Enkele maanden geleden klaagde de Britse begrafenisondernemer John O’Looney dat hij grote moeite had om de doden te balsemen.

Bij deze procedure wordt formaldehyde via de halsslagader met behulp van een pomp in het lichaam geïnjecteerd. Normaal verloopt dit zonder problemen. Bij mensen die de COVID-19 injectie hebben gekregen, moet formaldehyde op wel zes verschillende plaatsen op het lichaam worden ingespoten: aan weerszijden van de hals, op de dijen en onder de armen, bericht Uncutnews.ch.

En zelfs dan kunnen er problemen zijn, omdat de aderen van deze mensen verstopt zijn, vertelde O’Looney aan Laura-Lynn Tyler Thompson.

De begrafenisondernemer zegt dat er vorige week een man van onder de 30 binnengebracht was die plotseling gestorven was. “Wij openden het lichaam en zijn aderen zaten vol met een witte spaghetti-achtige substantie,” zei hij.

O’Looney legt uit dat deze stof de vorm van de aderen aanneemt. “Als die dingen in de aderen groeien, duurt het niet lang of je krijgt hartfalen, een hartstilstand of een beroerte,” zegt hij. “En dat is wat er volgens mij met deze mensen gebeurt”.

Bonus:

Dr. Robert Young laat ons zien wat er uit de lichamen van gevaccineerde mensen wordt gehaald

Bij gevaccineerden die na de vaccinatie gestorven zijn, worden bij de post-mortem lange, rubberachtige slierten in de bloedvaten en aders gevonden.

Bovendien zijn er in het lichaam van de gevaccineerde nanodraden van grafeenoxide die bloed aantrekken en dan stolsels vormen, zei Dr. Robert Young in een interview met Laura-Lynn Tyler Thompson.

  Hoe farmaceutische bedrijven bedriegen, liegen en misleiden

“Dat is de inhoud van de inentingen. Dat is wat piloten ziek maakt,” zei Young. Zij bevinden zich in een vliegtuig in een gecontroleerde omgeving waar zij worden blootgesteld aan een magnetisch veld waarop grafeenoxide reageert, legde hij uit.

Het magnetische veld pikt het als ontvanger op, zendt het verder uit en versterkt het, zodat de mensen in hun omgeving ook ziek worden, aldus Dr. Young.

Hij analyseerde vaccins van Pfizer, Moderna, AstraZeneca en Janssen en vond onder andere chloride, natrium en grafeenoxide. Bij zijn onderzoek vond hij ook nanodeeltjes van magnesiumoxide en aluminiumoxide in de flesjes.

“Dat is het meest verontrustende. Die zijn het giftigst,” zei hij eerder op de Stew Peters Show. Hij zei dat uit onderzoek is gebleken dat dergelijke oxiden “cytotoxisch en genotoxisch” zijn. Met andere woorden, zij beschadigen de lichaamscellen en het DNA.

Zeventig tot tachtig procent van de deeltjes komen in de voortplantingsorganen terecht, aldus Young. “Bij vrouwen leidt dit tot sterilisatie; bij mannen tot een verminderde kwaliteit van het sperma.”

Dr. Young gebruikte, onder andere, een gewone microscoop en verscheidene elektronenmicroscopen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Ernstige huidreactie maakte elke beweging van deze vrouw pijnlijkVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVaccinverwonde verpleegster tegen de ongevaccineerden: “Jullie verdienen alle lof, ik heb veel respect voor jullie”
Volgend artikelDuizenden gevaccineerde tienermeisjes krijgen tics, dokters verbijsterd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Vandaag gekeken naar een uitzending van National Geographic over verdwenen goud en kustwerk uit de tweede wereld oorlog.
    Waarom reageer ik daar op is simpel dat zelfde gebeurt nu ook met andere personen als hoofdrol spelers en waar lijd ik dat vanaf het stelen van mensen hun geld door hele hoge belastingen te heffen,
    Boeren hun land en eigendommen in beslag te nemen onze voertuigen te belasten zodat wij deze ook moeten afgeven en wat te denken dat ze ons willen verplichten onze woning te delen met zo genoemde oorlogsvluchtelingen die zij zelf hebben gecreëerd onze woningen dreigen ze van het gas af te sluiten het geld af te nemen en dat alles zie je in deze documentaire terug en begrijp mij goed Rutte is geen goed mens is uit het zelfde hout als Hitler gebeiteld het binnenhof zitten de grootste kunstrovers van deze eeuw en kijk goed hoe de gaskamers werden gebruik en hoe mensen van hun grootste bezittingen werd ontvreemd hun vader hun moeder en kinderen zij gingen als eerste de gas kamer in maar eerst nog hun leeg roven en hun gouden tanden uit hun trekken met zulk tuig hebben wij nu te maken en ja de grootste daders zijn het volk zelf zij steunen dit allemaal .Wat ons een giftspuit in ons lichaam te zetten zogenaamd vrijwillig ga maar eens kijken naar deze film lafaards vrijwillig heeft nooit bestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in