Dankzij de roekeloosheid van het Biden-regime en zijn overzeese handlangers zijn we dichter bij een nucleaire oorlog dan we geweest zijn sinds de Cubaanse Raketcrisis, schrijft Jason Scott Jones.

Jacob Creech, die schuilgaat achter het online alias “Clandestine”, een onafhankelijke journalist op Substack en Twitter, schrijft:

WO3 Alarm!

Russische MIL verklaart “terroristische” VS verantwoordelijk voor dood Russische burgers op de Krim! Russische MIL melden dat door de VS gemaakte ATCAMS clusterraketten, geassisteerd door Amerikaanse satellietverkenning, door Oekraïne zijn afgevuurd op Sevastopol.

Rusland claimt dat ze de raketten onderschepten, maar de fragmenten van één ervan braken af, ontploften en de explosie doodde 5 burgers, waaronder 3 kinderen, en verwondde 124+ anderen.

Russische MIL beweert dat “dergelijke acties niet onbeantwoord zullen blijven”.

Ongeacht wie of wat je gelooft, de realiteit is dat we dichter bij een nucleaire oorlog zijn dan we geweest zijn sinds 1962. Het Westen, geleid door het corrupte en oorlogszuchtige Biden-regime (Obama), blijft Poetin provoceren in de hoop dat hij zal escaleren. De Deep State probeert WO3 te initiëren, maar moet het op de schuld van Rusland laten lijken.” – Jacob Creech.

Bent u bereid om te sterven, samen met uw hele familie en iedereen die u ooit hebt gekend, om de grenzen van Oekraïne van 1961 te herstellen in plaats van een compromis en een staakt-het-vuren te bereiken in de oorlog met Rusland? En om ervoor te zorgen dat de LGBT-ideologie vooruitkomt in het katholieke Polen? Steunt u de pogingen van het Duitse establishment om de meest populaire, patriottische politieke partij te verbieden? Of de chantage van Hongarije door de EU, waarbij het land miljoenen dollars per dag boete krijgt zolang het weigert de controle over zijn immigratiebeleid over te dragen aan Brussel? schrijft Jason Scott Jones.

Want dat zijn de feitelijke missies van de NAVO en de Europese Unie die ze beschermt met miljarden geleende Amerikaanse dollars. In plaats van dat deze landen geld uitgeven aan hun eigen verdediging, kunnen ze ons geld uitgeven aan het censureren van hun media, het vervolgen van bijbelse predikers die bezwaar maken tegen de trans-ideologie, het vervolgen van homeschoolers en het in beslag nemen van land van boeren in de naam van het voorkomen van “klimaatverandering”.

  Kiev eiste herstelbetalingen van Rusland - hier zijn ze, inkomend

Goede instellingen gekaapt door postchristelijke globalisten

De Europese Unie werd opgericht door trouwe katholieke verdedigers van de Westerse beschaving die wilden ontsnappen aan de broedermoorden die werden aangestuurd door gewelddadig nationalisme. Maar geseculariseerde elites namen er onverbiddelijk de controle over en gebruiken nu haar institutionele macht om christenen en patriotten te vervolgen. De NAVO is nu de militaire arm van die elites in zowel Europa als Amerika.

De antichristelijke oligarchen die West-Europa regeren, vertrouwen in toenemende mate, ondanks de wil van de bevolking van die landen, op het NAVO-bondgenootschap om hun onafhankelijkheid veilig te stellen met de dreiging dat de Verenigde Staten een suïcidale nucleaire oorlog zullen ontketenen ter verdediging van (noem de plaats maar op: Turkije, Letland, Finland, enz.). In theorie, als Turkije in oorlog zou raken met Griekenland (op dit moment geen absurd scenario) zouden we ons inzetten om voor elke partij tegen de andere te vechten.

Hoe zijn we hier gekomen? Hoe is een verdragsorganisatie die was opgericht om het stalinistische communisme ervan te weerhouden het naoorlogse West-Europa te veroveren, veranderd in een eigen ideologisch kwaadaardig imperium, decennia nadat de echte dreiging was verdwenen en het Sovjetimperium was ingestort in een krimpend, verarmd Rusland dat in wezen een olie- en gasveld was met een te groot, verouderd leger?

