In een post op Instagram waarschuwt een moeder anderen dat als ze zich willen laten vaccineren, ze dringend een plan B nodig hebben mochten ze borstvoeding willen geven. Baby Blake kreeg de dag nadat zijn moeder was gevaccineerd uitslag over het hele lichaam. De ouders maken zich grote zorgen om hun baby, bericht Corona-blog.net.

Alyssa Mossman Darrow plaatste drie dagen geleden foto’s van haar baby genaamd Blake. Ze is net 7 weken geleden moeder geworden. Wat ze in dit bericht schrijft is beangstigend. Frontnieuws heeft de kwestie van vaccinatie en zwangerschap al behandeld in dit bericht Schokkende berichten in VS-databank: baby’s van borstvoeding gevende moeders kregen bloedstolsels. In haar post waarschuwt de jonge moeder andere moeders dat als zij zich laten vaccineren, het absoluut noodzakelijk is dat zij als een backup plan moedermelk invriezen. Zij zegt dat zij vrijdag is ingeënt en dat baby Blake zaterdagochtend al een kleine uitslag in zijn nek had, die daarna steeds erger werd (zie foto’s). Volgens de verklaring van twee artsen is het een reactie op het vaccin via de moedermelk.

Uit angst bleven de ouders de hele nacht wakker om deze beslissing te betreuren, omdat zij hun baby wilden beschermen en hem geen kwaad wilden doen.

“Ik heb gewacht.

Ik wachtte omdat ik zwanger was en er niet genoeg onderzoek was.

Ik wachtte omdat mijn lichaam en geest tijd nodig hadden om te genezen na onze spoedkeizersnede.

Ik wachtte omdat ik zeker wilde zijn dat het veilig was voor hem.

Ik wachtte zodat hij de antilichamen via mijn moedermelk kon krijgen.

  De meest foute president van de pandemie

Ik wachtte, maar ik was hier niet op voorbereid.

De dokters zijn verward en hebben geen antwoorden.

Dus alle nieuwe moeders daarbuiten, je weet nooit wat er kan gebeuren. Zorg voor een backup plan. Als dat betekent dat je moedermelk moet invriezen of flesvoeding moet geven, doe dat dan. Wees voorbereid wanneer het nemen van je vaccin goed voelt voor jou.

Ik kreeg het Covid vaccin vrijdag om 3:00. We zagen een kleine uitslag op Blake’s nek zaterdagochtend. Het werd steeds erger en verspreidde zich over zijn hele lichaam. We hebben tot nu toe twee kinderartsen gezien en de enige verklaring is een reactie op het vaccin via mijn moedermelk.

Gelukkig had ik genoeg melk opgeslagen voor de nacht en ochtend. We zijn tijdelijk op flesvoeding overgestapt in de hoop weer borstvoeding te kunnen geven als de uitslag weg is.

Hij lacht nog steeds en eet als een kampioen.

Maar de hele nacht wakker blijven om ervoor te zorgen dat je kind niet stopt met ademen, hadden we nooit gedacht. We probeerden hem te beschermen, niet te beschadigen. We houden zoveel van je Blake Mathew Darrow, we kunnen niet wachten tot je je beter voelt!”

– #eightweeksold #covidvacccine #newmoms #breastfeeding #share #iwaited Alyssa Mossman Darrow 27 september 2021


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID “Delta Variant” is gewoon een sjieke naam voor vaccinschadeVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAustralië waarschuwt de ongevaccineerden dat ze voor onbepaalde tijd in totale sociale isolatie zullen blijven wanneer de lockdown eindigt
Volgend artikelHogere vaccinatiegraad leidt tot meer covid-gevallen omdat LEKKE, niet-steriliserende vaccins de pandemie verergeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. Gewoon lachwekkend! als de uitslag weg is gaat ze vrolijk verder met borstvoeding…
  Ik heb hier totaal geen medelijden mee en dan ook nog een selfie maken met je vaccinatie bewijs en je kind… mag ik even kosten…
  Ik mag het eigenlijk niet zeggen maar… ach laat ook maar.

 2. Gevaccineerden hebben geen medeleven met niet gevaccineerde, misschien 10% van hun nog.

  Als blijkt dat ze binnen 1 jaar dood zullen gaan dan nog dwingen ze de niet gevaccineerde om vaccin te nemen.

  De meeste zijn misschien jaloers en gunnen anderen daarom geen vrijheid

 3. Die is nog te achterlijk om op te kloppen hoe dom en achterlijk kunde zijn als ge weet dat die uitslag vanuit haar moedermelk komt om toch derna die moedermelk trug te geven als de uitslag is verdwenen????

 4. ‘Schokkende berichten in VS-databank: baby’s van borstvoeding gevende moeders kregen bloedstolsels’

  Die gegevensbank blijkt dan VAERS te zijn.
  VAERS waar ik tegen morgen een bijwerking kan toevoegen dat mijn lul Shane Diesel afmetingen heeft aangenomen na mijn vaccinatie en Frontnieuws gaat het nog geloven ook.

  VAERS is een passief meldingsplatform (zoals Lareb trouwens) waar IEDEREEN bijwerkingen kan toevoegen. En dat doen antivaxers ook al sinds vroege jaren 90 op een schaamteloze manier. Dit jaar zijn daar nog de andere wappies bijgekomenvanovr de hele wereld. Er is er zelf ooit ene geweest bwerde dat hij verandert was in de Incredible Hulk na zijn griepvaccinatie, een record die VAERS nadien wijselijk heeft verwijderd. Sinds dan staat in hun disclaimer dat hun data ONBETROUWBAAR is en NIET GEVERIFIEERD.
  https://vaers.hhs.gov/data.html?fbclid=IwAR14CxQFSRTb50Iw3XwJTd2VrFX7VaKevUy_0rlJNIpX7SjP-rEdt_ZaJEQ
  Ze hebben er zelf een aparte pagina over
  https://vaers.hhs.gov/data/dataguide.html

  Echt hebben die gatachterlijke redacteurs van Strontnieuws nu werkelijk maar 1 hersencel om te voorkomen dat ze in de keuken beginnen te schijten?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in