Nu bevestigd door een van mijn beste inlichtingenbronnen. De oproep was een rechtstreeks gevolg van PANIEK. De regering van de VS wil beslist het gedetailleerde Russische onderzoek – en de opeenstapeling van bewijzen – over de biowapenlaboratoria van de VS in Oekraïne verijdelen.

Bericht van Pepe Escobars Telegram-Kanal.

Zoals ik in een eerder bericht al opmerkte, had Shoigu sinds de laatste week van februari en het begin van Operatie Z geweigerd telefoontjes aan te nemen van Pentagon-chef-wapenhandelaar Lloyd “Raytheon” Austin.

Dit telefoontje kwam EXACT na een officiële Russische verklaring aan de VN: “Wij zullen de artikelen 5 en 6 van het Verdrag inzake Biologische Wapens toepassen om de biologische “experimenten” van het Pentagon in Oekraïne te onderzoeken”.

Shoigu zag het telefoontje al veel eerder aankomen.

Reuters citeerde slechts de spreekwoordelijke “Pentagon-ambtenaar” en beweerde dat het gesprek van een uur nergens toe geleid had. Dit is onzin.

Austin riep naar verluidt op tot een “staakt-het-vuren” – wat een Siberische kattengrijns op het gezicht van Shoigu moet hebben gebracht.

Shoigu weet precies waar de slechte feiten ter plaatse – voor de Ukro’s en UkroNazi’s – toe leiden. Vooral in de Donbass: het is een militaire catastrofe die de regering van de VS onmogelijk kan verdraaien.

Parallel daaraan kunnen we nu ook de volledige openbaarmaking van het biologische wapenprogramma van het Pentagon verwachten – en zowaar in overmaat.

Het enige “aanbod dat niet geweigerd kan worden” dat de regering van de VS nog rest, is de Russen ECHT iets tastbaars aan te bieden om een onderzoek te vermijden. Dat zal niet gebeuren. Alles zal blootgelegd worden.

  Wat gebeurt er als plan B gewoon meer van plan A is?

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Biolabs – Is er meer aan de hand met het Oekraïne/Rusland conflict dan men op het eerste gezicht zou denken?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne: Voetbal, muziek – het is gewoon gênant!
Volgend artikel17.000 artsen en wetenschappers eisen dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de georkestreerde COVID-pandemie aansprakelijk worden gesteld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Mijn mening is dat de VS hun arrogante keutel heel voorzichtig, stukje voor beetje intrekken voor Rusland aannemelijk voorstellen te doen, en wanneer het stof is neergedwarreld, neemt het Pentagon de tijd om met nieuwe plannen Rusland te proberen in een hoek te drijven, waar de pragmatisch ingestelde oorlogsmachine van Rusland hun neus voor optrekken.

  Het kan natuurlijk ook helemaal uit de klauwen gaan lopen, gezien het duwtje van de VS in de rug van Finland, Polen en Zweden, nog een factor van belang is dat Turkije op jet laatste moment van gedachte veranderd door misschien een smerig aanbod van de VS.

  Ergo het spel van het Grand Chessboard is nog niet in een beslissende fase aangeland, de openingszet van Rusland was ijzersterk n.m.m.

    • Of laat ik het zo zeggen die kiezen niet voor Europa nee en de VS maar ezechiel 38 geeft het samenwerkingsverband weer van moslimlanden waaronder Turkije die net als i.i.g China Israël aanvallen straks. Rusland is volgens vele de beer uit het noorden. Maar de grondtekst wijst naar de satan himself

    • Inmiddels bewezen. Exodus uit Egypte nooit gebeurd. 40 jaar woestijn nooit gebeurd. Joodse Diaspora nooit gebeurd, Shlomo Sand. Jericho bestond niet in die tijd. En zo wordt door moderne archeologie steeds meer bewezen dat vele joods georienteerde onderzoeken en theorien niet waar zijn.

    • Hap Snap, satan is in de mens, joh… onderdeel van de mens. Je hebt daar geen bijbel voor nodig om te zien wat die kwaadaardige kant van de mensheid uitspookt. Je hoeft alleen maar te kijken naar wat er vandaag de dag gebeurt. Het mensdier is een bloedzuigend gedrocht dat samengesteld is uit valse leiders en dociele meelopers die vredelievende mensen vertrapt. Dat is die satan van je. En dat onderdeel van de mens zal uiteindelijk het diersoort uitroeien.

   • Erdogan kan zo dadelijk heel Europa veroveren. Alle Europese defensie wordt nu opgeofferd in een bodemloos gat genaamd Oekraine. Alleen Griekenland kan nog tegenstand bieden. Doe maar… verplaats die troepen maar naar Oekraine.Jan Sobiecki zal er niet zijn als Erdogan voor de poorten van Wenen zal staan. En ja…er is voor 100 miljard aan nieuwe wapens besteld, maar waar zijn de grondstoffen en mensen om ze te maken… weet je wie een grote wapenproducent is? Juist ja, Erdogan
    Lees de voorspellingen van Martin Vrijland

  • Nooit vergeten WIE de VS/Pentagon aanstuurt… dat hoeven we niet meer te herhalen hier, en vanuit die optiek kijken naar wat er mogelijk aan vieze spelletjes bedacht kunnen worden door die gasten. Ik vermoed zelf dat Erdogan/Turkey er niet voor gaat vallen.

 2. hoop dat alles op tafel komt, maar dan ook alles. Het is er op of eronder.
  Europa gaat deze keer ook nat.
  Hoera Rossija

 3. Het zou me niet verbazen dat Amerika met een biologische oorlog Europa kleiner zou maken. Misschien was en is dat het idee……zomaar een gedachte.

