Oregon National Guard / Wikimedia / (CC BY 2.0)

De mondiale elite en hun nuttige idioten proberen de misdaden tegen de mensheid die ze hebben gepleegd tijdens de Covid-epidemie in de doofpot te stoppen, nu de waarheid aan het licht komt en degenen die voor god hebben gespeeld en de kudde hebben geruimd, dreigt te vernietigen.

Beschermd door de medeplichtige media dachten deze moordenaars dat ze de perfecte misdaad hadden gepleegd, schrijft Baxter Dmitry.

Maar ze maakten een fatale inschattingsfout. Ze hebben ons onderschat. Er zijn mensen onder ons die niet uitgekocht kunnen worden. Er zijn mensen onder ons die tot het bittere einde zullen vechten om hun leugens te ontmaskeren en hen te berechten.

Klokkenluiders komen één voor één naar voren en wat ze ook proberen, ze zullen ons niet allemaal het zwijgen kunnen opleggen.

Operatie Cover Up is in volle gang en degenen die verantwoordelijk zijn voor de misdaden van de plandemie zijn doodsbang dat de mensen wakker worden en ze de gerechtigheid krijgen die ze verdienen.

Vergis je niet, het verleden roept en de hitte stijgt voor de elite.

De elite gedraagt zich als in het nauw gedreven ratten, doodsbang om aan de massa te worden blootgesteld. De gedwongen sluiting van Infowars is daar een goed voorbeeld van. Het WEF en de VN waarschuwen al jaren dat ze hard gaan optreden tegen vrije meningsuiting en onafhankelijke media en nu komen ze in actie.

Wat ze ook proberen, de stem van Alex Jones is van vitaal belang en hij zal altijd een thuis hebben op The People’s Voice.

Het zijn gevaarlijke tijden om een waarheidsverteller of klokkenluider te zijn. De elite heeft duidelijk gemaakt dat iedereen in een invloedrijke positie die hun agenda dreigt bloot te leggen, moet worden aangepakt.

  Blobocracy

Neem bijvoorbeeld Dr. David Kelly. Er zijn meer dan 15 jaar verstreken sinds Kelly dood werd aangetroffen in een bos in Oxfordshire in een van de donkerste episodes van Tony Blair’s termijn als premier.

De officiële verklaring was dat de biowapendeskundige zichzelf van het leven had beroofd door een overdosis pijnstillers en het doorsnijden van zijn linkerpols, ontredderd nadat hij was ontmaskerd als de klokkenluider die onthulde dat de regering tegen het publiek had gelogen over massavernietigingswapens om de oorlog in Irak te rechtvaardigen.

Opeenvolgende regeringen hebben geweigerd om een volledig lijkschouwingsonderzoek uit te laten voeren, wat het gevoel voedde dat hij gestraft was voor het klokkenluiden en voorgoed het zwijgen was opgelegd.

15 jaar later werd Dr. Michael Mosley, de geliefde Britse tv-arts, dood aangetroffen onder griezelig vergelijkbare omstandigheden nadat hij vermist was geraakt tijdens een routinewandeling terug naar zijn hotel tijdens een vakantie op het Griekse eiland Symi.

Een lijkschouwer op het eiland verklaarde onmiddellijk dat de dood van Mosley “vrijwel zeker een natuurlijke oorzaak” had. Ambtenaren hebben echter niet verklaard waarom de lokale politie vier dagen lang CCTV-beelden had van Mosley’s laatste rustplaats voordat zijn lichaam werd gevonden op slechts enkele meters van een populaire bar.

Op videobeelden is te zien hoe de TV-dokter zich een weg baant naar de muur tussen de heuvels en het strand voordat hij op de grond zakt op de plek waar zijn lichaam werd gevonden na een zoektocht van vier dagen die de Britse natie in zijn greep hield.

Het lijkt erop dat ze wilden dat zijn dood maximale media-aandacht zou krijgen om een maximale impact te hebben.

  Schokkend laboratoriumonderzoek van COVID-vaccins

Zou de dood van de geliefde arts iets te maken kunnen hebben met zijn werk om de reactie van zijn eigen lichaam op de Covid-vaccins te analyseren?

