Pixabay

Bent u een van die eenlingen die de plannen van de Nieuwe Wereldorde al lang zien, terwijl niemand er ooit acht op sloeg? Deze boodschap is om u te sterken…

Ik zie veel eenzame krijgers, leeuwen zonder roedel, die door eindeloze woestijnen zijn getrokken, bespot en veracht door vrienden en familie, omdat u ziet, u hoort, u begrijpt en u weet.

U bent geen afgestompte slaaf van hooggeplaatste oplichters. U bent een mens met wijd open zintuigen, en een hart dat WEET dat het anders kan.

Wij reageren op iets van diep van binnen. Een stem die de verdorvenen al lang geleden verloren hebben. Een gevoel dat zo sterk is, dat wij bereid zijn al het andere te verliezen, om het te volgen. Een stem die sterker is dan de krankzinnige intimidatie van de media. Een licht dat helderder is dan de flikkerende flitsen van televisie en amusement.

Wij horen het, wij voelen het, wij zien het, en wij volgen het.

Dit is de kracht die de verdorvenen ten val zal brengen: de leden van de mensheid die gewekt worden door iets dat zich zo sterk roert, dat zij er geen weerstand aan kunnen bieden. Het is een leger dat over de hele wereld opstaat, met één stem, één visie, één hoop.

Wij willen goedheid. Wij willen gezondheid. Wij willen waarheid. Wij willen een wereld zonder de superrijke corrupte krankzinnigen, die letterlijk alles – zelfs hun eigen ziel – opofferen voor meer macht.

De adelaars sluiten zich aan als één!

Ik moedig u aan om u bij dit wereldwijde leger van kinderen van het licht aan te sluiten. Waarheidsstrijders. Eenzame leeuwen. Zwevende adelaars. Zij die gadegeslagen worden door dimensies die zoveel hoger zijn dan wij ons ooit kunnen voorstellen, omdat zij dapperheid in ons zien.

  Moordprikken werken zoals gepland

Zij zien zuiverheid in onze harten. Zij zien de honger die in onze zielen gewekt wordt.
Deze eenheid is prachtig, en krachtig. De machten der verdorvenheid hebben alles gedaan wat zij konden, om de mensheid te verdelen. Zij hebben ons verdeeld door godsdiensten, en zelfs binnen één godsdienst hebben zij ons verdeeld met ontelbare verschillende leerstellingen. Alleen al in het christendom zijn er duizenden verschillende denominaties, die elkaar allemaal bestrijden. Ongelooflijk!

Maar deze oorlog, die ieder van ons bedreigt, veegt al deze verschillen weg, en verenigt de mensheid meer dan ooit. Wij zien de dreiging, wij begrijpen dat er machten zijn die besloten hebben velen van ons te doden, en de anderen tot slaaf te maken. Daarom verenigen wij ons, ondanks onze verschillen.

De mensheid en haar schepper tegen de verdorvenen en hun demonen.

De toekomst is zonnig

Ik moedig u aan om het gebrul van diep binnen in u te laten horen. Het is niet alleen uw eigen gebrul, het komt van dieper, het weerklinkt van hogerhand, het dient een groter doel.

Wij vechten niet alleen voor onszelf. Dit is geen “red mij”-beweging.

Het is een ontwaken dat eeuwige doeleinden heeft. De sluier van verblindend bedrog die eeuwenlang de mensheid bedekt heeft, wordt opgelicht, en voor het eerst worden wij wakker. Eerst in een afschuwelijke nachtmerrie, waarin we zien hoe de media totaal misdadig zijn, de regeringen marionettentheaters zijn met touwtjes die omhoog leiden naar de diepe duisternis, waar psychopaten met triljoenen dollars onze hele wereld manipuleren. Dat is het RUWE ontwaken. Verschrikkelijk, beangstigend, verwoestend.

  "Er is iets vreemds aan de hand met de ontvangers van vaccins. Wat dat precies is, zal alleen de tijd leren"

Maar dan zien we dat er een helder licht is dat door dit alles heen dringt. Een licht dat zo sterk is, dat het bijna onwerkelijk is. Een licht van hoop voor de toekomst.

