Een NAVO-functionaris heeft gesuggereerd dat Oekraïne wat grondgebied aan Rusland zou kunnen afstaan in ruil voor toetreding tot de Westerse militaire alliantie.

De opmerkingen werden dinsdag gemaakt door Stian Jenssen, stafchef van secretaris-generaal Jens Stoltenberg van de NAVO, en werden gemeld door de Noorse krant VG. “Ik denk dat een oplossing zou kunnen zijn dat Oekraïne grondgebied opgeeft en in ruil daarvoor het lidmaatschap van de NAVO krijgt,” zei hij, eraan toevoegend dat het aan Oekraïne zou moeten zijn wanneer en onder welke voorwaarden er onderhandeld wordt, schrijft Dave DeCamp.

Jenssen zei dat de kwestie van de status van Oekraïne na de oorlog binnen het bondgenootschap wordt besproken en dat sommige landen de mogelijkheid hebben geopperd dat Kiev grondgebied afstaat. De opmerkingen komen op een moment dat het Oekraïense tegenoffensief stokt en Westerse functionarissen toegeven dat het zeer onwaarschijnlijk is dat het zal slagen.

De opmerkingen zijn de eerste keer dat een hoge NAVO-functionaris suggereert dat Oekraïne misschien grondgebied moet afstaan aan Rusland.

De VS en de NAVO hebben de Oekraïense vredeseisen gesteund, waaronder de terugtrekking van Rusland uit al het grondgebied dat het sinds de invasie heeft veroverd en het opgeven van de Krim, die sinds 2014 onder Russische controle staat.

Het voorstel van Jenssen leidde tot een scherpe berisping van Oekraïne:

“Gebied ruilen voor een NAVO paraplu? Dat is belachelijk,” schreef Mykhailo Podolyak, een adjudant van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, op X. “Dat betekent bewust kiezen voor de nederlaag van de democratie, een wereldwijde crimineel aanmoedigen, het Russische regime in stand houden, het internationale recht vernietigen en de oorlog doorgeven aan andere generaties.”

  Hypermoderne T-14 Armata ingevoerd in Donbass - Bezorgdheid in het Westen over Russische tank "revolutie"

Podolyak zei dat de oorlog alleen kan eindigen als de Russische president Vladimir Poetin verslagen wordt. “Het is duidelijk dat als Poetin geen verpletterende nederlaag lijdt, het politieke regime in Rusland niet verandert en oorlogsmisdadigers niet gestraft worden, de oorlog zeker zal terugkeren met de honger van Rusland naar meer,” zei hij.

Rusland zal waarschijnlijk geen voorstander zijn van een na-oorlog regeling voor waarbij Oekraïne lid wordt van de NAVO zolang het de oorlog kan blijven aanwakkeren, aangezien een van de belangrijkste motieven voor de inval was dat Kiev zich bij de NAVO zou aansluiten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Russische 60e Geweerbrigade laat AFU zien die hen probeerde te bestormen (18+)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBiden’s strijd om de Zuid-Chinese Zee in dit tijdperk van precisiegeleide raketten
Volgend artikelRussisch leger, veiligheidstroepen delen meer klappen uit aan Kiev (18+ Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

 1. Even het Artikel in kortere versie:
  Een NAVO-functionaris heeft gesuggereerd dat Oekraïne wat grondgebied aan Rusland zou kunnen afstaan in ruil voor toetreding tot de Westerse militaire alliantie.

  Voor Rusland is Oekraine in de NATO absoluut onaanvaardbaar en daarom hoeft dit niet eens in overweging genomen te worden.

  The end.

  Ze zitten gewoon verder te dagdromen over zaken waarom de oorlog eigenlijk begonnen is, lijken een beetje op mijn neef, die hoort ook alleen wat hijzelf zegt maar niet wat anderen zeggen.

   • Helemaal gelijk Gijs, het probleem zijn de 60 a 70%.
    En het worden er meer met de digitaal service act nog minder kans dat andere informatie boven komt, dan zitten we zonder meer op jouw 80%

 2. Rusland moet gewoon doorgaan naar de Noordzee het westen is niet te vertrouwen altijd liegen en bedriegen moorden verkrachten je zou maar een vrouw zijn en door je eigen volk worden verkracht Nederland is geen haar beter en willempie houd enkel maar zijn hand op die steun trekker

 3. Dit soort gekken (o.a. Podolyak) in Kiev zullen zich nooit overgeven en blijven vechten tot de laatste man omvalt.
  Dit soort gekken zijn dus het verdienmodel voor het machtige militair industrial complex

 4. De Russen zouden wel gek zijn, gewoon geheel de Oekraine bezetten, en nooit meer een deal sluiten met het notoir onbetrouwbare westen.

