Dr. Geert Vanden Bossche waarschuwt voor de schade die wordt toegebracht aan het immuunsysteem van de gevaccineerden, en voor de onvermijdelijke ernstige gevolgen die daaruit zouden voortvloeien, bericht Patrick Delaney.

Een gerenommeerd viroloog en voormalig topambtenaar van de Bill and Melinda Gates Foundation waarschuwt voor de gevaren van de experimentele COVID-19 gen-overdrachtvaccins, moedigt de ongevaccineerden aan om “ongevaccineerd te blijven”, en voorspelt een onvermijdelijke “ineenstorting van ons gezondheidssysteem” als gevolg van gezondheidscomplicaties bij de gevaccineerden.

Dr. Geert Vanden Bossche, die ooit werkte als senior programmamanager voor de Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) en wordt beschouwd als een van de meest getalenteerde vaccinmakers ter wereld, heeft op 20 november een video “Boodschap aan Oostenrijk” uitgebracht, die samenviel met een grote bijeenkomst in Wenen tegen de nieuwe afsluitingsmaatregelen.

The only fight you should have, is the fight for your health

Als eerste prioriteit adviseerde hij het publiek: “Laat nooit ofte nimmer toe dat iets of iemand je aangeboren immuunsysteem, dat de eerste verdedigingslinie is die mensen hebben om alle infecties te bestrijden, verstoort of onderdrukt”.

Volgens Vanden Bossche onderdrukken de “vaccin-antilichamen”, die door de huidige COVID-19 vaccins worden geïnduceerd, de aangeboren immuniteit en kunnen zij deze “niet vervangen” aangezien hun doeltreffendheid snel vermindert en zij infectie of overdracht van het virus niet kunnen voorkomen.

Deze experimentele injecties dragen dus, in tegenstelling tot de aangeboren immuniteit, “niet bij tot kudde-immuniteit”, zei hij.

Vaccineren van kinderen “een absolute no go!

Deze realiteit is het belangrijkst in het geval van kinderen wier “aangeboren immuniteit gemakkelijk kan worden onderdrukt door vaccin-antilichamen”, aangezien hun “antilichamen zo jong en zo naïef zijn dat ze gemakkelijk kunnen worden overstemd door vaccin-antilichamen,” zei hij.

  Vaccinatie dwang en "The Great Reset"

En aangezien kinderen tegen veel ziekten worden beschermd door hun aangeboren immuniteit, met inbegrip van COVID-19, stelt de onderdrukking ervan door deze vaccins hen bloot aan veel meer gevaren, en “zou zelfs kunnen leiden tot auto-immuunziekten,” waarschuwde de deskundige.

Daarom is het injecteren van kinderen met deze biologische agentia “een absolute no go!” zei de viroloog. “We kunnen onze kinderen niet vaccineren met deze vaccins.”

Booster prikken voor gevaccineerden “absoluut krankzinnig!

Zijn aandacht richtend op de volwassen “gevaccineerden,” zij die gevaccineerd zijn, zei de specialist in microbiologie dat de onderdrukking van de aangeboren immuniteit al een probleem is gebleken in deze populatie. “Zij zullen het inderdaad moeilijk krijgen om een aantal ziekten, waaronder COVID-19, onder controle te krijgen.”

Deze weerstand kan echter verder worden aangetast door extra vaccinaties, en daarom waarschuwt Vanden Bossche dat het geven van boosters aan deze gevaccineerde personen “absoluut krankzinnig is! Dit zal alleen maar de immuundruk van de vaccin-antilichamen op hun aangeboren immuniteit verder verhogen. Booster prikken zijn dus “absolute onzin! Het is gevaarlijk en zou niet gedaan moeten worden!”

Aan de ongevaccineerden: “Blijf in godsnaam ongevaccineerd!

Wat de ongevaccineerden betreft, beschreef de Belgische arts waarom het met hen veel beter zou gaan, door hen eerst in drie categorieën op te splitsen:

 1. Zij die geen symptomen hebben ervaren, die “hoogstwaarschijnlijk gewoon beschermd zijn door hun aangeboren antilichamen;”
 2. Degenen die milde symptomen hebben ervaren, die niet lang in bed hoeven te blijven; en
 3. Zij die hersteld zijn van de ziekte en er misschien zelfs een ernstig geval van hebben gehad.
  Voormalig vicepresident en hoofdarts Pfizer: Waarom worden we voorgelogen over COVID? Er is geen goede reden

Door wat hij de “hoge infectiedruk” van de Deltavariant noemde, moeten de respectievelijke aangeboren immuniteitssystemen van deze ongevaccineerden het nu misschien wat moeilijker hebben, en dus kan de eerste categorie milde symptomen ervaren, de tweede, matige, en de derde kan “wat meer vatbaar zijn voor sommige andere ziekten. Bijvoorbeeld griep of verkoudheid.”

