Foto Credit: Report24 / Foto: Prof. Arne Burkhardt over tromboses na Covid-vaccinaties. / (©) 2e Artsensymposium in het Bruker-Haus

En de mainstream puzzelt en puzzelt. Hoe kan het dat een 33-jarige wedstrijdatlete bijna overlijdt door een longembolie? Het slachtoffer, tweevoudig voormalig Olympisch kampioene wielrennen Kristina Vogel, zit sinds een ongeluk in 2018 in een rolstoel en loopt daarom een bijzonder risico op trombose. Vogel was echter ook een van de campagnevoerders voor de Corona-vaccinatie, waarvan de zeer problematische bijwerkingen inmiddels zeer bekend zijn.

Relevante Duitse media geven ruchtbaarheid aan het verhaal. Voormalig atlete Kristina Vogel kreeg een longembolie en moest een spoedoperatie ondergaan. Tijdens de operatie ontdekten de artsen enorme tromboses in haar longen. Ze hadden “tromboses als dikke regenwormen” verwijderd die zich in de longen hadden opgehoopt. De situatie was absoluut levensbedreigend, schrijft Willi Huber.

Vogel is verlamd sinds een ernstig ongeluk in 2018 en zit in een rolstoel. Het is bekend dat dwarslaesiepatiënten een levenslang verhoogd risico op trombose hebben. Sinds 2021 is dit risico echter ook verhoogd door een andere omstandigheid: Covid-19 vaccinaties. Professor Arne Burkhardt, die helaas al is overleden, rapporteerde hierover in zijn lezingen (zie ook: Patholoog Dr. Burkhardt: “We vonden vaatveranderingen in praktisch alle hersenen”).

Als er niets bekend is over de leefomstandigheden, algemene gezondheidstoestand en profylactische maatregelen van de jonge vrouw, is het natuurlijk moeilijk om de oorzaken van haar noodsituatie te raden. Feit is dat Vogel tijdens de coronavirusperiode de experimentele mRNA-vaccinaties intensief promootte.

In interviews voerde ze bijvoorbeeld campagne tegen nationaal voetballer Joshua Kimmich, die kritisch was over de vaccinatie. “Allereerst schrok ik omdat ik er heilig van uitging dat hij al gevaccineerd was. Want 99 procent van de sporters die ik ken, zijn nu gevaccineerd. Ik vond de bekentenis van Kimmich moeilijk omdat hij als voetballer een rolmodel is.”

  "Mijn conclusie is dat het menselijk ras te dom is om te overleven"
In oktober 2021 werd Vogel gebruikt om de publieke opinie op te hitsen tegen de voetballer Joshua Kimmich.

Daar presenteerde ze het volgende inzicht: “We doen ons lichaam zoveel rotzooi aan: roken, drinken, zoveel rotzooi in ons proppen, vlees voor een euro per kilo, ik overdrijf nu bewust. Maar zodra het over vaccineren gaat, gaan veel mensen zich ineens zorgen maken over hun gezondheid. Het is buiten alle proporties.”

Vogel werd in oktober 2021 duidelijk gebruikt – of misbruikt – als getuigenis om de uitspraken van Kimmich in het openbaar belachelijk te maken en te ontkrachten. Ze mocht zeggen dat ze ervan overtuigd was dat “we ons oude leven alleen terug kunnen krijgen door te vaccineren.” De tekst werd destijds letterlijk overgenomen door bijna alle beschikbare systeemmedia. De uitspraak dat vaccineren een “burgerplicht” is, staat alleen in de titel – de exacte zin die Vogel destijds gezegd zou hebben, wordt nergens geciteerd.

Joshua Kimmich krabbelde blijkbaar terug na de publieke agitatie tegen hem. In december 2021 gaf hij te kennen bereid te zijn om gevaccineerd te worden – in maart 2022 werd vervolgens gemeld dat hij “gevaccineerd en hersteld” was. Natuurlijk kan, gezien alle propaganda die destijds werd gevoerd, niet worden uitgesloten dat de publieke controverse een spel was om de bevolking te laten zien hoe ze zich moeten gedragen. Degenen die in eerste instantie kritisch zijn, kunnen door vaccinatie hun status in de maatschappij herwinnen. Dit wordt ook ondersteund door het feit dat de vermeende coronavirusziekte van Kimmich in december 2021 breed werd uitgemeten in de media. De toen 26-jarige Kimmich had “gevaarlijke infiltraties in zijn longen”. Inmiddels is bekend dat 26-jarigen zonder onderliggende ziektes niets te vrezen hadden.