RFK Jr. stelt het officiële verhaal in vraag

Robert F. Kennedy Jr., die bereid is om harde vragen te stellen over de dictatoriale machtsgreep van Big Pharma tijdens de COVID-paniek, stelt nu net zulke dappere vragen over de rol van de NAVO. Zoals The New York Post onlangs meldde, zei RFK: “Het is krankzinnig om zelfs maar de NAVO in stand te houden. Rusland heeft de koude oorlog verloren.”

Als je luistert naar inlichtingendeskundige Mike Benz, dan was het niet zozeer het Westen dat die oorlog won als wel de inlichtingendiensten in de VS en Europa die het internet hadden ontwikkeld (gefinancierd door het DARPA van het Amerikaanse Ministerie van Defensie). Ze hadden uitgebreide middelen ontwikkeld om de publieke opinie online te beïnvloeden en zelfs te controleren om de Sovjets te ondermijnen.

  Zelensky bedreigt Poetins kleinkinderen

Na 1991 legden ze die gereedschapskist niet in de kast; in plaats daarvan begonnen ze het in te zetten tegen conservatieven, nationalisten en christenen die zich verzetten tegen de agenda van seculiere globalisten. Weet je nog hoe You Tube beloofde iedereen te censureren die het niet eens was met de WHO tijdens de COVID paniek? Hoe Facebook ermee instemde toen de CIA het vertelde om te zwijgen over de laptop van Hunter Biden tot na de verkiezingen van 2020? Dat waren geen uitschieters. Het was de Matrix die werkte zoals de bedoeling was. (Hieronder staat een afbeelding van de Twitter-post van Mike Benz met 10 voorbeelden van de keren dat sociale mediagiganten expliciet zeiden dat ze een censuurbeleid invoerden omdat ze werden bedreigd door de Biden-regering).

Pat Buchanan zag het als eerste

Robert F. Kennedy is moedig, maar hij is een beetje laat. De grote christelijke conservatief en koude krijger Patrick Buchanan riep op tot de ontbinding van de NAVO in verschillende van zijn profetische boeken in de jaren 1990, vooral in een boek getiteld A Republic, Not An Empire. In 2000 was ik er trots op Buchanan te helpen als afgevaardigde in de Reform Party tijdens zijn quixotische poging om de globalist George W. Bush buitenspel te zetten.

Ik heb mijn eigen staat van dienst in deze kwestie. Ik was zo ontzet over de manier waarop de regering Clinton de NAVO misbruikte om Joegoslavische burgers te bombarderen in 1999, dat ik als bescheiden student militaire wetenschappen aan de Hawaii Pacific University mijn eigen stuk in de studentenkrant publiceerde waarin Buchanan’s oproep om de NAVO te beëindigen weerklonk. De reactie? Enkele bestuurders probeerden me uit het programma te gooien. (Als je flak krijgt, weet je dat je boven het doel bent).

Het opiniestuk waardoor ik bijna van de universiteit werd gestuurd

Wat zei ik dat zo schandalig, zo “onpatriottisch” en “extreem” was dat ik mijn recht op academische vrijheid verspeelde? Ik herdruk het hieronder. Kijk of u denkt dat ik buiten mijn boekje ging, of gewoon mijn tijd een beetje te ver vooruit was:

  Een vreugdevuur der ijdelheden

Een internationale terroristische organisatie is op hol geslagen. Deze wrede terroristen hebben het vermogen om elke natie te destabiliseren en de wil om elk doel op de planeet aan te vallen. Hun organisatie bezit nucleaire, biologische en chemische wapens. Ze hebben het gemunt op burgers.

Onlangs bombardeerde deze organisatie: spoorwegen, bruggen, elektriciteitscentrales, een sigarettenfabriek, waterpompstations, burgerluchthavens, olieraffinaderijen, skioorden en zelfs woonflats. De organisatie lijkt geen ideologie te hebben. Haar motieven gaan schuil achter een mist van leugens en propaganda.

Wat de barbaarse acties hebben opgeleverd is onduidelijk. Het meest verbijsterende is dat de organisatie met elke gruweldaad die ze begaat populairder wordt bij het Amerikaanse publiek.

Wie is de groep? De Russische maffia? Moslimfundamentalisten? Het Ierse Republikeinse Leger?

Deze groep gekken staat bekend onder het acroniem NAVO. De agressie van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie heeft niet alleen het Handvest van de Verenigde Naties geschonden, maar ook haar eigen Handvest en de Conventie van Genève – die het bombarderen van burgers verbiedt.

