TheDigitalArtist / Pixabay

Het totalitaire, moreel failliete Australië heeft een controversieel nieuw ministerie geïntroduceerd dat zich specifiek richt op mannen en het gedrag van mannen wil veranderen. De premier van Victoria – Jacinta Allan – heeft een man genaamd Tim Richardson benoemd tot ’s lands eerste parlementaire secretaris voor gedragsverandering bij mannen, schrijft Lance D Johnson.

Het nieuwe ministerie gaat het gedrag van mannen in heel Australië monitoren, controleren en veranderen. Het ministerie zal online tools gebruiken om mannen een respectvolle dialoog met vrouwen te laten voeren, etc. Om de bevolking achter dit social engineering programma te krijgen, moet er een gefabriceerde crisis zijn. Minister-president Anthony Albanese en de staatsmedia beweren dat het land een “nationale crisis” van “gendergerelateerd geweld” doormaakt. De premier suggereert dat alle mannen verantwoordelijkheid moeten nemen voor deze crisis en dat de regering nu moet handelen!

Echte mannelijkheid is een bedreiging voor de lafheid binnen totalitaire regeringen

Totalitaire regeringen zoals die van Australië zitten al vol met zwakke mannen en vrouwen die anderen in hun greep willen houden, controleren en misbruiken. De afgelopen vijf jaar heeft Australië bewezen een natie van laffe leiders te zijn, ongeacht hun geslacht. Niet alleen heeft deze regering samengespannen om de rechten van individuen uit te roeien, maar ze hebben ook het morele weefsel van de samenleving vernietigd in de naam van “mensen veilig houden.”

Met de opkomst van de Secretary for Men’s Behavior Change is dit weer een voorbeeld van hoe de Australische regering mensen veilig wil houden om de macht en het valse gezag van een totalitaire staat te versterken. Het enige verschil is dat het doelwit nu mannen in het algemeen zijn, omdat de regering mannen vertelt wat ze moeten denken, hoe ze zich moeten gedragen en hoe ze moeten praten – door alle mannen valselijk een schuldgevoel aan te praten dat ze collectief verantwoordelijk zijn voor het feit dat ze van nature slecht zijn.

  Gates Foundation vernietigt ook Afrika's voedseleconomie

De kern van dit social engineering-programma is gericht op het controleren van publiek gedrag en het onderdrukken van afwijkende meningen, het feminiseren van de cultuur en het straffen van mannen voor het worden van moedige, sterke leiders die zich uitspreken tegen onrechtvaardigheden. De Australische regering probeert ook de oorlog tussen de seksen te voeden, wantrouwen tussen de seksen te kweken en tegelijkertijd de bevolking verder te onderdrukken.

Het Nieuwe Ministerie benadrukt de noodzaak om het internetdiscours van mannen te veranderen, waardoor hun houding ten opzichte van vrouwen, transgenders en homo’s verandert en ze onderdaniger worden aan de programma’s voor social engineering. Deze inspanning vertegenwoordigt een bredere agenda om online spraak te reguleren en het denken van mannen te controleren. De gerichtheid op mannen dient als voorwendsel om autoritaire maatregelen kracht bij te zetten, onder het mom van bescherming van transgenders en andere minderheden. Een verdeelde en ontmande bevolking, waar mannen worden gedwongen volgzaam te zijn en te zwijgen over controversiële onderwerpen, is een bevolking die kan worden geregeerd als slaven.

Masculiene mannen zijn het antwoord op de problemen van Australië

Om hun totalitaire agenda te stroomlijnen en de controle te behouden, wil de heersende elite zich richten op het segment van de bevolking dat het meest geneigd is om hun autoriteit uit te dagen: traditioneel masculiene mannen. Mannelijkheid is nu een bedreiging, omdat de Australische regering al lang toe is aan hervormingen, aan een terugkeer naar gezonde principes en ethiek. De heersende elite heeft de grondwettelijke principes losgelaten en heeft geen enkel moreel gezag meer over relatieve culturele kwesties. Historisch gezien is mannelijkheid de drijvende kracht achter deze veranderingen, die traditionele waarden verdedigt. Sterke mannen, die beproevingen hebben doorstaan en hun families en heilige eer hebben verdedigd, zijn het meest geschikt om een laffe kliek van kleinzielige tirannen uit te dagen.

  WEF beweert dat "samenzweringstheoretici" die "deskundigen" in twijfel trekken "gevaarlijker zijn dan terroristen"

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Actuarissen alarmeren dat Australiërs in een ongelooflijk hoog tempo onverwacht stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBent u bereid om voor Oekraïne te sterven?
Volgend artikelFlashback: Hillary Clinton stelde voor Assange te doden met ‘Drone Strike’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. ALLEMAAL VAN BELASTINGGELD!!!

