Foto Credit: Infowars.com

Een door Bill Gates gefinancierde beschermende coating op basis van planten verandert fruit in rubberachtige Frankenfruits.

Alex Jones onderzoekt claims van consumenten dat bepaalde producten in grote supermarkten veranderen in rubberachtige Frankenfruits nadat ze zijn behandeld met een door Bill Gates gefinancierde, op planten gebaseerde beschermende coating.

VIDEO: Bill Gates’ Apeel Treatment Turns Fruit Into Rubber Zombies

Via Infowars.com.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Studie: Bill Gates’ laboratoriumvlees veroorzaakt kanker bij mensenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Bill Gates en WHO hielden nieuwe pandemie-oefening: Gaan ze het opnieuw proberen?
Vorig artikelFakes, fraudes en vals geheugensyndromen van de hallen van Montezuma tot de oevers van de Azov Zee
Volgend artikelBent u bereid om voor Oekraïne te sterven?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

   • Vergeet de secondaire arbeidsvoorwaarden niet. Het kan niet pervers genoeg zijn. Ja zo Bill, Bill denkt groot. En groot is klein. Wat een enorm zieke honden zijn het toch.

  • Het punt is dat veel mensen dat niet weten. Bill zet een bedrijf op. Dat bedrijf koopt zich via aandelen in in een ander groot bedrijf. Dat bedrijf fuseert met een ander bedrijf, of neemt het over, vaak zonder directe gevolgen voor de werknemers, of misschien met wat betere arbeidsvoorwaarden. Je zit dan al 2 stappen af van Billy, de meeste mensen hebben domweg niet de tijd, noch de interesse, om zich te verdiepen in wie de aandeelhouder is van de aandeelhoudende bedrijven die hun bedrijf hebben overgenomen.

   Het is ook niet zo dat er dan de volgende dag veel zaken veranderen; daar gaat tijd overheen terwijl Billy onderzoek laat doen, kleine aanpassingen aan het product laat doen en dan nog wat aanpassingen en dan nog wat meer. Allemaal in kleine stapjes

 1. epps urban homestead farm
  The New Bragg’s Appel Cider

  Hier kunt ge heel veel informatie vinden over APEEL.

  Begin van de maand nog een watermeloen gekocht bij ALDI. Spaanse watermeloen 🍉.RUBBER MELOEN.

  BTW, heeft hier iemand al een fake meloen gekocht ? ? ?

  • Ik zit in Spanje maar ben hier nog geen rubberen watermeloen tegengekomen gelukkig (heb ze van de Lidl, Carrefour en Mercadona gehad).

  • Ja en de ‘wereld’ laat hem…

   dus door wie/wat wordt hij zo beschermd?

   immers het is beween en uit zijn eigen mond dat hij tegen het grootste deel van de mensheid is en dus een gevaar voor de mensheid, erger dan de grootste echte Terrorist, niet vrijheidsstrijders die de JewSA terroristen noemen, maar echte (als die bestaan) Kill Bill 3.0 euh Bill G is er 1 van het ergste soort, maar kan gewoon vrij rondlopen, wordt niet opgepakt en is dus onderdeel van het SSysteem, een tool, en top tool.

   • Beste GTRene,
    Mensen gaan niet voor Bill, ze gaan voor de poen die hij heeft.
    Iedereen van die volgers willen alleen uit zijn geldruif meevreten.
    Iedereen is lief voor hem, zolang hij maar geld blijft strooien.

 2. Net zero = no carbon = silicone
  Human = carbon » transhuman » no human only silicone

  This must be food for the nanites turning us into borg.

 3. een nieuwe virus op de markt—- Bill Gates — gooi meteen 5 spuiten in zijn donder om zeker te zijn dat het zijn werk doet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in