Het beste uitgangspunt om te beginnen met het beoordelen van Biden’s dreigende oorlog in de Zuid-Chinese Zee is door het ene goede oog van de voormalige Israëlische Defensiechef Moshe Dayan. In 1966 greep Dayan de kans om de oorlog in Vietnam van dichtbij te bekijken. Nadat hij eerst een tussenstop had gemaakt in Frankrijk, Engeland en Amerika om gebrieft te worden, landde hij in Saigon waar hij de Yankee-topambtenaren ontmoette en onder vuur kwam te liggen van de VC toen hij met hun soldaten op patrouille ging, schrijft Declan Hayes.

In de cruciale aantekening van 29 juli 1966 in zijn Vietnamdagboek staat dat hij “de indruk heeft dat zij [Yanks] …. momenteel een Amerikaanse oorlog tegen de hele wereld voeren. Om hun macht en de standvastigheid van hun beslissingen aan iedereen te laten zien (inclusief Engeland, Frankrijk, de USSR), om bekend te maken: als de Amerikanen in de strijd komen – zijn ze onverslaanbaar”.

Dayan, wiens verslagen ook hier, hier en hier kunnen worden gelezen, schreef in zijn memoires uit 1966 dat “ik zelf, ter plekke, wilde zien hoe de moderne oorlog was, hoe de nieuwe wapens werden gehanteerd, hoe ze zich in actie verhielden, of ze konden worden overgenomen voor ons eigen gebruik. Want “het was tien jaar geleden dat ik in de strijd was geweest, tien jaar geleden dat ik aan de verkeerde kant van een vijandelijke tank, houwitser en aanvalsvliegtuig had gestaan – en aan de goede kant van de onze.”

Terwijl Dayan, die al in 1966 had geconcludeerd dat de Vietcong zou zegevieren, wilde leren van zowel het verleden als het heden, gingen de Yanks gewoon door. Terwijl voor Dayan de overwinning van essentieel belang was, is voor de Yanks het enige dat telt de misdaden van de Bidens af te wenden, ongeacht de bijkomende schade.

Het feit dat de overwinning van Rusland in Oekraïne heeft aangetoond dat raketten en de Vietnamese generaal Giap logistieke stijl de doorslag geven, snijdt voor de VS geen hout. Evenmin als het geallieerde feit dat Iran heeft bewezen dat het dergelijke systemen beheerst. De Yanks, met hun reeks Japanse, Israëlische, Duitse, Britse en Ossie-poedels, zullen verder varen in de zeeën des doods die China voor hen heeft voorbereid.

De Chinezen en Iraniërs weten wat ze kunnen verwachten. De Iraniërs zullen de Straat van Hormuz in een vuurzee veranderen en Hezbollah zal met zijn raketten het Israëlische luchtruim zwart maken. Veel geluk voor de Israëli’s die het overleven om dat allemaal op Instagram te zetten.

  MH 17 - Vlekkeloos worden oude leugens herhaald

Verder naar het oosten zullen de Yanks, met behulp van hun Ossie nucleaire onderzeeërs, proberen om de Chinese aanvoerlijnen over de Indische Oceaan af te snijden en de Straat Malakka en andere versperringen om te blokkeren. En dat allemaal terwijl ze Noord-Luzon bezetten om binnen aanvalsafstand van Taiwan te zijn, waar omheen de gesloten en geladen Japanse marine zal loeren als een school haaien.

India zal natuurlijk zijn rol spelen, net als het corrupte Pakistaanse leger dat, in opdracht van de Yankees, Imran Khan in elkaar heeft gebeukt en zijn pijplijndeal met Iran heeft verbroken. De Yankees sporen de Taliban aan om aan te vallen als ze de miljarden die de Yankees uit Afghanistan hebben gestolen, terug willen.

In het verre Myanmar is Aung San Suu Kyi, een voormalig MI6 pin up girl, weer op rooftocht terwijl de Yanks Myanmar proberen te gebruiken om de nabijgelegen Straat Malakka te controleren en Thailand onder druk te zetten om China te helpen aanvallen.

Het zou de Chinese president Xi vergeven kunnen worden als hij zou denken dat zijn wereld in een staat van onderdrukking verkeert. De volgelingen van ISIS van Hillary Clinton zijn in Xinjiang bezig met serieuze onrust, ze gebruiken Pakistan als pressiemiddel om de Chinees-Pakistaanse economische corridor af te snijden, wat een kernknooppunt is van het door Beijing geleide Belt & Road-initiatief waar de Yanks dolgraag een Nordstream willen verrichten. En dan is er nog de Zevende Vloot van de Yanks in Yokosuka en het prikkeldraad op Okinawa van de mariniers, om nog maar te zwijgen van Zuid-Korea, dat het Noorden in een oogwenk zou kunnen vernietigen.

