Te weten komen over misdadige elites die de wereld controleren, kan zo verontrustend zijn, dat sommige mensen reageren met “cognitieve dissonantie”, of het “Semmelweis-effect”: zij stoppen hun kop in het zand. Wat onthuld wordt, is gewoon te verontrustend, schrijft David Sörensen.

Wat er vandaag in de wereld gebeurt is ongekend, en het biedt grote hoop voor de toekomst: honderden miljoenen mensen beginnen voor het eerst in hun leven te begrijpen dat de meeste regeringen marionettentheaters zijn, die gecontroleerd worden door verborgen financiële entiteiten, die hen gebruiken om hun eigen misdadige doelen te bevorderen, namelijk zichzelf verrijken, terwijl ze het publiek tot slaaf van hun controlesystemen maken.

Dit gebeurt al eeuwenlang, en voor het grootste deel was de hele mensheid er zich niet van bewust, omdat deze criminele machtsstructuren strategisch achter de schermen opereren, en ervoor zorgen dat niemand zich van hun operaties bewust is. Daarom worden zij Deep State, Shadow Governments, en Secret Societies genoemd.

Zij zorgen ervoor om ongezien te blijven voor het publiek, en opereren volledig vanuit de schaduw, terwijl zij alles wat op het zichtbare toneel gebeurt volledig controleren

Het feit dat dit op zo’n wereldwijde schaal aan het licht komt, is uniek in de geschiedenis, en het betekent dat het tij aan het keren is. Hun grootste wapen is de duisternis, en ontmaskerd worden is hun grootste angst, want dat zal hun ondergang betekenen. Alles wat zij doen, hangt af van de onwetendheid van de bevolking. Zodra het volk weet wat er aan de hand is, zal het dit snode spel niet langer meespelen, en zal het zich beginnen te verzetten.

Nu al zien wij miljoenen mensen in opstand komen, gebruik makend van de wetten en de grondwet van hun land, blootleggend hoe er met verkiezingen geknoeid wordt, en hun misdadige onderdrukkers op vele verschillende manieren confronterend.

Onze World Freedom Directory telt meer dan 600 organisaties uit de hele wereld, die opkomen voor de rechten van de mensheid. Talloze artsen, wetenschappers, advocaten en deskundigen op elk denkbaar gebied, spreken zich uit, luid en duidelijk.

  Het Wereld Economisch Forum bekent zijn criminele plan om de wereldbevolking te ruïneren door de Great Reset

En dit is nog maar het begin van de grootste beweging van ontwaken, sinds het begin der tijden. De donkere sluier van volledige onwetendheid van de mensheid wordt opgelicht, en de ogen van honderden miljoenen beginnen open te gaan.

Bang zijn voor de waarheid

Toch is de meerderheid van de mensheid nog grotendeels onwetend. Hoewel in vele landen een zwijgende meerderheid wel voelt dat er iets “niet pluis” is, zijn velen er nog niet aan toe om te zien wat er werkelijk aan de hand is. De confrontatie met de werkelijkheid is voor hen gewoon te schokkend.

Te weten komen over misdadige elites die de wereld controleren, kan zo verontrustend zijn, dat sommige mensen reageren met “cognitieve dissonantie”

“Cognitieve dissonantie” is een psychologische reactie op nieuwe informatie die wij als bedreigend ervaren. Wij voelen ons veiliger door het te ontkennen. Het is het spreekwoordelijke “je kop in het zand steken”. Een soortgelijke psychologische reactie is het “Semmelweis-effect”. Dat is de reflexmatige neiging om bewijsmateriaal of kennis te verwerpen wanneer die in strijd is met gevestigde normen, overtuigingen, of paradigma’s.

Ik moedig iedereen aan zich bewust te zijn van deze mentale overlevingsmechanismen. Het feit dat wij ons nog niet bewust zijn van bepaalde werkelijkheden, maakt ze niet minder waar. Onze onwetendheid bepaalt de werkelijkheid niet.