 1. “In godsnaam, blijf ongevaccineerd! Ze moeten ongevaccineerd blijven;”
 2. “Zorg voor je aangeboren immuniteit, dat wil zeggen dat ze voor hun gezondheid moeten zorgen … als je dit doet en je bent ongevaccineerd, dan zul je zonder vaccin gespaard blijven van ernstige ziekten. Integendeel, zal het vaccin het tegenovergestelde doen;” en
 3. Degenen met comorbiditeiten of onderliggende ziekten “moeten voorzichtig zijn met contacten.”

Voor deze derde categorie van kwetsbaren zei de arts: “Dit is niet om de gevaccineerden te discrimineren, maar [de ongevaccineerden] moeten op dit moment vooral contact met gevaccineerden vermijden.

“De gevaccineerden zijn nu de mensen, en daar bestaat geen twijfel over, die echt als een soort broedplaats voor het virus dienen,” zei hij. “We moeten een extra bescherming hebben voor degenen die onderliggende ziekten hebben. Vaccineer hen niet, maar voorkom in feite dat zij worden blootgesteld aan een hoge infectiedruk.”

Gezondheidsproblemen bij de gevaccineerden”‘zullen onvermijdelijk leiden tot een ineenstorting van ons gezondheidssysteem”

Hij moedigde zijn Oostenrijkse luisteraars aan dat het enige gevecht dat ze hebben “het gevecht voor je gezondheid is, [in] het niet laten vaccineren.” Door dit te bereiken, zullen alle andere maatregelen niet houdbaar zijn.

Hoewel hij zijn grote bezorgdheid uitsprak over “de gevaccineerden” en verklaarde dat “wij hen zoveel mogelijk moeten helpen omdat zij in veel gevallen een uitgebreide behandeling nodig zullen hebben”, merkte hij op dat het percentage van deze groep dat nu in het ziekenhuis wordt opgenomen “nu gestaag toeneemt. Terwijl door de training van het aangeboren immuunsysteem, door meer blootstelling aan het virus, steeds meer ongevaccineerde mensen beschermd raken”.

  DRINGEND: Sterftecijfers stijgen weer in sterk gevaccineerde Europese landen

“Dit zal onvermijdelijk leiden – en ik ben geen doemdenker – maar dit zal onvermijdelijk leiden tot een ineenstorting van ons gezondheidssysteem. Het kan niet anders,” zei hij.

“Kracht wordt gevonden in sereniteit”

Tot slot had de viroloog echter een hoopvolle boodschap, door te stellen dat de lockdown-maatregelen “niet duurzaam zijn” en “niet lang kunnen duren”. Hij moedigde hen aan om “kalm te blijven” en deelde een Duits gezegde dat vertaalt: “Kracht wordt gevonden in sereniteit.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Neuroloog legt uit waarom gevaccineerde mensen nog steeds in hoog tempo COVID-19 oplopen en verspreidenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel7-jarig meisje krijgt beroerte en hersenbloeding 7 dagen na Pfizer COVID-19 injectie 
Volgend artikelPubliek slaat links-extremisten in elkaar bij massabijeenkomst van Zemmour
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Maak dit maar eens duidelijk aan die idioten van de eerste en tweede kamer.
  Die luisteren alleen maar naar lobyisten van Big Pharma, Osterhaus, Gommers en Koopmans.

 2. Smijt Frank Vandenbroucke aan de deur !
  Hij werd als niet-medicus door Bill Gates als minister van volksgezondheid “geparachuteerd” op een meeting in Brussel in Januari 2018. Enkel en alleen omdat hij in Oxford afstudeerde en gepushed werd om het Astrazeneca vaccin door de strot van de Belgische bevolking te rammen om Bill Gates nog rijker te maken.
  Stel Geert Vanden Bossche (een echte dokter-viroloog) aan als minister van Volksgezondheid en je gaat wat zien gebeuren ! Gedaan met de Covid-waanzin. Hij zal doen zoals Indië en Japen : de Ivermectine uitdelen en de globalistische staatsgreep de kop inslaan. De druk op deze niet-verkozen marionettenregering wordt immers onhoudbaar en de opstand van het volk begint te groeien !

