In navolging van haar illustere voorganger Josef Goebbels heeft mevrouw Ursula Von der Leyen, de ongekozen president van het “Vierde Reich”, censuur opgelegd. In de eindeloze wijsheid van haar kleine brein heeft mevrouw Von der Leyen besloten dat de inwoners van de EU die de covid doodsprikken hebben overleefd of eraan zijn ontsnapt, die ze hen samen met haar trawanten van Pfizer heeft proberen op te dringen, niet aan Russische propaganda mogen worden blootgesteld. Voor hun eigen bestwil natuurlijk, want dat is wat alleenheersers altijd als belangrijkste rechtvaardiging gebruiken om censuur op te leggen. “Wij beslissen wat goed voor u is,” zeggen die mensen graag. Zoals Von der Leyen’s partner in crime Blofeld ons vanuit zijn Zwitserse toevluchtsoord vertelt: “you vill own nussing but you vill bee heppy.” De censuur van de EU is echter nog niet compleet, maar het gaat vooruit. De ganzenpas van de censors en hun colonnes van laffe collaborateurs is overal in het sociale medialandschap te horen. Alle nieuwsinformatie die de machthebbers niet bevalt, wordt bestempeld als “nepnieuws” of “desinformatie”, schrijft Hans Vogel.

Als zoveel mensen lange tijd in het duister worden gehouden over zoveel onderwerpen, is het geen verrassing dat de meeste Europeanen geen flauw idee hebben van wat er echt aan de hand is in Oekraïne. Natuurlijk heeft Rusland de strijd al gewonnen, maar de Europese staats- en bedrijfsmedia houden stug vast aan een leugenachtig narratief en verspreiden dagelijks zware doses nepnieuws en desinformatie. Als een leugen maar vaak genoeg wordt herhaald, gaat hij uiteindelijk op de waarheid lijken. Dr. Goebbels wist dit en mevrouw Von der Leyen weet het ook. Onnodig te zeggen dat dit een zekere gemoedsrust creëert, zij het een valse.

De Europese staats- en bedrijfsmedia zijn al meer dan tien jaar bezig met het afkraken van Rusland en Poetin en zijn erin geslaagd om het Europese publiek ervan te overtuigen dat Rusland onmogelijk kan winnen in Oekraïne. Door te suggereren dat Poetin gek en wanhopig genoeg zou zijn om een oorlog tegen de NAVO te beginnen, zijn ze ook bezig om het publiek voor te bereiden op een conflict met Rusland. Afgezien van het feit dat de Russische wapens veel beter en technologisch geavanceerder zijn dan alles in het NAVO-arsenaal, worden de Westerse strijdkrachten van binnenuit vernietigd. Zoals ze in Engeland doen, door “mannelijk gecodeerde” woorden zoals “rifleman” af te schaffen en het gebruik van termen zoals “chap” te verbieden. NAVO strijdkrachten laten massaal vrouwen toe, in die mate dat in sommige landen tot twintig procent van het personeel vrouw is. Vrouwen worden toegelaten in gevechtsrollen, zelfs in speciale eenheden. Gezien het feit dat vrouwen in geen enkele fysieke wedstrijd tegen mannen op kunnen, betekent dit dat de kwaliteit van de mankracht (een verboden term!!) in de hele NAVO dramatisch is gedaald. In dit verband moet worden opgemerkt dat in atletiek, afhankelijk van de discipline, mannen consequent tussen de tien en vijfentwintig procent beter presteren dan vrouwen. Voeg daarbij het feit dat in minstens acht NAVO-landen de minister van Defensie een vrouw is, en het wordt duidelijk dat de NAVO niet langer een serieus te nemen organisatie is.

  Operatie Z+: Over het omhoogtrekken van het IJzeren Gordijn dat over Europa hangt

Hoe dan ook, in de vaste overtuiging dat de neonazi-strijders van Oekraïne bezig zijn Rusland te verslaan, richten de Europeanen zich op andere zaken, zoals waar ze hun zomervakantie kunnen doorbrengen. En meteen voelen ze zich schuldig, want ze horen en lezen over de opwarming van de aarde en zijn er inmiddels van overtuigd dat het allemaal hun schuld is. Ze horen en lezen over de duizenden jonge mannelijke moslims en Afrikanen die zo dol zijn op het “Westen”, zijn vrouwen en zijn gulle aalmoezen dat ze naar Europa komen om te pakken wat ze pakken kunnen.

