Foto's: Screenshot (YT / RPP), achtergrond via freepik / rawpixel.com, man via freepik / wayhomestudio

De Oostenrijkse neurowetenschapper en psychiater Dr. Raphael Bonelli meldt in een recente video dat hij al twee sterfgevallen heeft moeten betreuren onder zijn kennissen die eerder met een Covid-vaccin waren ingeënt. Hij kent echter niemand die aan (of met) Corona is overleden. Hij stoort zich aan het feit dat in het openbaar met twee maten wordt gemeten ten aanzien van “Corona-doden” en vaccinatie-doden en dat – zoals in de twee hem bekende gevallen – in het geval van een sterfgeval na vaccinatie elk verband met het vaccin wordt ontkend. Hij wil daarom een “sociaal experiment” beginnen zonder aanspraak te maken op wetenschappelijkheid – en vraagt zijn kijkers: “Hoeveel kent u er die aan of met Corona zijn gestorven? Hoeveel kent u er die zijn gestorven door of met vaccinatie?”, schrijft report24.news.

Sinds de video gisteren, 26 juli, online is gegaan op YouTube, is de commentaarfunctie op volle toeren gaan draaien. Om 16.00 uur zijn er al meer dan 4.000 reacties geplaatst – en de ervaringscijfers van de samenleving zijn verontrustend. Hoewel slechts weinigen op de hoogte zijn van daadwerkelijke sterfgevallen als gevolg van Covid, stapelen de trieste verslagen van ernstige inentingsreacties en sterfgevallen als gevolg van de omstreden Corona-vaccinaties zich op. Het causale verband is wellicht nog niet definitief bevestigd, aangezien waarschijnlijk slechts weinig gevallen officieel zijn gemeld – maar er zijn te veel alarmerende berichten om aan te nemen dat het om louter toeval gaat.

Dit is hoe een kijker rapporteert:

Ik werk bij de spoedeisende hulp en heb sinds het uitbreken van de “pandemie” één zieke gezien, die ook niet begreep dat hij naar het ziekenhuis moest. Maar ik heb sinds de vaccinatie begon tot nu toe 17 patiënten gehad met enorme bijwerkingen.

  Italiaanse soldaat overleed na AstraZeneca vaccinatie, 10 verdachten beschuldigd van doodslag

Een commentator beschrijft haar ervaringen in een bejaardentehuis:

Ik ben hoofd van de verpleging in een bejaardentehuis, sinds de inentingen in januari is het ziektecijfer sterk gestegen, bijna geen dag zonder ziekenwagen, bijna elke bewoner heeft plots een ziekte. Gordelroos, beroertes, trombose, en ook 2 overledenen (niet direct na de vaccinatie), die eigenlijk heel fit waren. De werkdruk is voor ons enorm toegenomen. Bijna al onze collega’s zijn gevaccineerd, een 18-jarige assistente moest direct na de vaccinatie worden gereanimeerd, zij lag op de intensive care, zij was bijna overleden. Ik laat me zelf niet inenten, ik heb ook Corona gehad met milde symptomen. Naar verluidt Corona, kan ook een griep zijn geweest. PCR positief. Ik ben eigenlijk in permanente shock omdat ik de waarheid ken, alle anderen willen het niet zien. Het is verschrikkelijk.

Een begrafenisondernemer schrijft:

Wij die in de uitvaartbranche werken maken eigenlijk mee dat zowel fitte als niet fitte ouderen na vaccinatie overlijden – het wordt veel in besloten kring verteld – ook de nabestaanden durven meestal geen onderzoek te doen naar het overlijden van hun dierbaren na vaccinatie – een verband van de medische kant met vaccinatie wordt meestal afgewezen…

De commentator bevestigt daarmee andere waarschuwingen uit de sector – Report24 berichtte bijvoorbeeld over de verontrustende ervaringen van een uitvaartondernemer uit Nederland (Lees: “Uitvaartondernemers bezorgd: steeds meer plotselinge sterfgevallen na vaccinaties, geen autopsies“).

