Ik heb meer dan 50 stukken gegevens die gewoon onmogelijk te verklaren zijn als de vaccins veilig en doeltreffend zijn. Ik zal ze in de loop van de tijd aan dit artikel toevoegen, dus kom nog eens terug voor de nieuwste. Ik zal de meest recente toevoegingen bovenaan zetten om het gemakkelijk te maken.

Ik begin nu met slechts één item, dat het enige is dat u moet weten om de vaccinmandaten te stoppen. Het is zo belangrijk, dat ik het nu naar buiten wilde brengen., schrijft Steve Kirsch.

Waarom artsen niets zeggen

Omdat de medische raden dreigen hun vergunning af te nemen als zij in het openbaar of privé iets ten nadele van het vaccin zeggen.

In Californië schreven artsen voorheen vrijstellingen voor het vaccin en het dragen van maskers. De medische raden kregen een lijst van die artsen en namen contact met hen op.

Daarna werden er geen vrijstellingen meer geschreven.

Om dit te testen heeft iemand honderden artsen opgebeld met de mededeling dat hun kind na de eerste prik een ernstige anafylactische reactie had gehad en bijna gestorven was, en zij wilden weten of de arts een vrijstelling voor het kind zou schrijven. Zij zeiden allemaal neen.

Uit gegevens van de Britse regering blijkt dat de vaccins de dingen erger maken. Wij zijn misleid

Dit zijn gegevens van een onberispelijke bron: de Britse regering in haar verslag van week 32 tot 35 voor 2021. Kijk naar de percentages per 100.000 voor dubbel gevaccineerde versus ongevaccineerde mensen voor de leeftijdsgroepen 40 tot 80 jaar. Yup, u hebt meer kans om geïnfecteerd te worden als u gevaccineerd bent in elk deelbereik binnen 40 tot 80. Er is dus geen leeftijdsverwarring bij deze gegevens. Het is gewoon onmogelijk te verklaren. Het laat zien waarom vaccinatiemandaten u vatbaarder maken voor infectie voor mensen van 40 tot 80, niet beter.

  Bill Gates eist dat "waanzinnigen" die tegen hem zijn worden gecensureerd op het internet

Laat deze grafiek maar eens zien aan uw blauwpilvrienden en vraag hen uit te leggen waarom het vaccin verplicht zou moeten worden gesteld. Dit is wat een lezer schreef:

Ik heb eigenlijk gisteren een soortgelijk verslag met mijn cardioloog gedeeld. Toen hij mij alleen maar aankeek en niets zei, zei ik: “Wel, de NHS in het VK is tenminste eerlijk over de vaccins.” De mensen zullen doen wat ze gaan doen, ik bid alleen dat de meesten wakker zullen worden!

Hier zijn de meest recente gegevens (17 maart 2022 van blz. 45) en het is nog veel erger:

Er is gewoon geen enkele manier om deze gegevens te verklaren, als het vaccin werkt zoals beweerd wordt. In de voetnoot gebruiken zij een zogeheten hand-waving argument, dat is speculatie op basis van nul gegevens. Zij zeggen bijvoorbeeld dat er meer gevallen zouden kunnen zijn bij gevaccineerden omdat zij vaker testen (Echt waar? Waar zijn gegevens zijn om dat te staven?).

Zij kunnen met de handen wapperen wat zij willen en het verandert niets aan de feiten.

In Santa Clara County deden ze bijvoorbeeld een verzoek om vrijheid van informatie en ontdekten dat gevaccineerde en ongevaccineerde eerstehulpverleners in feite evenveel infecties hadden. Met andere woorden, ook waar ik woon, beschermde het de mensen niet.

Het meest veelzeggend zijn de enorme bevolkingsstudies, bijvoorbeeld in 145 landen, waaruit blijkt dat bijna zonder uitzondering geldt: hoe meer je vaccineert, hoe hoger de gevallen en de sterfgevallen. Grappig, de Britse regering haalt nooit studies aan die het narratief in twijfel trekken. Er zijn er genoeg en meer dan een dozijn worden opgesomd in Incriminating Evidence.

  COVID-"vaccins" ontworpen om langzaam te doden

Wij zijn allen het slachtoffer geworden van een enorme fraude

Maar het hele punt van de mandaten was dat het u zou beschermen tegen ziek worden, zodat u anderen niet zou infecteren. Het is duidelijk dat de mandaten u meer kans geven om ziek te worden. Dit is het tegendeel van wat u verteld werd. Iedereen zou hier verontwaardigd over moeten zijn.

Hetzelfde Britse rapport beweert een voordeel bij overlijden, maar dat is alleen als u alle sterfgevallen die door het vaccin veroorzaakt zijn buiten beschouwing laat. Als u die meerekent, is het ook negatief.

In Zuid-Korea zijn de COVID-gevallen door het dak, maar bijna iedereen is gevaccineerd

Hier is een citaat uit het artikel van Alex Berenson:

Donderdag meldde Zuid-Korea 600.000 nieuwe besmettingen met Covid – het equivalent van meer dan 4 miljoen in de Verenigde Staten. Op één enkele dag.

Aangezien ze allemaal gevaccineerd zijn, hoe is dat mogelijk?

De mRNA-injecties hebben binnen enkele maanden een negatieve werking tegen Omicron infectie – wat betekent dat gevaccineerde mensen meer kans hebben om geïnfecteerd te raken. Gegevens uit Canada, Groot-Brittannië, Schotland, de Verenigde Staten, en andere landen zijn het allemaal over dit punt eens. Ik weet niet of iemand het nog serieus betwist.

In Nieuw-Zeeland bijvoorbeeld hebben ongevaccineerden nu zelfs lagere besmettingspercentages dan degenen die boosters hebben gekregen:

Waarom die misleiding?

Een lezer vroeg “waarom zouden onze autoriteiten ons misleiden?” Het antwoord is eenvoudig: iedereen geloofde Tony Fauci toen hij ervoor koos zich op het vaccin te concentreren en de vroegtijdige behandeling volledig in diskrediet te brengen. Op dat moment was het te groot om te falen, want elke wereldleider steunde het vaccin. Toen uit de gegevens bleek dat het vaccin onveilig en ondoeltreffend was (uit de gegevens blijkt dat het meer dan 100.000 Amerikanen doodde), moesten zij hun fout verdoezelen, anders zou niemand hen ooit nog vertrouwen. De medische wereld spreekt er niet over, omdat hun licenties dan ingetrokken zullen worden. De pers zal niets zeggen, omdat Amerika hen nooit meer zal vertrouwen. Hetzelfde geldt voor het Congres, de NIH, CDC, en FDA. De FDA en CDC hebben de andere kant op gekeken bij de veiligheidssignalen, omdat het vaccin te groot was om te falen: het MOEST werken om de pandemie te beëindigen.

  Alleen gelaten met vaccinverwondingen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven is begonnen: De vaccinatiepandemie onthult de genocideVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBandietenrijk Amerika gebruikt brutale morele preken en dreigementen tegen hele wereld
Volgend artikelAngstaanjagende officiële Canadese regeringsgegevens: Drievoudig gevaccineerden hebben AIDS ontwikkeld en hebben nu 5x meer kans om aan Covid-19 te sterven dan ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in