Escalatie van geweld in Ventimiglia. De Tunesische ex-gevangenen, die eerder door de Italiaanse politie op Sicilië in treinen werden geladen, zijn in de Italiaans-Franse grensstad aangekomen. Waar ze rellen en de plaatselijke bevolking herhaaldelijk aanvallen, wat tot hevige protesten van de burgers heeft geleid.

Wie zijn die Tunesiërs die naar Italië gaan? Het zijn islamitische terroristen, zoals we in Nice hebben geleerd, maar ook ‘gewone’ criminelen zoals drugshandelaren, meldt Unser Mitteleuropa.

Dit is een reportage van het Matrix-televisiemagazine:

 

In een paar maanden tijd was Salvini erin geslaagd om de landingen vanuit Libië te stoppen en die vanuit Tunesië te minimaliseren.

Maar sinds een jaar zijn de verschepingen een nieuw leven ingeblazen. Omdat de “migranten” weten dat de Italiaanse havens weer open zijn.

Tunesische delinquenten betalen 1.000 euro om naar Italië te gaan. Dit wordt verteld door een jonge illegale immigrant die wacht om Ventimiglia te verlaten voor Frankrijk.

Hij laat de tv-correspondent de video’s zien van zijn reis op een Engels schip dat hem naar Messina had gebracht.

Op de vraag of het verhaal van de gratieverlening, die gevangenissen in Tunesië opent en veel criminelen naar Italië laat komen, klopt, antwoordt hij ja.

Nigeriaan verkracht 16-jarig Italiaans meisje – burgemeester Fabbri: “Gewelddadige illegalen zijn een tumor die moet worden uitgeroeid”

Val dood met je vaccin schadevergoeding

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here