© UN Geneva / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

De Indiase orde van advocaten heeft een gerechtelijke aanklacht wegens minachting van het hof en misdaden tegen de mensheid ingediend tegen de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie, Dr. Tedros Adhanom Gebreyesus, en de hoofdwetenschapper van de WHO, Dr. Soumya Swaminathan, bericht dailyexpose.co.uk.

De IBA, een particuliere vereniging van advocaten met hoofdkantoor in Mumbai, heeft de WHO in gebreke gesteld omdat zij desinformatie over het geneesmiddel “Ivermectine” blijft verspreiden, ondanks het feit dat zij volledig op de hoogte is van een vonnis dat op 29 mei 2021 door het Hooggerechtshof van Bombay in Goa is uitgesproken.

Het vonnis werd uitgesproken nadat op 25 mei 2021 een eerdere juridische nota was gestuurd aan de hoofdwetenschapper van de WHO, Dr. Soumya Swaminathan, naar aanleiding van openbare verklaringen, onder meer op Twitter, waarin stond dat de WHO het gebruik van Ivermectine voor de behandeling van de ziekte Covid-19 niet aanbeveelt, “behalve binnen klinische proeven”. Ze zei ook dat er “geen bewijs” was dat het geneesmiddel hielp om de progressie van de vermeende ziekte te stoppen.

De WHO heeft consequent gezegd dat er onvoldoende bewijs is dat Ivermectine helpt om de vermeende ziekte Covid-19 te verlichten.

De 51 pagina’s tellende mededeling van de IBA, verzonden op 25 mei, noemde de verklaringen van Swaminathan “zeer gewetenloos, misleidend en uitgegeven met bijbedoelingen en met de opzettelijke bedoeling om de doeltreffendheid van Ivermectine bij de behandeling van de Covid-19-patiënten en het gebruik ervan als profylaxe te onderschatten en mensen ervan te weerhouden dit geneesmiddel te gebruiken door bij de mensen twijfels te doen ontstaan over de veiligheid van Ivermectine”.

  Nieuwste laatste resultaat van COVID-19 vaccinatie? De mysterieuze neerwaartse spiraal (Video's)

De vereniging riep op tot actie op grond van de secties 302 (straf voor moord), 304 (II) (dood door schuld die geen moord is), 88 (daad niet bedoeld om de dood te veroorzaken), 120 (B) (deelneming aan criminele samenzwering) en 34 (handelingen door verscheidene personen ter bevordering van een gemeenschappelijke bedoeling) “en andere bepalingen van de Indian Penal Code en op grond van de Disaster Management Act, 2005”.

De IBA schreef in haar eerste wettelijke kennisgeving dat het geneesmiddel “enkele kritiek zieke COVID-19 patiënten heeft teruggebracht van de rand van de dood” door te verwijzen naar drie casestudies van “miraculeus herstel van kritiek zieke COVID-19 patiënten” uit de V.S. Zij beweerde ook dat de behandelingsrichtlijnen van de Indian Council for Medical Research (ICMR) het gebruik van het geneesmiddel aanbevelen bij milde en matige patiënten.

De kennisgeving beschuldigde Swaminathan ervan het geneesmiddel opzettelijk van de hand te wijzen, “in de wanhopige hoop om de mensen van India ervan te weerhouden de doeltreffendheid van Ivermectine te ontdekken en dat ze ziek blijven worden en beschikbaar zijn als een enorme markt” voor nieuwere geneesmiddelen die een vergunning voor noodgebruik (Emergency Use Authorisation, EUA) kunnen krijgen.

In de aanmaning staat:

“U (Swaminathan) hebt uw positie als wetenschappelijk hoofd van de WHO misbruikt om de mensen, waaronder artsen en wetenschappers, negatief te beïnvloeden door te proberen hen op te dringen dat de WHO het gebruik van Ivermectine noch als profylacticum noch bij de behandeling van COVID-19 steunt, het lijkt erop dat u opzettelijk hebt gekozen voor de dood van mensen om uw bijbedoelingen te bereiken”.

  10e recente pilootuitval: HiSKy vlucht H4474 (DUB-KIV) naar Chisinau, 20 min na het opstijgen raakte de piloot "niet in staat te handelen"

In de tweede juridische mededeling staat dat Tedros en zijn collega Swaminathan een criminele samenzwering uitvoeren die erop gericht is te voorkomen dat mensen terugkeren naar de normale situatie.