Bekend om het populariseren van het 5:2 dieet en zijn bereidheid om medische experimenten op zichzelf uit te voeren, onthulden insiders van de BBC dat Mosley zich voorbereidde om zijn enorme invloed in het Verenigd Koninkrijk te gebruiken om de rampzalige gevolgen van de uitrol van de Covid vaccins bloot te leggen.

Mosley was geschokt toen hij ontdekte dat zijn bloedwaarden verslechterden en dat zijn organen langzaam maar zeker stopten met werken.

Dreigde Dr. Mosley zijn invloed aan te wenden om de massa over de waarheid te informeren en ondertekende hij daarom zijn eigen overlijdensakte?

De dood van honderden Big Pharma klokkenluiders in de afgelopen jaren zou suggereren dat zijn dood een volledig lijkschouwingsonderzoek vereist, net als Dr. David Kelly, de man die de wereld waarschuwde voor de bedrieglijke plannen van de Nieuwe Wereld Orde voor eindeloze oorlog.

In de tussentijd moeten we de klokkenluiders beschermen die zich blijven melden. Hoe kunnen we dat doen? Door hun stemmen te versterken en ze tot helden en bekende namen te maken.

Een pro-vaccin dokter die duizenden patiënten aanmoedigde om het COVID-19 vaccin te nemen tijdens de pandemie heeft toegegeven dat de vaccins eigenlijk vergif zijn en heeft zich verontschuldigd voor het feit dat ze haar eigen onderzoek niet heeft gedaan.

Annette Bosworth, ook wel bekend als Dr. Boz, heeft een video geüpload naar YouTube waarin ze een studie bespreekt waarin de schadelijkheid van het Covid-vaccin wordt beschreven als “de grootste misdaad in de geschiedenis van de geneeskunde.”

  Canadese onderzoekers vinden koolstofnanotech en thulium in Moderna en Pfizer Covid injecties

De studie die Dr. Boz aanhaalde is sindsdien ingetrokken vanwege vermeende zorgen over de geldigheid en nauwkeurigheid van sommige bronnen, iets waarvoor Dr. Boz in haar video waarschuwde dat ze verwachtte dat dit zou gebeuren.

De elite probeert wanhopig alle bewijzen van hun misdaden in de doofpot te stoppen en onderzoeken die de waarheid blootleggen moeten koste wat het kost worden onderdrukt.

Terwijl de mainstream media de misdaad blijft onderdrukken, kunnen ze het aantal sterfgevallen en kankergevallen in de gevaccineerde gemeenschap niet verbergen.

Dr. Peter McCullough besprak onlangs de terreur waar de gevaccineerden nu mee te maken hebben toen hij werd geïnterviewd door Laura-Lynn Tyler Thompson.

Dit zijn kritieke tijden en hier bij TPV Towers zijn we vastbesloten om de elite te ontmaskeren en ter verantwoording te roepen voordat het te laat is. Sluit je aan bij onze missie om de massa wakker te schudden door je te abonneren op het kanaal en je aan te sluiten bij de People’s Voice Locals gemeenschap om deel uit te maken van ons geweldige team. Ik hoop je daar te zien.

Kijk:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Marathon in Nederland: Overvolle ziekenhuizen als gevolg van veel klachtenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland moet mondiaal denken maar eerst lokaal vechten als het de touwtjes in handen wil houden
Volgend artikelVideo’s – Russische troepen bezetten Novopokrovsk en Novo-Alexandrovka: Kiev verliest wegenknooppunten, en de as Pokrovsk-Constantinovka!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  • Uit een stoffelijk overschot, ttz een lijk, kan je geen levende organen uitsnijden.
   Dat gebeurt bij ‘ levenden’

   • yep, das zo goed als 100%

    gisteren trouwens nog een film over gezien, daar werden velen met goedjes levend gehouden zodat ze meer materiaal konden slopen uit hun lichamen… horror, dus werden infusen e.d. aangelegd om die verder gezonde ‘donors’ of ‘john doe’s’ in leven te houden zodat ze zoveel mogelijk organen en zelfs huid konden uitsnijden, scary shit die orgaan handel in vele gevallen.

