Belgische leraar toont leerlingen Mohammed cartoon – geschorst

2
684

Een leraar in Brussel sprak met zijn leerlingen over de moordaanslag op Samuel Paty en liet daarbij ook Charlie Hebdo-cartoons zien. Na klachten van moslimouders is hij nu geschorst. Hij wordt nu bedreigd met een disciplinaire procedure die hem werkloos zou kunnen maken.

De Brusselse wijk Molenbeek wordt beschouwd als een probleemgebied, dat wordt gekenmerkt door het hoge percentage mensen met een moslim-migratieachtergrond. Het wordt ook beschouwd als een voedingsbodem voor moslimterroristen die berucht zijn geworden als de meesterbreinen achter grote terroristische aanslagen (Casablanca 2003, Madrid 2004, Parijs 2015 of Brussel 2016).

Op een school in de moslimbuurt durfde een leraar het aan om met zijn leerlingen te praten over de onthoofding van zijn Franse collega Paty en liet hen de cartoons zien die Paty ook aan zijn leerlingen had laten zien, waardoor de woede van de moslims werd opgewekt.

De reactie op deze moedige daad kwam onmiddellijk: nadat verschillende moslimouders zich beklaagden over de Charlie Hebdo-cartoons werd de leraar uit zijn functie gezet.

De woordvoerder van de burgemeester, Catherine Moureaux, rechtvaardigde de schorsing op dezelfde manier als de moslimouders: de profeet Mohammed was naakt afgebeeld in de cartoon “Une étoile est née” – een “obsceniteit” die de 10-11 jarige moslimleerlingen niet zouden kunnen verdragen.

De leraar wordt nu zelfs bedreigd met een tuchtprocedure.

Schandalig

In een tijd waarin Europa steeds meer te lijden heeft onder parallelle moslimstructuren en islamistische terreur en een defensieve strijd voert tegen het fundamentalisme van de islamitische wereld, zowel in eigen land als daarbuiten, moet de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid worden verdedigd, met name voor controversiële kritiek op de islam. Het feit dat politici hier in plaats daarvan kritiek op de islam taboe wil houden, is een echt schandaal.

In plaats van leraren te steunen die de opmerkelijke moed tonen om zich niet te laten intimideren door deze vreselijke terreurdaad, maken zij liever de politieke agenda van de  islam compleet, schrijft een gastauteur op Tichyseinblick.

Kindermoordenaar Marc Dutroux eist vrijlating: Getuige berichtte van “rijke en machtige mannen” die bij seksfeesten kinderen doden

Belgen vormen burgerpatrouilles voor de bestrijding van criminele migranten

2 REACTIES

  1. Minderheden krijgen steeds een grotere bek en de zittende elite geeft hen gelijk. Waar zijn al die kruistochten dan goed voor geweest. We hebben niet voor niets tegen de niets ontziende onthoofdende horde gevochten op onze heilige gronden.

  2. Eén grote achterlijke en misdadige moslimbende!! Geholpen door onze politici, behalve de moedige mannen en vrouwen van het Vlaams Blok!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here