Mondiale deskundigen 

Een belangrijke gebeurtenis in onze tijd, die blootlegt wat er in onze wereld aan de hand is, is de Grand Jury georganiseerd door de wereldberoemde advocaat Dr. Reiner Fuellmich. Zoals de meesten van ons weten, hebben honderden vooraanstaande wetenschappers van de wereld, en functionarissen van de WHO, de Verenigde Naties, het leger, CDC, Pfizer, enz. al voor een Grand Jury getuigd over het plan om de hele mensheid te onderwerpen aan een totalitair systeem van verstikkende controle, dat wordt uitgevoerd onder het mom van “gezondheidszorg”, “klimaatverandering”, en andere gefabriceerde crises.

De onthullingen van de eerste zittingen in de Grand Jury zijn samengevat in een gemakkelijk te lezen document, dat Grand Jury Evidence 1 heet, en dat vrij verspreid is via Stop World Control.

  Tucker Carlson over zijn ontmoeting met Klaus Schwab: 'Hij is als een ouwe idioot'

VERSLAG DOWNLOADEN

Als redacteur van het Grand Jury Evidence wil ik benadrukken dat dit document geen ongefundeerde “theorieën” bevat. Alles wat erin staat is een feit – een historisch, geopolitiek, wetenschappelijk en medisch feit – ondersteund door gegevens, en bevestigd door alle deskundigen die aan deze Grand Jury deelnemen, en ook door duizenden andere deskundigen waarmee wij over de hele wereld in contact staan.

Ik heb een masterdiploma van de Universiteit voor Wetenschappen en Kunsten in België op het gebied van media en communicatie, en ik heb het zeer zeldzame permanente visum voor de Verenigde Staten gekregen wegens “uitzonderlijke bekwaamheid”.

Dit soort visum wordt uitsluitend verleend aan topdeskundigen die erkend worden als wereldleiders en vernieuwers op hun vakgebied.

In de afgelopen decennia heb ik samengewerkt met televisie, kranten, boekuitgevers en andere vormen van media. Als professioneel media-expert weet ik precies hoe de media gebruikt worden om te controleren wat het publiek denkt.

Het is vanuit deze professionele achtergrond en tientallen jaren ervaring dat ik alle lezers wil aanmoedigen om over de aanvankelijke reflex heen te stappen om informatie te ontkennen die misschien nieuw en intimiderend is.

Het feit dat de mainstream media het hier niet over hebben, betekent niet dat het niet waar is. Integendeel.

Denk eens aan de mensen die deze informatie naar voren brengen. Dr. Reiner Fuellmich spant al bijna drie decennia met succes rechtszaken aan tegen grote frauduleuze bedrijven, en is een wereldleider op dit gebied. Hij heeft geluisterd naar meer dan 150 vooraanstaande deskundigen op alle gebieden van de wetenschap, uit de hele wereld – en heeft niets dan bewijzen verzameld.

Hij wordt bijgestaan door 10 andere juristen en een rechter, die op soortgelijke wijze diepgaand kwaliteitsonderzoek hebben gedaan – iets dat onderdrukt wordt in onze huidige cultuur, waarin kritiekloze gehoorzaamheid verwacht wordt, tegen intelligent onderzoek gewaarschuwd wordt, en de resultaten van echt wetenschappelijk onderzoek vaak gecensureerd worden.

Let op wanneer het intelligente deel van de mensheid het zwijgen wordt opgelegd

Geschiedenis heeft mij altijd gefascineerd, en ik heb in mijn jeugd grote aantallen boeken verslonden. Als er één ding is dat ik uit mijn onderzoek geleerd heb, dan is het het volgende:

Telkens wanneer het intelligente deel van de mensheid onderdrukt wordt, en heersers onvoorwaardelijke gehoorzaamheid eisen van een ongeïnformeerde bevolking, kunt u er zeker van zijn dat er iets kwaadaardigs aan het werk is

Hoewel het een uitdaging kan zijn om het soort informatie te lezen dat u in de bewijzen van de Grand Jury zult zien, is het voor niemand nuttig om de weg van de ontkenning te kiezen. Onze ogen sluiten doet niets van dit alles verdwijnen, maar dwingt het in feite af.

  Boerenzoon Jouke die bijna werd doodgeschoten door een politieman spreekt zich uit

De misdadigers die onze wereld bedreigen, gedijen op de onwetendheid van het publiek, en daarom censureren en brengen zij alle informatie in diskrediet die de mogelijkheid heeft om het volk nauwkeurig voor te lichten. Factcheckers worden door hen opgeleid en ingezet om de massale wereldwijde onthulling van de waarheid te onderdrukken.