  • Is Mc Cullough niets meer dan een geldgeile fakedocter? Dr. Sam Bailey doet hier een nieuw boekje open. Thanks

   • People like him, the believers in a “virus” or pandemic or spike-proteine or mRNA vaccines just don’t know what they are talking about.
    The mRNA is also misdirection just to make it sound scientific and promote the ‘experimental’ narrative.

    Vaccines are a mix of TOXIC substances and are dangerous, they just try to misdirect and hide the fact that these evil bastard have poisoned most of the worlds population.

    https://imgbb.com/YjwNv9b

    There is no such thing as Covid-19 disease, it’s all made up, and they have mislead the world with the PCR test.
    COVID simply means – Certificate Of Vaccination ID-entification.

    There is just no such thing as a “infecting virus” – and spike-proteine is just another word for virus.

    They have replaced common cold and seasonal flu (a detoxing process of the body) with Cov1d19, just to promote their toxic ‘vaccines’ – they make Billions and depopulate the world from the “useless eaters”.

    https://ibb.co/gz96vFW

    It’s time to bring these criminals to justice.

    https://i0.wp.com/www.thelibertybeacon.com/wp-content/uploads/2023/02/beware-the-apologist.jpg?w=500&ssl=1

 1. Ja laten we het blijven zeggen. Again and again. Benoemen wie hier verantwoordelijk voor zijn geweest. Zoals hier in de lage landen vergeef me maar het moet gezegd worden ook als het vervelend wordt. Maar hier in punt.nl is als eerst verantwoordelijk voor de plandemic uwe Hugo de Jonge. Hij heeft, ja zeg het opnieuw elke dag, het volk opgeroepen kritische artsen op hun vestje te spugen. Hij heeft de jeugd misleid met zijn dansen met Janssen. Hij heeft, u, het volk vergeleken met dagelijks frikandellen etende idioten die niet capabel zijn zelfstandig te denken. Hij heeft gedreigd bij u aan de deur te komen en een gifprik in uw arm te zetten als je twijfels durfde hebben. Hij kent immers uw postcode. Maar wie kent de postcode van Hugo de Jonge? Misschien moeten we bij hem aan de deur komen om op zijn vestje te spugen.

  • nee dan ook twee of drie van de echte prikken geven dan hij heeft zo genaamd ook 4/5 prikken gehad met een zout oplossing dan wel te verstaan maar hij valt daar niet van onderste boven da aan we kijken hoe hij daar jankend op de grond zal liggen als de injecties gegeven zijn .

  • Allereerst zijn de mensen die gegaan zijn volgzame schapen te zijn die altijd de grootste leugenaars geloven omdat ze hun eigenbelang voorop gesteld hebben….. In Belgie is er alweer een nieuw kabinet gaan vormen omdat de ze verloren hebben,,,, zondag jongst leden De zittende leden zijn gewoon opgestapt om zich veilig testellen om de afrekening te ontlopen In ons land zijn al veel politici gevlucht in/naar veilige oorden Ja en dan de jeugd die wilde letterlijk dansen met Janssen om hun fun te blijven aanhouden Dus zelf schuld zou ik zeggen Het zijn ook nog de betere gestudeerde die erin getrapt zijn de zogenaamde hoger opgeleide die de simpele lotgenoten maar Wappies dom andersdenkenden noemden Maar het tegendeel komt nu pas boven water zodat de ,,,geleerden,,,, hun bek nu pas durven opentrekken nu ze zien dat hun posities wankelen in/op alle fronten van leugens om te roepen dat ze het mis hadden en achter de schapen meute zijn aangelopen Maar vrees,, niet want zodra er weer een griep uitbreekt dan geloven ze er weer in!!!!!!!!!!om hun eigen belang weer te herstellen dat zij het beter weten dan de domme werkman die niet gegaan is om de prikken te halen!!!!!!!!

 2. De maffia heeft zich de laatste 50 jaren in de NGO’s en politiek gewerkt. Daar zit het grote geld en… het is moeilijker te bestrijden, zoniet onmogelijk.