  • Ik denk dat ze geen 2e Afghanistan willen.
   Ze hopen vast dat de Polen, Hongaren, Roemenen een paar stukjes gaan afknabbelen dan blijft er nog een Kiev stadstaat over die met een Hiroshima belofte evt onder de duim te houden is.
   Misschien een Todesstreifen net als toen Berlijn van een tiental kilometers breed als veiligheidszone

 5. “Elke oorlog eindigt met onderhandelingen” dat is helemaal niet waar. Wie dat toert voelt het in de broek. Wereldoorlog I eindigde met een diktaat. WOII met een overgave. Vietnam met een vlucht… Trouwens, wie onderhandelt er nog met gepatenteerde huichelaars? Als er nog onderhandelt wordt dan zal het zijn met een witte vlag. In de dagboeken van Goebbels is het hem opgevallen dat veel mensen in Rijnland hun pas gewassen witte lakens te droge hangen begin 1945.

   • ‘Trouwens, wie onderhandelt er nog met gepatenteerde huichelaars?’

    Deze gepatenteerde vertellen ons wat we moeten denken. In dit geval willen ze ons laten geloven dat; “Elke oorlog eindigt met onderhandelingen” 

    Omdat ze alles willen doen om niet definitief te verliezen. Het is alles of niks en alleen als ze macht en controle kunnen blijven uitoefenen, dan kunnen ze blijven bestaan.

    Ze willen de mensheid als kakkerlakken vertrappen en negeren alle mensenrechten, maar als ze zelf mogelijk tenonder gaan is het vertrappen van kakkerlakken ineens niet oké en moeten dingen volgens de mensenrechten worden gedaan. Het hele westen is een satanische sekte geleid door verraderlijke slangen, duivels en demonen. Laffaards, criminelen, psychopaten die constant alle spelregels in hun eigen voordeel bijstellen.

    • @ Let God sort them out augustus 17, 2023 at 13:24,
     Dat klopt exact, daar wordt het zogenaamde orde op regels mee bedoelt. Want die regels zijn nergens beschreven en worden tijdens het spel zo aangepast en altijd in het voordeel van deze sekte. Net als met akkoorden en afspraken komen ze enkel na, als die in hun voordeel zijn.

     • In de onderwereld zijn het de criminelen die constant ripdeals doen. De Khazaren staan hier vanuit de oudheid om bekend. De Russen en de Chinezen weten exact met wie we te maken hebben. De rest vd planeet denkt nog dat het allemaal westerse landen zijn… maar Klaus en zn Khazariaanse WEF maffia hebben het hele westen voot 98% geïnfiltreerd. Wij (het westen) zijn geen losse landen, maar een grote satanische sekte met in elk land een handpop die wordt bestuurt door de Khazaren in het WEF. Als je goed kijkt zie je over de hele planeet een oorlogsfront waar de Khazaren vanuit het westen het oosten (uiteindelijk Rusland en China) wil overnemen. Rusland en China snappen wel wat er gebeurt, het westen moet het nog gaan beseffen. De enige reden dat Rusland en China geen atoombommen gaan gooien is omdat ze daar zelf ook aan kapot gaan, maar zij zien al vanaf de oudheid wat er gebeurt. Tot nu toe hielden ze de vijand in de gaten en hebben ze hun moment afgewacht, maar nu het alles of niks wordt, trekken ze grenzen en verdedigen ze zich. WIJ westerlingen moeten blij zijn dat Rusland en China ons nog niet hebben vernietigd.

