VS: Het zaad van de Antifa komt op, zelden was een burgeroorlog zo dichtbij

0
© Lorie Shaul from St Paul, United States / Wikimedia (CC BY-SA 2.0)

Op 25 mei stierf de 45-jarige Afro-Amerikaan George Floyd tijdens een politieactie. Sindsdien hebben we voor de zevende nacht op rij – eerst alleen in Minnesota, later ook in andere staten – geweld op straat gezien, waartegen het geweld op de G9-top in Hamburg een onbeduidend vergrijp kan worden genoemd. Zelfs op klaarlichte dag schuwen sommige mensen het plunderen niet meer. Dit laat zien hoe onaanraakbaar ze zich voelen.

Het gebruik van fysiek geweld tegen Floyd was zonder twijfel disproportioneel. Het heeft ook geen zin om te discussiëren over het feit dat in veel staten van de Verenigde Staten politieagenten slecht zijn opgeleid en dat er ongetwijfeld racisten onder hen zijn, schrijft Philosophia Perennis.

Het staat echter ook buiten kijf dat veel politieagenten dagelijks aan hoge druk worden blootgesteld en worden geconfronteerd met een bereidheid om geweld te gebruiken die we in Duitsland nog steeds zelden zien. In tegenstelling tot onze politiemacht moeten zij altijd rekening houden met het gebruik van vuurwapens tegen zich.

Voor Duitse media een opstand tegen racisme

Het doel heiligt zoals bekend de middelen. Zo ook hier. Elke avond doen de Tagesschau en heute-Journal verslag van de rellen van de goede zwarten, die regelmatig in de VS van de kwaadaardige Donald Trump door “zijn politie” worden vermoord en nu opnieuw hun “begrijpelijke woede” over het land uitstorten.

Slechts zelden lezen we lichte twijfel, meestal in irritaties verpakt, bijvoorbeeld de uitspraak van de VS-correspondent van de ARD, Philipp Burgard:

We hebben het protest als een gemengd ervaren. En veel demonstranten waren verrassend goed georganiseerd, ze communiceerden bijvoorbeeld met radio’s. Er waren ook opgeleide eerstehulpverleners ter plaatse, die de demonstranten behandelden toen ze traangas in hun ogen kregen.

Afro-Amerikaanse gemeenschap geïnfiltreerd

  Verrast? Aan Soros verbonden organisatie betaalt borgtocht voor gearresteerde BLM relschoppers

En ze vindt het gemakkelijk. Zwarten blijven in veel regio’s van de Verenigde Staten nog steeds achter. Wat in meer dan acht generaties werd opgebouwd, kan niet in iets minder dan twee generaties worden weggepoetst.

Net als in Duitsland reageren de betrokken gemeenschappen en de media heel anders op het doden van een persoon door politieagenten. Vooral wanneer – zoals in het onderhavige geval – onevenredig gebruik van geweld tot de dood heeft geleid. Het staat buiten kijf dat in een dergelijk geval de betrokken politieagenten ter verantwoording moeten worden geroepen. Dat is wat er gebeurde in de Floyd zaak.

Als een zwarte man wordt gedood, is dat meteen racisme. Een aanval op de Afro-Amerikaanse gemeenschap, zeggen ze. Ook blanken zijn het slachtoffer geworden van dergelijk volstrekt onredelijk geweld. In het beste geval staat er een artikel over in een krant van de lokale wijk, een paar mensen gaan de straat op, zetten kaarsen en bloemen op de “plaats delict”.

Antifa – Verboden en toch zeer actief
Als de Duitse media over Antifa berichten, hebben ze vaak een gloed in hun ogen. De speciale beschermingstroepen hebben weer toegeslagen. Ook de linkse partijen in Duitsland beschermen en ondersteunen Antifa.

De situatie is vergelijkbaar in de VS, die door twee partijen wordt gedomineerd. Daar steunen talrijke Democratische senatoren en vooral gouverneurs de linkse maffia. Soms in het openbaar, soms in het geheim.