Er is hoop, lieve mensen. De toekomst is helder. Wij moeten eerst de intense duisternis zien die de aarde bedekt, voordat wij ons ervan kunnen ontdoen, en in de helderheid van een hoopvolle toekomst kunnen stappen.

Durf uw stem te verheffen

Laat uw stem horen. Wees de enige in uw omgeving die een lichtje laat branden voor de anderen. Wees de zeldzame haan die in het donker roept, om anderen wakker te maken, zodat zij een nieuwe dag kunnen zien aanbreken.

Durf te spreken. Durf bespot te worden. Aanvaard het. Wees niet bang voor de aanvallen.
U schijnt een licht in het diepst van de duisternis, dat zijn uitwerking ZAL hebben. Eén zaadje kan een heel woud doen ontstaan, onthoudt dit. Eén vonk zet een heel bos in vuur en vlam. Eén geluid kan een leger opwekken om uit zijn sluimering op te staan.

Dus spreek u uit. Deel de waarheid.

Via Stopworldcontrol.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom zijn zoveel mensen bang voor de waarheid?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCOVID-19 vaccin gevaarlijk? Wat is het eigenlijk dat wij zien en de schapen niet?
Volgend artikelIn deze ramp zijn wij allen, uiteindelijk, onschuldig
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Laat mij maar die eenzame waarheidsspreker blijven.
  Mijn ervaring met groepen die zich rondom bepaalde personen verzamelen die ook zeggen de wwarheid te spreken is nogal negatief.
  Waarom negatief? Omdat er altijd waarheidssprekers zijn die denken het beter te weten dan anderen. Het zijn de “haantjes” ze kraaien luid en willen hun indeeën doordrijven.

  Met een groep vrienden wissel ik ideeën uit, sturen elkaar bepaalde informatie die we op internet tegen komen die interessant zijn en voor de rest blijven we onder de radar.
  Ja er hangt een blauw/wit/rode vlag bij mijn huis. In mijn sociale kring weet men hoe ik denk.
  De functie van wereldverbeteraar gaat aan mij voorbij.
  Dus wens ik iedereen veel wijsheid.

  • Het enige wat je een schaap duidelijk kan proberen te maken wat echt belangrijk is; dat er geen echte democratie bestaat. Dat het niet uitmaakt wie in welk land de hoogste politieke positie heeft en dat ze achter de schermen bij dezelfde zieke club horen die streeft naar een werelddictatuur. Dat is het belangrijkste wat zou kunnen veranderen als de schaap wakker zou worden. Al de rest van wat er allemaal is omgedraaid en bewust is achter gehouden aan kennis is zorgen voor later.

  • Bij mijn vereniging wilde ik het bestuur alleen laten zien(dit was begin dit jaar) en uitleggen
   een half uurtje van hun maandelijkse vergadering dmv op slides drie hoogtepunten:
   -wat bedoelt Schwab met “You Own Nothing and you will be happy”
   -wie bezit alles
   -wat houdt de digitale ID in(zoals in China)
   De rest wou ik een aantal links laten zien die ze zelf moesten bekijken maar het antwoord was nee geen interesse.
   Ik zei ok ik hoef geen gelijk te krijgen ik krijg gelijk zo merk je om je heen dat ze meewarig naar je kijken en nog net niet wappie zeggen en deels kan ik me daar wel wat bij denken omdat in hun omgeving nog niet zoveel gebeurt denken ze maar het valt mij op dat er teveel sirenes in de straten hoort dan denk ik “Prikkie gehad? Maar een ding kan zeggen Ik heb het wel geprobeerd en niet achterover gehangen 🧐

  • Maverick, die luid kraaiende haantjes zijn het probleem. Er zullen altijd mensen zijn die hun wil aan anderen opleggen. Het kudde gedrag begint dan weer overnieuw, en dezelfde shit ontstaat weer. Zelfs binnen een groep die achter de ‘waarheid’ staat. Discussies zijn doorgaans niet mogelijk, overwegingen moeten ruimen voor snelle beslissingen, eigenbelang wint het van groepsbelang. Zo gaat het altijd. En vechten tegen chaos en verval is nog moeilijker dan vechten om macht en geld te krijgen, want daar krijg je doorgaans een hele hoop stumperds voor mee. Kijk maar naar de militaire macht, hoe goed die samenwerken om onderdrukking, vernieling en macht te bevorderen.