      Dat is wat ik er tot nu toe na jaren onderzoek van kan maken. Momenteel zijn de BRICS+ landen bezig om de hegemonie van het westen op te heffen. Donald Trump heeft dat tijdens zijn presidentschap allemaal met ze afgesproken. We kijken naar een film waar het westen wordt ontmanteld en van de satanisten wordt bevrijdt. Je hoeft dat niet te geloven, je hoeft alleen maar te kijken en uiteindelijk zal iedereen het begrijpen, het westen wordt ontwaakt en de inwoners zullen hun leiders afzetten en hun landen zuiveren. Het is allemaal een kwestie van tijd. We kijken online en in slow motion naar de gecontroleerde ineenstorting van het Romeinse/satanische rijk.

      • geloven, je hoeft alleen maar te kijken en uiteindelijk zal iedereen het begrijpen

       Waarom zal uiteindelijk iedereen het begrijpen en waarom begrijpen ze het nu niet.

       Ik hebben hoop opgegeven dat iedereen het gaat begrijpen. De ander kant is natuurlijk wel, als iedereen het begrijpt zal ik wel dom zijn.

       Kan je dit uitleggen waar ik verkeerd in zit

       • @Gijp…

        Je zit niet verkeerd. Uiteindelijk wordt voor iedereen duidelijk dat dit uitkomt op een hemel of een hel op aarde. Zodra dat voor de meerderheid duidelijk wordt, gaan er dingen veranderen. Na de verandering, na deze spirituele oorlog, zal iedereen achterom kijken en beseffen wat voor een schouwspel/theater dit is geweest.

        Time will tell beste Gijp… het is soms moeilijk en de kar kraakt aan alle kanten, maar ik houd vertrouwen.

        Ennuh… jij ziet niks verkeerd. Iedereen ziet wat hij wil zien. Ik wil zien dat we winnen, dus ik blijf zoeken naar het licht van de overwinning.

       • Beste Gijp, mensen begrijpen het niet omdat ze niet kijken. En al kijken ze, ze zien het niet. En als ze het al zien, dan willen ze het niet begrijpen. En als ze het al begrijpen, willen ze het niet accepteren.

        Dit gaat om wereldbeeld. Weltanschauung. Mensen WILLEN geloven dat de mens van nature goed is, want dan zijn ook zijzelf goed. Dan hoeven ze niet bang te zijn voor de dood want dan hebben zij – uiteraard – een vrijkaartje voor de hemel.

        Elk mens heeft een geweten en elk mens heeft een besef van het goddelijke. De meesten geven daar invulling aan door heel krampachtig religieus te doen, goede werken en boetedoening voor vermeende zonden. Precies wat de Roomse kerk uitbuit en aanmoedigt.

        Wat ik steeds bijzonder vind op westerse sites met door school opgevoede (dwz humanistisch, atheïstisch socialistisch) ‘wakkeren’ dat ze altijd woorden en begrippen gebruiken uit het joods-christelijke gedachtengoed. Hoe vaak ze wel niet overtuigd zijn van het bestaan van satanisten. Maar hun logica houdt daar acuut op.

        Want satanisten vereren Satan. Zou je denken. Zij zijn er zelf tenminste maar druk mee. ‘christenen’ zijn daarmee vergeleken luie lapschwansen, een uurtje kerk, een uurtje bijbelstudie doordeweeks, een gebedje voor het eten en het slapengaan en dat was het dan. Maar dan satanisten… Uren per dag! Al die offers , bloed en cocaïne komen niet uit de lucht vallen. En dan de vele en uitgebreide rituelen, meditatie en trances. Waarom doen ze dat? Omdat het werkt! Ze krijgen een belofte van macht en invloed en worden zo tot slaaf gemaakt van ‘geesten begeleiders’ , ‘engelen’ , ‘verheven meesters’ etc.

        En als ze dan zo machtig zijn, waarom hebben ze dan zo’n tyfushekel aan Christenen? Omdat als zij achter dikke gordijnen met zijn allen iets uitspoken en er staat buiten 1 echte christen te bidden, dan blijkt al hun ‘macht’ verdampt. Ik moet denken aan Rasta Rostelli, die liet de politie een paar biddende mensen voor het theater verwijderen ‘want ze verstoorden de show’. Niks lukte.