  Op NFN staat een artikel waarin die haattrol van een Laura Bromet de les wordt gelezen dat ze letterlijk alles uit haar duim zuigt om maar tot de argumenten te komen om gelijk te hebben. Ik raad iedereen aan om het filmpje in het artijel even te kijken, want het is echt van de zotten. Dat mens zit daar gewoon de boel aan elkaar te verzinnen. Dat zulke figuren niet PER DIRECT worden gearresteerd is nog krankzinniger, WANT ZE PLEEGT GEWOON EEN AMBTSMISDRIJF. Maar de zaal grinnikt en gaat verder met de volgende aan elkaar verzonnen crisis.

  Deze toren van stront moet/gaat onder zn eigen gewicht instortten. Het is kwestie van tijd en ik bid dat wij het mogen meemaken en het overleven om bij de wederopbouw te zijn van de waanzinnig mooie en fijne wereld die we kunnen creëren als we onszelf genezen en de kanker die het egoïsme in ons is, eindelijk genezen.

 2. En dan gaat zojuist eindelijk vrijgelaten Assange terug naar Australië? Dat is toch lachwekkend. Of all places… Nou ja, Nieuw Zeeland is nóg erger.

  • @Simon…

   Assange doet voor wat ons allemaal te doen staat… ons eigen stukje aarde opruimen. Assange duikt niet weg voor het duister, hij is blijven staan en hij gaat terug naar huis.

   Dat moeten we zien als heldendaad. Had iedereen maar de toewijding van Assange. Het maakt niet eens meer uit of het weer één of andere list is… onze intelligentie kan hier uit halen dat wij allemaal bereid moeten zijn om de waarheid (liefde) te dienen ongeacht de gevolgen.

 3. Hoi Simon,

  Ik ben benieuwd wat je er zo lachwekkend aan vind.

  Ik vind het heel normaal dat iemand die 5+jaar in isoloment zat, daarvoor 7 jaar in een grotendeels isoloment zat, zijn kinderen zo goed als nooit heeft gezien, idem zijn familie en vrienden die daar allemaal wonen. Iemand die ook nog wat legale dingen te regelen heeft zoals een paspoort regelen…

  Wat zou jij doen na zo lang gemarteld zijn, zeg ik niet maar de VN inspecteur op dat gebied. Ik ben oprecht benieuwd wat jij na die 12 jaar van hel anders zou doen dan de heer Assagne. Natuurlijk ook, geef het goede voorbeeld. Je weet wat je moet doen om TPTB pissig te krijgen met dank aan hem. Je schijnt ook te weten wat je anders zou doen.

  Als je dat doet zal ik je met mijn beperkte mogelijkheden, net zoals de heer Assagne, steunen.

  Groeten,
  Hugo

 4. castratie bij de geboorte is misschien n goede optie ?! Enkel bij de plebs uiteraard, Niet bij het elite gebroed dus , die moeten verder kweken want dat is nu eenmaal de ‘elite’…..

  • Daar is een plekje in de hersenen
   Waar sexuele orientatie bepaald word
   Doe er wat grafeen bij en micro electronica en
   je kunt precies op goede moment wat oestrogeen
   Of progresteron naar buiten pompen

 5. 🤣🤣🤣 bij echte mannen gaat dat niet werken, die laten zich niets wijsmaken en volgen hun eigen richting. Wat een dombo’s zijn dat toch daar. Vroeger dacht ik dat Australië een mooi ruig land was, maar het is een verzameling gestoorden daar. Ver weg van blijven..

  • Tis nog steeds erg mooi en ruig!
   De “mannen” daar, zou het niet weten.
   We weten dus dat het vrouwelijke principe haar opgang doet. Zowel in de vrouw als in de man. Het schijnt dat veel mannen bang zijn geworden voor vrouwen, mij niet helemaal duidelijk.
   Maar wat wil nou zo’ n Australische aanpaak bewerkstelligen? Het tegengaan van dat het vrouwelijke principe, het gevoelige en waarschijnlijk ook het morele de kop wordt ingedrukt?
   Door 72 seksuele entiteiten te kweken?
   Zodat er geen mannelijk en vrouwelijk principe meer kan bestaan en het fundament van zelfbewustzijn
   wordt teniet gedaan! .

 6. The reason that I left Australia permanently, was because of this sort of crap! It USED TO BE a great country, but has degenerated into a mindless cesspit, and I will NEVER return!

