EXCLUSIEF: Vandaag publiceren wij een serie labmicroscopiefoto’s van bizarre stolsels die nu routinematig gevonden worden bij volwassenen die “plotseling gestorven zijn,” meestal in een aantal maanden na covid-vaccinaties, schrijft Mike Adams.

Deze stolsels worden vaak “bloedstolsels” genoemd, maar zij lijken in het geheel niet op normale stolsels, en zij bestaan uit veel meer dan alleen maar bloedcellen. In tegenstelling tot normale stolsels, die geleiachtig zijn, bijna jelly-achtig, bevatten deze zogenaamde “stolsels” extreem grote, complexe, zich herhalende structuurelementen (allemaal hieronder afgebeeld) die duidelijk opgebouwd worden in het bloed van de slachtoffers die aan deze stolsels gestorven zijn.

Al deze stolsels werden uit patiënten gehaald binnen een paar uur na hun dood. Deze zijn niet het resultaat van postmortale bloedstagnatie. Het zijn structuren die in bloedvaten en slagaders gevonden worden. Het is geen gestold bloed.

Hier ziet u een flesje van deze ruwe stolsels, van bloed afgewassen en bewaard, vóór de kleuring:

Deze structuren vertonen de volgende schokkende eigenschappen:

 • Zij zijn taai, vezelig en veerkrachtig, en vertonen materiaaleigenschappen die lijken op kleine elastiekjes.
 • Zij bestaan uit vele strengen van kleine, vezelige sliertjes.
 • Deze vezelachtige strengen (zie de allerlaatste fotoset hieronder) vertonen zich herhalende patronen van schaalachtige techniek, alsof het lichaam geprogrammeerd is om een andere levensvorm binnen in de bloedvaten te bouwen.
 • Er worden vreemde kristalachtige structuren op deze stolsels gevonden, die doorzichtig zijn en bestand tegen normale gramkleuringstechnieken.
 • Hieronder ziet u een voorbeeld van een structuur die lijkt op een silicium-achtige biocircuit- of microchip-achtige structuur. Wij weten nog niet wat het is.
 • Een van de fotosets hieronder laat zien wat een biocircuitdraad lijkt te zijn, waarin duidelijk herhalende patronen en interfacestructuren op nanoschaal te zien zijn, die in een specifieke geometrie geassembleerd zijn voor een onbekend doel.

Context voor de foto’s die u nu gaat zien:

 • Ik heb deze “bloedklonter”-monsters ontvangen van een gerenommeerde bron die actief is op het gebied van balsemen en die bevestigde dat dit geen bloedvaten of andere weefsels van welke soort dan ook zijn. Het zijn structuren die uit de binnenkant van bloedvaten zijn geëvacueerd tijdens het balsemen.
 • Ik heb deze monsters gekleurd met standaard gramkleuringstechnieken die voor de microbiologie gebruikt worden, om het structurele contrast bij de microscopie te vergroten.
 • Een van de monsters hieronder – het meer geelachtige monster – werd alleen met jodium gekleurd, niet met violetkleurige kleurstoffen.
 • De monsters werden vervolgens gewassen met ethylalcohol en op objectglaasjes geprepareerd volgens de standaardvoorbereiding van weefselmonsters voor microscopie.
 • De vergroting van de microscoop varieert van 20x tot 1500x, afhankelijk van de hieronder afgebeelde foto. De vergrotingen zijn bij elke fotoset aangegeven.
 • Ik blijf in het bezit van deze monsters en kan deze foto’s desgewenst reproduceren. Elke bekwame laborant die met microscopie werkt zou deze foto’s kunnen reproduceren met dezelfde monsters.
 • De beschrijvingen die ik hieronder geef zijn slechts mijn eigen waarnemingen en zijn niet bedoeld om zekerheid te geven over de stoffen die geïdentificeerd worden. Wanneer ik het bijvoorbeeld heb over “biocircuits” of “nanodraden,” kan ik niet bevestigen dat dit structuren zijn die werkelijk voor biocircuits zijn ontworpen. Zij lijken alleen op structuren die op zo’n doel lijken te wijzen, maar verder onderzoek zou nodig zijn om deze waarnemingen te bevestigen.
  Horrorrisico's: na Coronavaccinatie bestrijdt het lichaam zijn eigen cellen

Microscopie fotoset #1: Vreemde kristalachtige nanostructuren

Deze eerste set toont vreemde kristalachtige structuren die bestand zijn tegen kleuringstechnieken en een soort nanoschaal, heldere kristalachtige structuren lijken te vertonen die normaal nooit in bloed of bloedklonters zouden voorkomen.