        Dus wat is die Satan dan? Het is geen naam maar een beschrijving. Diabolos; de tegenwerker, de aanklager, de verdeler. Tegenwerker van wie? Verdeler van wie? Aanklager van wat? Hij is het braafste jongetje van de klas. Hij is de uitblinker. Hij heeft ook nooit iets gedaan. Hij kijkt wel uit. Wat dan verliest hij alle privileges en macht. Maar hij bindt wel alle mensen in slavernij want iedereen is geboren in zijn systeem, gescheiden van God. Dat is wat zonde is: je doel missen, verspillen van waar het voor gemaakt is. Als iemand je biertje omgooit zeg je: “ach wat zonde”. Dat biertje heeft niks verkeerd gedaan. Maar al snel gaat het stinken. Dat is het resultaat van zonde. Dan moet het opgeruimd worden. Satan is degene die de mens afgeleid heeft, misleid om ons biertje om te tikken. Onze heerschappij over de aarde ligt nu in zijn jurisdictie. En hij laat ons de verschaalde stinkende troep opruimen.

        Het probleem met de zichtbaarheid is alleen dat die scheiding tussen God en de mens ook een scheiding in de schepping veroorzaakt heeft. Wij zitten in 3D+tijd opgesloten, maar er zijn meer dimensies waar die Satan en zijn andere opstandige engelen wel kunnen bewegen. De vleugels van engelen zijn een metafoor voor die beweegbaarheid naar voor ons onzichtbaar gebied. Net als UFOs kunnen ze verschijnen en verdwijnen. En ze houden zich dus op de achtergrond.

        Maargoed, als er een sinistere linke Satan is dan moet dus ook iemand zijn die daar boven staat. Een Rechter. Ja, links en rechts zijn symbolen verankerd in onze taal. De Schepper is souverein en rechter over zijn schepping. Hij heeft een deel van die soevereiniteit, over de aarde, aan de mens gegeven, en de hoogste engel werd jaloers op hem. Heeft Adam zijn erfdeel afhandig gemaakt door Eva te misleiden. En aangezien God zijn eigen wet niet kan overtreden moest Hij met een plan komen. Een eeuwig Plan. God is zelf een nieuwe Adam geworden, ongemerkt voor Satan ook al had Hij direct al beloofd Adam en Eva te gaan redden.

        Elke keer wanneer God iets aankondigt duikt Satan er bovenop om te proberen dit plan te verstoren en zo God aan te kunnen klagen en er zelf ongeschonden en onschuldig vanaf te komen. Vandaar de reuzen, de zondvloed, het uitroeien van de Kanaänieten en nog veel meer strijd en oorlogen. De bijbel staat er vol mee en de rode draad leidt uiteindelijk naar het kruis waar Jezus aan stierf. Satan had een onschuldige terechtgesteld. Jezus was namelijk wel geboren uit een vrouw, en dus erfgenaam, maar niet verwant aan Eva. Want hij was een nieuwe Adam zonder zonde. En zo verloor Satan het grote schaakspel van de wereldgeschiedenis door een koninginoffer.

        Dus wat je nu ziet gebeuren zijn de laatste zetten voor de zwarte koning valt. Hij speelt 1 voor 1 zijn pionnen uit. Maar de situatie is voor hem hopeloos.

        Dat Roomse Rijk is de samenvoeging van alle religie en macht die komt vanuit Babylon. Een samenvoeging van menselijke macht en satanische (plus demonische) macht. IJzer met leem vermengd. Dus die elites werken samen en staan onder leiding van geestelijke machten.

        Als je blijft geloven in materialisme en ‘evolutie’, ontstaan van ontwerp uit toeval zonder intelligentie, zul je dit nooit kunnen begrijpen.

        • @Disciplus…

         ‘Wij zitten in 3D+tijd opgesloten, maar er zijn meer dimensies waar die Satan en zijn andere opstandige engelen wel kunnen bewegen.’

         Zitten de massa inmiddels niet opgesloten in 1D? Ze kijken alleen nog naar schermen of naar de grond en alles wat abstract of outside the box is kunnen ze niet meer verwerken. Liefde is alleen nog maar een woord dat voor de meesten staat voor iets om te consumeren en te nemen ipv een werkwoord dat we horen te leven en te geven.

         Erg interessante reactie… bedankt voor de info. En ook erg fijn dat je wat relaxter lijkt. Ik ben zelf vooral iemand die de liefde als werkwoord probeert te leven. Ik haat lezen, want ik ben wat dyslectisch, dus ik heb vooral geleerd te leven uit liefde en daar ontzettend veel van geleerd. Mijn ervaring is dat de bijbel in ons is als je bij alles in het leven op liefde/waarheid reflecteert.

