Een neurologie therapeute praat over de bijwerkingen van vaccins

4
© Maryland GovPics / Flickr (CC BY 2.0)

Praktijkverslag van een Duitse neurologie therapeute op een ziekenhuisafdeling. Ze schrijft: “Jonge mensen worden binnengebracht, velen met stekende, kloppende hoofdpijn, taalstoornis, halfzijdige verlamming, afwezigheid of vermindering van gevoel, geheugenstoornissen. Wat me opvalt is dat deze relatief vaak voorkomen, ook na de Biontech injectie”, schrijft corona-blog.net.

In een Telegram-kanaal Pflege- und Krankenhauspersonal für Aufklärung (Verplegend en Ziekenhuispersoneel voor Opheldering) met meer dan 50.000 gebruikers schrijft een therapeute haar ervaringen op haar dagelijks werk. Zij werkt momenteel in de ziekenhuissector als neurologisch therapeute. Hieronder doet ze verslag van haar beangstigende ervaringen.

Ik documenteer symptomen die bij meerdere patiënten voorkomen. De beschrijving van de hoofdpijn is meestal hetzelfde…

Hallo,
Ik zit hier al een tijdje op het kanaal en dit is mijn tweede bericht.
Ik werk in een ziekenhuis als therapeut op de neurologie afdeling. Ik wil alleen even iets kwijt. Patiënten met bijwerkingen van vaccins overtreffen al geruime tijd coronapatiënten (met en aan).
Ik kan het niet eens onder woorden brengen.
Er worden jonge (ook oude, maar daar twijfelt niemand zoveel aan) mensen opgenomen, velen met stekende, kloppende hoofdpijn (die meestal nooit eerder voorkwam!), afasie [taalstoornis, red.], hemiparese [halfzijdige verlamming, red.], hypaesthesie [afwezigheid of vermindering van gevoel, red], geheugenstoornissen, karakterverandering bij oudere mensen, koorts, …

Wat ik merk is dat deze relatief vaak voorkomen, ook na de Biontech injectie. Deze vaccinatie wordt verkocht als zou zij minder bijwerkingen hebben, maar hier doen zich juist meer problemen voor.
Tot een een paar weken geleden werd er helemaal niet gedocumenteerd of de patiënt was ingeënt. Nu wordt het vermeld in het noodprotocol.

  Vaccinpusher Bill Gates geeft eindelijk toe dat zijn vaccins ondoeltreffend zijn en roept op tot een "nieuwe" aanpak van vaccins

Ik zit daar soms te denken, wie gaat me hier wakker maken ….
Ik heb echter een heel ander gevoel en ik vraag me dan ook af of het met het vaccin te maken kan hebben. Voor velen is het onomstreden omdat de vaccinatie nog maar kort geleden was.
We krijgen ook opvallend veel in wezen veranderde [karakterverandering, red.] oudere mensen uit bejaardentehuizen. Eén heer testte zelfs positief in het verpleeghuis, hoewel hij voor de 2e keer in het verpleeghuis was gevaccineerd. Niettemin wordt dan gezegd, hij heeft geen ernstig ziekteverloop.

De meeste van mijn collega’s zijn gevaccineerd, dus niemand stelt vragen. Niemand durft het zich zelfs maar een beetje voor te stellen. Ik heb het gevoel dat ze hun ogen sluiten…
Ik documenteer symptomen die bij meerdere patiënten voorkomen. De beschrijving van de hoofdpijn is meestal hetzelfde…
Vaak wordt op de MRI ook niets gevonden en lijken de symptomen zeer aspecifiek. Ook pijn in de handen in combinatie met de hoofdpijn kwam bij verschillende (ik denk 3) voor.
Ik zit al heel lang in dat werkveld, maar wat ik nu zie is gewoon angstaanjagend.

Een oudere patiënte met meerdere herseninfarcten en de hemiparese die daaruit voortvloeit zit op de rand van het bed met (veel) steun van therapeuten en zegt dat ze volgende week dinsdag naar huis moet… ze kreeg haar 2e vaccinatie.

Als het nu niet zo interessant was om waar te nemen, zou ik mijn baan opgeven. Het is erg moeilijk te verdragen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schoolleiding verbiedt Covid-19 gevaccineerden hun school te betredenVolg Frontnieuws op Telegram

  Sudden Adult Death Syndrome (SADS): Gezonde jonge mensen sterven plotseling en onverwacht aan een "mysterieus" syndroom
Vorig artikelDeskundigen verwachten gevallen van hartontsteking bij 1 op de 3.000 tot 6.000 gevaccineerde kinderen
Volgend artikelBeangstigend: wetenschappers van de Universiteit van Ulm ontdekken verontreinigingen in AstraZeneca-vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Alles gaat zoals de rijkere willen en het 40% Vee gehoorzaamd alleen weten ze niet dat de labbekakken zig niet laten enten omdat dat de acteurs zijn in deze false flag oefening

 2. Dit:
  ‘De meeste van mijn collega’s zijn gevaccineerd, dus niemand stelt vragen. Niemand durft het zich zelfs maar een beetje voor te stellen. Ik heb het gevoel dat ze hun ogen sluiten…’

  Dit lag al in de lijn der verwachtingen.
  Niks ten nadele van hen, dat ze je nog fijn kunnen helpen met je natje en je droogje etc.
  Maar, ook dat er onder deze mensen (of dat nu twijfelaars waren die een beslissing/injectie hebben genomen of dat het al ijveraars waren voorheen) zich sterker gaan vastklampen aan het mantra injectie-goed-veilig-nodig en dat ook sterker uitdragen.
  En dat hebben we het dus over een belangrijk deel van de mensen dat in wezen niet dom is, betrokken etc. en soms ook mensen van enige autoriteit.
  Funest rond de dringende discussie injectie.

  In eventueel toekomstige boeken voor het plebs, over burgeroorlog en hybride-oorlogvoering zullen ze het dan hebben over nog andere colonnes dan de vijfde.

 3. Het is echt erger dan erg. Walgelijk. En maar volhouden dat de gifspuit okay is. Wat zijn het voor monsters die Rutte en De Jonge dat ze als volksvertegenwoordigers meedoen aan deze misdaad… Wat is het genot voor ze? Een ziekelijk genot? En sadistisch genot? Is dat de mentaliteit van de psychopaat? Leren we dat hieruit?

 4. Het is een duivels plan. En het zal nog veel erger worden. Die gek Klaus Swab die wilt mensen samen smelten met robotten. Dus levende robotten.
  Daarom wordt 5G ook wereldwijd uitgerold.
  Alles is te vinden op internet mits het niet verwijderd is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in