Foundry / Pixabay

Een schokkend nieuw peer-reviewed onderzoek heeft geconcludeerd dat een misselijkmakende 1 op de 4 mensen die Covid mRNA-vaccins hebben gekregen vroegtijdig zullen sterven.

Het schokkende onderzoek toont aan dat 27,11 procent van de mensen die ten minste één Covid-injectie hebben gekregen al is overleden of een onherstelbare “tikkende tijdbom” heeft opgelopen die hun leven zal verkorten, schrijft Hunter Fielding.

De nieuwe studie, uitgevoerd door toponderzoekers in Saoedi-Arabië, ontdekte dat de meerderheid van de Covid-gevaccineerde mensen langdurige hartgerelateerde complicaties hebben opgelopen en dat velen van hen al plotseling zijn overleden.

Microbioloog en immunoloog Muazzam M. Sheriff en collega’s van het Ibn Sina National College for Medical Studies en het King Faisal General Hospital merkten op dat meer dan een kwart van de ontvangers van de COVID-prik een of andere hartcomplicatie kreeg na het krijgen van de mRNA-prik, gemaakt door Pfizer en BioNTech of Moderna.

Bijna 15 procent van de ontvangers van de mRNA-prik meldde hartgerelateerde symptomen te hebben binnen een maand na de injectie, terwijl anderen hartproblemen meldden meer dan een jaar na de injectie.

TrialSite News noemt het onderzoek van Sheriff een “bom”, waarbij oprichter Daniel O’Connor aan The Defender vertelt dat “het aantal gevallen van ziekenhuisopname zeker opmerkelijk was, vooral gezien het bestaande signaal van cardiale myocarditis en pericarditis in verband met de vaccins.”

Volgens Dr. Peter McCullough moest bijna 16 procent van alle COVID prik-ontvangers die cardiovasculaire symptomen ontwikkelden met spoed naar de intensive care (IC) voor behandeling – zo erg waren hun symptomen.

“Meer dan de helft van de proefpersonen gaf aan dat ze door een professional in de gezondheidszorg of een overheidsinstantie waren beïnvloed om zich te laten vaccineren,” aldus McCullough.

  Het risico waard? Drie- en viervoudig gevaccineerde mensen hebben "geen antilichamen"

“Nooit eerder is er zo’n giftig vaccin op het publiek losgelaten.”

Wat betreft de langetermijneffecten van de injecties, voegde O’Connor eraan toe dat veel van dergelijke gevallen van hartproblemen soms pas jaren na de injectie worden gemeld.

“De toename van het aantal hartgerelateerde incidenten in het nieuws van de afgelopen twee jaar stelt ons ook niet gerust,” voegde hij eraan toe.

De nieuwe studie uit Saoedi-Arabië, gepubliceerd in het medische tijdschrift Cureus, keek naar 804 deelnemers, waarvan 379 mannen en 425 vrouwen.

Ze kregen allemaal ten minste één dosis van een mRNA-injectie.

Ongeveer 40 procent van de deelnemers nam slechts één injectie, wat betekent dat ze zelfs de eerste serie van twee injecties niet afmaakten, laat staan dat ze een “booster” injectie kregen.

Bijna 10 procent van de deelnemers had langer dan 12 maanden medische zorg nodig voor hun verwondingen, terwijl 7,11 procent op het moment van het onderzoek een of andere vorm van voortdurende behandeling onderging.

Verbazingwekkend genoeg gaf slechts ongeveer 20 procent van de deelnemers aan het onderzoek aan dat ze dachten dat hun hartsymptomen “sterk gerelateerd” of “enigszins gerelateerd” waren aan de injecties.

Een volle 65 procent was “neutraal”, “niet helemaal zeker” of “helemaal niet zeker” dat de injecties de schuldige waren.

Bijna de helft van de deelnemers heeft diabetes of hypertensie en ongeveer 40 procent is zwaarlijvig.

Iets meer dan 22 procent rapporteerde andere gezondheidsproblemen gerelateerd aan een zittende levensstijl.

“Ondanks de vooringenomenheid van de wervingsstrategie om patiënten te vinden met cardiovasculaire bijwerkingen van mRNA, zijn dit grote percentages die ziekenhuis- en/of IC-zorg nodig hebben,” merkte McCullough verder op.

  Vaccinslachtoffer publiceert partijnummer van haar vaccinatie en krijgt onverwachte reacties

“Er zijn meer gegevens nodig over deze gevallen, inclusief diagnose, behandeling en uitkomsten zoals terugkerende ziekenhuisopname en overlijden.”

TrialSite News noemde het “een sterke studie met betrekking tot methodologie, relevantie en ethische overwegingen” en merkte op dat de auteurs “de omvang van de respons leken te bagatelliseren” ondanks wat “een verschrikkelijk hoog percentage” van cardiale complicaties lijkt.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dwangmedicatie met vaccin moet beslissen of u mag reizenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDit zijn de schokkende extremen die het menselijk lichaam kan overleven
Volgend artikelBij Olympisch wielerkampioene werden “tromboses als dikke regenwormen verwijderd”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Veel mensen leven feitelijk als Zombies, horen de sirenes van de hulpverleners nauwelijks en wanneer ze het indringede geluid horen, stellen ze er geen vragen erbij, ook de acties bijv. op het NOS gebouw waar duizenden gele Post-it Notes met de namen van hun overleden familieleden en vaccin-beschadigde mensen te lezen waren, riepen alleen maar een paar lauwe reacties op.

  2. Vergeet niet dt de eerste covid gifprik ronde in vele landen een 50% zoutoplossing was. Dus deze cijfers kloppen niet. Het zou dan geen 25% zijn maar 50%.

    • Greet april 16, 2024 Bij 19:29

      Slechts 5% van de vaccines Greet waren voor 100 procent dodelijk, een voorzichtig begin om geen slapende honden wakker te maken.

  3. Domme Klootzakken…je kon NÉÉN zeggen maar ze deden het niet…de rest kent iedereen nu..🖕🖕🖕🖕👎👎👎

  4. Inderdaad AJ, dat is ook mijn ervaring. Je kan gewoon niet meer tot die mensen doordringen…niet te geloven en dit is, samen met die oorlogen, is volgens mij nog maar de start van die communazi Great Reset! De wereld gaat een donkere toekomst tegemoet vrees ik!

  5. Het dunt de overpopulatie wat uit en het mooiste is dat ze er zelf toestemming voor hebben gegeven en andere als complotdenkers, wappies en minderwaardig beschouwden. Deze arrogante en kuddegedrag komt ze nu duur te staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in