Michael Stürzenberger produceert al meer dan tien jaar bijdrages over de islam en voert in het centrum van München straatinterviews uit. In zijn recente interview spreekt Stürzenberger met een moslimman die de wettelijke straffen van de islam voor stelen en overspel met de hand afhakken en steniging met trots onderschrijft.

“Volgens de islam moet in het geval van diefstal de hand worden afgehakt. En in het geval van overspel worden de criminelen gestenigd. Waarom zou ik als moslim me schamen voor wetten die de schepper heeft uitgevaardigd voor de mensheid?”, legt de moslim uit.

De gevolgen van het suïcidale opengrenzenbeleid van kanselier Angela Merkel zijn angstaanjagend. Bekijk de volgende door RAIR Foundation naar het Engels vertaalde video van het interview van Stürzenberger.

Westerse politici en media weigeren de dreiging van islamitische migratie aan te pakken, maar vechten in plaats daarvan om iedereen die het probleem aan de kaak stelt het zwijgen op te leggen en te vervolgen.

Varken levend geslacht en gevlamd op parkeerplaats – Migranten BBQ

Logica: Polen koopt duurder gas van Duitsland dat het in roebels van Rusland koopt

9 REACTIES

 1. Laten het dan maar direct goed oplossen, gewoon de kop eraf. Al die afgehakte “handjes”, kunnen zich sowieso niet meer nuttig maken in de maatschappij; voor zover ze dat überhaupt al deden…

 2. Ik juig daar ook voor. Maar dan wel voor de moslims. Tis hun overtuiging. Maar dan ook geen uitkering. Precies hun geloof en doen en laten

  • Moslims mogen vlgs de koran niet eens in een niet moslim-land zijn. Dat is het huis van oorlog.
   Enige uitzondering: voorbereiding of uitvoering invasie.

   Maar helemaal mee eens HUN wettenopHUN toepassen; en -idd–uitkerings bestaat nietin koran. Alleenmoetende rijken wat aan armen geven

 3. Geheel eens met Peter de Grote ….100% VOOR …Maar dan wel EXCLUSIEF voor de Moslims en IEDEREEN (no-moslims) die hen in welk opzicht dan ook ondersteund . En dan gaan we DAARNA eens kijken en vergelijken HOEVEEL van die gasten er met minimaal 1 handje minder erzijn t.o.v. de non moslims . Eens kijken of de “medemens” DAN wakker wordt en de oogjes open gaan ???

 4. En nou het leuke:
  –waarom zijn ze gevlucht?
  Omdat onder de sharia geen leven mogelijk is
  –en wat willen ze hier?
  De sharia vestigen.

  De logica van primitieven verbaast me nog steeds.

  Libanon is een goed voorbeeld; nu volkomen bankroet…was een rijk land, economisch en sociaal.

 5. Als het in “moslimland” normaal is om lichaamsdelen te amputeren waarmede een misdrijf is gepleegd , dan denk ik dat er héél veel moslims zullen rondlopen zónder pielemuis !!!

  • Was DAT maar waar , geachte Karton…. Zou een hoop toekomstige ergernis voorkomen. Stel je voor dat die idioten zich ook nog voortplanten , wat overigens hede ten dage al TE veel gebeurd. Verder , zou ik wel eens willen zien wat dat voor de EU en met name NL zou betekenen. Ik denk dat zo’n 90% van de in EU / NL woonachtige mossels wel een lichaamsdeel zou missen. Wat uiteindelijk weer betekent , dat zezo “zielig” zijn en NIET kunnen werken , waardoor de Europeaan / NLer weer voor hun levensonderhoud mag opdraaien ivm UITKERING voor hun.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here