De mainstream pers heeft niet stilgezeten. In feite steunden de media enthousiast de recente NAVO-terreurcampagne in Joegoslavië. De enige gruweldaad die de pers stoorde was – je raadt het al – het bombarderen van een televisiestation. Burgers zijn blijkbaar acceptabele doelwitten, tenzij ze een geldige perskaart hebben. Toen bommen met verarmd uranium uit Amerikaanse vliegtuigen vielen en op woonwijken insloegen en honderden burgers doodden, rapporteerde de pers dit als “collateral damage.” Toen het Joegoslavische leger K.L.A.-guerrilla’s met vuurwapens neerschoot, noemde de pers het een “gruweldaad.”

De NAVO is net 50 geworden. Ze belooft in de toekomst groter en machtiger te worden. Martin Walker vertelde ons in het tijdschrift Europe: “Wees niet verbaasd als we over 50 jaar een viering zien van de 100e verjaardag van de NAVO. Natuurlijk, met een NAVO die zo machtig is, hoeveel van ons zullen de 50 halen?”

Laten we de kaarsjes van de NAVO uitblazen voordat ze nog meer kinderen opblaast!

Ik zou er geen woord aan veranderen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Binnenkort hooivorken in Europa?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVIDEO: Bill Gates’ Apeel-behandeling verandert fruit in rubberen zombies
Volgend artikelAustralië introduceert controversieel mind control ministerie gericht op het controleren en veranderen van het gedrag van mannen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Mijn vraag is waar waren die raketten op gericht? Dat onderschepte raketten niet hun eigenlijke doel raken is duidelijk (zie westerse propaganda als er een huis in Kiev brand).
  Hoewel Belgorod geeft de kleur van het beestje aardig weer.

 2. dat Poetin deze heren een beetje polonium serveert er zal niemand protesteren enkel de elite die zonder trekpopjes zitten.

 3. “De Europese Unie werd opgericht door trouwe katholieke verdedigers van de Westerse beschaving”

  Hier ging het al mis.

 4. Bent U bereid om voor Oekraïne te sterven, nou mij niet gezien..!!
  Ze kunnen beter de Amerikanen vragen, die hebben de coup gepleegd..!!
  En als je toch je leven wil geven, hoef je niet ver te reizen..!!
  Victoria Nuland zei al FUCK Europ, dus de bommen zullen hier vallen..!!
  Dus ik weet zeker dat er weer stel achterlijke Dutchbatters klaar staan..!!
  Heb geen medelijden als ze in lijk zakken terug komen..!!
  Ik geloof dat as. Zaterdag weer een mars georganiseerd wordt in Den Haag door veteranen,
  Onbegrijpelijk telkens weer, daar te lopen, terwijl je 7000 moslims zou verdedigen,
  In handen heb gegeven aan de vijand, die ze allemaal hebben vermoord..!!
  Als je geen vak hebt, ga dan in het leger…….!!!!!!!

  • Veteranendag op za 29.06 is een verkapt eerbetoon aan de onvermijdelijke verzetsprinz Bernhard van Lippe, terwijl deze als graf zur Lippe is geboren op 28.06.1911. In 1916 verhief de regerend vorst Leopold (1871 – 1949) Bernhard, diens broer Aschwin & hun moeder Armgard von Cramm tot prins(es) met de aanspreektitel doorluchtige hoogheid.

 5. Bent u bereid om voor Oekraïne te sterven?

  ikke wel, het is onze oorlog zei Rutte. Groot staatsman die ons door de Corona crisis heeft geleid. Goede banden heeft met Bilderberg en WEF. Goed voor de economie,
  En bovendien hart heeft voor ons milieu en stikstof, geeft hij toch maar 28 miljard aan uit. Althans mag Jette doen. Topvent, als hij me roept ga ik naar het oostfront.

  En niet zeiken over de toeslagouders, over die fraudeurs praten we niet.

   • Ben je gek, kwajongenswerk waar je direct standrechtelijk wordt afgeschoten. Pak dan direct de hoogste officier. Dood ga je toch.

    • Voor iemand die daartoe in staat is is dat inderdaad een veel betere keus, zeker wanneer het duidelijk is dat die officier achter de oorlog tegen Rusland staat. Ik denk dat ik zelf niet in staat ben om iemand te doden, ook niet met een geweer in mijn nek…

     • Ik heb het een keer bijna gedaan Edo, als dienstplichtige moest ik wel 5 kogels afvuren op de schietbaan. Jaja, in die tijd hoefde we nog geen lang lang te roepen. Maar munitie was er ook niet al te veel denk ik.