Een reageerder schrijft:

In onze kleine stad van iets minder dan 6000 inwoners is er niemand gestorven aan Corona. Er zijn hier echter al 8 mensen overleden na de vaccinatie. Twee vrouwen stierven 14 dagen na de eerste vaccinatie met Astrazeneca. Hadden geen gezondheidsproblemen voordien. Een vrouw 37 jaar, net bevallen in februari en nu overleden in juni na vaccinatie. Een goede vriend van 61 jaar stierf ook na Astrazeneca… Het is aan een ieder om voor zichzelf te beslissen of hij/zij dit zichzelf wil aandoen. We zijn niet getest, gevaccineerd of hersteld, we zijn gewoon gezond.

  Jake Kazarek: 28-jarige bodybuilder sterft "onverwacht" 4 dagen na tweede Moderna COVID-19 vaccin

Een lezer rapporteert vanuit de sociale sfeer:

Een collega van mij op het werk, 43 jaar oud, zonder bekende eerdere ziekten, is onmiddellijk (een paar dagen) na de tweede vaccinatie aan een beroerte overleden. Ik heb de indruk dat de omgeving niet eens durft te denken dat de vaccinatie er iets mee te maken zou kunnen hebben. Ik werk in de sociale sector met zogenaamde “risicopersonen” en ik ken niemand die persoonlijk aan Corona is overleden, laat staan dat hij een ernstig verloop heeft gehad. Aan de andere kant, ik heb gehoord van milde/medium verlopen. Een kennis meldde dat de bijwerkingen van haar vaccinatie ernstiger waren dan haar Coronaziekte 6 maanden geleden. In mijn werkomgeving zie ik veel vrij ernstige reacties op vaccinatie; met name vrouwen melden langdurige en massaal hevigere menstruatiebloedingen. Ik ben zelf niet ingeënt en was in het begin niet bijzonder “vaccinsceptisch”, maar heb eerder afgewacht. Inmiddels ben ik ronduit bang voor een Corona-vaccinatie en zou ik nog liever mijn baan in de sociale sector opgeven dan me te laten vaccineren.

Er sterven ook jonge mensen:

Ja, een jonge moeder van 31, receptioniste, ze moesten allemaal ingeënt worden. Ze hadden allemaal zware bijwerkingen die verdwenen, alleen bij J kwamen ze sterker terug. Ze zakte in de praktijk van haar werkgever in elkaar. Pogingen tot reanimatie waren vruchteloos. Onmiddellijk dood. Ik ben nog steeds geschokt omdat ik haar en haar twee kinderen persoonlijk kende. En het maakte iets in me los. Op mijn beurt ken ik niemand in mijn persoonlijke kring die Corona heeft gehad.

  EU-parlementslid dropt nuke op wereldwijde COVID-vaccincampagne - "Dit is de ergste misdaad die ooit tegen de mensheid is begaan" (Video)

Alle commentaren zijn te vinden onder de YouTube-video in kwestie – zolang die ondanks de bekende censuurmaatregelen nog online staat. U kunt ook luisteren naar Raphael Bonelli’s beroep hieronder:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

WHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAls ik niet de prik neem, zal ik een uitgestotene zijn
Volgend artikelAustralische vrouw had vijf epileptische aanvallen, beroerte en 3 hersenoperaties na eerste AstraZeneca, neemt Pfizer als tweede prik
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Ik lees 2 dagbladen ( papieren kranten ) en het is mij opgevallen dat er de afgelopen 2 maanden opvallend veel betrekkelijk jonge mensen plotseling overlijden. ( ook ouderen. En moet m.i. een duidelijke “ oversterfte” zijn in die categorie mensen )
  Dit kun je in de tekst en de leeftijd van de overlijdens advertentie zien.
  Woorden als plotseling, met verslagenheid, vol ongeloof, en ook in zijn/ haar slaap plotseling overleden. en nog veel meer van deze woorden geven aan dat er iets aan de hand is.

  We worden ook hierin gesensureerd. Het is wel te begrijpen want als je dit overkomt heb je in de eerste plaats heel veel verdriet en de artsen zullen geen obductie aanbevelen.
  En als het dan zou blijken dat je geliefde een VACCINATIE DODE isdan is het schuldgevoel dat je hebt meegedaan aan een niet medisch expiriment heel groot.

