De Verenigde Staten, die nu officieel een schurkenstaat zijn, die in de hele wereld terreur willen zaaien om te dwingen een nepoorlog te steunen die zij niet kunnen winnen, zijn agressiever begonnen uit te halen tegen de rest van de wereld.

De huidige regering van de VS schijnt in de war te zijn over de vraag waarom zij andere landen niet eenvoudigweg van Twitter en Facebook kan weren om hun andersdenkenden het zwijgen op te leggen, dus krijgen zij een driftbui, schrijft Unz.com.

Zowel China als India – twee van de vijf grootste economieën ter wereld – hebben geweigerd zich aan te sluiten bij de monumentaal destructieve, terroristische en verwarrende agenda van het regime in Washington. Het antwoord is gezeur, tandengeknars, ongegronde beschuldigingen, en vage, dreigende taal.

De aanvallen op India zijn bijzonder vreemd, aangezien India, tot het moment dat de VS deze manie aanzette, beschouwd werd als een betrouwbare bondgenoot van de VS.

RT:

Washington heeft er bij India op aangedrongen niet door te gaan met een plan om afgeprijsde Russische ruwe olie te kopen, zeggende dat de stap zou neerkomen op het steunen van het “leiderschap” van Moskou te midden van diens militaire offensief in Oekraïne, nadat een ambtenaar in New Delhi had gezegd dat zijn land “graag” op het aanbod zou ingaan.

Gevraagd naar recente berichten dat India een Russisch voorstel voor goedkopere ruwe olie zou aanvaarden, zei de perschef van het Witte Huis, Jen Psaki, dat landen hun rol in de geschiedenis in overweging moeten nemen wanneer zij met Moskou te maken hebben tijdens zijn aanval op Oekraïne, hoewel zij opmerkte dat de stap niet in strijd zou zijn met de westerse economische sancties.

“Onze boodschap aan elk land blijft, uiteraard, zich aan de sancties te houden,” zei zij, eraan toevoegend “Ik denk niet dat dit een overtreding [van de sancties] zou zijn, maar denk na over waar u wilt staan als de geschiedenisboeken op dit moment geschreven worden. En steun voor het Russische leiderschap is steun voor een invasie die duidelijk een verwoestende uitwerking heeft.”

Ziet u? Het is een morele lezing.

Twee jaar lang hebben ze de bevolking van de VS bevolen om alles te doen wat zij op basis van de morele lezing bevelen, nu geven ze de wereld een morele lezing en verwachten ze dezelfde resultaten.

Buiten de gekken in het Witte Huis is er zowel van Democraten als Republikeinen steun voor het gebruik van de techniek van het morele de les lezen en het morele intimideren tegen India.

Je zou denken dat de VS, in plaats van te proberen India te bullebakken en onder druk te zetten, zouden willen proberen hen van hun standpunten te overtuigen. Maar de schurkenstaat schijnt het totaal opgegeven te hebben om te proberen iemand ergens van te overtuigen.

  Biden stuurt Oekraïne miljarden dollars aan wapentuig dat het niet naar behoren kan gebruiken

De VS hebben nog radicalere en ongenuanceerdere taal bewaard voor China, dat een langduriger en meer gevestigde relatie met Rusland heeft.

RT:

De Amerikaanse president Joe Biden is van plan om zijn “diepe bezorgdheid” over het feit dat China Rusland niet aan de kaak stelt en de mogelijke “implicaties en gevolgen” daarvan met de Chinese president Xi Jinping te delen in hun aanstaande gesprek, zei het Witte Huis op donderdag.

Het gesprek, dat voor vrijdag gepland is, is “een gelegenheid voor president Biden om te beoordelen waar president Xi staat,” vertelde perssecretaris Jen Psaki van het Witte Huis aan verslaggevers, wijzend op de “afwezigheid van duidelijke retoriek en veroordeling” van Rusland in Peking.

“Het feit dat China niet heeft gehekeld wat Rusland doet, spreekt boekdelen,” niet alleen in Rusland en Oekraïne, maar in de hele wereld, voegde Psaki eraan toe.

De VS vinden dat “China in het bijzonder de verantwoordelijkheid heeft om zijn invloed bij de [Russische] president [Vladimir] Poetin aan te wenden en de internationale regels en beginselen te verdedigen die het beweert te steunen,” zei minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken op donderdag. In plaats daarvan weigert China “deze agressie te veroordelen, terwijl het zich probeert voor te doen als een neutrale arbiter,” zei Blinken.