      Ging er een drilsergeantje met zijn kistjes tussen mijn benen ( moest liggend schieten) om mij de goede positie te douwen. Ik keek, Hij begreep het, anders had hij zijn schepper gezien. Fracties van een seconde, je blijft met je poten van me af. Gewoon instinct. Kon er ook niks aan doen.

      Goddank is het niet gebeurd.

      • Jeetje, Gijp. Volkomen begrijpelijke reactie. Iets dergelijks zou mij ook kunnen overkomen in zo’n situatie.

       De eerste brief die ik na de keuring opende zei dat ik was goedgekeurd. Goddank ben ik in de tweede brief die dezelfde dag arriveerde ‘moeilijk indeelbaar’ verklaard.

       • Daarom zeg ik altijd, en ik handel er ook na. Leven en laten leven. Dan loop je het makkelijkst het leven door. En wie ben ik om de moeilijke weg te kiezen. ja toch! 😇

        Blijf bij jezelf,en loop weg. Tenzij het niet anders kan. Maar dat moet je proberen te voorkomen. Anders ben je zelf ook de lul.

        • Mooie manier om in het leven te staan. Er zijn echter van die momenten dat ik onmogelijk weg kan lopen, dat ik onmogelijk de makkelijke weg kan kiezen. Wanneer God me vraagt om het schijnbaar onmogelijke pad te volgen, dan doe ik dat. Tot nu toe is dat iedere keer goed gegaan, hoe schijnbaar onverantwoord het ook was. Het houdt mijn intuïtie scherp zal ik maar zeggen. De aller-moeilijkste weg is om in elke moeilijke en gevaarlijke situatie volledig op God te durven vertrouwen en tegelijkertijd zonder enige angst volledig op jezelf te durven vertrouwen, maar dat is tevens de weg die de meeste voldoening geeft, waarin je bijvoorbeeld de volledige ondersteuning van God ervaart op het moment dat je zelf niks meer kunt doen. Of dat je op het allerlaatste moment de juiste ingeving krijgt om te doen wat je moet doen om zelf te overleven en/of een ander te laten overleven.

   • je kunt beter een knikker in zijn knalpijp (van zijn auto welteverstaan) stoppen want dan wordt hij gek van het gerammel en weet niet waar het vandaan komt.

  • Over die toeslagouders praten we niet meer, wel nee, er zijn belangrijkere zaken, snel naar het oostfront, dat zal helpen, ik heb mijn kist hier thuis al besteld, dus wat kan mij gebeuren??

 6. Nederland schreeuwde moord en brandt wat met MH17 gebeurde.Een Oekraïne moord daad. En nu wordt onze pensioen geld aan Oekraïne oorlog besteedt. SLAAPT IEDEREEN? De huidige werkenden krijgen GEEN pensioen! Punt uit!

 7. Oprichting EU,
  Dat het een mooie gedachte was en uitvoering. …. Mi
  ‘ bussiness model ‘ , controlesysteem, en inkomstenbron .
  Ex Nazi was destijds , eerste voorzitter
  Zoiets als prinses Ursula nu.
  Vond Nederland itt andere landen ;
  Geen bezwaar.

  • Staatskundig gereformeerde partij ( SGP) is de enige partij die bij zijn identiteit is gebleven.
   Ik denk dat de andere zogenaamde Christelijke identiteit partijen, nooit als zodanig hebben gefunctioneerd.
   Alleen om klantjes te winnen en christelijk roepen als het in hun straatje paste .

   Heden is christen Unie
   De bolsjewistische goddeloosheid zelf als vaandeldrager voor WEF.

   • Aantal zogenaamde “ christelijke partijen “ staan -altijd- in beeld televisie . Nu afscheidingen CDA, BBB NSC erbij met wederom B acteurs ‘
    En Men stemt ervoor.
    Mogelijk door aandelen in de NOS , NPO
    Dan dat gedrein erbij van leeghoofdige troela’s “ jij hebt het gedaan , jouw schuld”
    Daar wil je toch niet naar kijken 👀
    Als ik 500 euro per maand zou krijgen , deed ik het nog niet.