Alles wat u op deze foto’s ziet is een deel van een bloedklonter die uit een verlopen mens gehaald is.

De vergrotingen die u hier ziet zijn 20x, 50x, 200x en 500x:


Microscopie fotoset #2: Structuren, strengen en deeltjes

Deze tweede set toont zeer close-up details van de strengen, structuren en deeltjes die in deze bloedklonters gevonden worden.

De vergrotingen zijn 20x, 50x, 100x, 200x, 500x, 1000x: (extreme vergrotingen veroorzaken een verlies aan scherptediepte, vandaar dat de sterk vergrote foto’s op sommige plaatsen zo wazig lijken)

Microscopie fotoset #3: Kristalvormige structuren

Kristalachtige structuren zitten vast aan de schorsachtige structuur van de bloedklonter. Vergeet niet dat dit stolsel gekleurd is met een violette kleurstof, wat de donkerpaarse kleur verklaart.

De vergrotingen zijn 20x, 50x, 100x, 200x, 500x en 1000x:

Microscopie fotoset #4: Vezelig materiaal is niet gewoon gestolde bloedcellen

Het volgende monster werd gekleurd met jodium, en daarna gewassen met ethylalcohol. Als u niet wist waar dit vandaan kwam, zou u kunnen denken dat dit een monster van rundvleespijpjes of een kipnugget was. In werkelijkheid is dit allemaal stolselweefsel dat in bloedvaten of slagaders gevonden werd.

Zoals u kunt zien, zijn dit in geen geval “normale” bloedklonters. Deze hebben structuur en zijn vezelig. Zij worden duidelijk door het lichaam opgebouwd, met behulp van instructies voor eiwitsynthese, om deze grote massa te maken die bijna op spierweefsel lijkt. Toch worden ze in de bloedvaten opgebouwd.

  Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA draait zichzelf om: verwerpt resultaten COVID-antistoftest; waanzin viert hoogtij

De vergrotingen zijn 20x, 50x, 100x en 200x:


Microscopie fotoset #5: Silicium-achtige “chip”-structuur

Deze serie toont iets dat lijkt op silicium-achtige microchip-structuren, hoewel ik niet met zekerheid kan beweren dat dit een circuit van welke soort dan ook is. Het lijkt er gewoon op hoe microschakelingen er bij vergelijkbare vergrotingen uitzien.

Vergrotingen hier gebruikt bij 20x, 50x, 100x, 200x en 500x:


Microscopie fotoset#6: Krijtachtige witte deeltjes

Een balsemer vertelde mij dat het bloed dat uit de lichamen van deze mensen geledigd wordt tijdens het balsemen, vaak “krijtachtige” witte deeltjes blijkt te vertonen, die in bepaalde gevallen zelfs met het blote oog zichtbaar zijn.

Mijn microscopische foto’s schijnen enkele van deze krijtachtige witte deeltjes te hebben vastgelegd, die tegen kleuring bestand zijn en verspreid schijnen te zijn over bepaalde gebieden van deze stolsels.

De hier gebruikte vergrotingen zijn 20x, 50x, 100x, 200x, 500x, 1000x en 1500x:


Microscopie fotoset#7: “Nanodraad”-structuren en herhalende, structurele schalen

Wat hier volgt is een verbazingwekkende blik op wat, op het eerste gezicht, een draad op microschaal lijkt te zijn. Als we er op inzoomen, zien we een reeks zich herhalende structuren langs de bovenkant, die op nanoschaal draad-interfaceverbindingen lijken te zijn. De hele “draad” bestaat uit zich herhalende segmenten, en de buitenste laag is bedekt met zich herhalende “schaalachtige” patronen, die eigenlijk meer op reptielenhuid lijken dan op iets menselijks.