Interessant is dat deze factcheckers nooit het bewezen valse narratief van de mainstream media zullen aanvechten, wat duidelijk laat zien welke agenda zij dienen.

De criminele financiële entiteiten weten heel goed dat hun spel voorbij is, zodra de mensheid ophoudt mee te spelen. Daarom is het onze missie om door de dikke sluier van bedrog te breken die over de geesten van de mensheid gelegd is, en de mensen met de waarheid te bevrijden. Zodra de mensen zien wat er in onze wereld aan de hand is, verschuiven zij van hersenloze meegaandheid, naar intelligent verzet.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ik geloof dat we te maken hebben met een kwaad dat zijn gelijke niet kent in de menselijke geschiedenisVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZij zijn vrij om ons te blijven doden, zolang wij blijven denken dat zij niet zo kwaadaardig kunnen zijn
Volgend artikelEerste resultaten van het Oekraïense tegenoffensief in de regio Kherson: De beloofde “grote Oekraïense tegenaanval” loopt uit op een ramp
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

 1. Ik heb een masterdiploma van de Universiteit voor Wetenschappen en Kunsten in België op het gebied van media en communicatie, en ik heb het zeer zeldzame permanente visum voor de Verenigde Staten gekregen wegens “uitzonderlijke bekwaamheid”.

  Wat een giller.
  Iedereen die iets van zo’n stumper die absoluut geen serieus te nemen “studie” leest is rijp voor de spuitjes.

  Nu is wel heel overduidelijk dat dat proces een zoethoudertje is.
  Verwacht hier NIETS van.

  Alleen jij en ik kunnen zelf het tij keren.

  • Aha eentje die wakker is. Inderdaad alleen jij en ik samen kunnen het tij keren door niet te conformeren. Zoals david icke het steeds zegt.

  • ji en ik , en de rest van de mensheid, want met z’n tweeen gaat het niet. En zolang ik de enige ben die nooit met een mondkapje op heb gelopen in mijn dorp de afgelopen twee jaar, zie ik het somber in.

   • Helaas weet ik wat je bedoeld vanaf het begin Muilkorfplicht 1 en 2 heb ik buiten mijzelf een enkele persoon gezien zonder Muilkorf.
    Zo ontzettend triest om te moeten zien dat ook buiten mensen op de fiets,in de auto en zelfs binnen met deze smerige Luiers op liepen.
    De volgende Nep Plandamie, Lockdown,Nachtklok en nog smerige maatregels komen er weer aan ik ben werkelijk benieuwd hoevelen bij Muilkorfplicht 3 dit smerige ding weer opzetten!
    En in de rij staan voor de. 4 Dood en Verderfspuit!

     • Je ´vinkje´ kan zomaar omgezet worden in een ´kruisje´. Whahaha. Maar er zullen er opnieuw massa´s zijn die het opnieuw gaan proberen. Hooked aan Russisch roulette.

    • In het begin van de PLANDEMIE liep ik door het centrum alhier met een rugzak met daarop een muilmasker met daarop het woord PLANDEMIE.

     Achter me liep een BOA CONSTRICTOR van BUITENLANDSE afkomst – die sinds een aantal jaren via een ´sociaal programma op naar werk´ massaal worden ingezet als de ´handhavers´ van het gepeupel. Die BOA hoorde ik zeggen: `HOUD JE MENING LEKKER VOOR JE!´

     Daarvan zakt je broek toch op je enkels ?!!

   • Ik las ergens nog gekker dan de link hierboven, nl. dat kinderen van 3 jaar masturbatieles kregen. Nadrukkelijk werd de leeftijd van drie jaar genoemd.
    Verder vertelde iemand mij dat haar kinderen op basisschool het verschil werd uitgelegd tussen een kus en een zoen. Ik heb altijd gedacht dat het 2 benamingen waren voor hetzelfde, maar de uitvoering hoe verschilt met wie je kust/zoent. Maar zal me wel vergissen, ben zeker te ouderwets….

