Weer een golf van (wat lijkt op) NIET-dodelijke na-vaccin ongelukken uit de VS, met één in het VK en drie in (waar anders?) Italië. Ik was van plan om deze volgende partij pas volgende week te posten, maar er zijn de afgelopen twee dagen juist zoveel van dergelijke berichten binnengekomen, dat ik besloten heb niet te wachten, schrijft Mark Crispin Miller.

VERENIGDE STATEN

Dit artikel bevat de video van de desoriëntatie van Julie Chin toen zij de teleprompter probeerde te lezen:

“Het spijt me, er is deze ochtend iets met mij aan de hand”: Nieuwsanker uit Oklahoma krijgt een BEROERTE live in de uitzending terwijl ze over haar woorden struikelt
5 september 2022

Backup:

Chin leek verbijsterd door zichzelf toen zij plotseling niet meer in staat was de eenvoudige woorden uit te spreken die zij van de teleprompter voorlas

  • Julie Chin, van Tulsa NBC filiaal KJRH bleek plotseling niet in staat de woorden uit te spreken die zij van haar teleprompter aan het lezen was terwijl zij in de uitzending was.
  • Verbijsterd en stotterend probeerde Chin door te gaan met de uitzending, maar al gauw kon zij niet meer uitspreken wat zij las.
  • Chin zei uiteindelijk dat zij niet verder kon en stuurde de uitzending door naar het meteorologisch team
  • De presentatrice keerde echter niet terug toen het weernieuws klaar was, omdat haar collega’s 9-11 hadden gebeld en zij naar een ziekenhuis werd
    afgevoerd.
  • Zondag zei Chin dat dokters haar hadden verteld dat zij het “begin” van een beroerte had gehad, en bevestigden dat zij in orde was en spoedig weer aan het werk zou gaan

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11182561/Oklahoma-news-anchor-stumbles-words-suffers-STROKE-live-air.html

‘Het had zo veel erger kunnen zijn’ | Wauseon football speler’s carrière abrupt beëindigd

Kaden Clymer, een junior lijnspeler, liet twee meter bloedstolsels uit zijn benen verwijderen, enkele dagen voor de aftrap van het seizoen.

3 september 2022

WAUSEON, Ohio – Het is moeilijk om het niveau van opwinding voor middelbare school football spelers te evenaren wanneer hun seizoen op het punt staat te beginnen. Maar stel je toch eens voor dat al dat gebouwde op je neer komt storten.

Helaas bleek dat de realiteit te zijn waarmee een Wauseon junior te maken kreeg.

Er was nooit twijfel over, dat Kaden Clymer invloed zou hebben op het veld. Toch, om dit nooit te kunnen te doen, kwam zonder waarschuwing aan.

“Het begon op 1 augustus,” zei Kaden’s moeder Maurine Clymer. “Zijn vader bracht hem naar de eerste hulp, nadat hij hevige pijn in zijn rug en benen had.”

Teamgenoot Tyson Rodriguez voegde eraan toe “Ik was een beetje in de war, want ik wist niet echt wat er aan de hand was. Hij vertelde me alleen dat hij zich niet goed voelde.”

De avond voordat de Wauseon Indians het veld opgingen voor hun eerste herfsttraining van het team, moest Clymer onverwacht naar het Toledo Children’s Hospital gebracht worden.

“Zijn kuiten waren vier centimeter groter in omtrek opgezwollen dan ze nu zijn,” zei Maurine Clymer. “Hij voelde zich dus erg ongemakkelijk.”

Kaden Clymer voegde eraan toe “Ik wilde eerlijk gezegd gewoon naar huis. Het kon me niet echt schelen wat ze met me deden, ik wilde gewoon naar huis.”

Vol pijn en onzekerheid kreeg Clymer bericht dat hij bloedstolsels in zijn benen had.

“Ik was echt verdrietig. Ik huilde en was van streek, want ik heb mijn hele leven gevoetbald en ik wilde gewoon met mijn vrienden spelen,” zei de junior lijnspeler.

Twee meter bloedstolsels werden verwijderd en door de bloedverdunners die hij nu moet nemen, is Clymer’s fooyballcarrière voorbij.

“Hij was klaar om met de training te beginnen, we keken er echt naar uit om hem op vrijdagavond te zien,” zei zijn moeder.

Na negen dagen in het ziekenhuis te hebben gelegen, keerde Clymer terug in het team, ondanks dat hij nauwelijks kon lopen.

“Ik ben echt blij dat ik tijd kan doorbrengen met mijn vrienden,” zei Kaden. “Het betekent veel voor me om weer op het veld te kunnen staan en plezier met hen te hebben.”

Rodriguez voegde eraan toe “Het was raar om hem niet te zien, maar het is goed dat hij terug is. Hij is onze man, dus het is leuk hem hier te zien.”

Een levensveranderende ervaring die de taaiheid van deze jongeman bewezen heeft.

“Ik ben heel sterk en goed gemutst, want het heeft heel wat moeite gekost om negen dagen achter elkaar in het ziekenhuis te kunnen blijven,” zei Clymer. “Het ziekenhuisvoedsel eten en al die procedures doorstaan, dat was echt klote.”

