Voormalig president Barack Obama, die steeds luidruchtiger wordt in zijn eisen voor herstelbetalingen voor zwarte Amerikanen, is er zojuist door een onderzoek van Reuters achter gekomen dat hij afstamt van slavenhouders, bericht Thepeoplesvoice.

Voormalig president Obama zei eerder deze week dat de zaak voor herstelbetalingen voor zwarte Amerikanen “gerechtvaardigd” is, maar beweerde dat de “politiek van blanke weerstand en wrok” het vooruitzicht om de kwestie tijdens zijn presidentschap door te zetten een “non-starter” maakte.

“Het staat buiten kijf dat de rijkdom van dit land, de macht van dit land voor een aanzienlijk deel – niet exclusief, misschien zelfs niet voor het grootste deel – maar wel voor een groot deel is opgebouwd over de ruggen van slaven,” vervolgde Obama.

Obama vermeldde niet dat zijn eigen familieleden slavenhouders waren die grote aantallen slaven bezaten en controleerden.

Uit het onderzoek van Reuters bleek dat elke levende voormalige president, behalve Donald Trump, een afstammeling is van slavenhouders. Jimmy Carter, George W. Bush, Bill ClintonJoe Biden, en Barack Obama  bleken allemaal slavenhouders als voorouders te hebben.

De betovergrootvader van Obama, George Washington Globaal bezat slaven in Kentucky, waaronder een 15-jarig meisje. Men ontdekte ook dat de betovergrootmoeder van Obama, Mary Duvall, ook slaven bezat die in een volkstelling van 1850 werden vermeld. In feite waren de Duvalls een rijke familie waarvan de leden afstamden van een grootgrondbezitter, Maureen Duvall, wiens landgoed in de 17e eeuw minstens 18 slaven bezat.

Uit volkstellingsgegevens die door Reuters werden ingezien, bleek dat de betovergrootvader van Joe Biden in 1850 een 14-jarige “tot slaaf maakte”. Politico ontdekte dat een andere betovergrootvader, Jesse Robinett, mensen tot slaaf maakte in Allegany County in Maryland, volgens een volkstelling uit 1800.

  Geschiedenis van de Arabische slavenhandel

Uit het onderzoek bleek ook dat de rechters van het Hooggerechtshof Amy Coney Barrett en Neil Gorsuch, 11 gouverneurs en 100 wetgevers van het 117e Congres afstammelingen zijn van slavenhouders.

Onder de wetgevers die van slaven afstammen bevinden zich de Republikeinse senatoren Mitch McConnell, Lindsey Graham, Tom Cotton en James Lankford, maar ook de Democraten Elizabeth Warren (die zich als Amerikaans-Indiaanse bekendmaakt), Tammy Duckworth, Jeanne Shaheen en Maggie Hassan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SLAVERNIJ DOSSIER

“Afrika’s rol in de slavenhandel is bewust vergeten… Ze hebben een mythe gecreëerd dat we onschuldig zijn”, zegt Afrikaanse historicus.Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin vertelt zijn troepen dat ze “een burgeroorlog hebben gestopt” – Bevestigt dat Russische piloten zijn gedood door Wagner
Volgend artikelMet de culturele en sociale teloorgang van het door de VS bezette Europa is Rusland nu de belichaming van de Europese waarden en cultuur geworden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. De slavenhandelaren en ‘eigenaren’ van slaven waren bij uitstek altijd blanken.
  Hoe zit het dan met zwarte Obomba? Volgens vroegere berichten klopt er iets niet met zijn geboortebewijs.

  • Pas aan het eind van de tachtiger jaren van de 20ste eeuw (!) hebben de laatste landen op het Arabische schiereiland de slavernij afgeschaft, waaronder de sinds de 18de eeuw de wahabitische islam over de gehele wereld verspreidende ziokhazaarse familie ibn Saoed; sinds 1921 is deze joodse (!) familie heer & meester in het enige land ter wereld dat de naam van de – obscure – heerser draagt: Saoedi-Arabië.
   De door de duistere krachten aangestuurde Mockingbird Press/ newspeak/ msm hebben slechts de blanke man (en vrouw) in het vizier als medeplichtige aan de slavernij. Onder auspiciën van het Van Coudenhove-Kalergiplan (anno 1926) moeten ze goed- en met name kwaadschiks vervangen worden door makkelijk aan te sturen lieden uit Afrika en Azië.

   • Ach gut, dus nu het zo uitkomt is hij ineens half blank en is het de schuld van zijn blankheid dat zijn voorouders slaven hadden? Die keuze toont duidelijk aan dat jij een racist bent.

