Hier zijn twee verhalen uit het moderne Londen. Een stel zwarten wordt schuldig bevonden aan het martelen en vermoorden van een oudere blanke vrouw, die voor de moord vrijwel zeker is verkracht door een van de zwarten. Tegelijkertijd worden een paar zwarten gefilmd terwijl ze posters van gegijzelde Joden verscheuren. Kun je raden welke paar zwarten meer verontwaardigde commentaren en handenwringend commentaar hebben gegenereerd over de morele verloedering van het 21e-eeuwse Groot-Brittannië?

Nou, je hoeft niet te raden: het waren natuurlijk de posterscheurders, niet de moordenaars en folteraars. Sterker nog, de moordenaars en folteraars hebben helemaal geen verontwaardigd commentaar en handenwringend commentaar opgeleverd. Waarom zouden ze ook? Het levendige Caribische koppel Xyaire Howard en Chelsea Grant begingen hun gruwelijke misdaden tegen een blanke. Geen enkel respectabel persoon geeft erom dat niet-blanken afschuwelijke misdaden begaan tegen blanken. Marteling? Moord? Verkrachting? Gaap. Maar posters van ontvoerde Joden wegrukken? Dat is serieus. Net als een afbeelding van een paraglider op je kleding plakken terwijl je een pro-Palestijnse demonstratie bijwoont. Het paar niet-blanken dat dat heeft gedaan, heeft ook veel commentaar en gejammer opgeleverd in de Britse media, schrijft Tobias Langdon.

Blank slachtofferschap van zwarte verdorvenheid

Ze vierden namelijk het terrorisme van Hamas. Tijdens de Hamas-aanvallen op Israël daalden sommige terroristen in paragliders neer op een muziekfestival om Joden te martelen, vermoorden en verkrachten. En dat zijn zeer ernstige misdaden als ze worden gepleegd tegen Joden in het verre Israël. Maar niet als ze worden gepleegd tegen een oudere blanke vrouw hier in Groot-Brittannië:

Susan Hawkey, het zoveelste blanke slachtoffer van zwarte verdorvenheid.

Op misselijkmakende camerabeelden is te zien hoe een ontaarde moordenaar en zijn vriendin gingen winkelen met bankpasjes die gestolen waren van een rijke gepensioneerde die hij had vastgebonden en vermoord in haar eigen huis. Xyaire Howard, 23 jaar, en zijn vriendin Chelsea Grant, 28 jaar, hadden Susan Hawkey, 71 jaar, op straat beroofd en gingen daarna verder met haar te beroven in haar eigen huis. Howard bond mevrouw Hawkey vast met tape en zijn schoenveters en dwong haar haar pincode te onthullen.

Mevrouw Hawkey werd vervolgens gewurgd met een andere schoenveter. Howard liet het lichaam wegrotten onder een dekbed op de vloer van haar woonkamer en het echtpaar spendeerde de volgende drie weken om £13,000 van haar bankrekening te halen.

Mevrouw Hawkey woonde alleen en werd vaak schuifelend gezien naar de winkels in de buurt van haar huis in Aylesbury Road, Neasden, in haar rode duffeljas en Ugg laarzen, vaak haar winkelwagen achter zich aan trekkend. … Het lichaam van mevrouw Hawkey werd op 26 september ontdekt toen een bezorgde buurman merkte dat ze haar vuilnisbakken niet buiten had gezet.

De politie vond Ms Hawkey liggend op een bank onder een dekbed. Ze was vastgebonden, geblinddoekt met tape en had nog een schoenveter om haar nek. “Al haar onderkleding, dat wil zeggen haar broek en ondergoed was verwijderd – ze droeg alleen een topje en dat topje was aan de voorkant afgeknipt,” zei [aanklager Annabel Darlow]. …

“Er werd een gebruikt condoom gevonden dat sperma van de heer Howard bevatte en celmateriaal van mevrouw Grant – en dat werd gevonden in dezelfde kamer als haar lichaam, samen met een geopende condoomwikkel waarop de vingerafdrukken van de heer Howard stonden. Het koord rond de nek van mevrouw Hawkey was strak genoeg aangetrokken om een van de botten in haar nek te breken. Ze werd gewurgd door een van deze verdachten in een aanval puur gemotiveerd door hebzucht en eigenbelang.” … Het echtpaar had op verschillende adressen gewoond en werd er vaak uitgegooid omdat ze de huur niet betaalden voordat ze verhuisden naar een flat in Pit House, in Press Road in Neasden, twee minuten van waar mevrouw Hawkey woonde.