  • Deagel.com liet juist in statistieken zien dat het de USA, corporatie USA, is die veel minder inwoners zal hebbven. 50 miljoen ipv 350 miljoen. Die statistieken allemaal van de site verdwenen sinds de dood van de oprichter.

  • Alex, dat is niet zomaar een gedachte. De VS staat echt al jaren te springen om EU kapot te maken. Ik heb dit al eens eerder gepost hier, maar nog een keertje dan, als voorbeeld, een jaar of tien geleden zag ik regelmatig op tv hoe de nieuwskanalen stonden te jubelen en te springen op het avond nieuws dat EU er aan gaat. Op TV stonden ze te bleren! Waarom ze dat zo graag willen, is mij nog steeds niet geheel duidelijk, maar het is echt zo. Wat is het nut voor de VS om EU kapot te maken?

   • Volgens mij is de EU zichzelf al aardig aan het slopen. Veroorzaakt en bedenkt crisis na crisis. Het is niet enkel de US maar tevends de NGO’s en mega companies zoals Blackrock etc. die ook de US zelf te gronde richten om enkel meer money en macht voor zichzelf. Deze hegsfunds hebben zoveel macht (bezitten vrijwel alles) dat de enige manier dit te stoppen is deze bedrijven alles af te nemen. Ze maken zich immers schuldig aan politieke inmenging, handelen met voorkennis, omkoping etc. kortom criminele organisaties. Dus aandelen in bezit van deze bedrijven nietig verklaren.
    Dit zal echter nooit gebeuren want viavia zitten de meeste politicy in de zakken van deze criminelen en is het bovendien een internationaal probleem.
    Hetzelfde voor de centrale banken die in prive handen zijn. Afschaffen en onder de overheid stallen. Zonder dit blijft het een zootje in de wereld.

  • Duchesne, het lijkt mij meer op het decimeren van de VS. Daar krijgen we nog de meeste covid horror verhalen van te horen. Ik kan er naast zitten? En volgens die oude deagel site, verdwijnen er weinig mensen uit Rusland. Maar het zou me niet verbazen als de covid een VS produkt is, en niet in eoa lab in Wuhan of een vleermuizenfabriek in Ratjestan opgekookt is.

 4. Man, man, man, wat een heisa op deze site! Precies dezelfde rommel als op Xandernieuws. Waar halen jullie het toch allemaal vandaan. Geen enkel bewijs, zomaar wat roepen. Complottheoretici zijn jullie, angstzaaiers.
  En jezelf netjes voorstellen is er niet bij. Nee, dat moet allemaal achter gesloten deuren blijven. Kom aan, wees een man (vrouwen doen niet mee aan deze onzin…) en vertel de wereld wie je bent!

  • Trol?? Betaald of onbetaald?? Misschien eens de Golf van Tonkin onderzoeken of de vele andere historische valse vlaggen. Wat in ieder geval nooit gebeurd is is de Exodus uit Egypte en Jericho bestond niet in die tijd. Als je de oorlogsmisdaden van Maidan, 8 jaar Ukraine tegen Donbass had bewezen willen zien, dan had je alleen maar de docus hoeven te kijken van aanwezige journalisten. Door alle censuur is waarheidsgetrouwe journalistiek vaak wel heel moeilijk te vinden, of in deze tijd zelfs onmogelijk. Maar wat doe jij op deze site als je het zo helemaal niets vind.

  • Wim Ras je bent een patiënt met ernstige beperkingen: geen geweten en geen moreel besef. Gedwongen opname en permanente quarantaine lijkt mij de gewezen maatregel ter bescherming van de normale mensen..

 5. Trouwens, mss is de covid wel een biowapen van Rusland, om er es effe een heel andere twist aan te geven. Dat, of Rusland wist er van te voren al van af. Nogmaals, Rusland heeft geen mRNA spuiten gebruikt, en Rusland heeft geen 5G palen staan, en Rusland zou volgens deagel.com het minste aan mensen kwijt zijn in 2025. Ik herhaal niet meer, heb het al een paar keer neergezet. Food for thought.

  • p.s. want ‘ze’ zijn al jaren bezig met die SARS shit. Rusland moet er van af weten wat de werkelijke bedoeling daarvan is: het genoom veranderen dmv de mRNA om mee te transcriberen met de rest van het DNA, om zo een hele hoop S antigenen aan te maken en op die manier het immuunsysteem dusdanig te verstoren dat mensen sterven, of super zwak worden en dan later sterven.

 6. De eerste 90 zware Houwitzers zijn in Oekraine. Verbaast me, dat ze niet onderschept werden door de russen; zo moeilijk is dat niet.
  Zwaar transportvliegtuig: de MH17 behandeling geven.
  Vrachtschip: ook maar wat raketjes aan toevertrouwen Of een ouderwetse torpedo.

  Voorkomt verlies van eigen mensen.
  —————–
  Topic: natuurlijk schijt USA 7 kleuren stront.
  Ze beginnen langszaam in te zien, dat een proxy war, alleen in de Oekraine, onmogelijk is, en dat provoceren via de Nato een WO3 kan starten , met als gevolg van boel atoomkoppies op Amerika…..

 7. Erdogan kan zo dadelijk heel Europa veroveren. Alle Europese defensie wordt nu opgeofferd in een bodemloos gat genaamd Oekraine. Alleen Griekenland kan nog tegenstand bieden. Doe maar… verplaats die troepen maar naar Oekraine.Jan Sobiecki zal er niet zijn mocht Erdogan voor de poorten van Wenen willen staan. En ja…er is voor 100 miljard aan nieuwe wapens besteld, maar waar zijn de grondstoffen en mensen om ze te maken… weet je wie een grote wapenproducent is? Juist ja, Erdogan
  Lees de voorspellingen van Martin Vrijland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in