 2. Maar hier in LALA land is niets aan de hand hoor, daar raast de misplaatst optimistische MSM doorrrrr …

  https://www.rtlnieuws.nl/economie/beurs/artikel/5244613/randstad-schaarste-personeel-werknemers-corona-covid

  Hij is niet bang dat veel mensen hun baan zullen verliezen, integendeel. “De grootste bedreiging is dat we mensen tekort gaan komen.” NOOT; You bet asshole … als het overgrote gros der spuitschapen straks letterlijk gaat omvallen of op z’n best nooit meer tot werken in staat zal zijn !!!

  • Gisteren liep hier al geen enkele postbode meer door de hele wijk.
   Normaal wordt zo’n dienst dan wel overgenomen of verdeeld door andere.
   Blijkbaar was iedereen hier ziek.

 3. Heel griezelig en nog blijven mensen vasthouden and de zgn vaccinatie. De gifspuit. Dat is hun werkelijkheid geworden en die pakt niemand ze meer af ook al storten er medekuddedieren ter aarde om ze heen. De gifspuit is hun persoonlijke identificatie en hun zelfeer. En dan kunnen ze bovendien anderen minachten die hun niet vereren. Laat ze maar neerstorten…. Spijtig dat er pkacebos tussen kunnen zitten. Dit klinkt harteloos maar ik ben woedend dat mijn leven door dit bedrog vernield wordt.

  • Ja, dat er placebo’s tussen zitten is wel duidelijk. Een vriendin van mij is toch maar overstag gegaan omdat ze anders niets meer mag……. Vol trots vertelde ze dat ze zich prima voelt EN NIET EENS EEN ZERE ARM HEEFT GEHAD. Dit is in mijn optiek onmogelijk, dus waarschijnlijk heeft zij een shotje fysiologische zoutoplossing of alleen het solvens gehad!

  • Ja ik vind dit niet mooi om te denken. Maar ik ga me minder druk maken om arrogante mensen die ik tevergeefs heb proberen te waarschuwen. Als iedereen met een greintje kritisch denken het had geweigerd zaten we nu niet zo in de val.

 4. Naarmate het vaccinatiecijfer stijgt hoe groter het aantal ziekmeldingen wordt, is ook te lezen onder de reacties van het oproep filmpje.
  En dan moet het griepseizoen nog beginnen….!
  ” In mijn bedrijf (2800 werknemers) hebben tot nu toe 5 werknemers in quarantaine gezeten vanwege een positieve test zonder symptomen (5 × 14 = 70 dagen in meer dan een jaar, ongeveer 6 dagen per maand). Uit eerdere ervaringen leiden we momenteel echter 0,2 dagen werkverlet per maand per werknemer af als gevolg van de vaccinatie (d.w.z. 560 dagen per maand). Oplopende trend. Het percentage mislukkingen door de vaccinatie is ongeveer 100 keer hoger dan door de quarantaine.”

 5. De tijd van plannen en voorbereiden is allang voorbij. We zitten in de uitvoeringsfase. We moeten aan de prik en dat gaan ze bereiken met ziekte, rampen en uithongeren. Alleen met honger en angst beweeg je een mens. Je ziet het overal gebeuren. De angst fase voor ziekte hebben we bijna gehad. Ze zijn inmiddels gestart met de rampenfase en de uithongering fase. In Amerika wordt boeren opgedragen om hun gewassen en hun veestapel te vernietigen. De overstromingen en branden nemen ook een deel van de voedsel vernietiging voor hun rekening. Wanneer we straks genoeg honger hebben kunnen we eten krijgen voor een prikkie zeg maar (goh snap nou eindelijk waar dat “voor een prikkie” vandaan komt). Wanneer je geen prik wil zie dan punt 2 hierbeneden.