Voor de goede orde, wij weten niet wat deze structuren zijn. Het is echter duidelijk dat dit nergens in het bloedvatenstelsel thuishoort.

Tenslotte is deze vezel niet zomaar een menselijke haar. Het zit stevig vast aan de bloedklonter en toen ik probeerde het te verwijderen, scheurde het niet gemakkelijk los. Dit is geen verontreinigingsprobleem, het is een structuur die uit de bloedklonter zelf voortkomt. Alles wat u hier ziet kwam uit de bloedvaten van een mens:

De hier gebruikte vergrotingen zijn 20x, 50x, 100x, 200x, 500x, 500x, 1000x en 1500x:

Wat is dit allemaal?

Wij weten nog niet wat al deze structuren zijn. Wij weten echter wel wat ze niet zijn: het zijn niet gewoon samengeklonterde bloedcellen. Als dat wel zo was, dan zouden wij bij de vergroting van 1500x, zoals op de laatste foto hierboven, afzonderlijke bloedcellen kunnen zien. Dit zijn geen bloedcellen, het zijn eiwitstructuren.

  Klokkenluidster: Pfizer's voornaamste doel is het immuunsysteem van de mens te bewapenen om zichzelf te doden

Eiwitstructuren die zo in het bloed circuleren, en die zich in de loop van de tijd opbouwen, worden duidelijk door de lichaamscellen opgebouwd. De ribosomen in de cellen instrueren het lichaam welke eiwitten het moet bouwen. Deze ribosomen worden gekaapt door mRNA gentherapie-injecties, die nieuwe instructies aan de cellen overschrijven, waardoor ze iets anders dan menselijks gaan fabriceren.

Ik geloof dat de structuren die u hierboven ziet het resultaat zijn van mRNA instructies voor de eiwitsynthese, die bij mensen zijn ingespoten onder de valse noemer “vaccins”. Ik ben blij met de inbreng van andere deskundigen die misschien andere theorieën of verklaringen hebben over waar dit vandaan komt.

Er is meer onderzoek nodig om de functie en de samenstelling van deze structuren te bevestigen, maar vanwege de extreme censuur en het “wetenschapsautoritarisme” dat er nu in de wereld heerst, zal geen enkel laboratorium of universiteit het wagen om deze klonters te onderzoeken en de resultaten eerlijk te melden. Als zij dat wel zouden doen, zouden zij het risico lopen alle NIH-financiering en federale subsidies te verliezen, aangezien dezelfde mensen die vaccins en biowapens ontwikkelen ook de meeste financiering van de wetenschap in Amerika in handen hebben.

Alleen onafhankelijke wetenschappers, laboratoria en journalisten zullen dus de waarheid over deze stolsels durven vertellen.

Kortom, het zijn geen “bloed”stolsels. Het zijn structuren in het bloed. Het zijn “structurele stolsels” of “vezelachtige stolsels”, die extreem groot zijn en in de loop van de tijd in het lichaam opgebouwd worden.

Mijn grote zorg is dat elke persoon die met mRNA instructies ingespoten is, op dit ogenblik deze vezelachtige structuren in zijn lichaam aan het opbouwen is, en dat het slechts een kwestie van tijd is voordat zij grote slagaders blokkeren of hartaanvallen, beroerten of andere acute oorzaken van “Sudden Adult Death Syndrome” (SADS) veroorzaken.

Ik geloof dat deze structuren heel goed kunnen verklaren waarom zoveel schijnbaar gezonde volwassenen plotseling sterven.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

Nergens heen te vluchten? Spike-eiwit shedding, 5G brengt de mensheid in gevaar, vooral de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Ministerie van Defensie van de VS geeft eindelijk toe in een openbaar document dat er 46 door het VS leger gefinancierde biolabs in Oekraïne zijn
Volgend artikelTop 10 van de meest Dystopische dingen die door het Wereld Economisch Forum gepushed worden: Nr.3 Pillen die microchips bevatten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Als je al deze horror verhalen leest, dan zou het toch slachtoffers om je heen regenen ahw. Niks van te merken hier.
  Dus ik neem al honderden horror verhalen ook met een kilo zout. Hou een keer op met die al die spookverhalen.

