Escalatie van geweld in Ventimiglia. De Tunesische ex-gevangenen, die eerder door de Italiaanse politie op Sicilië in treinen werden geladen, zijn in de Italiaans-Franse grensstad aangekomen. Waar ze rellen en de plaatselijke bevolking herhaaldelijk aanvallen, wat tot hevige protesten van de burgers heeft geleid.

Wie zijn die Tunesiërs die naar Italië gaan? Het zijn islamitische terroristen, zoals we in Nice hebben geleerd, maar ook ‘gewone’ criminelen zoals drugshandelaren, meldt Unser Mitteleuropa.

Dit is een reportage van het Matrix-televisiemagazine:

 

In een paar maanden tijd was Salvini erin geslaagd om de landingen vanuit Libië te stoppen en die vanuit Tunesië te minimaliseren.

Maar sinds een jaar zijn de verschepingen een nieuw leven ingeblazen. Omdat de “migranten” weten dat de Italiaanse havens weer open zijn.

Tunesische delinquenten betalen 1.000 euro om naar Italië te gaan. Dit wordt verteld door een jonge illegale immigrant die wacht om Ventimiglia te verlaten voor Frankrijk.

Hij laat de tv-correspondent de video’s zien van zijn reis op een Engels schip dat hem naar Messina had gebracht.

Op de vraag of het verhaal van de gratieverlening, die gevangenissen in Tunesië opent en veel criminelen naar Italië laat komen, klopt, antwoordt hij ja.

Nigeriaan verkracht 16-jarig Italiaans meisje – burgemeester Fabbri: “Gewelddadige illegalen zijn een tumor die moet worden uitgeroeid”

  Illegale bootmigranten worden na de aanlanding onmiddellijk naar luxe hotelresort overgebracht
Vorig artikelMoslim waarschuwt de Duitsers: “We zullen jullie dochters trouwen en jullie veroveren door middel van geboorten”
Volgend artikelBelgische leraar toont leerlingen Mohammed cartoon – geschorst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in