 2. Ik spreek me nog steeds uit. Ik breng nog steeds zaken ter spraken om discussies te beginnen.
  Echter, ik probeer niet langer om de schapen te overtuigen. Iemand die geen interesse heeft om te luisteren is mijn tijd niet waard. Slechts diegenen die bereid zijn te luisteren, in ieder geval in overweging te nemen dat er zaken niet kloppen zijn mijn tijd waard. Maar zelfs dan slechts beperkt.
  Mijn tijd wordt besteed aan mijn eigen voorbereidingen, voor mijn gezin, voor de groep gelijkgestemden. Als we een nieuw mogelijk lid vinden, geweldig! Ieder die bereid is daar aan mee te werken is welkom en versterkt ons groepje waarmee we elkaar kunnen steunen.
  Want ik ben ervan overtuigd dat het heel erg lelijk zal worden. Alleen gaat niemand dat redden. Maar een groep heeft in ieder geval een kans.
  Zoek dus andere leeuwen, vorm een groep. Probeer 2 of 3 verzamelpunten af te spreken. Zorg dat ieder lid bepaalde taken/verantwoordelijkheden heeft, probeer alle leden van de groep een of meer nieuwe vaardigheden te laten leren zodat die leden die vaardigheden aan de anderen kunnen doorgeven. En zorg dat ieder lid naar vermogen bijdraagt aan de voorbereidingen. En nee, dat betekent niet dat je alles bij 1 of 2 personen opslaat. Sla het zelf op, als je een beetje afgelegen woont, of de kans hebt, zorg dat je wat plastic containers hebt en begraaf die, zodat alleen jij weet waar die liggen, zodat je die later met de groep kan ophalen. Dat voorkomt dat de opslagplaatsen van te voren worden leeggehaald.

 3. Laat ik nu mijn naam mee hebben.
  Maar mijn 4 siblings gaan mee met mijn jongste broer als hij ze waarschuuwd dat ik een nazi/bruinhemd/facist ben.

  Een trotse Pieter van LEEUWen

  • Tevens betekent Pieter “Rots of steen” Je naam duid op kracht en standvastigheid. Vraag me of je ook als Sterrenbeeld Leeuw bent. Lijkt me niet makkelijk als je welpen zich je tegen het keren onder invloed van een familielid. Misschien brul je wat te vaak en te luid. Je broer heeft dus ook de naam Leeuwen zo zie je maar dat Leeuwen vooral de mannetjes meestal zich tegen elkaar kunnen keren omdat ze meer solitair zijn . Wens je inzicht en wijsheid op je pad.

 4. @maverick (Ja er hangt een blauw/wit/rode vlag bij mijn huis. In mijn sociale kring weet men hoe ik denk.
  De functie van wereldverbeteraar gaat aan mij voorbij.
  Dus wens ik iedereen veel wijsheid.)

  Bij deze woorden sluit ik me bij aan, verder heb ik geen vrienden.
  Je bent een rijk mens, als je een vriend hebt.

 5. Prachtig stuk en zo waar… Bedankt hiervoor

  En Maverick snap wat je zegt en voelt en zie dit ook maar ¨Waarom negatief¨.

