In een bakstenen gebouw van twee verdiepingen in Medellín, Colombia, werken wetenschappers in benauwde laboratoria om wekelijks 30 miljoen genetisch gemodificeerde muggen te kweken. Zij zorgen voor alles wat de insecten nodig hebben om op te groeien van larve tot pop tot volwassen dier, door de temperatuur op het juiste niveau te houden en ze rijkelijk te voeden met vismeel, suiker en, natuurlijk, bloed. Daarna worden ze in 11 landen in het wild uitgezet, schrijft Rairfoundation.com.

Miljardair Bill Gates, die het project financiert, verzekert ons dat het geen scène uit een griezelfilm is. “De fabriek is echt. En de muggen die worden vrijgelaten terroriseren de plaatselijke bevolking niet. Zij helpen miljoenen levens te redden en te verbeteren.” Net zoals zijn “COVID-19 vaccins” miljoenen levens hebben “gered” of zijn eerdere vaccinatieprojecten vrouwen in India en Kenia onvruchtbaar hebben gemaakt. Of zoals zijn poliovaccins verlammingen, toevallen en koortsstuipen hebben veroorzaakt in Afrika ten zuiden van de Sahara, Afghanistan, Congo en de Filipijnen.

Wolbachia bacterie

“De muggen die in deze fabriek gekweekt worden, dragen de Wolbachia-bacterie, die voorkomt dat zij knokkelkoorts en andere virussen – waaronder Zika, chikungunya en gele koorts – op mensen overbrengen. Door ze vrij te laten en ze met wilde muggen te laten fokken, verspreiden ze de bacterie, waardoor de virusoverdracht wordt verminderd en miljoenen mensen tegen ziekten worden beschermd,” beweert Gates – net zoals zijn “COVID-19 vaccins” de virusoverdracht hebben “verminderd” en miljoenen mensen tegen ziekten hebben “beschermd”.

Uit onderzoek in Indonesië is gebleken dat muggen die Wolbachia dragen 77 procent bescherming bieden tegen knokkelkoorts, en 86 procent effectief zijn tegen ziekenhuisopname. Net zoals zijn “COVID-19 vaccins” bijna 100 procent “bescherming” bieden tegen covid en ziekenhuisopname.

  Goed nieuws! De fase van het vingerwijzen is begonnen

11 landen

De muggen worden uitgezet in Colombia, Brazilië, Mexico, Indonesië, Sri Lanka, Vietnam, Australië, Fiji, Kiribati, Nieuw Caledonië, en Vanuatu – elf landen in totaal.

Gates is van plan om honderden miljoenen Wolbachia-muggen te kweken. Hebben Gates en zijn onderzoekers rekening gehouden met alle variabelen die zich waarschijnlijk zullen voordoen bij een programma waarbij een nieuwe vector voor de verspreiding van een bacterie door een insect dat mensen en andere dieren bijt en daarbij die bacterie bij hen inbrengt? Waar is het één, twee, vijf, en tienjarig rapport over de veiligheid van zo’n programma uit een gecontroleerde omgeving?

Wat zou er mis kunnen gaan?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Is Bill Gates een massamoordenaar? Ernstige beschuldigingen van Robert F. KennedyVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDrie- of viervoudige COVID-19 gevaccineerden ontwikkelen nu zweren – Geen apenpokken
Volgend artikelVAIDS neemt toe: Het meest gevaccineerde land in Europa beleeft de hoogste oversterfte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Ik ben huiverig om al die experimenten met in dit geval insecten, wij verkloten als mensensoort juist de gehele balans op aarde, door het gebruiken van die insecticiden o.a. zijn er al vele soorten aan het uitsterven, dus geen steun van mijn kant aan dit soort experimenten, wie weet ook wat er echt achter zit (?) !

  • ´wij verkloten als mensensoort juist de gehele balans op aarde´

   Nix ´wij´. Kap daar nou eens mee! Een ieder die dit soort uitspraken doet..