  • Toen Adolf Hitler in 1942 eind Juli even in Nederland was en logeerde in Apeldoorn op Paleis het LOO heeft mijn oma die aan de achterkant van het LOO woonde….terwijl mijn opa/vader met zijn schip in de golf van Tripoli een Duitse U boot aanvaarde…en in 1578 heeft Willem van O mijn voorouder met jong gestoken, als je graf dna uit de nieuwe kerk in Delft haalt van de oude Oranjes en van mijn voorouders die er ook liggen dan krijg je een match…toen Napoleon….Julius C heeft….

   ik ga snel porno kijken voordat mijn hersenen echt doorrotten…

  • De werkelijkheid is echt absurd, want Anita Blanchard + Martin Nesbitt uit Chicago zijn de natuurlijke ouders van Malia & Sasha Obama : https://twitter.com/realnorma_kay/status/1665650489017483264

   Als de berichten kloppen heeft het ‘echtpaar’ Obama inmiddels een huis gekocht in Martha’s Vineyard in de staat Massachusetts, vlakbij het buitenhuis van de Kennedy ’s dus aan de kust en het zoveelste bewijs dat de zeespiegelstijging een grote leugen is.

 2. Mooi verhaal weer dat goed in deze tijd van Pandora’s Box past. Slavernij is natuurlijk overal te zien; kijk maar in de meeste huwelijken. En straks ook betalingen doen aan Turken, Marokkanen, en wie nog meer? Identificeer jij ook als voormalig slaaf?

 3. We hebben Barack Obama horen praten over de Nieuwe Wereld Orde, en George Bush Sr., evenals de Verenigde Naties, wat passend is omdat ze alle drie betrokken zijn bij de totstandkoming ervan. Cheryl Beck denkt dat de reden dat het niet tot bloei is gekomen, is vanwege het 2e amendement op de grondwet van de Verenigde Staten, het amendement dat privébezit van vuurwapens toestaat. (CB 01)

  Antifa en Black Lives Matter maken deel uit van de geplande chaos waarvan ze hopen dat die ook de NWO zal inluiden. (CS 10)
  (pagina 182)

  https://fightingmonarch.files.wordpress.com/2023/03/an-illuminati-primer-5th-draft-4-dec-22.pdf

 4. BOEM!!
  Plat op je bek vuile vieze huichelaars.
  De kleine man van alles wat jullie verkeerd vinden, de schuld geven.
  De waarheid is dat JULLIE de smeerlappen zijn in deze wereld.
  En dan bedoel ik niet alleen slavendrijvers, maar ook satanisten verkrachters pedofielen en oorlogshitsers.
  Gifmengers en notoire leugenaars.
  Kortom, overbodige entiteiten die moeten worden vernietigd.

 5. https://en.wikipedia.org/wiki/William_Ellison

  https://www.theroot.com/did-black-people-own-slaves-1790895436

  https://en.wikipedia.org/wiki/Anthony_Johnson_(colonist)

  Als dit niet genoeg info is voor al die zeik negers zoals Silvagania Simsons…BLANKE slaven waren er tot rond 1930, in NEDERLAND !!!

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Veenkolonie

  Wat niet in de wiki staat is de afhankelijkheid van de armsten, die betaald kregen in Coöperatie geld wat enkel koon worden gebruikt in de Coöperatie winkel….waar de betalingen voor eten altijd meer waren dan de verdienste…en dus mensen niet meer weg konden en indien ze dat wel deden misdadigers waren, gevluchte werkers die een verplichting hadden…wat hetzelfde is als slavernij in deze context.

  Herstelbetalingen: Nederlanders hebben recht op herstelbetalingen door de schade van buitenlanders die hier de boel verzieken.

 6. Wij zijn bijna allemaal slaaf. Slaaf van het systeem, slaaf van de belastingdienst. Mogen wij ook herstelbetalingen eisen en mogen die slavendrijvers svp achter de tralies?

 7. Het schijnt lucratief te zijn voor culturen om in een slachtofferrol te kruipen en daar op een of andere manier voordeel uit te halen.
  Herstel betalingen?
  Zoals het verleden, in welke richting dan ook, is gelopen, kun je niet herstellen.
  Een kind uit een ongewenste zwangerschap van de moeder kun je ook niet herstellen, hooguit kansen bieden om iets te maken van zijn/haar leven.