 8. DROP THAT BOMB, drop that bomb!
  Ben er echt helemaal klaar mee dit gezeik. Als je als eerste nou een zo’n grote bom pleurt die dat het klote land verpletterd dan hebben ze geen tijd meer om terug te regeren, problem solved 🤣

  • Joh, dat willen ze helemaal niet. Corona 2.0, en als ik ongelijk heb, dat kan, dan gaan we toch lekker met z’n allen.

   Lijkt me wel gezellig daar in de rij voor Petrus. ik heb de rij voor de Corona vaxx helaas gemist. Maar wie weet maak je er nieuwe vrienden, schept een band toch? Wie weet staat er wel een hele lekker vrouw voor me en achter me. Leuk voor een babbeltje. Ik discrimineer trouwens niet, ben je gek, , ik praat ook met oma’s hoor. Maar een Milf vind ik soms toch wat interessanter. Is iets persoonlijks denk ik.

   Wat moet gebeuren moet gebeuren maar ik ga er niet angstig om worden. Maar ik heb zo het idee dat er niks gaat gebeuren.

   • Ojee, lees mijn eigen reactie. Voor ik weer als vrouwonvriendelijk wordt neergezet, er is altijd een moralist die ergens aanstoot aanneemt. Het is niet de eerste keer.

    Maar

    Nee hoor vrouwen het is niks seksistisch. Ik begrijp jullie. Mannen vervelen mij ook. Ik heb er ook niks mee.

    • WOEHAAAAHAHAHA.
     Heerlijke reactie Gijp.
     Maar, maar eh, die genderneutralen, non binairen, en andere zoekenden,
     Die laat je toch ook links liggen he?

     • Ik laat iedereen links liggen die mij niet interesseert. Kan ik ook niks aan doen Tigron, raak kennelijk snel verveeld. Maar niet bij elk deel van de bevolking. Begrijp je een beetje wat ik bedoel, ja denk het wel

 9. Oh, ik ben prima bereid om te sterven voor Ukraine. Alleen niet op de manier waarop men dat wil. Southfront heeft er vandaag een stuk over geschreven. Degenen die in Ukieland nu van de straten worden geplukt publiceren video’s waaruit blijkt dat ze achter prikkeldraad zitten omdat de commandanten ed bang zijn dat die lui ze executeren ipv de Russen. Dat vinden die mensen minder slecht. Ben ik het mee eens.

  Als ik dan toch gewelddadig moet sterven, so be it. Ik zal nooit een (wit) Rus aanvallen (noch een ander behalve als die me bedreigt). Wel degenen die me daar toe probeert te dwingen. Ik vond de ”covid challenge” heel gemakkelijk. Deze uitdaging zal wat lastiger zijn maar onderschat mijn wil niet. Ik heb geleerd dat als je wil sterk is je veel kan bereiken.

  Heb je ooit een dier gedood om op te eten? (voor de lol ben ik het totaal niet mee eens want leven is waardevol) Het is een heel waardevolle ervaring. Als je dat niet kan doen ben je incompleet in mijn optiek. Je durft niet te doden om te eten en besteed het uit. De meeste van die mensen zitten dan een lapje vlees of vis te eten en te praten over hoe slecht doden van levende wezens is. Ze weten niet waar ze het over hebben en willen het ook niet weten.

  Waanzin maar ja, dat zien we genoeg om ons heen. Als je wil weten wat doden betekent, neem zelf een paar levens. Het meest eenvoudige is om schelpdieren te vangen en te koken (doe ze een plezier en knikker ze in kokend water ipv opwarmend water want maakt hun lijden minder heftig). Vissen, snij hun kop er meteen vanaf ipv ze in een net houden ed voor dezelfde reden. Voor andere dieren, leid ze af met voer en vermoord ze dan. Wel even laten afsterven dat vlees.

  Als je dat soort dingen hebt gedaan kan je meer waardering krijgen voor leven en wat je wel en niet kan verantwoorden aan jezelf door dat stukje vlees of vis te kopen. In mijn optiek kan je dan ook beter oorlog inschatten (en nee, niet in kannibalistisch eten (smile))

  Sorry voor dit uitstapje maar vind ik een belangrijke les die ik heb geleerd en wilde die even delen.

  Groeten,
  Hugo

 10. Vraag : Bent u bereid om voor Oekraïne te sterven ?

  antwoord : Nee, nein, non, njet

  Duidelijk ?

  aprospos :
  Oekraine = USA + EU Globalisten, die allemaal lak hebben aan de gewone burgers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in