Onlangs heeft John Zogby Strategies een opiniepeiling gehouden waaruit blijkt dat meer dan 15 procent van alle Amerikaanse volwassenen die “gevaccineerd” zijn tegen het coronavirus nu aan minstens één ernstige gezondheidstoestand lijdt, bericht Ethan Huff.

De enquête, die in opdracht van Children’s Health Defense (CHD) werd gehouden, had tot doel de opvattingen en de algemene gezondheid van de Amerikaanse volwassenen te beoordelen, van wie velen voor de zwendel van Operation Warp Speed zijn gevallen en er nu de prijs voor betalen.

Van degenen die aan de enquête deelnamen, gaf 67 procent aan één of meer doses van de injectie te hebben gekregen, terwijl de overige 33 procent gewoon nee zei tegen experimentele serums van de regering. Van de gevaccineerde groep heeft zes procent slechts één dosis genomen; 28 procent heeft twee doses genomen; 21 procent heeft drie doses gekregen; en de resterende 12 procent heeft vier of meer injecties genomen.

Al met al heeft 15 procent van de volledig gevaccineerde groep sindsdien van een medisch deskundige de diagnose gekregen dat zij een nieuwe gezondheidstoestand hebben die vóór de injectie niet aanwezig was. Deze aandoeningen verschenen binnen enkele weken of zelfs dagen na de injectie.

“Het feit dat de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) meldt dat meer dan 232 miljoen Amerikanen van 18-65 jaar minstens één dosis van het COVID-19-vaccin hebben genomen, en dat 15% van de ondervraagden een nieuw gediagnosticeerde aandoening meldt, is verontrustend en moet verder onderzocht worden,” zegt Laura Bono, uitvoerend directeur van CHD.

“De mRNA-vaccintechnologie is nieuw en klinische proeven hebben natuurlijk geen gegevens op lange termijn. CHD gelooft dat deze enquête wijst op de noodzaak van verdere studie.”

67% van de gevaccineerden, inclusief degenen met nieuwe gezondheidsproblemen, zeggen nog steeds dat zich laten inenten een “goede beslissing” was

  Stille getuigenis

De grootste demografie van de mensen die aan de enquête hebben deelgenomen, 32 procent, is Latijns-Amerikaans. Eenentwintig procent is Afro-Amerikaans, terwijl slechts zeven procent Kaukasisch is.

Het aantal deelnemende liberalen en conservatieven klokt af op een verhouding van ongeveer twee op één, met ook een aantal gematigden in de mix. Over het geheel genomen was het doel een representatieve steekproef te nemen van zowel gevaccineerden als ongevaccineerden, en van zowel voor- als tegenstanders van de vaccinatie –  en zelfs een paar met een neutrale houding.

Een vervolgvraag die na de eerste enquête werd gesteld, riep respondenten met gediagnosticeerde medische aandoeningen op om “alles te selecteren wat van toepassing is” uit een lijst van veel voorkomende met de prik geassocieerde gezondheidsaandoeningen. De top vijf die genoemd werd omvat:

  • Bloedklonters op 21 procent
  • Hartaanval op 19 procent
  • Leverbeschadiging op 18 procent
  • Stolsels in benen en/of longen: 17 procent
  • Beroerte bij 15 procent

Verbazend genoeg zegt 67 procent van degenen die zich hebben laten injecteren, inclusief degenen die er nu ziek en beschadigd door zijn, nog steeds dat het een “goede beslissing” was waar ze geen spijt van hebben. Slechts 10 procent van de gevaccineerden zegt spijt te hebben van hun beslissing.

Op de vraag of zij iemand anders kennen die nu gewond is na de injectie, antwoordde 26 procent van de ondervraagden “ja”, waarvan het grootste deel in de leeftijdscategorie 18-29 jaar, gevolgd door de leeftijdscategorie 30-49 jaar.

De meest genoemde aandoening was bloedstolsels met 28 procent, gevolgd door beroerte met 20 procent; auto-immuunziekte met 19 procent; bloedstolsels in longen met 16 procent; en hartaanval met 15 procent.

  De heersende elites en de regeringen die zij controleren hebben duidelijk laten zien dat zij tegen ons, het volk, zijn

Al met al gaf 23 procent op de vraag naar hun vertrouwen in de regering voor de aanpak van toekomstige pandemieën aan dat zij nu meer vertrouwen hebben op grond van de manier waarop de covid is aangepakt. Vierendertig procent daarentegen zei dat hun niveau van vertrouwen is gedaald.

“Aan de enquêtes namen 1.038 Amerikaanse volwassenen van alle leeftijden (MOE +/- 3,1) en 829 18-49-jarigen (MOE +/- 3,5) deel. Beide enquêtes werden gehouden op 22-24 juli, en de datasets werden vooraf gestratificeerd en gewogen om representatief te zijn voor hun respectieve populaties. De foutmarges zijn hoger voor subgroepen,” meldt En-Volve.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Begrafenisondernemer vertelt wat hij ziet bij mensen die de injectie hebben genomenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel11-jarig meisje kaffert Klaus Schwab en zijn globalistische oplichters uit
Volgend artikel“Rutte is het schoothondje van Klaus Schwab, erger dan Trudeau”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Zoek er een in Rusland of Belarus. Daar zijn de vrouwen nog mooi en hebben nog traditionele waarden. Beter als die feministische schijtbakken die we hier hebben

  2. Voor de 67 % dewelke zich hebben laten injecteren en noch steeds beweren de juiste beslissing the hebben genomen . Het is makkelijker de mensen op te lichten dan ze ervan te overtuigen dat ze zijn opgelicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in