  85% van de immuniteit is verdwenen zeven maanden na de tweede injectie

Maar de mainstream weigeren nog steeds om zich op een zinvolle manier met de kwestie bezig te houden. Opnieuw hebben de tromboses van mevrouw Vogel er niets mee te maken.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BBC geeft per ongeluk toe dat COVID-prikken historische sterftepiek veroorzaaktenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel1 op de 4 gevaccineerden zal vroegtijdig sterven, toont topstudie aan
Volgend artikelOekraïne Situatierapport: De energiecentrale oorlog – Ideologische verliezen – Meer tekenen van corruptie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Vogel was echter ook een van de campagnevoerders voor de Corona-vaccinatie,

  Tja dat noemen ze karma voor vogel , die met zijn campagne veel medemensen naar de gifspuit gelokt heeft.

 2. Met geprikten die er niet voor kozen of zich hebben laten verleiden heb ik wel te doen maar agressieve drammers met een publieke invloed kunnen zichzelf niet snel genoeg opruimen wat mij betreft.

 3. Ik zie ze nog gaan de malloten trots pronkend met hun QR code om sportschool en horeca zaken in te gaan velen hebben nu spijt al geven ze dat zelden toe ,mij zien ze niet meer in de gym sinds de QR code waanzin heb mijn eigen fitness ruimte en het bevalt me prima.

  • Daar was mijn 29 jarige Jongste zoon ook bij…de Onnozelaar… het was om vrij te zijn zeiden ze, samen.. (zijn inmiddels ex-vrouw ook) en nu vooral Janken en Janken.. zijn ex… waarom altijd bij mij..😁 Achterlijk allemaal…neen géén medelijden het is al erg genoeg…

  • Precies, toen ik na de lockdown na 3 jaar vaste sportklant en financieel gesteund tijdens lockdown zonder Q er code niet meer binnen kwam heb ik een duidelijke mail gestuurd en hun actie vergeleken met Nazi Duitsland

   • ER zijn veel meelopers meegegaan naar de priktent die nu veel hinder hebben van de gevolgen van deze prikwaanzin omdat ze dachten dat hen niets zou overkomen door geherspoelde fanaten in de regeringen die dachten dat ze de medici wel vertrouwen moesten om hun hachje veilig te stellen….. Ook in het klein clubverband werden de meelopers beloond als ze een QR code hadden die je alleen kon krijgen als je als een onwetend schaap meedeed Ja zelf de medeclub leden werden door diezelfde eigenbelanghebbende leden gecontroleerd bij toetreding van de openbre ruimte die plotseling voor de niet gevaccineerde verboden werd door de gevaccineerde mede leden Hierdoor zie je maar dat het volk telkens weer een schapenvolk wordt als eigenbelang voorop staat
    Ook het radio nieuws had het alleen maar over de noodzaak over de corona ziekte maar nooit over de gevolgen van de corona spuiten Ook ivermectine werd zelfs niet toegepast om corona patienten te behandelen en lieten hen doodgaan omdat het middel kracht bij te zetten dat spuiten noodzaak was Het schapenvolk geloofde dat en ja zelfs nu zijn er in Dubai enorme overstromingen door chemische waanzin van de mens!!!!!!

 4. Eigen schild dikke bult.

  De koffie smaakt extra lekker met zoon mooi bericht…

  Nou hopen dat George Cloony gaat instorten. Due vuiler pedo

 5. Zaakvoerder van horeca zaak, waar ik eerst niet meer binnen mocht en later opmerkingen kreeg en scheef bekeken werd, kreeg ook ernstige gezondheids problemen. Telkens ik er nog eens voorbij kom, want uiteraard ga ik er niet meer binnen, en hel zie roep ik hem toe
  … ”’ nog steeds gezond”. …

 6. Opmerkelijk gaat het de horeca slecht en ook zitten toch de terassen overvol vooral bij slecht weer ondanks ze meelopers waren met de meute spuiters Ik hoop dat die weigeraars omkiepen met hun bedrijf wat nu al veelvuldig voorkomt omdat de overheid het uitgestelde belasting maatregel die ze nu moeten terug betalen aan de veroorzakers van de corona maatregel Alle Andre Rieu die miljoenen steun kreeg hoeft niets terug te betalen omdat die het volk stilhoudt met afleiding concerten voor het schapenvolk die meelopers waren destijds…………..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in