Blinken zei ook dat de VS bezorgd waren dat China “overwoog Rusland rechtstreeks te helpen met militaire uitrusting voor gebruik in Oekraïne,” waarbij hij verwees naar berichten van grote Westerse nieuwsorganen van afgelopen weekend – afkomstig van anonieme VS-functionarissen – die deze bewering deden. Peking heeft dit verworpen als “desinformatie” afkomstig van de VS.

Biden zal Xi duidelijk maken dat “China de verantwoordelijkheid zal dragen voor alle acties die het onderneemt om de agressie van Rusland te steunen,” zei Blinken, en voegde eraan toe dat de VS “niet zullen aarzelen om kosten op te leggen.”

In reactie op de beweringen van de VS eerder deze week, zei de Chinese minister van Buitenlandse Zaken Wang Yi dat Peking geen deelnemer is aan het Oekraïense conflict, en dat “sommige krachten doorgaan met het besmeuren van China’s objectieve en eerlijke standpunt over de kwestie-Oekraïne door allerlei valse informatie te creëren.”

China “verzet zich altijd tegen het gebruik van sancties om problemen op te lossen, laat staan tegen unilaterale sancties die geen basis hebben in het internationaal recht,” voegde Wang eraan toe, en merkte op dat Peking het recht heeft om zijn legitieme belangen te beschermen.

Deze sancties hebben niet alleen geen basis in het internationaal recht, zij zijn er zelfs rechtstreeks in strijd mee. Wat de VS gedaan hebben door beslag te leggen op de eigendommen van etnische Russen (en zelfs niet-etnische Russen die gewoon Russisch staatsburger zijn) is banditisme en piraterij.

  Door Rusland geleide troepen claimen nieuwe overwinningen aan Donbass frontlinies (Video's)

Zij voeren deze volstrekt losgeslagen misdadige acties openlijk op het wereldtoneel uit, en scheppen er vervolgens over op.

Nogmaals: u kunt gewoon niet anders dan parallellen trekken met hoe deze onfatsoenlijke schurken de Amerikaanse bevolking behandeld hebben, het meest ernstig in het tijdperk van de Covid-zwendel. Niets van wat zij ons tijdens het coronavirus hebben aangedaan, was legaal. Wat zij deden met de overdracht van rijkdom, waarbij zij kleine bedrijven sloten en grote bedrijven vrij hun gang lieten gaan, was ook een soort banditisme.

Herinnert u zich nog dat gouverneur Murphy van New Jersey giechelde toen hij zei dat hij niet aan de Bill of Rights dacht?

Combineer dat met de gewelddadige bedreigingen van burgemeester Lori Lightfoot van Chicago, en u hebt het hele plaatje.

In principe werd onder de covidwet elk afzonderlijk amendement van de Bill of Rights geschonden, met uitzondering van het Tweede Amendement. De regering besloot eenzijdig dat zij zich kon gedragen als struikrovers en bandieten, met de dreiging van politiegeweld. Niemand van de regering vocht terug. De meeste individuen vochten niet terug, omdat zij bang waren voor morele lezingen en/of direct geweld van de regering tegen hen.

Nu denkt ditzelfde roverheidsregime dat het de hele wereld kan controleren. Het internationale recht wordt met voeten getreden op dezelfde manier als onze grondwet met voeten getreden werd, met dezelfde neerbuigende moraliserende taal in combinatie met terreurdreigingen.

Het werkt niet.

Samen met India en China weten wij dat Saoedi-Arabië en de andere Golfstaten zich beginnen te distantiëren van de VS. Maar kleinere, meer derde wereld landen doen hetzelfde.

RT:

De Zuid-Afrikaanse president Cyril Ramaphosa, een potentiële bemiddelaar in het Russisch-Oekraïense conflict, heeft de NAVO verweten dat zij de oorlog in de voormalige Sovjetrepubliek heeft ontketend door zich oostwaarts uit te breiden op de drempel van Moskou.

“De oorlog had voorkomen kunnen worden als de NAVO gehoor had gegeven aan de waarschuwingen van haar eigen leiders en functionarissen door de jaren heen, dat haar uitbreiding naar het oosten zou leiden tot meer, niet minder, instabiliteit in de regio,” vertelde Ramaphosa donderdag aan Zuid-Afrikaanse wetgevers.