    • @Jema – Vriendelijk dank voor deze link Jema. Ik heb ´m in z´n geheel doorgenomen… Velen ´ken´ ik niet; een aantal ervan wel. Van dat aantal zijn er waarvan ik het wist; zijn er een aantal waarvan ik het vermoeden had; zijn er waar ik het niet van wist en last but not least zijn er een aantal die me geschokt hebben. Ik heb wat te verwerken… De beste tip aan mezelf – al reeds hebbende een minzaam vertrouwen in de mensheid in z´n algemeenheid en aan velen in het bijzonder – is om de mensheid in z´n algemeenheid en aan velen in het bijzonder nóg minder vertrouwen te hebben. Nogmaals dank voor deze openbaring!

     • Aansluitend wil ik vermelden dat personages met een vrijmetselaarsachtergrond er niet van zijn vrijgesteld te worden vermoord en/of te worden verbannen op bijvoorbeeld Themtube of anderszins.

      • Ik ben er vrijwel van overtuigd dat een aantal van de genoemden zich hebben ontworstelt aan de V-doctrine… D.w.z. enkelen.

       Die doctrine overigens is de ware kanker in deze wereld.

      • Graag gedaan. Ik word nog steeds gebanned op mijn router ipadres, gebruikersnaam en emailadres. Maar dat omzeil ik. Veel van mijn berichten worden verwijdert wat dus kan duiden op de waarheid van mijn berichten. Vertrouw niemand, ook mij niet. Oordeel zelf of iemand te vertouwen is door goed te luisteren of ze zeggen wie de schuldigen zijn (allemaal joden). Heeft men het hier niet over dan is men niet te vertrouwen. Check allereerst of zij duivelsaanbidders zijn. Bv klaus is ontmaskert door zijn handgebaren evenals fauchi, russsel brand, mike adams, de paus en vele anderen. Lees dus vooral iets over freemason en hun gebruikte handgebaren.

    • Jema: bedankt dat je deze bijdrage van Hornet weer uit het stof hebt gevist. Ik plak hem aan de muur. Ik wist eigenlijk al dat er velen vals zijn, inclusief Malone, wat ik al vaker heb geschreven, en die Bakhdi vertrouwde ik ook niet. Ook verloor ik het vertrouwen in die Quinta Columna verhalen toen ze met de zwarte ogen begonnen. En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan, maar het staat al benoemd in die link. Er zijn godsgruwelijk veel smiechten in de wereld, meer dan je denkt… maar mensen hebben zo’n behoefte aan iconen, soothsayers waar ze naar willen luisteren voor de “waarheid” – dat kun je nooit veranderen.

    • Zou wel willen weten of de persoon achter ´Eindtijd Nieuws´ de zondag of de zaterdag in acht neemt. Dit n.a.v. Ellen White van de Zevende Dag Adventisten die in de lijst is opgenomen. Dit zonder plaatje met V-signalen. Deze stroming is ondertussen op niveau van kerkenraad ook geïnfiltreerd door Vaticaan/V.N. nadat men deze stroming al door het slijk had gehaald middels Snollywood.

 2. Geef het ze toen. En wees blij voor dit volk wanneer de mondkapjesplicht misschien wel
  weer terug komt. Dan kunnen ze hun gezichten weer lekker verschuilen.
  Zulken die je echt niet zonder mondkap zag lopen…………want dan zouden ze ‘opvallen’.

  Omdat het grote volwassene kleine bange kinderen zijn, die van mij nog veel banger mogen worden.

  Het is het soort volk wat altijd maar roept ‘valt wel mee’, ‘moet je niet aandenken’ en ‘moet je je niet mee bezig houden’. Dit volk kan maar beter bang wezen voor bepaalde vroeg-wakkeren.

 3. Niemand is volledig te vertrouwen, hoe meer andere over je weten, hoe voorspelbaarder jij wordt in je doen en laten. Vandaar dat iedereen gevolgd wordt op het digitale net. Het maakt niet uit of jij je zelf afgeschermd hebt, uit de big data kunnen ze globaal alles terug beredeneren van wie met wie communiceert en/of welke internetsites jij bezoekt. Er is 1 groep mensen waar het niet op gaat en dat zijn de dommeriken. Die zijn onberekenbaar in hun doen en laten. Die reageren in een impuls, omdat niets logisch en verklaarbaar is wat zij doen. Maakt het die groep het meest gevaarlijke van alle andere.

  • Niet alleen dat v.w.b. voorspelbaarheid, maar ook om mooie profielschetsen te kunnen maken. Door zo´n zeven jaren hier op FN te bivakkeren, ben ook ik in staat om van een aantal mensen een aardige profielschets te kunnen maken en anderen ook van mij. Life sucks!