De goedgelovige Europeanen horen en lezen over de vele manieren waarop de wereld die zij geërfd hebben voor hun ogen vernietigd wordt. Maar diezelfde ogen willen niet zien of registreren wat er werkelijk aan de hand is. De resulterende cognitieve dissonantie wordt begraven onder een onophoudelijk spervuur van propaganda.

In de zeldzame gevallen dat ze mogen, of beter gezegd moeten, stemmen, brengen ze plichtsgetrouw hun stem uit in verkiezingen die op duizenden manieren gemanipuleerd zijn. Eén zeer effectieve methode is het publiceren van peilingen vóór de verkiezingen. Wanneer de verkiezingsresultaten niet overeenkomen met de voorspellingen, verklaren de staats- en bedrijfsmedia deze als een aardverschuiving of een verrassing. Echte verrassingen worden echter uitgesloten vanwege de strenge controles op welke partijen en kandidaten mogen meedoen. Natuurlijk zullen er nooit echte verrassingen zijn, want geen enkele staat zal zijn lot laten bepalen door open verkiezingen.

Toch denken Europeanen, net als gehoorzame en goedgelovige burgers overal ter wereld, nooit na over de vraag waarom ze stemrecht zouden hebben. Uw stem betekent eigenlijk niets en als dat wel zo was, zou u geen stemrecht hebben. Beslissingen worden altijd door elites genomen, wat op zich geen slechte zaak is zolang deze elites zich aan het adagium “noblesse oblige” houden. Bij het nemen van beslissingen zou het algemeen belang altijd de leidraad moeten zijn. Maar Europese elites mogen niet volgens dat principe werken, omdat er sinds 1945 geen inheems Europees algemeen belang meer bestaat.

  Westerse media en militaire analisten nog steeds verdwaasd en verward over de oorlog in Oekraïne

Sinds de VS tijdens de Tweede Wereldoorlog een groot deel van Europa hebben veroverd, hebben ze het onder militaire bezetting gehouden. In wezen verschilt het door de VS bezette Europa, georganiseerd in de NAVO en de EU, niet van die delen van Latijns-Amerika waar de VS al sinds 1898 de lakens uitdeelt. Het grootste verschil tussen de twee is dat in het door de VS gedomineerde Latijns-Amerika de mensen honkbal als nationale sport hebben aangenomen, terwijl ze trouw blijven aan hun moedertaal Spaans. In het door de VS gedomineerde Europa zijn de mensen trouw gebleven aan hun favoriete sport: voetbal, of soccer zoals hun imperiale overheersers het noemen, maar ze schakelen steeds meer over op het Engels ten koste van hun moedertaal.

Het grootste deel van wat er vandaag de dag mis is met Europa, komt voort uit het feit dat het onder Amerikaanse bezetting staat. Geen enkel imperium zal nationalisme, in welke vorm dan ook, door de vingers zien. Dat is precies de reden waarom er sinds de jaren ’60 hervormingsstrategieën zijn geïntroduceerd die het gezin en de natie vernietigen. Het begon met feminisme, “seksuele bevrijding” en de verspreiding van een visueel prominente mannelijke homoseksuele subcultuur. Vandaag de dag draait het allemaal om “woke” en gendergekte. De hele agenda wordt officieel omarmd door de Amerikaanse regering als onderdeel van haar waardensysteem. Hoewel de VS niet ongevoelig zijn voor deze gekoesterde innovaties, worden ze uiteindelijk beschermd door hun geografische positie tussen twee enorme oceanen en zullen ze de vruchten blijven plukken van de economische superioriteit die ze al meer dan een eeuw genieten.

  Breaking: Eerste burgers hebben Azovstal in Mariupol verlaten, getuigenverklaringen afgelegd (Video's)

Er is maar één manier om uit de puinhoop te komen waarin Europa zich momenteel bevindt, en dat is voor Rusland om de Speciale Militaire Operatie in Oekraïne te voltooien. De ware contouren van die overwinning en de bredere implicaties ervan worden steeds zichtbaarder: de hele Zwarte Zeekust zal deel gaan uitmaken van Rusland, West-Oekraïne zal worden opgedeeld tussen Polen, Hongarije en Roemenië en wat er overblijft van Oekraïne, ongeveer tweehonderdduizend vierkante kilometer voornamelijk vruchtbaar land, gelegen rond Kiev, zal een Russische cliënt-staat worden.

