelijke terroristische aanslag op een snelweg in de Duitse hoofdstad Berlijn. De man reed op verschillende andere voertuigen in terwijl hij “Allahu Akbar” scandeerde en op het dak van de auto een nepbom had geplaatst.

De 30-jarige Irakees reed in een zwarte Opel Astra en zou tijdens zijn krankzinnige rit opzettelijk op verschillende motoren en scooters zijn ingereden. Hij stapte vervolgens uit de auto en plaatste een doos op het autodak, waarvan hij beweerde dat het een bom was die zou ontploffen als er iemand in de buurt zou komen.

Van de zes gewonden bij de aanval zouden er drie ernstig aan toe zijn.

De politie werd gealarmeerd en wist de man te overmeesteren. Er werd gereedschap in de doos gevonden.

Politiek gemotiveerd

De man is gearresteerd en men werkt aan de zaak vanuit het vermoeden dat de 30-jarige de aanrijdingen opzettelijk veroorzaakte en dat ze politiek gemotiveerd waren.

Meer details zullen op een persconferentie later op woensdag worden gepresenteerd.

De snelweg waar de aanslagen plaatsvonden was woensdagochtend nog gesloten. Door het gebeuren stonden 300 mensen enkele uren stil op de snelweg. Het Rode Kruis werd ingezet om hen te helpen.

Gebruik de onrust: IS roept op tot terroristische aanslagen in de Corona-crisis – de media zwijgen

  Rusland leert Europa ABC van de gashandel
Vorig artikelKim Jong-un confisqueert honden tijdens voedseltekort in Noord-Korea
Volgend artikelBill Clinton krijgt massage van een jong meisje op reis met de pedofiel Epstein
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Psychische problemen…..iedere moslim heeft een psychisch probleem, moeten wij daarvoor opdraaien? Volgieten met reuzel , gag ball in zijn bek en op een hobbelpaard zetten met een kilo kwartjes naast het betaal bakje….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in