 3. Op sterk aandringen van Hugo de Jonge hebben het merendeel van het medisch-en-zorgpersoneel zich laten prikken.
  Met als gevolg dat het ziekteverzuim onder die groep gevaccineerden fors is gestegen t.o.v het overwegend vaccin- loze jaar ervoor.
  Dit ziekteverzuim zal alsmaar stijgen door de alsmaar terugkerende ‘ vaccins. ”
  Logisch dus dat het zorgsysteem snel in elkaar zal storten door de combinatie van forse stijging van zieke gevaccineerde burgers alsmede het oplopende ziekteverzuim van gevaccineerd medisch-en-zorgpersoneel….!

  https://www.trouw.nl/binnenland/het-ziekteverzuim-in-de-zorg-schiet-omhoog-leg-het-niet-alleen-neer-bij-de-werknemer~b5ede3da/?referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F

 4. Hey Fleur,
  dat ziekteverzuim komt door de grote werkdruk en gezeur van mensen die zich niet aan de regels willen houden die nu gelden in de zorg. Dat kost veel energie en levert spanningen op.
  Dit heeft niks met vaccineren te maken, net zoals die link van je naar Trouw, heeft er niks mee te maken.
  Je maakt zelf een verband die nergens op gebaseerd is.
  Weet je wel wat je beweert? En als je dat doet ,kom dan met een goede onderbouwing met bronvermelding.

  Iets doms opschrijven of overnemen is niet zo moeilijk daarom staat er op deze site ook zoveel onzin!

  Jullie held de dierenarts en vaccinmaker Geert van den Bossche kan ook niks wetenschappelijk aantonen.
  Ik stuur bij interesse artikelen waarin alles wat hij zegt wordt weerlegd met argumenten. Hierbij staan wel bronnen vermeld.

  Dat is iets wat op deze site vaak mist.

  Ik geloof toch liever mensen met nog een beetje verstand dan mensen die deze eenzijdige berichtgeving geloven.

  De vertalingen van alle artikelen van EN naar NL zegt ook wel genoeg over het niveau hier op frontnieuws haha.

  veel plezier allemaal verder hiero met het verzinnen van verhaaltjes

  • Wat een dom gebazel Jozef. 25000 hebben in een jaar de gezondheidszorg verlaten omdat ze helemaal sch**t ziek zijn van al die verplichtingen waarvan geen enkel bewijs is dat ze werken. Een bekende van mij heeft al jaren een job in die zorg. Steeds niet geïnjecteerd en als dat een verplichting wordt stapt hij er onherroepelijk uit. Slaap verder Jozef!

  • Wat elke keer opnieuw wetenschappelijk aangetoond wordt door keiharde cijfers, is dat als er gedurende periodes dat er in de ‘gezondheidszorg’ of de ziekenhuizen door het medische personeel (artsen, verpleegkundigen, etc.) gestaakt werd er veel minder doden te betreuren waren.

   Wat jij ‘wetenschap’ noemt is in het geval van de gezondheidszorg een moordmachine die veel meer levens kost dan spaart. Ophouden dus over ‘wetenschap’, want dat peers reviewed gewauwel van never nooit meer uit de box durven denken en het onmiddelijk onthoofden wie wel zijn slimme hoofd boven het maaiveld durft uit te steken, heeft de laatste 30 jaar al niets meer met wetenschap van doen. Gezondheidszorg is niets anders als een businessmodel middels symptoomonderdrukking.

   Neem alsjeblieft zoveel mogelijk van deze zeer ‘wetenschappelijke’ anti-covid spuiten en toon ons dan hoe goed dat uitpakt voor jouw welzijn. Misschien kunnen wij, of Geert van den Bossche daar nog iets van leren.

 5. Fleur Heeft helemaal gelijk in wat ze zegt.
  En het gezeur en gebral van Jozef slaat helemaal nergens op.
  EN is volgens mij al helemaal weg gespoten met Nano tech.

 6. Haha op jullie teentjes getrapt? Haha en de aarde is plat.

  Hahaha ja wat zijn jullie dom zonde dat we ook domme mensen moeten helpen.

  Alleen maar geblaas en stoer gedrag , nog geen goed argument gehoord hier.