   • @Greengo,
    Wij de mensensoort gebruiken toch veel insecticiden en misschien niet ijj en ik maar een gedeelte wel van de mensensoort, net als nu dus Bill Gates met dit experiment bezig is, u heeft het vrije woord om te spreken maar ik ook natuurlijk, dat neem ik u ook niet af, die ruimte eis ik ook gewoon op hierop deze site, we kunnen onze gevoelens en gedachtes uiten, gelukkig maar want de onafhankelijke is ver te zoeken zeker in dit polderlandje.

     • @greengo,
      Vind mijzelf ook wel afwijkend hoor hierop de website van de overgrote meerderheid, maar omdat ik soms vanuit een andere manier van denken kom betekend dat niet ik maar moet zwijgen, een open debatje, mooi toch, maar niet alleen doet daar aan.mee he, nee die framen je aan van alles, op naar het volgende onderwerp mensen, ik doe trouwens veel buiten het internet weet u waarom, ik leerde van een oud collega, het gaat er niet alleen om wat je zegt maar wat je doet, ik doe graag iets i.p.v. alleen maar praten hierop de site bijvoorbeeld, muziek steunt mij daarin, een belangrijke levensbron.

 2. Tja dit gebeurt openlijk anno 2022!
  Het is bijna niet te geloven.
  Maar Bill heeft het jaren geleden aan aangekondigd tijdens een van zijn “ befaamde” dubieuze lezingen.
  Toen had hij zelfs in de zaal genetisch gemodificeerde muggen bij zich. Met een beetje zoeken kun je dit nog vinden op you tube als het niet gecensureerd is.

  Deze megalomane geestes zieke lieden gaan gewoon door.
  Geld en macht is hun drijfveer en ze zijn door niemand te stoppen omdat ze wanneer ze er op aan gesproken worden met geld gaan zwaaien. Hiervoor zwichten regeringen en regeringsleiders…. HELAAS…

  Zo heeft hij BG ook de WHO in zijn macht gekregen.
  En nu wordt er door landen over gestemd om de WHO wereldwijd macht te geven om b.v. Lock downs en andere verplichtingen w.s. Ook vaccineren… enz…..in te stellen.
  In mei is hierover een stemming geweest….. gelukkig nog afgewezen omdat zuid Amerikaanse landen deze smerige coupe herkenden. En tegen stemden……
  Onze minster Kuijpers plus de EU was wel voor.
  Het is niet weggestemd er wordt nu verder onderzoek gedaan dus over een paar jaar en minder onoplettendheid in de WHO, vallen wij met onze gezondheids problemen niet meer onder onze regering maar onder de corrupte WHO met zijn grote financier BG!!
  Wat houdt dit in….: . dat in geval van wereldwijde gezondheids calamiteiten de WHO ( lees Bill Gates) het beleid bepaald.

  Hij is nu bezig met muggen, maar de volgende virussen liggen al op de plank….Weer een wereld wijd vaccin…zonder de verantwoordelijkheid ervoor te nemen……..KASSA ‼️ ( volgens mijn info zijn ze met 80 nieuwe vaccins bezig….. ) Armpjes gezocht😉
  Afgelopen week las ik dat “ wetenschappers ( ik noem hen/deze wetenschappers boeven ).Het Spaanse griep virus wat in het begin van de 20e eeuw miljoenen slachtoffers heeft geeist weer tot” leven “ heeft gewekt…… WAAROM…..???? M.i. niet om naar te kijken…..

  Zo zullen we de komende tijd geconfronteerd worden met vele micro-organismen die ziekmakend of dodelijk zullen zijn. Wees op je hoede de kringen rond Bill Gates en de farmaceuten hebben nu “ geroken “ hoe gretig de blinde massa een prik aan te praten is …. Dit smaakt bij hen naar meer……KASSA
  Een openlijke agenda is toch ook reductie van de bevolking!!!
  Luister naar de woorden van de “ adviseur “ van Schwab…( Juvi Harari??????) Naam even kwijt.
  Vreselijk wat die man uitbraakt maar het is wel de wereld waarin wij leven….. ! Hij zegt dit niet in een achterkamertje NEE OPEN BRONNEN:OP. YOU TUBE
  En het leidt allemaal tot “ u zult niets bezitten en toch gelukkig zijn “
  Wees voorzichtig…. Een gewaarschuwd mens telt voor twee….