 3. Dr James Bradstreet werd dood aangetroffen…….en dat werd gepresenteerd als zelfmoord.

  Ann Boroch heeft zich (officieel) opgehangen in haar garage.

  Net als Dr. Bradstreet en zijn collega’s ontdekten dat het immuunsysteem waarschijnlijke nadelig beïnvloed wordt door een stof genaamd ‘nagalase’. Dit is een enzym/eiwit dat gemaakt wordt door kankercellen en virussen. Het veroorzaakt het immunodeficiëntie syndroom, dat in verband gebracht wordt met autisme.

  Nagalase in extreem hoge doseringen gevonden bij autistische kinderen..!
  Dr. Bradstreet en zijn collega’s vonden dat het Nagalase-eiwit niet aanwezig was bij de geboorte, maar op de een of andere manier bij autistische kinderen was ingebracht;………vaccinaties dus. Aan autisme verwante ziektebeelden zijn vanaf de toediening in 1996 met een slordige 350 % gestegen in één jaar tijd.

  Na het toedienen van GcMAF (dat geblokkeerd was door nagalase), waren 15% van Bradstreet’s autistische patiënten niet meer autistisch, omdat al hun symptomen compleet waren verdwenen..!

  Zo is er een groep van vijftien artsen die met hetzelfde bezig waren domweg vermoord. Auto-ongelukken, zomaar doosgeschoten, zelfmoord. Noem maar op.

  Zo werkt het dus…….en dat gaat op voor iedereen die zijn muil opentrekt tegen de gifmengers. Het is pure Maffia, aangestuurd door de Rockefellers. Punt!

  • 19 juni Dr. Jeffrey Bradstreet
   21 juni Dr. Bruce Hedendal en Dr. Baron Holt zijn beiden dood aangetroffen bij de oostkust van Florida.
   Dr. Hedendal in zijn auto en Dr. Holts doodsoorzaak moet nog worden onderzocht.
   29 juni
   Dr. Theresa Sievers is vermoord gevonden in haar eigen huis.
   Dr. Jeffrey Whiteside is spoorloos, hij liep gewoon weg.

   3 juli Dr. Patrick Fitzpatrick is nog steeds spoorloos. Zijn lege auto en caravan werden ontdekt langs een weg.
   10 juli Lisa Riley, een dokter in de osteopathie, is in haar eigen huis gevonden met een pistoolschot door het hoofd.
   19 juli Dr. Ron Schwartz werd in huis ontdekt met een pistoolschot door de borst.
   21 juli Dr. Nicholas Gonzalez zie hierboven
   21 juli Dr. Abdul-Karim was een holistisch werkende tandarts. Hij werd met ontzield lichaam
   langs de kant van de weg aangetroffen.
   23 juli Dr. Jeffery Whiteside werd in Door County dood aangetroffen met een 22 kaliber pistool naast zijn lichaam.
   14 aug. Osteopaat Dr. Mary Rene Bovier; met steekwonden gevonden in haar eigen huis in Sharon, Pennsylvania.
   16 sep. Dr. Mitch Gaynor levenloos aangetroffen naast zijn praktijk in Manhattan. De sheriff noemde het snel ‘zelfmoord’.
   11 okt. Dr. Marie Paas pleegde schijnbaar ook zelfmoord.
   29 okt. Dr. Jerome Block ‘sprong’ de dood tegemoet vanaf Central Park West Appartments.

 4. Klik maar op ” artsen vermoord ” op wanttoknow.nl. Daar is een hele berg stront in de openbaarheid gebracht …………..en doodgezwegen!

 5. Toen de ‘beloofde verlosser’ en landverrader Obama, die in werkelijkheid de liegende massamoordenaar Barry Soetero bleek te zijn, tijdens zijn oorlogszuchtige ambtstermijn een directeur aanstelde voor het nieuw opgerichte instituut om klokkenluiders bescherming van/door de overheid te geven, zat deze beste man een jaar later al in de gevangenis omdat hij had vastgesteld en bekend gemaakt dat deze instantie helemaal geen bescherming gaf maar juist de klokkenluiders opspoorde om hen te … (vul maar in!)

  NIETS in deze wereld is als wat het lijkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in