In Minneapolis (Minnesota), waar de gewelddadige protesten begonnen, werd in 1987 een groep genaamd ‘Baldies’ opgericht, die de strijd tegen de nazi’s aanging. Het verbod op Antifa heeft in de VS niet veel effect gehad. De symbolen mogen niet meer getoond worden, sommige verenigingen zijn opgelost. Dat is het wel zo’n beetje. Veel gouverneurs van de Democraten houden beschermend hun hand boven de structuren, bagatelliseren regelmatig gewelddaden. Net zoals in Duitsland.

  Nieuwe sociaal-psychologische studie: "Samenzweringstheoretici zijn redelijker dan mainstream-gelovigen"

Trump: Antifa is een terreurorganisatie

Dat is dan toch een beetje teveel van het goede voor de ARD en het ZDF, dus luisteren ze liever naar die experts die vermoeden dat de blanke mannen die samen met de zwarten de straat op gaan om te plunderen en te verbranden allemaal nazi’s zijn, met wie Afro-Amerikanen zich graag zouden verenigen tegen de racistische politie.

Democratische leiders in het Huis van Afgevaardigden en in de Senaat, Nancy Pelosi en Chuck Schumer, stonden voor de camera’s en verklaarden dat als de president de gerechtvaardigde volkswoede met geweld zou beantwoorden, hij “het land op een moment dat de natie oproept tot eenheid en deze op straat eist, in stukken zou scheuren”.

“Democraten” hopen door doden op verkiezingsoverwinning

Veel sheriffs en gouverneurs die tot de Democraten behoren, laten de linkse fascisten en hun zwarte werktuigen hun gang gaan, doen weinig tot niets tegen brandstichting en plundering van de “juiste” straten en winkels.

Zelfs voor het Witte Huis deed zich anderhalve dag geleden een situatie voor waarin de beveigers van de president vreesde voor een escalatie en Trump daarom op korte termijn naar een bunker werd gebracht – net zoals de vicepresident op 11 september 2001.

Trump overweegt het leger in te zetten

Wanneer een stad of een staat weigert de noodzakelijke maatregelen te nemen om het leven of eigendom van hun bewoners te verdedigen, dan zal ik het leger van de VS inzetten en het probleem snel voor ze oplossen, zei Trump.

Dit werd onder andere voorafgegaan door een verklaring van de Democratische gouverneur van Washington, Jay Inslee, die verbaal de rode vlag hief: de president hurkte “aan de voeten van autoritairen over de hele wereld. Nu gebruikt hij de opperste macht van het presidentschap in een wanhopige poging om zijn angst en gebrek aan geest te verbergen. Ik bid dat geen enkele soldaat of burger gewond raakt of gedood wordt in deze onzorgvuldige aanval”.

Dit is bovendien een indirecte oproep om de president gehoorzaamheid en loyaliteit te weigeren.

  Zwarte militiegroep NFAC schiet haar eigen mensen neer: "We hadden een klein ongelukje, kan gebeuren"

De VN staat ook aan de kant van ANTIFA.

“De autoriteiten moeten zich terughoudend opstellen in de omgang met de demonstranten”, zei de woordvoerder van het hoofd van de VN een paar uur geleden. En: “In de Verenigde Staten is diversiteit, net als in elk ander land ter wereld, een geschenk en geen bedreiging, maar het succes van diverse samenlevingen vereist een massale investering in sociale cohesie in elk land”.

Dat het hier niet gaat om gerechtvaardigde burgerprotesten tegen politiegeweld, maar om links geweld, dat ook zwart is, dat zich een weg baant door de steden van het land… want zelfs bij de VN heeft de islamofobe anti-abortus en de Chinese troef niet veel te wensen overgelaten.

Dat het hier niet gaat om terechte burgerprotesten tegen politiegeweld, maar om links geweld, dat ook zwart is, dat zich een weg baant door de steden van het land, wordt verzwegen… want ook bij de VN is de islamofobe abortustegenstander en China-vijand Trump niet bijzonder populair.

GOD BLESS AMERICA AND GOD BLESS PRESIDENT TRUMP!

Candace Owens beschuldigt George Soros van de rasrellen in Minneapolis

Vorig artikelSheriff’s oproep: Schiet de plunderaars
Volgend artikelHoe George Floyd werd gearresteerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in