  • Bravo , Mevr.Anna , voor deze goede uitleg , want helaas , na al de dramas die we nu al beleefd hebben , zijn er helaas nog zo velen , die schijnbaar , nog steeds niet inzien , wat U uitlegd. En om ons heen , zien we onze beste familieleden en vrienden , hoe ze nu zoveel ellende hebben . Velen hebben nog sluiers in hun ogen en laten we hopen dat ze wakker worden , want anders gaan ze allemaal , rechtstreeks de muur in . Wie zou zich na de oorlog van 1940-44 ( die ik in een verzetsfamilie heb beleefd en die zo tientallen families van de gaskamers hebben gered. )dit hebben kunnen voorstellen , wat we nu beleven .

 3. Die man is volkomen geschift, maar net als wat Anna schrijft, ze hebben de smaak te pakken van het Gifspuit succes. De armpjes worden gewillig aangeboden door de Schapen. Straks komt er weer wat anders Pandora’s box uitgevlogen, en dan komt de kudde weer luid blatend naar de giftrog gerend! Nu maar inspuiten tegen de muggen of zo! Ik zie nog maar weinig schapen conclusies trekken, ze zijn te druk met roken, zuipen, snuiven, winkelen, feesten, vakanties, door de jumbo rossen, etc. En ze zijn van nature vandaag vergeten dat ze gisteren ook bestonden. Ze vinden alles best wat ze voorgekauwd wordt. Als er een andere Aarde was waar ik heenkon zonder al dat gajes, dan zou ik het best vinden wat er in deze wereld gebeurt. Maar het is ook mijn Aarde, en ook ik heb het recht om vredig te kunnen leven zonder steeds maar gestoord en lastig gevallen te worden door complete stompkoppen en hun psychopatische iconen. Vermoord elkaar lekker, maar LAAT MIJ MET RUST.

 4. hij zal de eertse zijn die door zijn muggen gestoken zal worden, niet gewoon steken, maar een zwerm van zijn eigen muggen zal op hem, en zijn mannetjes en vrouwtjes afkomen, en opvreten tot er skelet van hun overblijven. Wie een kuil graaft voor een ander, valt er zelf in.

 5. Ik heb gelezen dat BG in India ter dood veroordeelt is ,omdat er daar zo vele kinderen gestorven zijn van zijn prikken. Maar hij zal natuurlijk niet in India binnen gaan,maar is hier wel in Belgiê geweest,en de hand gedrukt van Alexander .Zou die niet weten wat voor persoon Bill is?Is de Cia op de hand van “De Elite”?Wie zal dan gates uitschakelen?In Israêl zijn ook vele mensen onwetend gevaccineerd,en in een toestand van invaliditeit geraakt.Hier ook,maar er wordt in de kranten nergens over gesproken.Zouden ze niet beter doen zoals in China voorheen?één kind hebben? sterilisatie ? dan verminderd de bevolking vanzelf, maar de Mohamedanen zouden er toch niet aan meedoen.En die Turkse dictator,zegt dan tegen de turken die in Belgiê wonen,véél kinderen te hebben ,en zich te interesséren voor politiek.ZIJ zullen ons landje overnemen zonder slag of stoot.Ze hebben daar nu in Israêl toch ook een hekel aan Bill zeker?Zij hebben toch ook een soort geheime escader zeker,die Bill kan raken?

  • Het is met Islamieten net als met katholieken: ze roeien zichzelf min of meer uit. Juist door zoveel kinderen te krijgen. Omdat je nooit geld overhoudt, altijd in armoe blijft leven, het nooit redt, de zoons nooit op kunnen klimmen omdat pa en ma altijd sloven moet om de kinderschare te voorzien van alles. Er dus geen hoop is voor hun kinderen.
   In onze kerk was het streven niet meer dan twee kinderen.
   Dan kon het andere kind na de dood van de ouders altijd de zaak overnemen, hoefde hij niet zes andere kinderen uit te kopen. Daarom heeft onze kerk ook zoveel geslaagde ondernemers bij wie het geld tegen de plinten op klotst. Die ook nooit failliet gaan omdat ze verder denken.
   Het is gewoon een kwestie van goed plannen, ook wat betreft je (geschikte, flinke, ondernemende) vrouw en kinderen die meehelpen in de zaak.