Helaas is de weg van Clymer naar herstel nog lang niet ten einde. Niet alleen proberen de dokters nog steeds uit te zoeken wat er precies met Kaden gebeurd is [!], maar elke dag opnieuw kracht opdoen in zijn benen heeft ook zijn prijs.

“Hij krijgt elke dag injecties in zijn maag, twee keer per dag, en dat is niet iets leuks,” zei Maurine Clymer. “Ik vind het niet leuk om ze hem te geven en ik weet dat hij het niet leuk vindt om ze te krijgen. Toch doet hij het met een glimlach en dat waarderen wij. Het had zo veel erger kunnen zijn [!].”

Er is goed nieuws te melden, Clymer heeft elke dag verbetering laten zien en zal naar verwachting nog steeds honkbal kunnen spelen, zijn favoriete sport.

Tot dan is het zijn rol in het team om succes te inspireren.

https://www.wtol.com/article/sports/it-couldve-been-so-much-worse-wauseon-football-players-career-abruptly-ends/512-19da38ff-62e7-4cd8-a116-74079f8c9049

  Corruptie beschuldiging: Von der Leyen wegens Pfizer-deal voor strafrechter in België aangeklaagd 

Litchfield motorrijder loopt hoofdletsel op bij botsing in Palmyra

De politie onderzoekt de botsing van een motorfiets en een SUV op het kruispunt van Routes 2 en 152, die er twee naar het ziekenhuis stuurde, waaronder één door LifeFlight of Maine.

4 september 2022

Palmyra, Maine – Een man uit Litchfield liep een ernstige hoofdwond op bij een botsing met een SUV op het kruispunt van Routes 2 en 152 zaterdagmorgen.

Kevin Pulk, 59, uit Litchfield, werd per ambulance van de plaats van het ongeval naar het Sebasticook Valley Hospital in Pittsfield gebracht, en vervolgens per helikopter van LifeFlight naar het Eastern Maine Medical Center in Bangor gebracht voor behandeling van een ernstige hoofdwond, volgens een nieuwsbericht van het bureau van de Sheriff van Somerset County.

De politie zei dat het onderzoek tot nu toe aangaf dat Lisa Veazie, 61, van Scarborough, in een Honda CRV SUV uit 2015 noordwaarts op Route 152 reed, die ook bekend is als Ell Hill Road. Zij stopte op het kruispunt van Routes 2 en 152 en trok toen naar verluidt op voor de 1988 Honda Goldwing van Pulk, die op Route 2 oostwaarts reed.

Veazie werd ook naar het Sebasticook Valley Hospital gebracht, voor een mogelijke schouderblessure.

De crash wordt nog onderzocht, maar de politie zei aanvankelijk dat het erop leek dat noch alcohol noch snelheid bijdroegen tot de crash.

https://www.centralmaine.com/2022/09/03/litchfield-motorcyclist-suffers-head-injury-in-palmyra-crash/

Follow-up van een incident dat op 24 juli werd gemeld:

Nieuwe beelden tonen ongeluk met veerboot in Washington die miljoenen dollars schade veroorzaakte

De veerboot van de staat die op 24 juli beschadigd raakte bij een “harde landing” op de Fauntleroy Ferry Terminal zou voor de rest van het jaar uit de vaart kunnen zijn.

  Virus standaardwerk uit 2013: Corona-vaccins kunnen een versterkend effect hebben

29 augustus 2022

SEATTLE – Nieuwe beelden van Washington State Ferries (WSF) tonen het moment van impact toen de Cathlamet tegen een terminal in het westen van Seattle botste.

De staatsveerboot die op 24 juli beschadigd raakte tijdens een “harde landing” bij de Fauntleroy Ferry Terminal zou voor de rest van het jaar uit de vaart kunnen zijn.

Volgens WSF loopt de geldelijke schade aan de veerboot “ver in de miljoenen” en zal de schade aan de terminalstructuur van Fauntleroy “in de honderdduizenden lopen.”

De Cathlamet was aan het aanmeren bij de veerterminal van Fauntleroy toen het in aanvaring kwam met een offshore dolfijn – een structuur die aanmerende veerboten begeleidt. De aanvaring veroorzaakte aanzienlijke schade aan het vaartuig.

De dolfijn, voornamelijk gemaakt van een houten heipaal met staal en beton, maakte een flinke scheur in de rechter voorkant van de veerboot. Behalve de veerboot zelf werden ook verscheidene voertuigen op de veerboot beschadigd, waarbij er één in het wrak vastzat.

De crash werd door de US Coast Guard geclassificeerd als een “major marine casualty.”

Na de crash heeft de kapitein van de veerboot op het moment van de botsing ontslag genomen.

De hele bemanning werd getest op drugs en alcohol. Alle tests kwamen negatief terug, aldus WSF.

Er werden geen gewonden gemeld.

https://www.king5.com/article/news/local/seattle/seattle-ferry-hard-landing/281-89d4abe7-e832-4e7b-9e40-8f6825a1f0aa

VERENIGD KONINKRIJK

Schooljongen, 8, redt het leven van moeder toen zij in elkaar zakte en van de trap viel

3 september 2022

Een schooljongen heeft het leven van zijn moeder gered nadat zij boven aan een trap in elkaar was gezakt.