  Allemaal slecht gekopieerde artikelen uit het buitenland , die met een computer slecht vertaald worden naar het NL,

  Haha gelukkig hebben jullie elkaar nog om spannende verhaaltjes te vertellen over jullie wereldje.

  Jullie zijn kortzichtig en lezen en geloven alleen dingen die in jullie straatje passen.

  Want stel je voor je moet je leven aanpassen of iets over hebben voor een ander.

 7. Aan allemaal.
  Speel niet tot elkaar op. Verdraagzaamheid en begrip, maar vooral liefde naar elkaar zal het redden.
  In dit stadium van het proces heeft ieder zijn mening, twijfels en standpunten. Dat is normaal in de situatie waarin wij nu leven. De tijd van angst en onzekerheid is gekomen. Het tot nu toe onzichtbare en verzwegene wordt langzaam zichtbaar. Zoek allemaal naar de kern, waar de oorsprong ontstaat van deze ‘genocide’. Spreek de verantwoordelijken aan op hun gedrag en besluiten. En tot slot:
  Niets konden we doen tegen deze overval.
  Niets konden we doen tegen deze manipulaties van de wolf in schaapskleren.
  De wolf is de kudde nu te dicht genaderd.
  Maar alle schapen samen vormen een cordon, waardoor de wolf geen kans krijgt om weer aan te vallen.
  BLIJF DUS DICHT BIJ ELKAAR!
  Er is een wolf, die de tegengehouden moet worden.
  De EU wolf, Voorzitter van onze vertegenwoordiging in Europa die het voorstel opperde om de
  NEURENBERGCODE te vernietigen.
  Dit is de Code, die ons overkoepelend moet beschermen tegen privacy schendende, lichamelijk en politieke indringing. De Code waarin de verantwoordelijken, daders, verdachten, van heel dit proces terecht zullen moeten staan voor het Neurenberg tribunaal. Niet voor niets is deze Code aan het einde van de Tweede Wereldoorlog opgesteld! Nog steeds worden oorlogsmisdadigers berecht op basis van deze Neurenbergcode.
  Vreemd toch, dat de voorzitter van ONZE EUROPESE UNIE, dit voorstel suggereert!
  Zoals zij dit ook doet met een latent voorstel tot vaccinatie verplichting, in heel Europa.
  Dit is de vrouw, die notabene Polen aanpakt vanwege een niet te tolereren rechts systeem!
  Onze voorzitter, waar alle burgers in Europa eigenlijk trots zouden moeten zijn, laat zich van haar meeste duistere kant zien. Daar moeten we allemaal de rillingen van krijgen en tegen strijden.
  Met liefde,
  Alexander.

 8. Geert heeft een leuk verhaal in zijn hoofd gemaakt over hoe een virus zou werken en het klinkt allemaal heel logisch. Maar, dat geldt alleen in het geval er ook daadwerkelijk iets als een virus zou bestaan. En daar zit het probleem nu juist. In 2020 was er totaal niks aan de hand en hebben ze griepverschijnselen een naam gegeven: covid19. (wat griep exact is laat ik hier buiten beschouwing, maar GEEN virusziekte!) Covid19 is niet iets bestaands, het is data in een computermodel, totaal verzonnen en aan elkaar geknutseld met aannames, leugens en niet onderbouwde meningen. Er is GEEN virus in omloop, wat we momenteel zien zijn de normale griepzieken en een paar mensen die eerder een behandeling nodig hadden, maar door uitgestelde zorg nu erg ziek zijn of overlijden. Maar het overgrote deel van de zieken en sterftes, dat zijn de ingespoten mensen. Al die zogenaamde virologen, viruskenners etc houden vast aan een soortgelijk verhaal als deze Geert Vanden Bossche, maar het is een 100% THEORETISCH verhaal! En dat moeten mensen inzien, net als de hele corona scamdemic is ook dit virusverhaal over een slim virus dat zich aanpast om een vaccin te omzeilen puur theorie, een aanname zonder ook maar het kleinste stukje bewijs. Hoe kun je iets onderzoeken dat niet bestaat? Hoe kun je een vaccin maken tegen iets dat niet bestaat? Inderdaad, alles, werkelijk alles om dit fakevirus te bestrijden is onnnodig, dom en levensgevaarlijk. En ook deze Geert moet uit zijn tunnel kruipen en eerst maar eens op zoek gaan naar bewijs van een virus, welk virus dan ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in