  Dat vraag ik me af bij jou reactie ? jij maakt van een prachtig verhaal ook wat negatiefs.. Ieder strijd op zijn eigen manier en dat is goed als we maar voor hetzelfde strijden…

 6. Blijf bij je eigen normen en waarden volg je eigen natuur leer je lessen want niemand is perfect. Laat je niet opjutten om een Leeuw of Adelaar te zijn als je als Huismus geboren bent elk dier heeft zijn functie in het geheel. De mannelijke Leeuw valt andere mannelijke Leeuwen aan de Adelaar is ook een eenling. De Kraai geeft boodschappen door en de Hyena’s hebben ook in functie in het grote Spel. Als de harmonie te ver verstoord wordt dan zoekt de natuur vanzelf naar balans. Een ieder pakt de rol die bij hem past of speelt onbewust mee. Niets gebeurd zomaar zonder achterliggende reden of oorzaak. Er is ook nog zoiets als evolutie gaande die cyclische patronen heeft we zitten nu in een overgang fase waarbij de boel instort en uit de as weer een nieuwe Phoenix zal herrijzen om het even bij de dierlijke beeldspraak te houden.
  De echte Leeuw of Adelaar heeft deze peptalk niet nodig ze zijn zo geboren en volgen hun natuur.

 7. Tsja herkenbaar, heb zelf een groot netwerk maar teveel gevaccineerde onder hen en een paar ontkenners want ik voel de dag erna of iemand gevaccineerd is of niet als ik in binnen ruimte ben geweest met gevaccineerde persoon. Hoofdpijn,malaise..Dus heb bewust een keuze genomen om aankomende 2 jaar zoveel mogelijk afstand te nemen. Kijken wie er zo nog staat zometeen. Eenzaam nee, wel bizar en afentoe zwaar ivm medelijden.Ik zie ze letterlijk weg teren helaas. Paar tia’s, mysterieuze spierziekte, eentje hart en vorig jaar al 2 dode na vliegreis/ Moderna slachtoffers. Wij mensen vibreren op +/- 6-8 GHz van de aarde en uitrol van 5G “kan” verkeerd gebruikt worden dat baart mij wel zorgen..Het is net als de serums niet goed uitgetest op mensen. (Althans niet voor ons burgers, geen openbare rapporten) zijn gestopt bij vee dat in stallen met hun kop tegen de muren aanbeukte en onnatuurlijk gedrag vertoonde.

 8. Net zoals vele broeders hier vermelden schijnt het ook elders te werken.
  Een enkele schreeuwer overstemt de rest,en die kijken als een konijn in de koplampen en gaan achter hem staan.
  Praat je met een schaap alleen zijn ze opeens meegaand(er) dan geloven ze ineens ook wat.
  Zodra de schreeuwer echter weer van zich laat horen draaien ze met de wind mee.
  Verachtelijk vind ik deze mensen en ik zal er geen moiete meer insteken.De tijd zal leren of we (deels)gelijk
  krijgen.Doe wat je goed dunkt.

 9. verdeeldheid ja, niet alleen door godsdienst, maar bv ook door politieke partijen, MSM, LGBGTAlfabet, Zwarte Piet kick out, milieu nep figuren, afkomst, BLM, and so on and on and on…

 10. Ik ben altijd min of meer op zoek naar het werkelijke van alles hoe het in elkaar zit en hoe het logische op een natuurlijke wijze op elkaar in werkt. Nu er steeds meer informatie vrij wordt gegeven over hoe het werkelijk alles in elkaar steekt. Heb ik mij altijd wel afgevraagd waar deze informatie vandaan komt, want waarom wordt het nu pas vrij gegeven voor de belangstellende. Er wordt altijd al stukjes van de puzzel rondgeslingerd in onze wereld en voor de oplettende op gevangen en geïnterpreteerd. Maar ook met de interpreteren worden vele de verkeerde kant op geleid.

  Maar zodra enkelingen aangemoedigd worden om zich te gaan verenigen om zo zogenaamd een sterke tegen groep te worden, gaat bij mij al alle haren overeind staan. Dit wordt bewust gedaan om zo hele groepen te kunnen afvangen en ze richting een doodlopende weg te leiden of voor iets anders waar voor ze misbruikt kunnen worden. Zodat de enkelingen een illusie voor gehouden kunnen worden.