Regan Deeley tuimelde op de grond nadat zij het bewustzijn had verloren en werd wakker terwijl haar achtjarige zoon haar vitale functies controleerde.

Grayson Stewart kwam in actie en belde 999, terwijl hij de paramedici hielp om haar toestand te beoordelen door de polsslag en de ademhaling van zijn moeder te controleren.

De 30-jarige heeft geen idee waarom zij flauwviel, maar weet dat het heel anders had kunnen aflopen zonder het snelle optreden van haar zoontje.

Zij zei: “Ik werd gewoon om een uur of drie ’s morgens wakker en ik voelde me een beetje ziek en duizelig.

‘Ik herinner me daarna niets meer, totdat ik wakker werd en mijn zoontje aan de telefoon was met het ambulancepersoneel.

Ik lag onderaan de trap. Ik denk dat ik boven aan de trap flauwgevallen was en een val gemaakt had.

Ik was met mijn hoofd eerst terechtgekomen, dus mijn lichaam was nog halverwege de trap en mijn armen waren onder mij geklemd. Ik had een behoorlijke klap op mijn hoofd gehad.

https://www.msn.com/en-gb/news/world/schoolboy-8-saved-mum-s-life-when-she-collapsed-and-fell-down-flight-of-stairs/ar-AA11qVvW?ocid=msedgntp&cvid=1059b3bfd6d1430afa80839b5c19939a

  Zuid-Korea begint miljoenen uit te betalen aan slachtoffers van mRNA-prikken - zonder vragen te stellen

ITALIË

Op zijn 14e verjaardag ziek op het veld: de dokters redden hem, maar heeft nu een bewaakte prognose

3 september 2022

Op zijn veertiende verjaardag was hij op het veld aan het voetballen met zijn vrienden. Wat een avond van sport en feest had moeten worden, is uitgelopen op een drama, waarvan het einde nog geschreven moet worden. De ongelukkige hoofdpersoon is een jongen uit Verolavecchia die gisteravond op het veld was voor een wedstrijd. Tijdens de wedstrijd is de jongeman door een plotselinge ziekte in elkaar gezakt. In afwachting van de komst van de artsen van het team werden met uiterste voortvarendheid levensreddende handelingen verricht, waardoor het lukte de jongen te reanimeren. Toen de luchtambulance arriveerde, werd de jongeman met spoed naar het Burgerlijk Ziekenhuis van Brescia gebracht, waar hij in ernstige toestand in het ziekenhuis is opgenomen. De prognose van de doktoren was bewakend.

https://www.bresciatoday.it/cronaca/malore-campo-calcio-verolavecchia.html

Ongeval bij het meer van Segrino, 22-jarige met hartstilstand onder water

2 september 2022

Helaas is de 22-jarige die bij het Segrino-meer onder water is gekomen in een zeer ernstige toestand geraakt. Het verschrikkelijke ongeluk, het zoveelste van deze zomer 2022, vond vandaag, vrijdag 2 september 2022, om 15.15 uur plaats in de gemeente Longone al Segrino.  Enkele voorbijgangers sloegen alarm omdat een 22-jarige jongen onder water in het meer van Segrino terecht was gekomen en niet meer boven water kwam. Een ambulance van de Sos di Canzo en een dokterswagen spoedden zich naar de plaats, maar de situatie bleek onmiddellijk zeer kritiek: de jongen had namelijk een hartstilstand. Om die reden werd ook de reddingshelikopter van Como gealarmeerd. De dynamiek van wat er gebeurd is, moet nog opgehelderd worden.

https://primalecco.it/cronaca/incidente-al-lago-del-segrino-22enne-sottacqua-in-arresto-cardiaco/

Hij duikt in het water aan het meer en verdrinkt bijna

3 september 2022

Een middagje met vrienden is een 22-jarige duur komen te staan, die tijdens het zwemmen onwel werd en onder water verdween. De metgezellen die hem vanaf de oever gadesloegen sprongen erin en visten hem eruit, maar de jongeman bleef een paar minuten onder water en toen hij weer naar de kant werd gebracht klopte zijn hart niet meer. Om hem weer tot leven te wekken gaven de doktoren van het SOS di Canzo hem hartmassage, maar ondanks dat zijn hart weer was gaan kloppen, bleken zijn omstandigheden uitzichtloos. Bewusteloos werd hij door de reddingshelikopter naar het ziekenhuis in Legnano gebracht.

https://www.ilgiorno.it/sondrio/cronaca/si-tuffa-in-acqu


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland speelt zijn zoveelste troef uit: Stopt de gasstroom naar Europa “tot de sancties opgeheven zijn”
Volgend artikel“De winter zal enorm zijn”: Gazprom toont een video met Europese steden zonder Russisch gas
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Niets van dit soort berichten uit eigen land en daar kijk ik dus reikhalzend naar uit!!! Deel je dit wordt er gereageerd met “ja hoor buitenland” en daar overtuig je de mensen in Nederland dus niet mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in