 4. “Zodra de mensen zien wat er in onze wereld aan de hand is, verschuiven zij van hersenloze meegaandheid, naar intelligent verzet.”

  Oh ja? Ik ken er zat die het weten, maar ze doen geen flikker. Ze doen gewoon mee met het circus en de gifspuiterij omdat het ze uitkomt, want ze “hebben geen problemen met de vaccinatie”. Wat ik eerder schreef vandaag, het is gewoon luiheid. En het is altijd een ander die de problemen gaat oplossen en jou gaat redden. Jesus redt.

  • Ooit in een situatie verkeerd waar je handen en voeten gebonden waren en je ondanks een grote bek he-le-maal niets – nada kon uitrichten? Dat dus.

 5. @ jema, hor net, greengo en anderen. Ook ik heb de link gevolgd, foto’s teksten etc gelezen. Wat een enorme lijst, en niet alleen namen van “Elites”. Je moet toch wel heel zeker ervan zijn dat dit ook echt zo is om ze op die lijst te plaatsen. Ik begrijp dat veel “speciale handzettingen” de achtergrond laten zien. Maar het komt toch ook voor dat niet-vrijmetselaars hun handen vouwen of met hun hand onder hun kin zitten. Ik doe dat ook wel eens als ik in de pc teksten zit te lezen.
  Ik denk ook aan de padvinderij, waar de welpen en kabouters leerden de groet te brengen, ik zie die handzettingen ook terug in het overzicht. Lord Baden Powel was wellicht ook een vrijmetselaar en gaf die signalen op die manier door. Ook militairen brengen op een bepaalde manier een groet, daarmee ook vrijmetselaar?
  Zijn al die mensen vrijmetselaars? En zijn alle vrijmetselaars per definitie slecht of zijn er ook die wel de juiste info geven of andere goede dingen doen? Of is het per definitie controlled opposition? Dat kan ik nog niet zo maar onderscheiden.
  Ik heb via FN (en andere sites) en de commentaren al zoveel opgestoken, maar er komt geen einde aan mijn nieuwsgaring. Telkens weer nieuwe aspecten.
  Maar lieve mensen, ik ben dankbaar voor de input die jullie telkens geven en waardoor ik beter het kaf van het koren kan scheiden.
  Dank daarvoor en vooral heb het goed met elkaar.

  • @Klien – Ook ik heb o.a. ook hier op FN veel geleerd en waardoor ik bepaalde dingen zelf ben gaan onderzoeken. Van het ene konijnenhol naar het andere konijnenhol en inderdaad er komt geen einde aan. Dank voor je lieve afsluitende woorden en ik wens jou ook alle goede dingen toe. Voor wat betreft de aangeleerde groet van de welpen bij de imo groen van buiten, rood van binnen scouten, kun je aangeven welke groet afgebeeld in het artikel zij gebruiken?

   • @Greengo. Ik meende dat van het lijstje nr 4 is, 2 vingers omhoog en met duim de andere 2 vasthouden. Op schouderhoogte en aan de pet. Dacht bij de verkenners 3 vingers, maar ben daar niet helemaal zeker van.
    Maar ik ben er zeker van dat de leiding en de welpen zelf niet tot die groep V behoren. Wellicht de oprichter en de kliek om hem heen wel. Ergens staat me bij dat er ook schandalen rond Baden Powel waren, maar weet ik ook fijne niet meer van. Mogelijk iets van Zuid Afrika en de Boeren. Maar waar zijn geen schandalen, lijkt wel of niets meer normaal was en is.
    Jouw groen van buiten en rood van binnen snap ik niet.

  • Ik heb hetzelfde idee hoor. Natuurlijk is het zo dat mensen die publiekelijk heel veel exposure krijgen, dat niet krijgen als ze niet zo goed liggen bij de mensen die de media beheersen.

   Maar is nu elk handgebaar verdacht? Als de elite, de vrijmetselaars enz. elk denkbaar handgebaar zouden gebruiken, zou de gemiddelde mens die dan niet meer kunnen gebruiken uit gevaar geassocieerd te worden met geheime genootschappen? Nee natuurlijk niet.