  Geen enkele westerse samenleving is erin geslaagd moslims te integreren

Nadat ze haar op straat zagen op weg naar de supermarkt realiseerden ze zich dat ze “een ideaal slachtoffer” zou zijn. Grant overviel haar voor het eerst op 27 juli vorig jaar en rukte haar tas van haar schouder. Een paar weken later, op 22 augustus, sloeg het stel haar op de grond in de buurt van haar huis. Bij beide gelegenheden werd de bankpas van mevrouw Hawkey afgenomen en Howard kon achter haar saldo komen omdat hij na de tweede overval opschepte tegen een contact op Instagram: “Yo I copped a card bro. 16k staat erop.”

Een gebruikt condoom met sporen van Howards sperma en DNA van zowel Grant als het slachtoffer werd naast het lichaam gevonden. Grant beweerde dat haar DNA op het condoom zat omdat ze regelmatig seks hadden en haar vriend nooit douchte. Het lichaam van mevrouw Hawkey werd gevonden met haar broek en ondergoed verwijderd. Tijdens het proces werd gesuggereerd dat de cannabisverslaafde Howard misschien seks had met Ms Hawkey voordat hij haar wurgde. Howard gaf toe dat hij haar had vastgebonden met tape, maar beweerde dat hij haar levend en wel had achtergelaten. Zijn advocaat suggereerde dat vliegen op het lijk het DNA van Ms Hawkey op het condoom kunnen hebben overgebracht. – Sickening CCTV shows murderer and his girlfriend on shopping spree with bank cards stolen from pensioner, 71, he had tied up and killed in her own homeThe Daily Mail, 24 oktober 2023)

Dat is echt een afschuwelijk verhaal, maar de Daily Mail was eufemistisch over de volledige gruwel. Toen er stond “Howard heeft mogelijk seks gehad met Ms Hawkey”, werd er bedoeld “Howard heeft Ms Hawkey vrijwel zeker verkracht”. Hoe verklaar je anders haar DNA op het condoom en de manier waarop ze vanaf haar middel naakt werd gevonden? Howard’s advocaat had een verklaring voor het DNA: “Vliegen die op het lijk neerstrijken kunnen het DNA van Ms Hawkey hebben overgebracht op het condoom.” Dat is tegelijk het meest belachelijke en weerzinwekkende juridische argument dat ik ooit heb gehoord. De Daily Mail was ook eufemistisch toen het zei dat Howard “[Susan Hawkey] dwong haar pincode te onthullen.” Het betekent dat Howard haar martelde of terroriseerde om haar PIN-code te onthullen.

Lelijk, dom en ontaard

Zoals te verwachten vermeldde de BBC het gebruikte condoom of de “vlieg verdediging” niet in haar vluchtige berichtgeving over de moord. Het verwees ook naar Howard als een “Neasden rover“. In werkelijkheid komen hij en zijn vriendin van het eiland St Vincent in het Caribisch gebied. Ze zijn de beste voorbeelden van hoe zwarten uitblinken in het plegen van misdaden die zowel uitzonderlijk verdorven als uitzonderlijk dom zijn. De politie had de vaardigheden van Sherlock Holmes niet nodig om deze zaak op te lossen. Wat dacht Howard toen hij een gebruikt condoom achterliet op de plaats van de moord die hij net had gepleegd? Nou, als je kijkt naar zijn uitzonderlijk lelijke en dom uitziende porum, betwijfel ik of hij überhaupt nadacht. Net als talloze andere criminelen volgde hij gewoon impulsief zijn verdorven instincten.

  "Wij zijn niet de slachtoffers": Israël's ambassadeur in Australië gaat viraal voor "Freudiaanse uitglijder uit het boekje"
Lelijk, dom en verdorven: de zwarte moordenaar Xyaire Howard

Maar niemand in de mainstream media zal daarop wijzen. In feite vinden linkse mensen het veel erger voor blanken om de waarheid te spreken over zwarte criminaliteit dan het is voor zwarten om afschuwelijke misdaden te plegen tegen blanken. Alle orthodoxe linkse mensen zullen veel meer walgen van een rasrealist als ik dan van een zwarte crimineel als Xyaire Howard. In feite zullen ze niet walgen van zwarte criminelen zoals Howard op alle. Howard heeft zijn misdaden niet begaan tegen iemand die er toe doet, dus het kan links gewoon niets schelen. Maar niemand in de mainstream zal hen daarvoor veroordelen. Onverschilligheid voor het lijden van blanken is geen belediging.