Zelfs als de Kanto en Kansai vlakten van Japan van de kaart geveegd zouden worden met preventieve nucleaire aanvallen, zou Taiwan nog steeds geen peulenschil zijn. De landing in Normandië en de Inch’ŏn invasie van MacArthur zouden, in vergelijking met een succesvolle Taiwanese invasie, wandelingen in het spreekwoordelijke park zijn.

De Chinezen trainen al tientallen jaren om Taiwan binnen te vallen en flyovers om de Taiwanese reacties te testen, evenals regelmatige marineoefeningen en schijnlandingen en stadsoorlogscenario’s zijn sinds de tijd van Mao nietjes van het Chinese Volksbevrijdingsleger (CPLA).

  Kadyrov: Nog eens 70.000 soldaten uit Tsjetsjenië staan klaar om zich aan te sluiten bij de 10.000 die nu vechten (Video)

Ervan uitgaande dat China de shock-and-awe-route van Amerika volgt in plaats van de geleidelijke aanpak van Poetin, zullen ze eerst en vooral de luchtafweer van Taiwan onderdrukken met non-stop spervuren van raketten, die de verdediging van Taiwan hoogstwaarschijnlijk binnen de eerste 24 uur zullen vernietigen. Na die vuurdoop zouden de kruisraketten van China’s Xian H-6 bommenwerpers aan het werk gaan, om ervoor te zorgen dat geen enkel Taiwanees vliegtuig het luchtruim zou kunnen kiezen.

De Chinese marine zou dan in actie komen om Taiwan af te sluiten van de Filipijnen, Japan en Amerikaanse vooruitgeschoven bases. Hoewel de Yanks theoretisch van Luzon naar Itbayat zouden kunnen hoppen, omdat ze zich dan nog steeds 160 km van de zuidkust van Taiwan zouden bevinden, zou het een mooie jacht worden voor de Chinese onderzeeërvloot. Ten noordoosten van Taiwan zijn de Yanks zich al aan het ingraven op de Japanse Yaeyama-eilanden, die slechts 65 km van Taiwan liggen.

Steeds meer Chinese konvooien porren al jaren in Taiwan en de levenslijnen van Japan en Luzon, waarbij ze reactietijden testen, radarsystemen blokkeren en hun communicatie decoderen. Terwijl één Chinese gevechtsgroep de taak lijkt te hebben om de Straat van Luzon af te snijden, lijkt China’s Shandong vliegdekschip de taak te hebben om de Yaeyama-eilanden af te sluiten en, natuurlijk, met China’s andere twee vliegdekschepen, beleefdheden uit te wisselen met de 7e vloot van de Amerikanen.

Hoewel de Taiwanese marine, die vier hoofdbases heeft, geen doetje is, zouden Chinese versterkingen het eiland kunnen overrompelen als hun hoofdbasis in Kaohsiung City zou vallen. Alhoewel het Chinese opperbevel op dergelijke eventualiteiten moet anticiperen, zou een dergelijke amfibische landing, naar we mogen hopen, de laatste optie zijn om toevlucht te nemen.

De Chinese marine heeft een lange weg afgelegd sinds de tsunami van 2004 in de Indische Oceaan, toen ze, in tegenstelling tot hun Japanse, Indiase en Amerikaanse tegenhangers, geen zeevloot kon lanceren om te hulp te schieten. Hoewel het opkomende Chinese economische tij ongetwijfeld alle boten heeft opgetild, inclusief die van de Chinese marine, is de rode draad in alle bedreigingen waar niet alleen China maar de hele wereld mee te maken heeft, de sterke arm tactieken van de Verenigde Staten van Amerika.

  Generaal Cloutier en de kerkers van Azovstal

Hoewel we allemaal hopen dat de Chinese diplomatie in Zuidoost-Azië en elders de overhand krijgt om dit door Amerika veroorzaakte Armageddon uit te stellen, is de enige oplossing voor dit alles die ik zie, dat de Yanks dezelfde bloedneus krijgen als Moshe Dayan ze in Vietnam zag krijgen. De Amerikaanse strijdkrachten hebben, net als Hitlers Wehrmacht voor Stalingrad, het vreemde geloof dat zij Gods gezalfde zijn. Dat zijn ze niet. En net als Hitlers gedoemde 6e Leger bij Stalingrad, moet hen in niet mis te verstane bewoordingen geleerd worden dat ze dat niet zijn.

Welke misdaden de Amerikaanse 5e en 7e Vloot ook begaan, de strijdkrachten van Iran en China staan klaar om te laten zien dat Amerikaanse misdadigheid geen duurzame toekomst heeft in Azië, omdat rakettechnologie hun legervloten overbodig heeft gemaakt in alle arena’s behalve op volle zee, waar Chinese zeemarines hun arrogantie uiteindelijk zullen uitdagen.

Amerika’s avonturisme in de Zuid-Chinese Zee is alleen bedoeld om de defensiebedrijven van de NAVO te spekken met de verkoop van marineschepen, aangezien hun landwapens in Oekraïne een rampzalige mislukking zijn gebleken. Amerika is een lucht- en zeemacht, geen landmacht zoals Rusland die met beide benen op de grond staat.

