Whoisjohngalt / Wikimedia (CC BY-SA 4.0 DEED)

Terwijl de aandacht van de wereld gericht blijft op het Midden-Oosten, heeft de door de overheid gefinancierde BBC News per ongeluk toegegeven dat de historische sterftepiek in 2022 veroorzaakt werd door de COVID-19 “vaccins”.

De BBC publiceerde een stuk met de titel ” Overtollige sterfgevallen in 2022 behoren tot de ergste in 50 jaar” waarin heel, heel hard wordt geprobeerd om te vermijden dat COVID-vaccins de historische sterftepiek veroorzaken. In feite beweren de verslaggevers ten onrechte dat de gegevens op de een of andere manier aantonen dat COVID-prikken niet de oorzaak zijn van de sterftepiek, schrijft Ethan Huff.

“Cijfers tot juni 2022 die kijken naar sterfgevallen door alle oorzaken laten zien dat ongevaccineerde mensen meer kans hadden om te sterven dan gevaccineerde mensen,” beweert de BBC. “Als vaccins de oorzaak zouden zijn van een overschot aan sterfgevallen, zouden we verwachten dat dit andersom zou zijn.”

De BBC wees op gegevens van het Britse overheidsinstituut dat bekend staat als het Office for National Statistics (ONS), dat op zichzelf al met de gegevens knoeit op zo’n manier dat onderzoekende ogen geen verband kunnen leggen tussen COVID-injecties en de historische sterftepiek van 2022.

Zoals de Exposé sinds de “pandemie” uitgebreid heeft beschreven, laten de ONS-gegevens in werkelijkheid zien dat ongevaccineerde mensen het statistisch gezien het beste doen, terwijl de volledig geprikte mensen massaal sterven, en met veel hogere percentages dan de cijfers van voor de pandemie.

“En we kunnen onthullen dat de sterftecijfers per 100.000 in elke afzonderlijke leeftijdsgroep, zelfs kinderen, in Engeland en Wales al in 2021 het laagst waren onder de ongevaccineerden in sommige leeftijdsgroepen, en uiterlijk in mei 2022 het laagst onder de niet-gevaccineerden in alle leeftijdsgroepen,” meldt de Exposé.

  De globalisten hebben verloren - De mensheid trekt haar toestemming terug van de tirannen en laat het systeem crashen en branden

“BBC News heeft dus niet alleen gelogen tegen het publiek, maar ze hebben ook zwart op wit toegegeven dat de Covid-19 injecties de schuld zijn van het feit dat 2022 het slechtste sterftejaar in een halve eeuw is, door te bevestigen dat “als vaccins excessen van sterfgevallen zouden veroorzaken, we zouden verwachten dat dit andersom zou zijn (hoogste sterftecijfers onder de gevaccineerden).'”

BBC is niet te vertrouwen

Dit is niet de eerste keer dat de BBC met de cijfers knoeit om zich in te dekken voor haar corporate overlords – en het zal waarschijnlijk ook niet de laatste keer zijn. Iedereen die goed oplet kan zien dat de BBC Big Pharma dekt om te proberen de aandacht af te leiden van de COVID prikken als de oorzaak van de voortdurende COVID genocide.

Het COVID prikschandaal blijft zich ontrafelen en het enige wat BBC en andere nepnieuws media zoals BBC kunnen doen is proberen af te leiden, projecteren en als al het andere faalt, ontkennen en de “anti-wetenschap” kaart trekken naar iedereen die het pro-prik verhaal verwerpt.

De Britse regering heeft al ondubbelzinnig bevestigd dat het sterftecijfer per 100.000 mensen het hoogst is onder degenen die een prik hebben gekregen – en in elke leeftijdsgroep.

“Dit betekent dat mensen die het Covid-19 vaccin hebben genomen een grotere kans hebben om te sterven dan de rest van de bevolking vanwege de intense schade die het kan toebrengen aan het meest vitale orgaan in het menselijk lichaam, het hart, en de verwoestende decimering die het toebrengt aan het natuurlijke immuunsysteem,” waarschuwt de Exposé.

  Peiling: slechts de helft van de Israëliërs wil een derde COVID-19 vaccinatie

“Officiële cijfers tonen aan dat er in de ‘Five Eyes’ landen en het grootste deel van Europa tot november 2022 bijna 2 miljoen extra sterfgevallen zijn geregistreerd sinds de introductie van de Covid-19 injecties … En in de VS zijn er een half miljoen sterfgevallen geweest onder jonge volwassenen en kinderen, resulterend in 118.000 extra sterfgevallen sinds de Covid-19 injecties voor het eerst werden toegediend aan de bredere bevolking.”


Copyright © 2024 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Toxische Epidermale Necrolyse: 49-jarige vrouw uit New York krijgt één week na Pfizer mRNA-injectie levensbedreigende huidrotstoornis Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen natie van niet-nalevers
Volgend artikelScott Ritters kijk op de belangrijkste gebeurtenissen van 2023
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Mooie foto bij dit artikel……Ze hoefde voor deze genocide niet eens gaskamers te maken….rechtstreeks in hun eigen auto doodgeprikt ….. Als het niet zo slecht was, zo je het bijna geniaal noemen……

  2. Dat hoeft de bbc niet te verdoezelen want een weldenkend mens die zijn eigen hersens nog gebruikt hoeft niet lang na te denken dat covid spuiten nep waren en niets te maken heeft met een genezing van ziekten, die verspreid zijn door criminelen De WHO was vroeger een organisatie die er voor zou zorgen dat mens langer in leven konden zijn maar toen dat experiment uit de klauwen liep en er nu teveel mensen op deze aardkloot rondlopen volgens de elite groep rijken der aarde krijgen ze het Spaans benauwd dat hun vergaard mega kapitaal op gaat in de mensheid van de gewone burger…… Vandaar dat de rijken der aarde een plan hebben gesmeed om de argeloze burger wederom misleiden dat zij het goed voor hebben met hun gezondheid door zogenaamde preventie maatregelen Ondertussen zitten sinds 2020 miljoenen mensen ziek thuis en of zijn al gestorven….door covid 19 ziekte!!!!!

  3. Ach welnee. Ze geven gewoon een klein lijkje in de kast toe. Want het grote lijk in de kast moet verborgen blijven. Als mensen weten wat de werkelijke bedoeling is van dit smerige experiment om de mensheid fundamenteel en permanent te veranderen, dan gaan ze veel te hard blaten. Met dit kleine lijkje kunnen ze zeggen ‘het was zo de moeite waard want heel veel levens zijn gespaard gebleven’ net zoals de spuitjunks zelf zeggen. Welke spuitdombo ziet zijn eigen kind doodgaan door de spuit tegen de mazelen, en zegt dan ‘gossie, het was het zo waard van vele levens zijn gespaard gebleven.’ Zie wat Boertje gisteren schreef over deze malloten. ‘Dit was de prijs die we moesten betalen’ maar hij sterft er zelf niet aan. Val dood, lamme gasten, en laat je kind ook dood vallen aan die ‘kinder vaccinaties’. Dan piep je anders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in