Zwijgen over gelijkenis

Maar hoe zit het met linkse onverschilligheid voor Joods lijden? Dat wordt door velen in de mainstream als een zeer ernstige overtreding beschouwd. Bijvoorbeeld, de hamsterwielen bij Spiked Online zoemen woedend als Furedi’s fanatieke vrijheidsstrijders met elkaar wedijveren om “verontwaardiging te uiten bij het zien van pro-Hamas demonstraties in de straten van Europese en Amerikaanse steden.” Ja, de toegewijde volgelingen van de Joodse socioloog Frank Furedi hebben het openlijke trotskisme dan wel verlaten, maar hun trotskistische liefde voor zelfingenomen aanstellerij is nog altijd even sterk. Dit is bijvoorbeeld Tom Slater, de Spiked redacteur, die de “walgelijke onverdraagzaamheid van de poster-graaiers” veroordeelt:

Als je een poster ziet over een vermist persoon, voel je dan een overweldigende drang om die te verscheuren? Als je geconfronteerd wordt met de slachtoffers van een racistische pogrom, denk je dan bij jezelf ‘ah, hou er toch over op’ en begin je iedereen in de buurt te vertellen dat ze moeten ophouden met snotteren?

Natuurlijk doe je dat niet. Omdat je geen monster bent. Maar in de straten van Londen is de afgelopen twee weken een alarmerend aantal mensen precies zo doorgegaan, als reactie op een postercampagne die de benarde situatie van de 200 voornamelijk Joodse Israëli’s die door Hamas zijn ontvoerd, onder de aandacht wil brengen.

Joodse en Israëlische activisten hebben posters opgehangen in het centrum van Londen en andere steden. Op elke poster staat de naam en de foto van een onschuldige man, vrouw of kind die twee zaterdagen geleden door de antisemitische terroristen van Hamas zijn ontvoerd. Het doel lijkt te zijn om ervoor te zorgen dat de wereld deze vermiste burgers niet vergeet, wiens verwoeste families momenteel het ergste vrezen.

  Remigratie - Wat vandaag onmogelijk lijkt, zal morgen routine zijn

Een humanistisch, hartverwarmend initiatief, zou je denken. Niet volgens de reeks mensen die zijn gefilmd terwijl ze de posters van muren scheurden, ze bekladden en de Joodse activisten die ze hadden opgehangen de les lezen over het vermeende kwaad van Israël, in een reeks misselijkmakend vergelijkbare incidenten die nu viraal zijn gegaan op sociale media. – The disgusting bigotry of the poster-rippers, Spiked Online, 20 oktober 2023)

“Misselijkmakend vergelijkbaar,” zegt Slater. Hij vermeldt natuurlijk niet één zeer belangrijke overeenkomst in de posterscheurders: dat bijna al deze “walgelijke dwepers” niet-blank zijn. Slater zweeg daarover omdat hij de waarheid niet onder ogen wil zien: dat Spiked en andere vrienden van Israël jammeren over problemen die zijn gecreëerd door hun eigen door en door Joodse ideologie. Decennium na decennium hebben zij en hun Joodse vrienden de migratie van de Derde Wereld naar het Westen gesteund en gevierd. Nu klagen ze over de onvermijdelijke gevolgen. In 2015 sprak Brendan O’Neill, een andere fanatieke vrijheidsstrijder van Furedi, op deze manier over hetzelfde soort mensen als hij nu veroordeelt:

Laat ze binnen: We moeten Afrikaanse migranten niet demoniseren of infantiliseren. We moeten ze verwelkomen. … We moeten geen medelijden hebben met deze migranten; we moeten ze bewonderen, omdat ze hun list, lef en doorzettingsvermogen hebben gebruikt om hier te komen. Zij zijn precies het soort mensen waar het trage Europa meer van nodig heeft, een tegengif voor onze studenten die niet eens kunnen klappen zonder een mentale inzinking te krijgen en onze nieuwe generatie die denkt dat als ze te horen krijgen dat ze ‘op de fiets moeten stappen’ om een baan te zoeken, dat gelijk staat aan mishandeling. Laten we de grenzen versoepelen en ze binnenlaten om hun geluk in onze landen te beproeven en te zien hoe het ze vergaat. Als we dat doen, zetten we de mensenhandelaren buitenspel, maken we een einde aan de doden in de Middellandse Zee en, nog belangrijker, dragen we ons steentje bij om de aspiraties van mensen die geen ander misdrijf hebben begaan dan dat ze hun potentieel willen verwezenlijken in onze steden, naast ons, mogelijk te maken. – Let Them In, Spiked Online, 21 april 2015)