  Iedereen kent wel de film reeks “de matrix” Waarin het leven op aarde niets anders was als een computer simulatie. We weten ook dat alles om ons heen, wat wij kunnen waarnemen een reflexie is van elektromagnetische frequenties. Alle materie heeft zijn eigen unieke elektromagnetische frequentie. Zou jij iemand ontmoeten die nagenoeg de zelfde frequentie uitzendt naar zijn omgeving dan jij zelf. Dan voelen jullie beide een soort van vertrouwensband met elkaar, maar omdat de meeste onwetend zijn over deze materie, kun jij of die andere het niet verklaren waarom dit zo is. Het is een gevoelskwestie en is niet echt uit te leggen, als jij die kennis er niet van hebt. Dit komt doordat jullie beide elkaar gaan stimuleren en gaan resoneren op jij eigen frequentie. Dat fenomeen wordt ook wel verliefdheid genoemd. Het geeft jullie beide een enorme boost en hoe dichter jullie bij elkaar zijn, hoe intensiever het gevoel zal zijn. Voor een buitenstaander die een andere frequentie uitzendt is dit fenomeen niet te voelen, als jij niet hyper gevoelig bent er voor.

  Met dit voorbeeld is het mogelijk dat wij alle ook een computer simulatie zijn en dat wij in 1 van de vele verschillende simulaties zitten. Want als je Bill Gates hoorde vertellen, dat hij met die zogenaamde vaccins ons lichaam als ware wilde gaan hacken. Vele denken van hoe dan? Wij mensen zijn van vlees en bloed. Dat is waar, maar als alles een elektromagnetische frequentie heeft, dat alleen zichtbaar voor ons wordt door reflexie. Dan is alles op onze zichtbare wereld een elektromagnetische samenstelling.

  De zogenaamde vaccins waar grafeenoxide en andere metalen inzitten, om ons lichaam zo om te bouwen dat we aangesloten kunnen worden via het 5G netwerk op het internet. Iedere gevaccineerde heeft inmiddels al een uniek mac adress in zich gespoten. Wij mensen worden zo als ware een onderdeel van het internet. Omdat mensen een bepaalde (computercode) bezitten, die van cruciaal belang is voor het opper wezen, die we gemakshalve GOD noemen. Maar deze specifieke code moet wel exact in zijn originele staat zijn en mag niet al gemuteerd zijn. Dit is voor mensen een speld in een hooiberg zoeken. Maar met de komst van A.I. kunnen ze het wel voor elkaar te krijgen. De kunst is nu om zoveel mogelijk mensen over te halen, om zich te laten injecteren met die zogenaamde vaccin.

  Maar nu eerdaags toch deze simulatie tijdlijn in deze koepel wat wij aarde noemen voorbij is. Zullen alleen de gevaccineerde overgaan naar de nieuwe koepel, als de matrix opnieuw gestart wordt. Dan zal hun tijdlijn gewoon door lopen, alsof er niets is gebeurt. Voor de ongevaccineerde stopt hun computer simulatie, wat wij leven noemen. Deze zal zogenaamd met een gesimuleerde natuurramp al het leven op aarde vernietigen. Voor ons stervelingen is daar geen ontsnappen aan. Als de tijdlijn ten einde is, zal het 3 dagen nacht zijn en de verwachte einddatum is zo rond het WK voetbal van 2022, zodat de meeste afgeleid zijn. Daar behoeven wij alle niet bang voor te zijn, iedereen gaat eens dood. Daar is geen ontsnappen aan. Dus waarvoor moeten we er bang voor worden gemaakt, voor iets wat hoe dan ook vroeg of laat ons gewoon overkomt. Daarna wordt jij weer opnieuw ergens geboren in een nieuwe simulatie. enz.enz.

 11. Als je jong en onnozel bent heb je anderen nodig, om jezelf op te bouwen en je eigenwaarde te bepalen.

  later is het alleen van belang, wat je ziet en weet als je in de spiegel kijkt; de rest is onzin.