  • ‘niks van te merken’ ?
   waar woon jij ? treinen rijden niet , tunnels dicht , “nog nooit was het ziekteverzuim zo hoog als nu”
   .. en we zijn pas aan t begin …

  • Ik hwb me niet laten vaccineren, just in case, maar ondanks dat vind ik dat je gelijk hebt. De angst verhalen zoals in dit artikel zijn weer het andere uiterste. Iedereen om me heen is gevaccineerd en ik ken niemand met dergelijke bijverschijnselen.
   Dat neemt niet weg dat ik het zelf noet neem, niet omdat ik de angst verhalen geloof, maar omdat de technologie gewoon te nieuw is om te vertrouwen.

   • Ik ken om me heen 6 mensen overleden en nog een aantal met hartaanvallen en hersenbloedingen. Paar met ontstoken hartzakje en 2 jongeren die niks meer kunnen. Lijst hou ik bij.

    Kan natuurlijk altijd maar vind het beetje veel gevallen.
    Dit heb ik nog nooit meegemaakt begon half december.

   • Ik hoor dit soort antwoorden zo vaak.
    Heeft u dan echt een vriendenkring van meer dan 100 mensen?
    Want 1 op de 100 of iets hoger hebben problemen met het vaccin.

    Het is daarnaast een tikkende tijdbom. Ze weten niet eens wat er op langer termijn met je gebeurd.
    Schoonvader dood, Schoonmoeder ziek, 2 vrouwen in de kenniskring een miskraam na injectie.
    Mensen die kortademig ineens zijn, huidproblemen, hoofdpijnen.

    Ga anders is voor de lol naar een begrafenis ondernemer.
    Die zal jou uitleggen dat er in 2020 niets aan de hand was qua doden en dat ze zelfs bij sommigen staatshulp hebben aangevraagd.

    Toen er geïnjecteerd begon te worden kregen ze heel veel jonge mensen binnen. Hart en vaatziekten, bloedklonten, hersenbloedingen.
    En nu hebben ze zelf koelcellen geplaatst omdat er nu meer dood gaan dan ooit te voren.

    Als je zelf niet naar informatie zoekt, zal je het niet vinden, tot dat er 1 in die 100 mensen bij jou in de kring zit.
    Velen hebben ook placebo geïnjecteerd gekregen omdat dat altijd moet bij een trial.

    Ze blijven prikken dus uiteindelijk zal 1 van die 100 mensen ook de echte injectie krijgen en dan zal je zien hoe snel het gaat.

    Topsporters die dood neervallen, hartproblemen. 100 tour the france mensen uitgevallen 1 dood, de rest allemaal hart problemen.
    Laatst bij een marathon hartlopen in Amerika ook al die gevaccineerden hart problemen.
    Misschien als je geen topsporter bent, je er misschien niet zo snel last van gaat krijgen maar wanneer je je lichaam gaat belasten en deze injecties jou bloed verdikte drap van maakt, is in je bloed ook weinig zuurstof.
    Daar is hier ook al een artikel over verschenen.
    Door de inspanning krijgen de sporters te weinig zuurstof in hun organen en krijgen daarom allemaal problemen en vallen dood neer.

    De enige vraag die men hoort te stellen is:

    Weet u de langer termijn effecten van dit experiment?
    Het antwoord is NEE, dus dan moet dit overduidelijk zijn dat je die rommel niet in je lijf wil.
    We praten over 10 jaar misschien nog wel een keer en dan hoop ik dat je aan dit bericht terug denkt.
    Het gaat een heel ellende worden die steeds erger wordt als men blijft injecteren.

  • Hoeveel is er in de doofpot gestopt? Wat je te zien krijgt is slechts het topje van de ijsberg. En, het hangt er ook vanaf met welke batch je ingespoten bent. Stel dat iedereen meteen doodvalt na die gifspuit. Dan is de natte droom van Kill Bill en SSchwab meteen uit. De lange termijneffecten komen, het woord zegt het al, op de lage(re) termijn. Er zijn drie verschillende batches gebruikt. Prijs je gelukkig als je een placebo of wel fysiologische zoutoplossing hebt gehad. Dan zit je in de controlegroep.
   Laat je informeren door artsen en deskundigen die niet in de klauwen van het WEF terecht zijn gekomen. Zij worden gedemoniseerd. Maar de tijd zal het ons allen leren. Ik zie geen leuke toekomst voor me.

