Ik zal waarschijnlijk binnenkort weer over iets anders schrijven (waarschijnlijk dit), maar vandaag wil ik u er alleen even op wijzen hoe vreselijk de vaccins gefaald hebben, schrijft Rintrah.

Hier ziet u het percentage Nederlandse volwassenen dat drie vaccinaties heeft gekregen:

Deze cijfers zijn van februari 2022, u kunt zien dat ongeveer 85% van de mensen van in de zeventig nu drie inentingen heeft gekregen. Vreemd genoeg is het percentage bij de alleroudsten zelfs lager, wat erop wijst dat sommige mensen gewoon te broos en te ziek zijn om deze vaccins te krijgen (wat er dan weer op wijst dat de werkzaamheid van de vaccins nog slechter is dan het lijkt).

Laten we nu dus eens kijken naar het percentage mensen dat positief test:

Dus, nadat talloze mensen natuurlijke infecties hebben gehad en 85% van de mensen van in de zeventig drie(!) injecties met deze vaccins hebben gekregen, zien we nu ongeveer vijf keer zoveel mensen positief testen als op het hoogtepunt vóór het begin van de vaccinatiecampagne. Ik weet niet hoe je naar deze cijfers kunt kijken en de indruk kunt krijgen dat de vaccinatiecampagne iets bereikt heeft.

Sterker nog, met het besef dat de zwakste bejaarden deze vaccins niet krijgen in het achterhoofd, moet u zich afvragen of onze hooggekwalificeerde zeer onbekwame 115 IQ midwit technocraten zich laten misleiden door hun eigen fata morgana: geloven zij werkelijk dat deze vaccins werken om ziekten te voorkomen, omdat zij voorbijgaan aan het feit dat ongevaccineerde ouderen gemiddeld een veel slechtere gezondheid hebben om mee te beginnen?

  Pakistaanse ouders die hun kinderen niet laten vaccineren (tegen polio en andere ziekten) kunnen een maand de gevangenis in

En natuurlijk kunt u er zeker van zijn dat de lemmingen nu in de rij gaan staan voor hun vierde injectie, met een nieuwe dosis mRNA die ontworpen is om precies dezelfde versie te produceren van het spike-eiwit dat aanwezig is in de vorige drie injecties die niets deden om hen van infectie te weerhouden. De meerderheid van de Nederlandse babyboomers gaat de mouwen opstropen, om hun vierde spuitje mRNA te nemen.

De absurditeit hiervan inzien zou eigenlijk geen kwestie moeten zijn van rechts of links zijn, geschoold of ongeschoold, het is een kwestie van geloven dat je eigen waarnemingen iets kunnen betekenen. Maar de meeste mensen hebben zo’n sterk vertrouwen in hun regering, een bijna religieuze toewijding aan de dictaten van “deskundigen”, dat zij menen dat zij de bewijzen die recht voor hun neus liggen maar gewoon moeten negeren.

De doden zijn een tragedie, maar wat mij meer dan wat ook verdriet doet, is dat wij ooit dit niveau van domheid hebben kunnen bereiken.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig vicepresident van Pfizer: “Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAfschrikking werkt, propaganda faalt in Oekraïne (tot nu toe)
Volgend artikelBandietenrijk Amerika gebruikt brutale morele preken en dreigementen tegen hele wereld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Hoe is bepaald dat je positief getest bent.??
  Als dat met de kromme niet gevalideerde PCR methode is zeggen de cijfers wellicht iets maar niet definitief. Geen enkele testmethode kan 100% zekerheid geven ook niet de zogenaamde sneltesten.
  We weten dat de PCR test naar willekeur in cycli wordt uitgevoerd,
  Zijn er bij de test 1 primer, 2 primers of de officiële 3 primers gebruikt?
  De standaard is drie primers.
  Dus al die cijfers brengen meer verwarring dan enige betrouwbaarheid.
  Als we de overlijdens versus de casus van overlijden tegen elkaar uitzetten krijg je een beter beeld van de waardeloosheid van de prikken.
  De massa psychose om de prikken te halen die niet werken kan men geslaagd noemen.
  De vraag blijft dan hoe we de massa van de psychose kunnen genezen.

 2. Ik ben 62 jaren oud/jong maar krijg liever een kogel door mijn harses dan dat ik die rommel in me laat spuiten…waar ik het meest teleurgesteld in ben is dat mijn mede mens zo goedgelovig/dom?is dat zij alles geloven wat politici(nota bene)hen voorkauwen..Wij echte Hollanders zijn verloren,de domheid is leidend geworden in dit klote land.Ik hoop alleen nog dat als Klaus C. en zijn wef lakeien straks het spaargeld en bezittingen van de domme massa gaat innen het wakker zal worden…anders is het gedaan met ons!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in