   Het zijn allemaal momentopnames. Aan de andere kant zou je kunnen denken dat hooggeplaatste mensen die wel goede bedoelingen hebben, bepaalde handgebaren zouden willen vermijden. Niet alleen vanwege de assocatie, maar om het vooral niet te promoten.

   Ik vind het werk van Vigilant Citizen daarom ook zo ontzettend diep gaan en ook goed hoor. Maar het is ook moeilijk de grens te vinden. Ja, Hollywood gebruikt de symboliek en handgebaren veelvuldig. Dat hebben ze altijd al gedaan en dat blijven ze doen. Maar nu lijkt het omgekeerde te gebeuren: juist omdat er veel wappies zijn, blijven we ze voeren met symboliek en handgebaren om ze maar uit te lokken.

   Maar ik ben ervan overtuigd dat die conditionering tot een hoogtepunt gaat leiden die niet lang meer op zich laat wachten. Het geheimenis der wetteloosheid zal geopenbaard worden zoals de Bijbel ons duidelijk maakt.

   • ´Dr. Ardis updated viewers about the board’s decision to drop their perusal against him for speaking out against their murderous crimes – He shared his perspective on things

    Dr. Ardis and Dr. Ealy discussed the board’s current actions to try to silence future doctors from fighting back…

    Dr. Ealy shared insight into what you can do to outflank authorities who respond with tyranny when you push back against their unethical actions

    Dr. Ealy discussed the progress with his Grand Jury Petition. This fight is far from over, and he explains what everyone who cares about this can do to help.´

    https://unbreakableseries.com/episode-12-live/

    Ondanks dat Dr. Ardis op die lijst staat, zie ik in hem niets anders dan een goed mens. Ondanks dat Dr. Otto vele handsignalen maakt onderwijl zijn spreken, zie ik in hem niets anders dan ene goed mens. Beiden zijn christenen en steken hun kop ver boven het maaiveld.

    Groet.

   • @ Excelsis Deua. Bedankt. Dat is wat ik bedoelde. Niet alles en iedereen is meteen vrijmetselaar als hij/zij een bepaald gebaar maakt. Ik probeerde wat gebaren uit, maar is best lastig om dat te doen, moet je wel geoefend voor zijn om dat op een “natuurlijke” manier te kunnen doen. Ik laat het oefenen maar aan mij voorbij gaan.:-)
    Fijne avond verder.

  • Dat is een goede vondst @Jema. Ik heb de idee dat de Rotary in directe verbinding staat met de Scouting. De door jou genoemde club (o.a.) lijkt me een goede start om iemand via de treden van de trap en mogelijkerwijs bij voldoende geschiktheid in te wijden in andere sektarische genootschappen en daarvan zijn er schrikbarend veel en welke in principe dezelfde doelen nastreven uiteindelijk dienende het belang van de macht cirkel.

   • Of de verbinding scouting Rotary er is weet ik niet, heb me daar nooit in verdiept. Volgens mij zijn er nog andere clubs die “goed doen” voor anderen.
    Maar is weer een ander onderwerp.
    Voor nu hou ik het even voor gezien.

 6. Diverse van die handgebaren gebruik ik ook…ik ben geen vrijmetselaar, ook niet onbewust! Een aantal mensen in mijn omgeving, nauwelijks ‘ opgeleid’, niet eens wetende, noch geinteresseerd, wat vrijmetselaarij is…gebruiken diverse handgebaren. Soms gebeurt dat spiegelend. Er zijn een aantal op dat lijstje van wie het me niet verbaast. Er zijn ook een heel stel waarbij ik het serieus betwijfel. Heb vertrouwen in JeZelf en ga vandaar uit. Je intuitie, je onderbuikgevoel, je kennis over psychopathie ( Jan Storms is een erg Goede) helpt een heel eind. Iets wat té mooi is om waar te zijn, is dat meestal ook! Iets wat experimenteel is, op de markt gebracht door notoire Criminelen als Pfizer ed, stop je niet in je mond of lijf, als je lichaam en Geest je lief is. Vertrouw liever op iets, of iemand, wat zich reeds Lang bewezen heeft heilzaam of behulpzaam te zijn…je ingenieuze lichaam, een heldere Geest, gezond biologisch voedsel, liefst zelfverbouwd. Titels zeggen niets, Daden doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in