  • Dus, deze structuren in jouw bloed is normaal denk je? En gezond? Zoals het hier zegt, het groeit, dus geef het tijd. En hou in de gaten hoeveel meer mensen aan bloed dunners worden gezet.

  • Weleens van lange termijn effecten gehoord? We weten nog te weinig over deze effecten op langere termijn.
   Hier rijdt de ambulance minimaal drie x per dag langs ipv drie x per week.
   Maar de tijd zal het leren. We gaan het meemaken. Ik in ieder geval wel statistisch gezien, want ik heb deze troep niet in laten spuiten.

  • Nou in mijn familie kring is mijn schoonvader overleden na die rommel en mijn schoonmoeder had ineens rare bloedwaardes.
   Ze was nog voor de injecties geheel onder de scan geweest.
   Een maand later had ze al problemen en na de 2de prik werd ze ziek.
   Uiteindelijk bleek ze een kankergewel in de nieren te hebben.
   Ook in de kenniskring, 2 vrouwen tijdens de zwangerschap een prik gehaald. Gelijk daarna een miskraam.

   Tja horror verhalen hoor je misschien nog niet.
   Het is een tikkende tijdbom die langzaam tot ontploffing komt.
   1 op de zoveel heeft er last van en dat jij het nog niet merkt komt omdat er ook veel placebo geïnjecteerd is.
   Het moet namelijk niet te erg opvallen dat ze allemaal dood neervallen.

   Misschien anders is de Pfizer documents lezen met wat voor ziektes je in aanraking gaat komen als je die spuit gaat nemen.
   1200 ernstige bijwerkingen die je zeker gaat krijgen in de toekomst.

   Dus wees nu niet een betweter die denkt dat het allemaal BS is, want ze blijven doorprikken tot er een groot gedeelte zichzelf kapot heeft gespoten.
   Operation Lockstep is niet voor niets al veel eerder geschreven en die scenario beschrijft precies wat er in 2020 is gebeurd.
   Daarnaast heb je heel veel jongeren die ineens hartproblemen hebben gekregen.

   Kortom, kijk is op jab injuries op Facebook of Instagram en zeg dan ook even tegen die mensen dat het allemaal horror verhalen zijn.
   Ik denk als je die verhalen allemaal is gaat lezen, je je woorden heel snel terug neemt.

   Zo niet, dan zou ik zeggen, neem nog een paar boosters en je komt er vanzelf wel achter.

 2. We wisten het eigenlijks al maar die bewegende rommel is zich dus gewoon aan het vermenigvuldigen in de aderen en niet zo zuinig ook.
  UIteindelijk gaat het bij iedere geinjecteerde blokkeren.
  Het zal rustig worden maar dat is nu net de bedoeling.
  Hopen dat de meute op tijd woedend wakker wordt.
  Zieke shit dit zeg.

 3. IEDEREEN MAAR DAN OOK IEDEREEN MOET‼️‼️‼️‼️DIT LEZEN EN DELEN 😳🤬🤬🤬 IEDEREEN HET IS ONZE PLICHT 🤝🤝

 4. Ongeveer 70% van de mRNA die gesynthetiseerd wordt tijdens de fabricage van de prikjes is intact. Die andere 30% is niet goed gegaan en een flink deel van dat foute mRNA zal niets doen, maar een klein deel is zodanig dat onze cellen daar wel “iets” van maken, geen spike eiwit maar een ander eiwit, willekeurige eiwit structuren. Die structuren zie je hierboven. Logisch toch? Don’t mess with our proteine building system.