      • Nog even terugkomen op je khazaren theorie… Die bestonden niet in de oudheid. De oudheid dat is het Grieks Romeinse tijdperk van bloei. Toen Israël nog niet verwoest was.

       Ook toen al waren er geheime genootschappen met inwijdingsrituelen met 13 of 33 of 70 graden. Toen heette het de dyonisische orde, manicheeen, gnostici en allerlei Babylonische mystieke broederschappen. Priesters en koningen en mensen die zich verdienstelijk maakten kwamen daar in. Dus geen volk maar elites uit allerlei volken.

       Het enige overerfelijke daarin (familie, stam of volk) is dat ze zeer zorgvuldig hun bloedlijnen naar de ‘goden’ , de reuzen (rafaïm) bijhielden. Hun afstamming van Nimrod en zijn overgrootmoeder Naäma, de vrouw van Cham. Zij was de hogepriesteres van de religie van haar broer Tubal Cain de zgn eerste vrijmetselaar of bouwer.

       Als je denk dat je iets ‘weet’ door alles op ‘khazaren’ te projecteren ben je goed beetgenomen. Als je denkt dat je het al weet stop je met onderzoeken.

       Ik raad je aan de radio uitzendingen ’the hour of the time’ van Bill Cooper af te luisteren waarin hij de historie van geheime genootschappen uitlegt.

       • @Disciplus…

        Bedankt voor de info. Ik ga het eens uitzoeken. Maar wat maakt het eigenlijk uit… ik noem het Khazaren, dat zijn eigenlijk gewoon de elites waar we met zn allen over praten. De Rockefellers, de Rothschild’s en de overige onbekendere elite families. Maar ik ga nog eens op onderzoek uit over die Khazaren om te checken hoe het nou zit.

        Thanks voor je uitleg. Ik zal voorlopig de term Khazaren achterwege laten en spreken over duivelse elites.

        • @lgsto

         goed, voor een goed begrip moet je de juiste woorden gebruiken. Zelfverklaarde elite komen uit alle volken. Maar de bloedlijnen die zij bijhouden, de elite van de elite dus, komen wel samen bij 1 historische persoon.

         Een speerpunt in de strijd is altijd het joodse volk. Zij worden altijd aangewezen als de schuldigen omdat zij als eerste op de agenda staan om uitgeroeid te worden. Hoe beter dat uit te voeren dan door propaganda zodat iedereen hen haat. Dat was al zo in het Perzische rijk met Haman 2600 jaar geleden.

         Er zitten zeker veel joden in deze menselijke ‘elite’ maar dat is afleiding. En vooral joden zijn de eeuwige discriminatie wel zat en willen terugvechten tegen deze onrechtvaardigheid kan ik me zo voorstellen. Maar de bloedlijnen naar Nimrod zijn niet joods. De ‘overheden en machten in de hemelse gewesten ‘ gebruiken deze joden tegen het joodse volk als geheel. Kijk nou naar Zelenski.

         Antisemitisme is altijd een indicator voor de verkeerde kant van de geschiedenis.

 6. Jaja.
  En zodra Oekranazïe lid is van de criminele club nato, gaan alle wapens rechtstreeks naar het front.
  Wat denk je? Rusland wacht wel af?
  Nee hoor, kijk maar eens naar civiele infrastructuur die voor oorlog doeleinden wordt gebruikt, tunnels in de carpaten, zullen worden vernietigd.

 7. “Ik denk dat een oplossing zou kunnen zijn dat Oekraïne grondgebied opgeeft en in ruil daarvoor het lidmaatschap van de NAVO krijgt,” zei Jens Stoltenberg.

  Hiermee volledig Putin negerend, die heel duidelijk heeft gesteld dat hij het lidmaatschap van Oekraine bij de NAVO nooit accepteert.

 8. Dat zijn nu de NAZIs die in de Ukraine aanwezig zijn.
  ONDER GEEN ENKEL BEDING OOK MAAR IETS TOEGEVEN.
  Dit wordt ook de ondergang van de NAVO.‼️
  Zielig hoe de NAVO reageert.