Nogmaals: hier is de kaart van landen die meewerken met de schurken-gangsteragenda van de VS:

  De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov over het gebruik van kernwapens

Wie naar die kaart kijkt, moet zich afvragen: wie isoleert hier wie?

De VS beweren dat zij handelen om Rusland te isoleren, maar als de dreigementen en morele pesterijen niet werken, dan hebben zij zich in feite geïsoleerd van het grootste deel van de wereld, inclusief de meeste naties die werkelijk dingen produceren in het lopende jaar.

Ja, Duitsland, Frankrijk en Italië produceren technisch gezien nog steeds dingen, maar het Westen heeft 30 jaar besteed aan het “globaliseren” van de economie met die absurd ingewikkelde toeleveringsketens, waarvoor grondstoffen uit de hele wereld nodig zijn.

Hier ziet u een voorbeeld van de toeleveringsketen van een laptop computer:

 

Diezelfde krankzinnige kaart geldt voor alle moderne technologieën, met inbegrip van voertuigen, apparaten, verwerkte voedingsmiddelen, en eigenlijk al het andere dat geen stuk hout is. Maar de machines om een stuk hout te verwerken zitten wel in die toeleveringsketen.

Als de VS nu officieel een soort IJzeren Gordijn gaan optrekken rond de VS, Europa, en Australië – hoe gaat dat dan werken?

Van waar gaan zij hun producten betrekken?

Eerlijk gezegd is de discussie rond energie- en gasprijzen een afleidingsmanoeuvre. De “met ons of tegen ons”-modus waarin het Westen is terechtgekomen, zal voor alles torenhoge prijzen betekenen, samen met dramatische tekorten.

Het is misschien nog niet te laat voor het Westen om zich eenvoudigweg gewonnen te geven, en dit alles terug te draaien. Wij zullen economische verwoesting blijven ondervinden, want dat zit er in gebakken. Maar een deel ervan zou kunnen worden afgezwakt, als wij onszelf niet buiten de toeleveringsketens zouden sluiten.

Maar, zoals wij maar al te goed weten: er is geen enkele stem in de regering die ook maar overweegt ook maar iets van dit alles terug te draaien. Het is allemaal “gas, gas, gas – doden, doden, doden!”

De Republikeinen zijn nu officieel op een platform van escalatie van wereldconflicten en verdere isolering van de Verenigde Staten.

Wilt u geen eindeloze oorlogen, kinderachtige morele preken, en brute onderdrukking?

Verhuis naar Rusland, communist!

Dit is Amerika!

Wij zijn een democratie en dit zijn onze waarden!

Dat is wie wij zijn!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïens parlementslid – “Wij strijden voor de Nieuwe Wereldorde”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe totale en absolute mislukking van de vaccins, geïllustreerd in twee grafieken
Volgend artikelHoe kunnen ze deze data verklaren? – Gevaccineerde mensen hebben een groter risico om geïnfecteerd te worden dan ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Wat zielig, het fossiel heeft kennelijk minder “Faecesboekvrienden” dan de andere machtswellustelingen.

  Wsl heeft India ook nog eens vriend psychobillie die nog op het matje moet komen geblokkeerd.

  Alleen zo jammer dat het klootjesvolk weer de dupe wordt van deze onuitstaanbare, oorlogszoekende grote infantielen.

  Mooi dat grootheidswaanzin wordt aangepakt, alleen jammer dat wij bij hun lijken te horen.

  Wie weet zijn ze straks zo druk met onderling vechten dat ons de grote ramp wordt bespaard. Het ging al te lang goed.

 2. “Cyril Ramaphosa, een potentiële bemiddelaar in het Russisch-Oekraïnese conflict”. 😀😁😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  Dit is zelfs voor de NWO wel een heel erg slecht toneelstuk.

 3. En hij wordt steeds gekker

  De Oekraïense president Volodymyr Zelensky verklaarde, met de steun van de Oekraïense Nationale Veiligheids- en Defensieraad, dat alle oppositiepartijen voor onbepaalde tijd zouden worden opgeschort totdat de staat van beleg voorbij is verklaard.

 4. Vandaag 19 jaar geleden bombardeerden de VS Bagdad. 1 miljoen Irakezen dood. Een oorlog begon met leugens. Geen sancties. Geen oorlogstribunaal. Bush legde vandaag bloemen in een kerk voor de slachtoffers in Oekraïne en eiste dat oorlogsmisdadigers gestraft zouden worden. Hoe krankzinnig is dat?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in