  • Hoi Pierre
   Ik moest smakelijk lachen over in de spiegel kijken en daarna die Gorilla foto zag. Verder zie ik dat de gemiddelde comments best wel elkaar aanvullen. Wat je schrijft over de leeftijd wel ik ben ook niet meer een piepkuiken en in het laatste kwartaal beland en sluit me bij jouw tekst aan.
   Wel leuk om te zien dat er een groep schijnt te zijn die veel gemeen hebben en zich toch niet in een groep laten lokken.

   • Gorilla’s zijn nie alleen oersterk, maar hebben ook een IQ 20 punt hoger dan de gemiddelde Afrikaan of linkse moron.
    Misschien wel juist daarom zijn ze niet agressief; maar wel defensief voor hun harem.

    P.s.: Een gorilla is een mooi dier…..

    • Inderdaad een mooie dier. Echter de IQ score vind ik weer echt een menselijke uitvinding. Voor bepaalde banen is het een redelijke indicatie. Echter het werd ook door mensen die Eugenics aanhangen gebeuikt om zich superieur te voelen je krijgt gauw het Superieure Ras of Ubermensch en de bijhorende gevaren. Momenteel is het weer actueel aan het worden. Het is ook heel afhankelijk hoe de test opgesteld is en of daar een agenda achter zit. In Amerika stelde men in het begin van 1900 aan de Latino mensen vragen die niet in hun cultuur paste.
     Ik zag een jaar of vijf geleden een tekstboek van de lagere school in Nepal die tot klas 10 gaat en rond 15 16 jaar afgerond wordt, een IQ test met vragen of een bepaalde plaats in Nepal een international airport had Ook dat een keuze gemaakt kon worden tussen dat Jezus het licht van de wereld was en Boeddha het licht van Azië. Ik vertelde zijn vader dat dat meer politiek was en dingen uit je hoofd leren en niets met intelligentie te maken heeft.
     Een hoge intelligentie is geen garantie voor wijsheid.
     Omdat het artikel waarop we reageren over beesten gaat zet ik de lijn voort en vind ik steeds vaker dat beesten ons veel leren kunnen leren op het gebied van familiebanden trouw en opoffering.
     Groeten

 12. Goedemorgen allen, hier en daar lees ik “wat een prachtig stuk” maar ik kan me er alleen groen en geel aan ergeren. Het is weer van een hoogdravende zweverigheid waar ik werkelijk niets mee kan. Al voelde ik me een tijd lang de eenzame roepende in de woestijn (geen leeuw te vinden), mijn roepen is al tijden verstomd. Niemand keert terug op genomen beslissingen. Wie gaat achteraf, met die prikken in de armen, toegeven dat het niet klopt? Nee, die zullen, tot en met hun dood aan toe, “standvastig” blijven. Men is niet gevoelig voor concepten die voorspellen dat er geen gezelligere wereld wacht. Het wensdenken hangt als een dikke deken over de mensheid. Tegen zo’n universeel schapengedrag is geen kruit gewassen. Nu denk ik: als ze me maar met rust laten, dan doe ik mijn eigen ding, op mijn manier. En ben ik zooooo blij dat ik nooit kinderen wilde. Geen zorgen over hun toekomst. Toekomst???
  Het verbaast me trouwens wel, hoor. Dan vraag ik me af of ik de enige ben – los van de makers (en lezers) van Gezond Verstand, de Andere Krant, het kleine groepje medebeseffers hier en daar (in heel NL ongeveer 15% en dat zal dan wereldwijd ook wel ongeveer zo gelden) die met die medebeseffers ziet hoe verschrikkelijk snel het zo verschrikkelijk mis aan het gaan is. Een tegenbeweging zou echt niets voor elkaar krijgen. We zijn de sjaak. Dus sluit ik mijn hek om mijn erf, mijn deuren en ramen en hou ik het voor mijn eigen kringetje zo prettig mogelijk. Iedereen die dat verstoort, krijgt te maken met een getransformeerd mens. Een verdedigende leeuwin. Kom niet aan mijn dierbaren, kom niet aan mijn leven. En wat mij betreft: over een jaar of 15 is het toch wel afgelopen. Dus dat hou ik nog wel uit. Een positieve gedachte over de toekomst? nee. Het is echt voorbij.