 5. Vertrouw uw overheid

  We doen het voor elkaar

  Voor onszelf

  Uit naastenliefde

  Vaccin fetisjisme = dodelijk

  194 landen hebben er bewust aan meegewerkt

  Tik, tak tik, tak,tik tak

 6. WTF is dit ? 😛
  Je zult die meuk maar in je leidingen hebben .
  Dit lijkt mij geen broodje aap verhaal.
  Is al eerder gezien die troep en draad structuur .
  Maar deze slaan alles .
  Uiteraard heb je ook figuren als Laurens Overduin ! 😀
  Die gast beeft van angst zo te lezen .. 😛

  • Lekker hè ! Maar alles wordt ontkend door onze dokteren. Stel ze zeggen het.

   Iemand kreeg 3 dagen naar booster hartkloppingen. Nee zegt de huisarts komt niet van de vaccinatie.
   Nee van de friet met kip.

  • Nee, ik ben ook niet gevaccineerd, gaat ook nooit gebeuren. Maar de eerlijkheid gebiedt dat ik om me heen geen enkele gevaccineerde ben kwijtgeraakt, wel wat lichte bijwerkingen. Maar om horrorverhalen te zien moet je die meemaken en dat zie ik niet. Maar misschien komen die nog, en dan zal ik hier ook op reageren. Voorlopig zie ik geen massale sterfte of permanente schade, maar het kan zijn dat er vele placebo’s zijn ingespoten.
   Wel viel me het toegenomen aantal tewatergeraakten op.

 7. Placebo’s zijn er niet afgegeven, het zijn allemaal voor 95% grafeenoxide en die andere 5% zijn ze mee aan het testen wat de beste verhoudingen van bepaalde ingrediënten zijn. Daar ook iedereen een iets andere immuunsysteem heeft en iets anders reageert op de zelfde ingrediënten. Zal iedereen die de gen injecties hebben gehaald vroeg of laat aan eraan sterven. Dit is min of meer bewust gedaan om zo de verdenking naar het gen injectie te kunnen verdoezelen. Net zo met de proeven voordat het op de markt kwam, hebben zij ook de placebo groep met het zelfde samenstelling ingespoten. Want je kunt als fabrikant geen controle groep creëren, want dan wijst het gevaar naar jouw product.

  • Ik heb gelezen dat een arts in Tsjechië? die alle clojonaprikken onder haar hoede had naar buiten heeft gebracht dat er drie verschillende batges zijn. Waaronder een wat een placebo is. Deze wordt toegediend aan mensen zoals hoogwaardigheidsbekleders, koningshuizen en zeg maar aan allen die de pijp niet uit mogen. Maar voor de bühne wel gefaxt moeten zijn. Weet even zo gauw niet waar ik het gelezen heb. Misschien hebben andere FN-lezers dit artikel ook gelezen?

 8. Een van de meest droevige lessen van de geschiedenis is deze: als we lang genoeg opgelicht zijn, neigen we ertoe om alle bewijs van de oplichting af te wijzen. We zijn niet meer geïnteresseerd in waarheidsvinding. De oplichting heeft ons te pakken. Het is gewoon te pijnlijk om te erkennen, zelfs tegenover onszelf, dat we zijn beetgenomen. Als je eenmaal een charlatan macht over je geeft, dan krijg je die bijna nooit meer terug.
  Dit citaat van de wetenschapper Carl Sagan kwam ik tegen op ninefornews en verdient een groot publiek.

 9. Wat ik wel vaak hoor als antwoord als ik vraag, voel je je niet belazerd nu blijkt dat ze niet helpen en dat mensen er aan overlijden en schade oplopen is, ik voel me prima hoor, voel geen verschil met voor de prikken. Ja nog wel denk ik dan of je wilt het niet toegeven, want dat is natuurlijk ook een dingetje.

  • ROT OP!!!

   Jij, met die andere hersenloze deuggniksnutten, bent er de oorzaak van dat die smeerlappen nog steeds onze levens vernietigen.
   Spuug op jullie!!!!!!

  • wbka, ja, en zo blijft de grote massa aan de macht he… er zal dus niks veranderen. Ik hoor ook steeds maar hetzelfde. Het boeit ze gewoon niet.

   Dus mss is het wel de ‘bedoeling’ van het ‘universum’ dat het eea zo gaat….?

