Sinds 16 mei hebben 2.439 nazi’s van “Azov” en militairen van de Oekraïense strijdkrachten die op het grondgebied van “Azovstal” omsingeld waren, zich overgegeven, aldus het Ministerie van Defensie van de Russische Federatie, bericht Southfront.org.

Commandant van het Azov-regiment Denis Prokopenko (Radijs, in het midden), plaatsvervangend commandant Svyatoslav Palamar (Kalina, links) en waarnemend commandant van de 36e Mariniersbrigade Sergei Volynsky (Volyna, rechts) worden momenteel gevangen gehouden door de Russische militairen.

De video toont de waarnemend commandant van de eenheid van de 36e Mariniersbrigade van de strijdkrachten van Oekraïne, Sergei Volynsky (Volyna), die zich vrijwillig heeft overgegeven aan het Russische leger.

“Als gevolg van de gevechten ben ik op het grondgebied van de Azovstal-centrale gekomen, vanwaar wij ons hebben overgegeven,” zei Volyna.

– Komen jullie allemaal naar buiten?

– Ja.

– Blijft er nog iemand in de fabriek?

– De hele 36e brigade en haar vertegenwoordigers zijn nu hier bij mij. Er zijn geen mariniers meer op het grondgebied van de fabriek.

– Zijn er buitenlanders op het grondgebied van de fabriek?

– Er waren er enkele.

– Hooggeplaatste ambtenaren?

– Daar weet ik niets van.

– En wie waren er?

– Er zijn buitenlanders in de AFU-eenheden.

– En de buitenlandse curatoren?

– Ik ken geen buitenlandse curatoren die instructies zouden geven.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Daarom heeft de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin de Russische minister van Defensie gebeld – Er heerst paniek!Volg Frontnieuws op Telegram

  In video: We gaan vechten tegen Russische orks - Natte dromen van Oekraïense soldaten

Lees meer over:

Vorig artikelAan alle oorlogszuchtigen in de bewapeningswaanzin: Op naar Oekraïne met jullie!
Volgend artikelHeeft Rusland al gewonnen? Is het “Game Over” voor het Rockefeller Imperium?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. De komende paar weken zaluitkomen wat er verborgen was in Azovstal waarom en door wie.
  Russen zijn overtuigend in verhoren.

 2. Wellicht zullen er op den duur een paar Oekies gaan praten en Rutte aanwijzen als degene die verzoek deed om MH 17 neer te halen?
  Ik hoop het.

 3. De Oekies hebben keuze uit twee situaties: overgave en demilitairisatie—of doorgaan.

  Als ze doorgaan zou ik ze aanraden wat puinkrakers zoals bij sloperij de Jager Midwolda te kopen; want de rest van Oekraine zal dan in puin geschoten/gebombardeerd worden.

  ze zijn superstom en verstoken van moraal. Dus ze zullen wel doorgaan.
  Ik hoop dat een dealer wat ander spul in zijn znuifie doet…..

 4. De meer wapens en “hulp”gestuurd worden, de groter de kans is dat Poetin kwaad wordt en een nuke stuurt…

 5. Het risico van deze catacombe is natuurlijk dat alles vergaand ge-booby-trapped is. (biologisch)
  Het zal dus wel een hele tijd duren voordat men er in is

 6. Deze oorlog is door de elite in het leven getrokken behoord allemaal bij het uit moorden van het volk het mag inmiddels wel duidelijk zijn dat het volledig mislukt is en het volk als hier in Nederland zijn zonder dat ze het weten mede plichtig aan deze misdaad tegen hun eigen kinderen en bevolking maar let op jullie komen ook aan de beurt en dat is ook maar goed ook die achter de elite staat zijn slechte mensen bij uit stek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in