  • @Lizebeth
   Hoi Lizebeth bij deze wil ik een gok wagen om je toch nog wat hoop te geven ondanks deze zwarte bladzijde in de menselijke geschiedenis. Ik kan niet de wereld redden maar misschien één persoon wat hoop geven als positieve bijdrage.
   Waarom omdat wat we denken ook als gedachten golven in het aardveld en dus het Universum gestuurd worden. Ik zie twee keer het getal 15 in je tekst de eerste heeft kans voor goede hoop als het getal klopt en heeft meer kracht als je misschien zelf ziet. Als dat getal naar de 20 of hoger gaat dan kan de change naar een ander koers sneller verlopen dan we op alleen dat getal zouden verwachten. Er is in de statistiek zoiets als wat men Pareto Analysis noemd als ik het me goed herinner houd dat in dat 20% van de dingen die verkeerd kunnen gaan voor 80% afkeur van een product kunnen veroorzaken. Als je voor product “De Agenda” pakt dan kan het dus mogelijk worden dat 80% niet door zal gaan als er 5% of meer mensen anders gaan kijken en uitdragen. De toekomst staat nog niet in steen gebeiteld het roer kan nog om. De komende weken en maanden vooral deze winter zullen veel mensen op de naakte feiten drukken omdat ze er zelf de gevolgen van gaan voelen. In de portemonnee en dan de buik. Als iemand die honger heeft een boterham krijgt van een ander dan vraagt deze niet of deze zich man of vrouw voelt of in het stikstofbeleid of klimaat verandering geloofd. Als de Overheid voor Goed Heilig man gaat spelen “eten met QR code” dan zit je in het vangnet.
   Helaas zal er een periode van dood verderf en groot lijden komen. Ik zie wel al wat lichtpuntje komen namelijk dat EU landen zich tegen de koers keren.. Media zoals deze site veel beerputten opengooien en W.O.B. documenten die wat er werkelijk gebeurd en besloten is blootleggen die op de man af spelen en gerechtelijk aansprakelijk gesteld kunnen worden. Ook gerechtelijke uitspraken die baanbrekend zijn.

   Voor jouw tweede 15 hoop ik dat jij er nog minimaal 10 over hebt en dat je kan zeggen “dat is achter de rug nog even van de ouwe dag genieten”. Waarom is hoop en mindset belangrijk. Hoe meer mensen de gedachte uitsturen dit gaat niet door hoe groter het collectief bewustzijn aan kracht wint. Heel eerlijk ik ook heb mijn momenten van twijfel en soms iets van paniek als ik bepaalde besluiten van bijvoorbeeld nieuwe wetten verdragen of invoeren van systemen lees of zie in de media. Ik kom even op de 80/20 regel terug weke ik ook op sociale systemen projecteer het is niet wetenschappelijk maar puur op intuïtie. Ik hoop dat je de gedachte lijn kan pakken. Als je 100 mensen opleid tot ingenieur dan.zal 80 % de regels toepassing en succes hebben omdat het werkt en twintig procent er nieuwe dingen meedoet of veranderingen aanbrengen dat heet innovatie. De maatschappij is voor 80 onze basis dat werkt wat een soort zekerheid geeft. Als we morgen achter iemand aan lopen die roept ik weet het beter het moet totaal anders en overmorgen achter een andere dan zijn we als een zwabberende schip en onze koers kwijt. Maar als dit groeit tot over de twintig procent dan is er echt wel iets aan de hand en heb je kans dat het schip zijn koers gaat aanpassen.
   Ik hoop dat dit je wat inspiratie kan geven.