  • Anna,
   Het suggereren van de NAVO dat de Azovjes uit Kiev misschien moeten gaan accepteren dat zij gebied aan Rusland zullen afstaan, dit bericht alleen al is toch bewijs dat Kiev geen soeverein land meer is wat Rusland al jarenlang heeft medegedeeld, we volgen het weer verder op de voet voor zover we dat kunnen natuurlijk, gisterenavond wilde ik blackbox tv beluisteren en het leek wel of die gehackt was want de uitzending liep helemaal verkeerd, zag er later op hun site diverse berichten over, geeft te denken, wie zou daar achter zitten of was het slechts een fout van hun site, kan je die alternatieve zender met sommige gasten echt aanbevelen, er zijn er zeker ook bij die ik niets vind maar oke, part of the deal, zet ik het geluid effe uit en daarna weer aan!

 9. Hoerkraiene leeft en overleeft enkel en alleen onder de auspicien van de criminele NATO bende , waarom dan zou Nato voorzichtig ‘suggesties’ moeten doen aan hun Nazi onderdanen in Kiev, vraag ik mij dan af …..Het antwoord heb ik trouwens zelf al gegeven; nl omdat NATO een criminele bende is, NATO= USof A + de auto destructieve zielige vazallen van de EU die niks maar dan ook NIKS in de pap te brokkelen hebben… USofA profiteert big time van de huidige situatie, THE SHOW MUST GO ON !

 10. Met al ons geroep, geschreeuw en trappelen op een toetsenbord zouden we eigenlijk beter een burgercollectief oprichten onder het motto dat “de Navo een terreurorganisatie is” en wij als burger daartegen moeten opkomen gezien de corruptie van onze overheid.

  • …er zijn al 12000 onnozelaars bereid om in korte broek en met frigobox naar Knokke te trekken….dat WEL ! Organiseer ns n betoging tegen NATO , hoeveel gaan er komen denk je, na al die dagelijkse anti Rusland propaganda ? Mijn grootvader zaliger pleegde te zeggen dat 80% van de mensen ‘zot’ zijn, sukkelaar heeft het aantal imbecielen flink onderschat …..moet eerder bij de 95% zitten nu ….

 11. Met al ons geroep, geschreeuw en trappelen op een toetsenbord zouden we eigenlijk beter een burgercollectief oprichten onder het motto dat “de Navo een terreurorganisatie is” en wij als burger daartegen moeten opkomen gezien de corruptie van onze overheid.
  Reageer

  Welke burgers Lepoudre?

  • Ik heb moeten vaststellen tot mijn eigen verbazing dat er zoveel meer mensen rondlopen met frustraties als de mijne maar het ontbreekt de mensen aan een klankbord. Binnen een negental maanden zijn hier parlementsverkiezingen en de grond davert nu al van de schrik voor de proteststemmen. De burger mort. Ik heb lang gepiekerd over een Rusland slogan op mijn achterruit. Maar dat pakt geen verf. De Navo moet met alle middelen gediaboliseerd worden. Ik ga alvast een passende tekening zoeken voor op mijn achterruit.

   • k heb al ns gedacht aan n grote Z op mn achterruit….maar ik durf niet , te veel Hoerkraieners in de omgeving …hoewel zij wel hun blauw geel ophangen….Ik denk dat Rusland nog steeds ‘de te ver van mijn bed show is’ ……maar dat Poetin ‘een smeerlap’ is dat weten ze wel want dat staat in de gazet en hebben ze gehoord op den TV……net zoals in de gazet en op den TV gezegd werd dat ze zich moesten laten inspuiten…..

   • @Lepoudre Luc…

    Mensen zitten te wachten op leiderschap en een richting. We weten bijna allemaal wat er mis is, we hebben een richting nodig om ons in te verenigen. Uiteindelijk draait alles om een keuze… kies je voor de vrijheid of een navo dictatuur.

    De meeste mensen krijgen niet verwoord waar het allemaal op neerkomt. Help ze om te verwoorden welke keuze elk mens zal moeten gaan maken.

    Ik zou de tekst maken…

    Kiest U voor een EU/NAVO dictatuur???
    Of kiest U voor vrijheid???

    Iets in die trant. Mensen moeten gaan praten over de uitkomst van deze oorlog tegen de mensheid, want alle normale mensen willen dezelfde uitkomst als ze moeten kiezen.

    Kiest U voor de EU en de hel of vrijheid en een hemel?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in