 10. Hey Laurens…..de begrafenis ondernemer die dit laat zien, is er maar 1 van de velen die aan het roepen zijn dat er een vette oversterfte is met de meest onwaarschijnlijke aandoeningen……en het aantal gevallen van kanker rijst in mijn omgeving wél de pot uit.
  Laten we het hier over één ding eens zijn, angst is een slechte raadgever. Je kop in het zand steken werkt ook niet. Met de héle smerige opzet van dit Gore spelletje zijn we lijnrecht tegenover elkaar gezet, en ik weet ook niet hoe ik hier verandering in aan kan brengen.
  Alles wat ik kan is toezien in machteloos machteloos mededogen.

 11. Ajo, iemand heeft de inhoud van zijn oma’s braadpan onder de microscoop gelegd: gebakken kip en draadjesvlees van de koe. De donkere foto is een gebrande wortel van een paardenbloem waar ze koffie van wilden malen maar dat zijn ze zeker vergeten uit te voeren.

 12. Als uit een ei een kip, vogel, krokodil, slang of vogelbekdier kan ontstaan, groeien, tja wat zal een spike-eiwit dan kunnen laten groeien…?
  Of is dat te simpel gedacht?

 13. Hahaha! Wat een verhaal… het is weliswaar Mike Adams, maar toch. Ik moest meteen aan de film Alien denken! Straks zien we allerlei nieuwe creaturen uit de vaxxies barsten.

  Het enige dat ik weet vanuit de wetenschappelijke literaratuur is dat de mRNA S-antigenen aanmaakt (de spike eiwitten) als de mRNA er in geslaagd is om in je eigen DNA te gaan meedraaien. Of die S-antigenen nou ook weefsel kunnen gaan bouwen… ik vraag het me echt af. Lees effe wat er in de ingredienten van comirnaty zit, in mensentaal uitgelegd, en dan zie je dat er S-antigenen aangemaakt worden, en waar die zich op richten: op de pijnappelklier. Dat verstoort heel wat processen, dus wie weet, kunnen er ook kleine reptieltjes geboren worden in je bloedvaten. Want reptiel ben je toch al, als je je laat inspuiten.

  p.s. maar ondertussen word je lekker beziggehouden en dendert de trein met de ruimtevaart, de klimaathoax, de geoengineering, de chip, etc gewoon door.

  Als je meer wilt weten, lees:
  zonderreden.substack.com

 14. p.s. ter informatie:

  de mRNA maakt MOLECULEN. Deze moleculen zijn de zgn spike eiwit proteinen (ook een flauwekul naam, want ze zijn geen copy van het ‘virus’, maar laat maar, daar gaan we niet meer op in nu.) Slechts voor de goede orde: de ribosomen maken de proteinen aan. Weefsel bestaat uit verschillende soorten moleculen. Maar wat het uiteindelijke WEEFSEL aanmaakt, dat is de vraag: WAT maakt jouw lever weefsel, jouw hart weefsel, jouw huid weefsel, jouw oog weefsel, etc. Daar is meer voor nodig dan wat mRNA. Daar zitten enorm complexe processen achter die de mens niet kent. Als ze dat kenden, dan konden ze nieuwe oogjes maken, nieuwe levertjes, nieuwe hartjes, etc. Ze zijn er wel mee bezig, met varkentjes, maar nog niet zo ver dat ze functioneel weefsel kunnen maken. Dus die rommel die in de reageerbuisjes zit, die is door iets anders veroorzaakt. Kan goed zijn dat het bloedstolsels zijn, of bloedplasma stolsels, maar er wordt geen ander weefsel aangemaakt in je bloedvaten. Als er wat anders in de gifspuit zit, iets dat kan gedijen in de bloedsomloop, dat is een ander verhaal. Ik ben echter nog niks tegengekomen dat kan groeien in een bloedbaan. Maar wie weet wat ‘ze’ voor voor parasieten hebben ontworpen, die een heerlijk bestaan kunnen voeren in de aders van mensen, smullend van bloed en de S-antigenen (wat dan tegelijkertijd ook weer het doel van de S-antigeen vernield).

  We gaan het meemaken, als die griezels uit de huid van je collega komen kruipen. Pas op voor shedding!!!! Ook de niet-vaxxie krijgt de creepy-crawlies in zijn aders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in