Welnu, grote aantallen van die bewonderenswaardig sluwe en volhardende migranten maken nu zeker hun potentieel waar. Ze wonen “pro-Hamas demonstraties” bij en verscheuren posters van ontvoerde Joden. Bewondert Brendan hen daar nog steeds om? Helaas niet. Net als Tom Slater heeft hij de demonstraties en het verscheuren van posters uitgebreid veroordeeld. Maar hij heeft met geen woord gerept over de marteling en moord op Susan Hawkey door twee ontaarde zwarten. De boodschap van de pro-Israël mainstream is duidelijk: Groot-Brittannië moet zijn dierbare Joden beschermen en zijn waardeloze blanken blijven negeren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Het Coudenhove-Kalergi plan – De volkerenmoord op de volkeren van EuropaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelChris Hedges: De Verdelgers
Volgend artikelItalië heeft opzienbarend bewijs vrijgegeven dat aantoont dat Covid mRNA-vaccins “uitgebreide hersenschade” veroorzaken bij ontvangers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. Sorry maar een oud wijf verkrachten is niet direct een geloofwaardig verhaal..mét foto én een Noord-afrikaanse smoel…kijk eens terug in de geschiedenis…je krijgt waar je voor gekozen hebt…een wraakzuchtige terugslag van uw groot/overgroot-ouders..ik heb geen medelijden… temeer daar er Niets aan gedaan is…zet foto’s van de respectievelijke én huidige regeringsleiders… dit zijn de Grootste misdadigers én het volk zelf die maar Niet kunnen gedaan krijgen dat hun landen terug veilig zijn…wél de moraal verkrachten met uw LGTBenzv…uw kinderen/onze kinderen betalen de rekening.. het zij zo..

 2. OIL FOR IMMIGRATION

  Door Pamela Hemelrijk

  Op gevaar af dat u uw buik inmiddels boordevol heeft van gezeik over de multiculturele samenleving, wil ik u toch iets vertellen wat u nog niet weet. Namelijk dat de massale moslim-immigratie naar West-Europa niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Zij is een rechtstreeks gevolg van een Europese richtlijn, die in 1975 geruisloos is bekokstoofd.

  https://meervrijheid.nl/?pagina=1391

  Nog zo’n versuikerde pil die alleen op papier iets voorstelde, maar feitelijk alleen het piepkleine geheugen van de Europarlementarieërs sust, enfin degene die oud genoeg waren om te beseffen dat de ratificatie van beide akkoorden als een flits in het geheugen voorbij zagen komen, gingen gewoon door met de dingen die het leven mogelijk te maken bijv. werk en vrijetijd.

  Nederlanders verdrinken in de politieke correctheid, tast het verspreiden van het vrije woord aan, zelfcensuur en tandenknarsend meewerken aan een kromme samenleving zijn voor velen de dagelijkse gang van zaken en natuurlijk met een enorme dosis zelfingenomenheid en selectieve verontwaardiging.

  Geweld tegen vrouwen: EP-leden stemmen over ratificatie van Verdrag van Istanbul
  De EU gaat waarschijnlijk het Verdrag inzake het voorkomen en bestrijden van geweld tegen vrouwen ratificeren, in overeenstemming met een advies van het Hof van Justitie uit 2021.

  Ondertussen is het geen leefbare maatschappij meer, criminele aktiviteiten van het binnen gehaalde tuig lijkt geen grenzen meer te kennen.

  • Beste Mensen

   Ten eerste
   Echte Joden zijn mooie schone Roet Zwarte mensen
   Die leefden en leven niet in israraHell
   Maar die leefden ooit in Afrika op die plaatsen waar diamanten in overvloed boven op de grond lagen
   Waar de kinderen bij wijze van mee gingen knikkeren
   Vandaar door de denkbeeldig gespleten Tong Bacillen genaamd Duivel en God daardoor bezetene Witte mensen hun
   veraf-gunsten uitmoorden vervolgens dat waardeloos gesteente een gedwongen waarde opleggende al die gesteenten ontvreemden
   Kort gezegd de knikkers van de kinderen Stalen Stolen en de benaming Nikker aan de mensen van daar op legden
   Nu veele jaren later
   De door de All Aliens bezetenen hebben een Evil evolutie mee gemaakt
   Terwijl de andere dieren ook een Alomtegenwoordige Natuurlijke ontwikkeling hebben mee gemaakt
   Deze ontwikkelingen staan altijd 180° verdraaid haaks van elkaar opgesteld
   Vandaar dat er nooit een einde zal komen aan deze ellendige spel van welles en nietes
   Deze bijden zijn gedwongen gezamelijk door èèn poort te lopen
   Symbool een muntstuk heeft waarde als weerszijden dat muntstuk is bedrukt
   Anders geen waarde dus waardeloos

   Daarom gebruike het verstand
   Leef samen met elkaar
   I have a dream …..
   Yes I do
   Let we all together have that dream
   Pease

   Dank U

    • Beste Mensen

     Eerst zelf uitzoeken alvorens iets te schrijven en geloven
     Zoek het uit
     Men zal versteld staan
     In de vroege jaren 1900 nog steeds het geval geweest
     Er zijn bewijzen zat te vinden
     Wie zoekt zal vinden
     De waarheid

     Dank U

 3. We ALL got the same DNA +- …..that s what we are , that s what we get, especially when ‘civilisation’ finally ends ….not long for now….godver, waarom spreek ik nu fckn engels ….enfin, you know what I mean, nicht ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in