 7. Dus het geboortecijfer van Australië moet verder omlaag, nu 1.70
  Dit kan veel lager, pest mannen tot transgender en geboortes nemen af.

  Opvallend genoeg zijn de werfingsreclames voor het leger van groot Brittannië veranderd. . Een aantal jaren geleden zocht het Britse leger slechts minderheden, de recente reclame voor het leger bevat enkel blanke mannen.
  Nu er oorlog komt zijn blanke mannen wel nodig? Of deel van een opruimactie?

 8. ELKE WIND HEEFT ZIJN TEGEN WIND!!
  Wie bang is voor hen zijn de zwakkelingen
  die NU aan de touwtjes trekken, daar zitten verdacht veel vrouwtjes, maar ook slappe mannetjes bij, die de macht nu omarmen en eigenlijk willen behouden. En daardoor krijgt men dit soort fratsen, die het een rotzorg zal zijn wat er met de bevolking gebeurt, en DEMOCRATIE is hen onbekend ineens.
  EN GEZOND VERSTAND wordt moeilijker te VINDEN!!!

  • Leuk stuk, het probleem met dit is dat we gewoon niet weten wat klopt en niet klopt. Het is voor ons niet te bepalen. Dat hele Q verhaal is ook zo vaag als wat, kan op gewoon een psyop zijn.

  • @Monique…

   Interessant artikel, dank voor het delen. Ik heb Q destijds grotendeels gevolgd tot Q verdween. De mensen met een mening over Q zijn doorgaans mensen die nog nooit een Q-drop hebben gelezen of onderzocht.

   We zullen zien waar dit heen gaat. Nogmaals, bedankt voor het delen van dit artikel.

  • Het graf van de op 16.07.1999 bij een vliegtuigongeluk omgekomen (als het allemaal klopt) John F. Kennedy jr. (1960) in Arlington (Virginia) heeft de vorm van een . . . Q.

 9. Ik heb contact gehad met buitenaardse wezens.
  Er waren twee hele kwaadaardige bij die wij kennen als de Reptilians, en de Tall Greys.
  Gelukkig voor ons is er een galactische federatie opgericht tegen hun tirannie.
  Het slechte nieuws is, is dat onze regeringen samenwerken met de kwaadaardigen.
  En dit wordt gedoogd door de universele wet van alle intelligente wezens dat stelt dat de vrije wil gewaarborgt en legitiem moet zijn waaraan men niet mag manipuleren.
  Deze kwaadaardigen zijn erin geslaagt hybride rassen te creeren die kunnen shapeagiften en hebben door de jaren heen hun macht kunnen verzekeren door te infiltreren en ons monetairy systeem etc te realiseren.
  Zij hebben daarnaast vanwege het fijt dat onze ziel eeuwig is een complit met satan gesmeed en via w.h.o. met die ‘vaccins’ nano technology ingespoten waardoor de frequentie van onze ziel met frequentie van de allerhoogste macht verstoort is en de duivel zich mach amuseren terwijl zij systematisch alle mensenrassen in het universum uitroeien.
  Wij worden van alle kanten belogen en bedrogen door de kqaardaardige draco elite.
  Dit zijn geen mensen.
  Allang niet meer.
  Zij houden ons als een dierentuin, als slaven, als voedsel, en als misbruikslachtoffers, en offers aan satan, en hun bloed geeft hun een high waardoor ze niet depressief raken doordat ze hun mensengestalte in stand proberen te houden dat de nodige energie vereist. Al die duizenden en duuzenden kibderen die elk jaar verdwijnen, verdqwijnen naar de elite.
  Zij hebben de adrenochrome nodig.
  En reptielen zijn hermafrodieten en lusten naar kinderen.
  Wij worden ook vergiftigd zodat wij niet astraal kunnen reizen en ons brein niet kunnen ontwikkelen tot het beste.
  Wij worden al eewuenlang door buitenaardsen gevangen gehouden.
  En hun plan om ons te slaven of wat dan ook zit in de allerlaatste fases.
  Wij verliezen elke dag meer rechten die onze vrinheid garanderen.
  En zij laten het uitzien alsof we het met onze eigen vrije wil gedaan hebben,
  Waardoor de federatie wettelihk niet mag ingrijpen

 10. Ze willen van de mens een slavenras maken.
  En de unieke positie van de aarde in ons melkwegstelse stelt de Draco Reptilians in staat hun eigen, meer naar het centrum toe gelegen planeten, te beschermen, en om andere galaxien te veroveren.
  Van mensen willen ze een geslachtsloos ras maken die gekweekt worden in kweekfabrieken van de Dracos en Tall Greys.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in