Ho Chi Minh, het publieke gezicht van het Vietnamese verzet tegen de Amerikaanse barbarij, zei dat een echte patriot iemand is die twee rijstbladeren laat groeien waar er eerder maar één groeide. Dat is wat China de afgelopen jaren heeft gedaan. Ze hebben meer Chinezen uit de armoede gehaald dan de meesten van ons zich kunnen voorstellen. De Yanks zouden de Chinezen en de rest van Azië hun gang moeten laten gaan voordat China 1000 Vietnams over hen afroept en over die ongelukkige Japanners, Koreanen en andere Aziaten die ze onder dwang voor hen laten werken. Amerika en de georganiseerde misdaadfamilie Biden hebben niets te zoeken in de Zuid-Chinese Zee of ergens anders in Azië. Ze zouden moeten vertrekken nu het Chinese Volksbevrijdingsleger en hun Iraanse bondgenoten hen nog toelaten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Riemen vast! We kunnen binnen een paar maanden in oorlog zijn met ChinaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRuslands asymmetrische respons
Volgend artikelNAVO suggereert voor het eerst dat Oekraïne grondgebied kan afstaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Het is fascinerend om te zien hoe het westerse ‘ imperium’ in slow motion afbrokkelt en ten onder gaat.
  Alle voorgaande imperia gingen de huidige voor in de cyclus van groei en neergang.

  Na iedere val van een imperium besluit de mensheid om het anders te doen, met telkens een zelfde soort resultaat.
  Ondanks de voorspellingen van diverse kanten dat we uiteindelijk een betere wereld zullen krijgen en de hoop die men daarbij uit, blijf ik sceptisch t.a.v. het resultaat, ondanks de hoop die ik deel.

  Er zijn altijd mensen met de beste bedoelingen en intenties, en dat is op zich positief en hoopvol.
  Helaas verdwijnen deze intenties nogal eens zodra deze mensen op posities komen om deze intenties in realiteit om te zetten.

  • Heel juist gezegd. Maar wij Frontnieuwsers maken de fout van het ongeduld. Het gaat nochtans razendsnel momenteel. Normaal duurt zo’n proces toch minstens vijftig jaar. Het kan natuurlijk ook nog sneller; met een flinke bom. Bespaar het ons… Ook is het zo omdat ik in gerechtigheid geloof, ik er zeker van ben dat er hierna een hel bestaat, met waarschijnlijk een speciale afdeling…

 2. Wat een blufpoker van Amerika.‼️
  Hier laten ze zichzelf nogmaals zien hoe ze in een kramp liggen om de wereld hegemonie te behouden.
  Maar de kaarten zijn gekeerd. Zowel Rusland als China en India, laten zich niet meer terugfluiten.
  Zij hebben de dollar “ buitenspel gezet” en zullen ook militair, Amerika ten onder doen gaan.❗️
  Hoogmoed komt voor de val.❗️
  Ze begrijpen dit helaas nog niet. ❗️
  In het artikel staat dat de Amerikanen: “ Net als Hitlers Wehrmacht voor Stalingrad ,het vreemde geloof hebben dat zij “ Gods gezalfde “ zijn…. DAT ZIJN ZE NIET , INTEGENDEEL ze zijn Gods werktuig “ zijn pionnetjes “ In Zijn “ grote masterplan” wat zich WERELDWIJD voor onze ogen voltrekt.❗️

  • Als je die Biden ziet spreken, hij mankeert nog enkel een paterspij. Ze zijn “het morele geweten” dat “aan de goede kant van de geschiedenis staat” en “waakt over onze vrijheid”. Woehahhaha!

   • Tja, Biden in een pij. En daaronder heeft hij nog een leuke verrassing voor de kleintjes zeker?

    Die man is een struikelende, immorele, incompetente, corrupte, gevaarlijke machtswellusteling. Een lichtend voorbeeld voor Amerika. Tenminste, met een jerrican benzine en een Lucifertje.

 3. Je kunt aan de kaart wel zien wie hier de agressor is. Kijk dan hoe dicht ze hun grens bij al die Amerikaanse bases gelegd hebben!

  Mao is trouwens door de Amerikanen in het zadel geholpen. Het communisme is een systeem bedacht door het Vaticaan. Nadat de Engelsen het land uit gegooid waren moest het westen wat anders verzinnen dan opium. En Marxisme werkte in Rusland ook goed. Mij viel vroeger al op dat godsdienst verboden was in China maar dat er wel een ‘staatskerk’ was. En welke? De katholieke natuurlijk! Gek hè? Als je het door hebt zie je het.

  Het is alleen allemaal wat anders gelopen dan de bedoeling was. China is een oude beschaving met veel kennis over macht uitoefenen en lange termijn planning. En ze hebben Marxisme samengevoegd met confucianisme. En zo gingen ze fijn hun eigen gang.

  Wat je zaait zul je oogsten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in