“Het lijkt erop dat u, om uzelf en de andere verdachten die betrokken zijn bij de grotere samenzwering te redden en de farmaceutische maffia en anderen onrechtmatig voordeel te bezorgen, deze criminele samenzwering hebt uitgevoerd om de bevolking van India te beroven van geneeskrachtige middelen zoals Ivermectine en mogelijk ook enkele andere geneesmiddelen, en dat u er met uw drie mededelingen op uit bent om te voorkomen dat mensen terugkeren naar de schijn van normaliteit. Het verdere plan van uw groep is om het publiek onder voortdurende angst te laten lijden en hen verder de armoede in te duwen. De samenzwering wordt uitgevoerd in het volle besef dat gewone mensen massaal het leven verliezen, wat niets anders is dan een duidelijk geval van koelbloedige massamoord, d.w.z. genocide.

Het is glashelder dat jullie, Noticee 1 & 2, geen wetenschappelijk bewijs hebben behalve gegoochel met woorden en dat jullie immens intellectueel oneerlijke mensen zijn die spelen met het leven en de bestaansmiddelen van de gewone mensen over de hele wereld.

Om uw intellectuele oneerlijkheid aan de hele wereld te ontmaskeren, wordt u verzocht binnen 7 dagen na ontvangst van deze kennisgeving een verklaring af te leggen”.

De directeur-generaal en het wetenschappelijk hoofd van de WHO hebben tot 20 juni 2021 de tijd om te reageren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Terugblik: toen de EU een onderzoek instelde naar de WHO omdat zij een neppandemie had uitgevonden om totaal overbodige vaccins te promotenVolg Frontnieuws op Telegram

  Alle "deskundigen" hadden het bij het verkeerde eind over COVID. Nu zijn zij gedwongen het toe te geven
Vorig artikelOok in Nederland waarschuwen nu 1500 artsen tegen de komende Covid-vaccinatie voor kinderen
Volgend artikelJ&J CEO zegt dat mensen jaarlijks een COVID-19 vaccin nodig hebben om “immuniteit” te behouden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ja ,nu de overheid stoppen met hun genocide op de 3 groepen doe ze voor ogen hebben .1.ouderen , 2.gehandicapten, 3.cronischezieken .die voegen niets toe aan de maatschappij vd overheid ..nieuwe medicijnen vóór nieuwe slachtoffers vd gevaccineerde , hun hebben immers ziektens o derligge d die ze nog niet genoeg leer matriaal voor de wetenschapper in hun nieuwe wereld de labbekakkies

 2. Nice! Ging het grote publiek de genocide agenda maar inzien… Ik zie zoveel makke schapen die zich nog steeds vrijwilleg naar de slachtbank laten leiden en de gifspuit gaan halen, het is ongelooflijk. Je komt ook niet binnen bij deze mensen, totaal willoos en gehersenspoeld.

 3. CATalyst | Ivermectin: Indian Bar Association Serve Legal Notice on WHO’s Chief Scientist

  ‘Join the Conversation! | https://trialsitenews.com/
  In the first edition of CATalyst, Shabnam Palesa Mohamed engages Advocate Dipali Ohja (IBA), Dr Pierre Kory (FLCCC), and Dr Tess Lawrie (EBMC) about the Indian Bar Association’s decision to issue legal notice on WHO chief scientist, Dr Soumya Swaminathan. The 51 page notice, served 25th of May, claims as its legal basis alleged WHO’s ‘disinformation and censorship’ on the Ivermectin issue.’

  https://www.youtube.com/watch?v=WenJhxVWekU

  • 15/06/2021
   News Roundup | India: DGHS Chops Ivermectin Nationally — How will ICMR & AIMS Weigh In?

   ‘Join the Conversation! | https://trialsitenews.com/
   Article 1 | DGHS Hatchet Chops Ivermectin Nationally While Positioning Unproven Tocilizumab Despite Success of Uttar Pradesh—How will ICMR & AIMS Weigh In?
   In India it appears that as quickly as select national health authorities included ivermectin in the national guidelines, so too, has the recommendation just as been rescinded despite what appears to be tremendous success in states such as Uttar Pradesh.

   Article Link | https://trialsitenews.com/dghs-hatche

   Article 2 | After $356M in Federal Funds in Dec, Merck Secures $1.2B Federal Commitment to Buy its Experimental Drug Upon Key Milestones
   In an interesting case that has some suggesting brilliant corporate enterprising business prowess while critics suggest it is an example of crony capitalism on display… Merck has recently announced it secured a $1.2 billion public commitment for up to $1.7 million courses of its still experimental antiviral drug Molnupiravir to the United States government.’

   https://www.youtube.com/watch?v=IygQtBuH2Eo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in