© Marco Verch Professional / Flickr (CC BY 2.0)

Een celebrity juridisch analist genaamd Midwin Charles is overleden nadat ze het Covid-19 vaccin van Pfizer had gekregen. Zij voegt zich bij duizenden andere mensen die zijn overleden in de dagen en weken na het krijgen van hun experimentele Covid-19 vaccinaties.

Midwin Charles overleed op de jonge leeftijd van 47 jaar. Ze was een vaste medewerkster van CNN en MSNBC. Ze ontving haar eerste dosis van Pfizer’s experimentele mRNA-vaccin op 1 maart en was er snel bij om de vaccins op social media te promoten. Op Twitter pochte Charles over de efficiëntie van het vaccinatieproces en moedigde anderen aan om in de rij te gaan staan en hun steentje bij te dragen met de woorden “Let’s do this!”.

Ongetwijfeld zal CNN haar dood melden als een “toeval” terwijl ze anderen aanmoedigen om de Covid-19 euthanasie-injecties te blijven nemen.

Jonge vrouw overlijdt plotseling na inenting met covid-vaccins

In de eerste drie maanden na de lancering van de covid-vaccins heeft het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) meer dan 228 gevallen van anafylactische shock na toediening van de Covid-19 vaccins geregistreerd. Iemand kan een anafylaxie krijgen binnen enkele seconden of minuten nadat hij is blootgesteld aan iets waarvoor zijn lichaam allergisch is. Anafylaxie is een ernstige, mogelijk levensbedreigende allergische reactie. Veel mensen hebben geen idee waar hun lichaam allergisch voor is, of dat ze allergisch zijn voor een van de vele chemische stoffen in een vaccin. Volgens de Mayo Kliniek, veroorzaakt anafylactische schok, “uw immuunsysteem om een vloed van chemische producten vrij te geven die kunnen veroorzaken dat u in schok te gaan – uw bloeddruk daalt plotseling, en uw luchtwegen vernauwen zich, blokkeren ademhaling … Als anafylaxie niet onmiddellijk wordt behandeld, kan het fataal zijn”.

Volgens berichten op social media had Midwin Charles uit voorzorg een EpiPen bij zich voor haar vaccinatieafspraken. Na het prijzen van de vaccinatie, gaf zij toe dat zij dodelijk allergisch voor pinda’s was. Zij zei dat zij een EpiPen bij zich zou hebben in de inentingskliniek “in geval ik in anaphylaxis schok ga”. De medische autoriteiten moedigen mensen met reeds bestaande allergieën en auto-immune condities aan om een EpiPen bij de hand te hebben tijdens en na de Covid-19 vaccinaties. Midwin Charles kreeg niet direct een anafylactische aanval, maar haar lichaam ervoer wel milde symptomen zoals vermoeidheid en pijn in de arm. Op haar Instagram-account meldde ze wel een ernstiger symptoom, namelijk kortademigheid. Dit was een voorbode van meer ernstige problemen die nog zouden komen.

  Ontvolking door massale verhongering - Eén van de vele massavernietigingswapens van de Elite om menselijke genocide te plegen

De doodsoorzaak van de Covid-19 vaccins is niet beperkt tot een anafylactische shock

Potentiële kandidaten voor vaccinatie worden misleid en krijgen GEEN adequate, geïnformeerde toestemming procedure. Veel mensen wordt verteld dat ernstige bijwerkingen van vaccins uiterst zeldzaam zijn en alleen bestaan uit anafylaxie. Cultuur icoon, Elon Musk, tweette onlangs zijn steun voor de vaccins, onwetend verkondigend dat elke bijwerking zeldzaam is en gemakkelijk kan worden aangepakt met een EpiPen. “Om duidelijk te zijn, ik ben voor vaccins in het algemeen & voor Covid-19 vaccins in het bijzonder”, zei Musk. “De wetenschap is eenduidig. In zeer zeldzame gevallen is er een allergische reactie, maar dit is eenvoudig te verhelpen met een EpiPen”.

De waarheid is dat er meer dan twee dozijn ernstige gezondheidsproblemen verbonden zijn aan vaccinatie, vooral met deze nieuwe experimentele mRNA-programma’s. EpiPens redden ook niet altijd het leven van de persoon. Elon Musk voegt zich bij een lange lijst van beroemdheden die het publiek misleiden over een veelheid van ernstige gezondheidsproblemen in verband met deze vaccins. Alleen al de frequentie van de bijwerkingen van deze experimentele vaccins heeft de CDC ertoe aangezet om vaccinatieklinieken sterk aan te bevelen intubatieapparatuur bij de hand te houden. De CDC adviseert dat “opgeleid personeel dat gekwalificeerd is om symptomen van anafylaxie te herkennen en te behandelen, te allen tijde beschikbaar moet zijn op alle vaccinatieplaatsen”.

Een 68-jarige vrouw uit Kansas, Jeanie M. Evans, overleed kort nadat zij het vaccin had gekregen. De moeder van vijf kinderen kreeg een anafylactische reactie in de vaccinatiekliniek. De EpiPen was niet in staat om de reactie tegen te gaan en de vrouw overleed de volgende dag in het Stormont-Vail ziekenhuis.

Bronnen:
LifeSiteNews.com
Twitter.com
NaturalNews.com
Twitter.com
MedAlerts.org
NaturalNews.com

In slechts drie maanden tijd is het mRNA-vaccin van Pfizer alleen al verantwoordelijk geweest voor 28.046 gemelde verwondingen, waaronder 1.131 sterfgevallen na injectie. In plaats van deze door vaccins veroorzaakte volksgezondheidscrisis en massale genocide aan te pakken, helpen de regering en regelgevende instanties de fabrikanten van vaccins bij het uittesten van de vaccins op kinderen en bij de voorbereiding van een (onwettig) verplicht vaccinatiebeleid op scholen in heel Amerika.

  VS: Zwarte gemeenschappen zinken in chaos  - BLM vernietigt hun wereld

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Drie weken na totale opening in Texas: dalende aantallen gevallen, nauwelijks gebruik van ziekenhuizen

Vorig artikelWerkneemster van het Universitair Medisch Centrum Rostock overlijdt aan cerebrale veneuze trombose kort na AstraZeneca-vaccinatie
Volgend artikel“Antiracistische” dokters in Amerika zeggen dat blanke patiënten onbehandeld moeten blijven om te sterven, terwijl zwarte patiënten vooraan in de rij gaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Koeien in een slachthuis reageren ook niet, als een soortgenoot voor hun neus geslacht word.
    Hetzelfde geldt voor de gifspuitgelovers.
    En nog steeds is er geen enkel persoon, of instelling , ter wereld, die de verifieerbare genetische code, foto of isolaat van het virus kan voorleggen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in