   Ik kom nu op iets waarvan ik niet weet of jij erin mee kan gaan maar doe een gok. Als je de leer van reïncarnatie kan accepteren , je hoeft er nog niet eens in te geloven. Dan kan je inzien dat je waarschijnlijk voordat je weer een lichaam van vlees en bloed ging bezielen. Je in de andere lagen van bestaan reeds wist wat er zou gaan gebeuren en dat je daar al je besluit om geen kinderen te nemen genomen hebt. Wat je voornemens waren om te doen te leren of welk karma je wilde afwerken kan ik je niet vertellen. Indien ik het zou weten dat nooit op een openbare site kenbaar zou maken omdat privacy en integriteit hoog in mijn vaandel staat. Een goede helderziende kan je daarop antwoord geven indien je dat zou wensen. Als je iedere dag leeft alsof je er morgen niet meer bent en met niets en niemand nog iets recht te zetten dan is het al goed genoeg. Als je aan een koers verandering mee zou willen helpen dan is het al genoeg om niet negatief te zijn en via je mind uitsturen “dit gaat niet door”. Gewoon op een Neutrale manier zonder boosheid of oordeel. Dingen gebeuren nu eenmaal op sommige hebben we grip en andere liggen in de arena waar we geen vat op hebben. Hoewel in de arena al wel flink gestreden wordt. We kunnen andere niet dwingen om onze mening als eenling te aanvaarden. Als in je omgeving er steeds meer komen die hetzelfde vinden als jij dan kunnen ze gaan twijfelen of omgaan. Sommige willen niet meer terug veelal door trots In de politiek spelen ook nog verborgen dingen waardoor ze niet meer terug kunnen zoals een Eed met de dood tot gevolg als ze deze breken. Gedaan in Clubjes of genootschappen vrienden onder elkaar of via een studenten vereniging. Of dat ze iets gedaan hebben waarmee ze gechanteerd kunnen worden. Sommige hebben gelukkig nog een geweten en moraal en treden dan af of gaan wat naar de achtergrond of wenden gezondheidspoblemen aan maar zullen niet de klok kunnen luiden.

   Mij gaat het niet om de persoon en al helemaal niet om een heksenjacht sommige zullen aangeklaagd worden en veroordeeld en sommige komen ermee weg. Als alles uit de weg geruimd zou worden dan stort de boel helemaal in elkaar. Lijkt me stug dat mensen zonder kapitaal en opleiding of de inslag een land kunnen gaan besturen dan wordt het weer het recht van de sterkste en krijgen we chaos en anarchie. Het karma zal ooit recht getrokken moeten worden is het niet in dit leven dan in een volgend. Wat nu gebeurd is ook collectief karma wat de Westerse beschaving afwerkt. Het komt goed mijn gevoel zegt dat rond 2025 weer licht door de wolken komt

   Als er bij de aanvang van de Schepping van de Kosmos geen “Bron intentie” (de wil van God of Gods plan) zou zijn geweest dat “Goed”over “Kwaad” zou winnen dan zou het misschien niet eens zo ver gekomen zijn dat er mensen uit geëvolueerd waren. We nemen nog steeds orde en harmonie waar elke dag licht donker slapen en ontwaken eten dat verteerd wordt en ga zo maar door. Als deze Intentie er niet zou zijn en alles is een deel van de Bron/God dan zou de Bron/God zich tegen zichzelf kunnen keren en Het/Zijn plan gaan saboteren wat je dan als een sadomasochistische trek zou kunnen omschrijven. Net als wanneer iemand die een Nachtwacht schilderij maakt/schept om er zelf naar te kijken er met een verfroller wat banen over trek of een timmerman die een tafel met ongelijke poten voor eigen gebruik maakt. Kortom hoewel het nu chaotisch lijkt is het wel orde voor een overkoepelend begripsvermogen/intelligentie. Wij zijn er allemaal een deel van en spelen onze rollen uit. Het zou ideaal zijn als iedereen in harmonie met de Originele/Bron intentie zou handelen maar dat zou volgens mij het grote Spel/drama wel saai maken. Dus kies wat bij jouw past voor mij ben je al okee zoals het bent. Maar omdat je uitsprak dat je de hoop opgegeven had vond ik het de moeite waard om mijn kijk op zaken in te tikken en hoop (je ziet ik heb nog hoop) dat het jouw kan helpen om jouw meer hoop te geven
   Superdoei !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in