  Het enige wat mogelijk is, om ieder mens de kans geven om zich te ontwikkelen binnen de maatschappij.
  Er zijn talloze mensen uit culturen en/of afkomsten die zich hebben opgewerkt in een voor hen andere cultuur.

  Als je wat wil maken van je leven dan is dat doorgaans iets van; hard studeren, hard werken, flexibel zijn tijdens economische ontwikkelingen, inventieve instellingen.
  Akwasi heeft dat deels opgepikt ( sarcasme)

  Wat is er gebeurd met Zimbabwe nadat de blanken boeren daar werden verjaagd door de regering van Mugabe?
  Zowat alle boeren bedrijven gingen ten gronde door gebrek aan inzet, gebrek aan werklust, gebrek aan kennis. enz.enz.
  Wat is er gedaan met alle ontwikkelingshulp naar Zuid Afrika sinds begin jaren 50 van de vorige eeuw.
  Weten we nog, zilverpapier sparen voor de kindertjes daar?
  Het is niet zo dat ik een voorstander was van het apartheidssysteem wat daar bestond, maar wat heeft men daar bereikt sinds het is afgeschaft?
  Ze slaan daar nu elkaar de koppen in tijdens stammen gevechten.
  De economie staat daar op de laatste benen.

  Herstelbetalingen is een erkenning van iets wat niet te herstellen is.
  Denk eens na wat dit eigenlijk wil zeggen;
  Mensen die niets te doen hebben gehad m.b.t. slavernij, moeten betalingen doen aan mensen die niets van doen hebben gehad met slavernij……..
  iedereen kan op deze manier herstelbetalingen gaan eisen omdat hij/zij geen afkomst of leven heeft wat hij/zij gehad zou willen hebben.
  Als voorbeeld; kan ik van een huidige CEO herstelbetaling eisen dat zijn bet, bet, bet, overgrootvader mijn bet, bet, bet, bet overgrootmoeder een blauwtje heeft laten lopen en ik zodoende niet in de raad van bestuur zit maar gewoon een simpele arbeider?

  Maar laten we eerlijk zijn, de meeste mensen zijn opportunist indien ze op een bepaalde manier makkelijker aan inkomsten kunnen komen.

 8. de reden waarom ik op mijn ongeveer 20e weigerde om voor België soldaat te worden..keihard ook ik had (en heb nog) foto’s gezien als kind dat Belgische soldaten fier met 2 afgehakte handen op de foto staan…ik haat België vanaf die dag..ik wil zelfs niet in dit land begraven worden…

  • en ook niet in europa..is al jaren geleden in beweging gebracht.. zelfs mijn zoon weet het..en neen dit is geen kwakkel !!

  • Beste Raphael, ik heb 8 jaar in Vlaams Belgie gewoond. Ik ken geen enkel volk (de mens die er woont dus) zo fascistisch als de Vlaamse Belg. Velen zijn zelfs zo fascistisch dat ze hun eigen franstalige broeders niet moeten. Of het nu zwart, geel, Antiliaans of Nederlands is, ze vinden ze allemaal “marginaal”. Uitzonderingen daargelaten, en dat zijn dan ook weer echt toffe mensen. Moet ook wel als je moet leven tussen dat azijnpissend volk.

   • De Franstaligen zijn net zomin broeders van de Vlamingen als dat het Napoleontisch leger dat was toen het NL bezette.

  • @Raphael, heb jij het boek ‘Een troon in Brussel’ van Paul Beliën al gelezen? Best schokkend om te lezen, ook als kaaskop dat lieden als Wilfried Martens en Jean-Luc Dehaene verraad hebben gepleegd aan de Vlaamse zaak en niet zo’n beetje ook.

 9. Obama wil zijn familie-traditie in ere houden en probeert nu zelf ook de opper-slavenhouder van de hele wereld te worden door een hoofdrol te spelen in de New World Order waarbij iedereen via de CBDC’s volledig gecontroleerd en bestuurd zal gaan worden ten gunste natuurlijk van een heel klein groepje elite, die de moderne slavenhouders zijn.

 10. Als wij moeten dokken prima maar dan EERSTE de Mooren (Noord Afrika tot en met Perzieen aan toe) aan ons blanken. Ja hun hebben van het jaar plus 1000 tot en met het jaar 1800 ons blanken als slaaf gemaakt en dat waren naar schatting ander half miljoen blanken slaven. Laten we dan daar eerst over hebben.