Het is iets moeilijker voor te stellen wat er van de rest van Europa terecht zal komen: het is niet onwaarschijnlijk dat de NAVO en de EU zullen instorten, maar zal dat leiden tot een terugtrekking van de VS uit hun Europese vazalstaten?

Met de culturele en sociale teloorgang van het door de VS bezette Europa is Rusland nu de belichaming van de Europese waarden en cultuur geworden. Als zodanig heeft Rusland opnieuw een historische verantwoordelijkheid, eerder een missie, om de rest van Europa te bevrijden en terug te geven aan de Europese cultuur.

In de 19e eeuw bevrijdde Rusland Europa van de Franse overheersing, in de 20e eeuw redde Rusland (als de USSR) Europa van de Duitse overheersing, en het ligt voor de hand dat Rusland in de 21e eeuw Europa van de VS zal bevrijden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Grachten, Nepnieuws, SchurkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBarack Obama, die ‘herstelbetalingen’ eist, heeft net ontdekt dat hij afstamt van slavenhouders
Volgend artikelTegenoffensief in kaarten: Oekraïense overwinningen sinds 4 juni 2023
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Bedankt FN en Hans Vogel. “In de 19e eeuw bevrijdde Rusland Europa van de Franse overheersing, in de 20e eeuw redde Rusland (als de USSR) Europa van de Duitse overheersing, en het ligt voor de hand dat Rusland in de 21e eeuw Europa van de VS zal bevrijden.”

  Daar lijkt het wel heen te gaan, maar wsch laat het Rusland deze keer koud wat er van de EU terecht komt, ook al staat hun deur open. Parasieten zoals von der Leyen blijven de EU uithollen, maar wat boeit het de BRICS… De Nieuwe Economische Wereld kan ook zonder de EU en hun griezelige VS tentakels een goed bestaan leiden. De alliantie van het Midden oosten zal ook op gang komen, dankzij Turkeye die nu niet ten onder gaat voor deze VS tentakels met Erdogan wederom aan het roer – Oost Aarde zal alleen maar sterker worden, en West Aarde wordt alleen maar zieker. Oost Aarde kun je als verlicht beschouwen, zoals het bedoeld was in de Age of Aquarius, terwijl West Aarde steeds meer de duisternis intrekt mbv parasitaire krachten zoals Gates, de WEFfers en het EUnuch knapenkoor olv Trutsula van de Lijken. De verlichte NEW in Oost Aarde zal steeds meer landen aantrekken, terwijl het verziekende, mentaal gestoorde concept van de NWO steeds verder de afgrond inzinkt. Dat het mogelijk is op 1 planeet… ongelooflijk. Maar zo zal het zijn: een tweedelige Aarde. Tijd om naar Oost Aarde te verhuizen, de Verlichting in.

 2. “Alle nieuwsinformatie die de machthebbers niet bevalt, wordt bestempeld als “nepnieuws” of “desinformatie”, schrijft Hans Vogel”

  Kan ik kort over zijn Hans Vogel heeft het grootste gelijk van de wereld.

  • Klopt als een bus, Adriaan W. en dat is inclusief de Bijbelse Gospel, hetgeen betekent: het goede nieuws…

   Have a nice day!

 3. Het zijn machtsblokken met een beperkte houdbaarheid die elkaar in de tijd opvolgen. Nederland in de 17e eeuw, daarna engeland, toen de usa en nu neemt china het stokje over. Met die laatste hoeft niemand blij te zijn, chinezen met macht zijn hardvochtige tirannieke wrede heersers. Maar blij ben ik ook al lang niet meer met die hebberige schreeuwende arrogante oorlogszuchtige amerikanen, en dan vooral die demente corrupte crimineel met z’n boevenbende in het witte huis. En niet te vergeten die bende criminele corrupte eurofascisten in brussel olv zuster ursula.

  • Bas,
   Ja Bas,, jij bent in een vorig leven een Chinees geweest, dus kan jij het weten. En trouwens: Nederland heeft een gouden eeuw gehad, maar Engeland was de Hegemon.. Het machtsblok.

 4. Als de leugen vaak genoeg herhaalt wordt, ga je er vanzelf meer en meer in geloven. Dat geldt voor als je een zwakke geest heb. Terwijl je weet dat er tegen je gelogen wordt, ga je na een tijdje herhaling dan toch maar kiezen om er in te geloven? Alleen als je decadent en dociel bent en je ego gestreelt wordt met de veer in je reet gestoken van je heilige meesters die je aanbid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in