  • Aangezien A.ook wef is, weet hij donders goed waar billie mee bezig is.
   Die gekleurde familie heeft zeker weten geen prikken gehad.

   • Beste Mensen

    Die Kleurling
    Een van de weinigen — Die niet in de val waar ook de Goedgelovie President was ingestonken en daardoor een ketting reaktie van miljoenen meeloop schaapjes aantrok op een dag de dupe zijn geworden — is zeker niet zo een Meeloop Schaap
    Slimme gekleurde familie dus

    Dank U

 6. Het voor onbegrijpelijk dat Bill Gates, miljoenen muggen kweekt met eem virus, die vervolgens uitzet in verschillende landen. Dat krijgen van WHO te horen dat er nieuwe soorten muggen zijn gevonden die schadelijk zijn? En Bill Gates blijft vrij rond lopen. Onbegrijpelijk is deze wereld geworden.

 7. Beste Mensen

  Zo is het
  Kerke-lijken Papa’s & Mama’s Gates
  Wij deden het , doen het & zullen altijd blijven doen al het zogenaamde Goede , Gaande over lijken
  ikke ikke ikke en de Rest zoekt het maar zelf uit

  Indiër … alle Gras eters gaan maar lekker naar de maan
  Zand Happen
  Lekker leuk voor ons , wij door het Blank Bezetenen
  Blijft er meer over om te Moorden plunderen in de fik te steken
  De Spaanse Bosjes , Maui Eilandje stellen nog niks voor
  Er zullen nog veel meer volgen
  Via Japan loodsen wij al Kernafval in de Oceaan
  Het zal minimaal 10 jaren duren om dat reeds opgespaarde Kernafval kwijt te raken
  Laat staan de nog te komen afval door zogenaamd milieu vriendelijk Accu rijden
  Als paddestoelen groeien de Kern centrales uit de Grond
  Kanker verwekkende Zonnepanelen
  Wind turbines die op Diesel motoren draaien
  Wat zijn wij bezetenen toch goed bezig
  Wij lachen ons Kapot om die Zielige Mee loop Schaapjesmensen
  Wij bestaan toch niet ?
  Het is maar een spelletje
  Speel het gewoon mee
  Treur niet !
  Word een Transgender een Dildo ManWijf of een Achterdeur werker
  Laat U bewerken tot Hagedissen of allerlei andere dier soorten welk U plesant is
  Zoals onder dwang via Michael Jackson de voorbeeld gegeven Film Horor Thriller
  Vann Zwart naarr Witt

  Dank U

  • Aanvulling
   Van mooie Bolle neuzige met Bolle wangen naar een Punt neus en een hoekig gezicht bewerkt door ons Blank bezeten wezens Doktoren
   U ..Schaapjes Ooo ja … U
   U allen zijn nu van harte welkom
   Want wij hebben de omvorming techniek nu heel goed onder de knie
   Wij Kannibale Doctoren wachten op U om ook U lekker te kunnen Verminken

   Dank U

 8. De bangmakerij kent geen grenzen en de slapende struisvogelschapen trappen er weer met open ogen in. Ik heb zulke buren en directe familie. Heb ze proberen uit te leggen hoe het zit maar ik schijn een complotzonderling te zijn. Oké, laat je dan maar weer volprikken domme schapen.

 9. Het is maar de slegste diersoort op aarde die zichzelf aan het uitroeien is. Wellicht blijft er een soort van paradijs over voor de andersoortige mede dieren die wij, zijnde als naakte misgeevalueerden al de eeuwigheden bestolen, als slaaf gebruikt hebben en gegeten hebben. Slechter als het is kunnen wij het wellicht niet maken met onze hoogmoedige vermeende intelligentie en onze mankerende instincten, waar de bakker geen brood voor geeft. De zichzelf mens noemende gedraagt zich alsof hij zijn laatste hersencel uitgescheten heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in