Screenshot: Richard Hirschman/X

Richard Hirschman, een begrafenisondernemer en balsemer uit Alabama, ging viraal na het publiceren van een verontrustende video op zijn social media account op zondag, die sindsdien meer dan 15 miljoen keer is bekeken, schrijft Jim Hᴏft.

Hirschman speelde een rol in de documentaire “Died Suddenly“, die eind 2022 werd uitgebracht en al bijna 19 miljoen keer is bekeken. Het is een fascinerend verslag van afwijkingen die zijn gevonden bij overleden mensen sinds de uitrol van deze experimentele vaccins en meer.

In de video is te zien hoe Hirschman wat hij beschrijft als “vreemde witte vezelachtige stolsels” verwijdert uit de rechter halsslagader van een overledene. Nicky King, die ook balsemer is, nam de procedure op.

Hirschman, die meer dan twintig jaar ervaring heeft met balsemen, uitte zijn ongeloof en bezorgdheid in het bijschrift van de video.

“Dit is een video van mij terwijl ik een van de vreemde witte vezelige stolsels verwijder uit de rechter halsslagader. De persoon die het opnam is Nicky King, die ook balsemer is. Ik merkte het pas op toen ik het bloedvat optilde. Ik kon het in de ader voelen. Ik laat dit alleen zien omdat mensen het nog steeds niet geloven en om videobewijs vragen. Wat veroorzaakt dit? Ik kan het niet met zekerheid zeggen, maar ik begon dit pas begin 2021 te zien. Helaas vind ik nog steeds vreemde stollingen in verschillende lichamen die ik balsem,” schreef hij.

Kijk:

Zijn zorgen echoën een breder sentiment dat hij in 2022 deelde, waarbij hij benadrukte dat ongeacht iemands demografische of politieke voorkeur, het ontstaan van deze vreemde stolsels consequent door hem is waargenomen sinds begin 2021. Hij merkte op dat dit fenomeen in de 20 jaar voorafgaand aan zijn praktijk niet voorkwam.

  18.928 DODEN 1,8 miljoen gewonden (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injecties

“Democraten, Republikeinen, Liberalen, uiterst links of rechts, blank of zwart, man of vrouw, rijk of arm, dit is wat ik uit de bloedsomloop zie komen tijdens het balsemen sinds begin 2021. In de 20 jaar daarvoor kan ik me niet herinneren dat ik dit ooit eerder heb gezien. Iets veroorzaakt dit probleem en ik denk dat we moeten proberen het uit te zoeken, want ik zie het nu heel vaak. Moge God ons helpen,” schreef hij.

Hirschman vertelde dat de eerste theorieën parasieten of wormen suggereerden, maar dat deze door lopende onderzoeken zijn uitgesloten. De focus ligt nu op eiwitten die mogelijk voor of na de dood gevormd worden en de mechanismen die ervoor zorgen dat ze samenklonteren.

“Er zijn mensen die dit onderzoeken. Parasieten of wormen zijn tot nu toe uitgesloten. Ik begrijp dat ze er vaak uitzien als wormen en parasieten, maar er is mij verteld dat ze dat niet zijn.”

“Komt in de buurt. Het klinkt alsof het proteïnen zijn. Ze kunnen zich vtor en na de dood vormen. Ze proberen de eiwitten te identificeren en de mechanismen te begrijpen die ervoor zorgen dat ze zich binden. Ik voel me hulpeloos omdat ik de antwoorden niet heb en ik heb vrienden om wie ik oprecht bezorgd ben. Als we het eenmaal beter begrijpen, kunnen we hopelijk oplossingen vinden om de mensen te helpen.”

The Gateway Pundit berichtte al in september 2022 over deze abnormale “witte vezelachtige stolsels”. TGP’s Brian Lupo interviewde Hirschman vorig jaar om in detail te treden over wat Hirschman heeft gezien, de astronomische aantallen waarin hij deze problemen ziet en nog veel meer!

  Vaccinpusher voormalig NFL-speler Uche Nwaneri, 38, overlijdt plotseling aan hartaanval

Kijk:

The Gateway Pundit meldde in 2022 dat een peer-reviewed onderzoek in Italië aantoonde dat 94% van de mensen die bijwerkingen ondervonden na het ontvangen van mRNA-vaccins abnormaal bloed hadden en vreemde materie bevatten een maand na vaccinatie.