  • .al veel eerder…voor de romeinen kwamen roofden noord afrikanen al de Engelse ne Ierse kusten af, mannen dodend en vrouwen ontvoerend om tot slavinnen te maken….vee…de cirkel is rond…..enkel de tijd van de kruis ridders was een goede afschrikking…

 11. https://www.ninefornews.nl/eerste-amerikaanse-slavenhouder-was-zwarte-man/
  Meer info over de slavenhouder Anthony Johnson Anthony Johnson uit Angola werkte in 1621 als dwangarbeider voor een tabaksboer in Virginia. Toen het contract van Johnson afliep kreeg hij 100 hectare grond. Hij begon een boerderij en nam vijf dwangarbeiders in dienst: vier blanken en één zwarte man, naar verluidt zijn zoon Richard Johnson.

  De dwangarbeiders van Johnson waren volgens de wet geen slaven, maar daar zou later verandering in komen. John Casor, één van de vijf dwangarbeiders die Anthony Johnson in dienst had, beweerde dat zijn contact al was afgelopen en dat Johnson weigerde hem vrij te laten.

  Buurman Robert Parker sleepte Johnson voor de rechter en eiste dat Casor zou worden vrijgelaten. De rechter oordeelde in het voordeel van Parker. Johnson liet Casor vrij, maar ging in beroep. Op 8 maart 1655 stelde de rechtbank van Northampton County Johnson in het gelijk. Volgens de rechter had hij het recht om Casor als slaaf te houden.

  Het was de eerste keer dat iemand die geen misdaad had gepleegd levenslang gevangen werd gehouden als slaaf. Anthony Johnson uit Angola was daarmee de eerste legale slavenhouder. De vader van de gelegaliseerde slavernij in Amerika was een zwarte man.

 12. De werkelijkheid is dat de blanke man slechts weinig van doen had met de slavenhandel die onze voorouders weghaalden uit Afrika en hen verkochten als slaven in de Nieuwe Wereld. Deze misdaden werden niet begaan door blanke Europeanen, maar door Joden die zich bezighielden met trans-Atlantische handelsactiviteiten tussen de Oude Wereld en de Amerika’s waar zij hoopten het Nieuwe Jeruzalem neer te kunnen zetten, van waaruit zij alle rassen die niet tot het “uitverkoren volk” hoorden zouden kunnen exploiteren. In hun pogingen om dat doel te bereiken is het blanke ras net zo erg bedrogen en gemanipuleerd als het zwarte ras.

  De zwarten zijn bewust misleid door de Joodse mensen die in vorige eeuwen hun fortuinen hebben vergaard met de trans Atlantische slavenhandel en die tot op de dag van vandaag ons manipuleren en exploiteren. Omdat de meeste zwarte mensen geen onderscheid maken tussen Joden en blanken is het voor de Joden gemakkelijk om te ontsnappen aan gerechtigheid voor al het kwaad dat zij hebben aangericht. Ze hebben de zwarten ervan weten te overtuigen dat het de blanke man is die verantwoordelijk is voor de slavenhandel.

 13. Is het niet zo dat het huidige Amerika de slaven hebben bevrijd van het zuiden.
  Eigenlijk zouden de zwarte Amerikanen moeten betalen voor hun bevrijding. Toch?

 14. Obama en in ieder geval zijn vrouw waren goede vrienden met George W. Bush.
  Hij heeft bij de financiële crisis van 2009 de banken overeind gehouden in plaats van te kiezen voor het volk.
  Hij zette de politiek van zijn beruchte voorganger voort en poetste diens imago op.

 15. De drie fasen van evolutie corresponderen met de evolutie van Lemurië (de leeftijd van 1 tot 7 jaar); Atlantis (7 tot 14 jaar); het Arische ras (14 tot 21 jaar) waarvan de Indiërs (van India) het oudste sub-ras zijn.

  • De zielen die beginnen te integreren, zijn emotioneel en psychisch levend. In hen is de dierlijke natuur wakker en woekert de begeerte-natuur ongebreideld. Deze mensen zijn in kleine mate in alle rassen te vinden, en een aantal van hen is te vinden onder de negers, welk ras een groot aantal mensen bevat die tegenwoordig relatief kinderen zijn. Dit zijn kindzielen, en hoewel de mentale uitrusting aanwezig is en sommigen van hen kunnen worden getraind om het te gebruiken, ligt het grootste deel van de nadruk in het leven volledig op fysieke activiteit, aangezien het wordt gemotiveerd door het verlangen naar bevrediging van een of andere soort, en door een oppervlakkig ‘wensleven’ of begeerteaard, bijna geheel gericht op het fysieke leven. Deze zielen zijn de moderne overeenkomsten met de oude Lemurische culturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in