Deze nieuwe studie werd in augustus 2022 gepubliceerd in het open access peer-reviewed tijdschrift International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research (IJVTPR).

Vanaf maart 2021 analyseerden drie Italiaanse chirurgen perifeer bloed, waarbij ze een enkele druppel gebruikten van elk van de 1.006 symptomatische deelnemers die ten minste één mRNA-injectie hadden gehad (van Pfizer of Moderna).

Volgens het onderzoek “waren er 948 proefpersonen (94% van het totale monster) bij wie het bloed een maand na de mRNA-injectie aggregatie van erytrocyten en de aanwezigheid van deeltjes van verschillende vorm en grootte van onduidelijke oorsprong vertoonde.”

Erytrocyten, ook bekend als rode bloedcellen, bevatten een eiwit genaamd hemoglobine, dat zuurstof van de longen naar alle delen van het lichaam transporteert.

De drie chirurgen achter het onderzoek – Franco Giovannini, Riccardo Benzi Cipelli en Gianpaolo Pisano – beweren dat hun bevindingen vergelijkbaar zijn met die van een onderzoek door Young Mi Lee, Sunyoung Park en Ki-Yeob Jeon uit Zuid-Korea, getiteld “Foreign Materials in Blood Samples of Recipients of COVID-19 Vaccines”, maar het Italiaanse onderzoek heeft een “veel grotere steekproef”.

De chirurgen waren van mening dat de makers van de vaccins zouden moeten uitleggen wat er in de injecties zit en waarom die componenten aanwezig zijn.

“In onze ervaring als clinici zijn deze mRNA-injecties heel anders dan traditionele ‘vaccins’ en hun fabrikanten moeten, naar onze mening, duidelijk maken wat er in de injecties zit en waarom het erin zit,” zeiden ze.

  Opiniepeiling wijst uit dat 27% van de Europese volwassenen waarschijnlijk vaccin zal weigeren

The Gateway Pundit meldde ook in 2022 dat volgens een uitspraak van een Uruguayaanse rechter, de overheid en het farmaceutische bedrijf Pfizer alle informatie moeten verstrekken die ze hebben over de biochemische samenstelling van het COVID-vaccin, inclusief enig bewijs van “grafeenoxide” of “nanotechnologische elementen”, evenals bewijs van de werkzaamheid en veiligheid van het vaccin.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wat gebeurt er met die miljarden Nanodeeltjes waar u gastheer van geworden bent? – Balsemer raadsel “AHA” momentVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWest-Europa kan het nieuwe Oekraïne worden
Volgend artikelPoetin heeft spijt dat hij niet eerder heeft ingegrepen in Oekraïne… Sorry dat ik het zeg, maar ik zei het toch Vlad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. De dagen zijn geteld de angst van de schaapjes en de linkse rotzakken hebben hun zin gekregen en zullen nu met hun eigen angst gelukkig kapot gaan dat probleem is dan opgelost.

  • Het Griekse woord Pharmakeia..

   Gal 5:20 – Idolatry, witchcraft, G5331 hatred, variance, emulations, wrath, strife, seditions, heresies

   Rev 9:21 – Neither repented they of their murders, nor of their sorceries, G5331 nor of their fornication, nor of their thefts.

   Rev 18:23 – And the light of a candle shall shine no more at all in thee; and the voice of the bridegroom and of the bride shall be heard no more at all in thee: for thy merchants were the great men of the earth; for by thy sorceries G5331 were all nations deceived.

   En kijk dan nu dit filmpje hierboven, 2 demonen worden ondervraagd en noemen pharmakeia

 2. zo, ik heb de Bami Goreng net op, ik ga de volgende keer toch maar weer voor Nasi Goreng als ik die witte slierten zo zie 😉

  maar moet je toch nagaan zo ze het onderzoek tegen houden en echte mensen met kennis zwart maken en niet in beeld laten en weg drukken enz enz.

  en dankzij al die slapers en schapen slepen ze ons mee de diepte in, zo zo zonde en vele jaren verloren en vele doden en gewonden en ellende voor velen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in