  1. Ze willen slaven maken van ons. Dat doen ze met deze gifspuit. Totale controle geen ID, bankkaart o.i.d. meer nodig kan uitgelezen worden vanuit je lichaam.
  2. Wie geen slaaf kan of wil zijn wordt gerehabiliteerd, opgesloten of vogelvrij verklaard. Iedereen mag je dan ongestraft vermoorden.
  3. wie deze ronde met injecties niet goed doorstaat is sowieso onbruikbaar en valt onder punt 2.
  4. Familieleven alsook een huwelijk wordt onmogelijk gemaakt. Kinderen worden daarvoor op vroege leeftijd bij de ouders weggehaald en opgevoed door de staat. Een wetsvoorstel hiervoor is in maart 2021 reeds ingediend.
  5. Pornografie en drugs zullen makkelijk toegankelijk zijn.
  6. Incest en dierensex zal overal gelegaliseerd worden en vrije sex zal worden gestimuleerd
  7. De 2 kinder regel wordt ingevoerd. Je mag of moet (daar was het boek niet duidelijk over) maximaal 2 kinderen baren daarna is het aborteren geblazen. Zelfabortie, geef je daar geen gehoor aan dan wordt het gedwongen abortie.

  Wie zijn ze vraag je je af? Nou zowat de hele adelijke stand en degenen die met genoeg geld mee kunnen doen. Hier is een lijst van personen en families die aan dit grote plan hebben meegewerkt. De lijst komt uit het boek: CONSPIRATORS’ HIERARCHY:
  THE STORY OF THE COMMITTEE OF 300
  Dr. John Coleman. Een link vind je onderaan.

  PAST AND PRESENT MEMBERS OF THE COMMITTEE OF 300
  Abergavemy, Marquis of. Acheson, Dean. Adeane, Lord Michael. Agnelli, Giovanni. Alba, Duke of. Aldington, Lord. Aleman, Miguel. Allihone, Professor T. E. Alsop Family Designate. Amory, Houghton. Anderson, Charles A. Anderson, Robert 0. Andreas, Dwayne. Asquith, Lord. Astor, John Jacob and successor, Waldorf. Aurangzeb, Descendants of. Austin, Paul. Baco, Sir Ranulph BalFour, Arthur. Balogh, Lord. Bancroft, Baron Stormont. Baring. Barnato, B. Barran, Sir John. Baxendell, Sir Peter. Beatrice of Savoy, Princess. Beaverbrook, Lord. Beck, Robert. Beeley, Sir Harold. Beit, Alfred. Benn, Anthony Wedgewood. Bennet, John W. Benneton, Gilberto or alternate Carlo. Bertie, Andrew. Besant, Sir Walter. Bethal, Lord Nicholas. Bialkin, David. Biao, Keng. Bingham, William. Binny, J. F. Blunt, Wilfred. Bonacassi, Franco Orsini. Bottcher, Fritz. Bradshaw, Thornton. Brandt, Willy. Brewster, Kingman. Buchan, Alastair. Buffet, Warren. Bullitt, William C. Bulwer-Lytton, Edward. Bundy, McGeorge. Bundy, William. Bush, George. Cabot, John. Family Designate. Caccia, Baron Harold Anthony. Cadman, Sir John. Califano, Joseph. Carrington, Lord. Carter, Edward. Catlin,

  Donat. Catto, Lord. Cavendish, Victor C. W. Duke of Devonshire. Chamberlain, Houston Stewart. Chang, V. F. Chechirin, Georgi or Family Designate. Churchill, Winston. Cicireni, V. or Family Designate. Cini, Count Vittorio. Clark, Howard. Cleveland, Amory. Cleveland, Harland. Clifford, Clark. Cobold, Lord. Coffin, the Rev William Sloane. Constanti, House of Orange. Cooper, John. Family Designate. Coudenhove- Kalergi, Count. Cowdray, Lord. Cox, Sir Percy. Cromer, Lord Evelyn Baring. Crowther, Sir Eric. Cumming, Sir Mansfield. Curtis, Lionel. d’Arcy, William K. D’Avignon, Count Etienne. Danner, Jean Duroc. Davis, John W. de Benneditti, Carlo. De Bruyne, Dirk. De Gunzberg, Baron Alain. De Lamater, Major General Walter. De Menil, Jean. De Vries, Rimmer. de Zulueta, Sir Philip. de’Aremberg, Marquis Charles Louis. Delano. Family Designate. Dent, R. Deterding, Sir Henri. di Spadaforas, Count Guitierez, (House Douglas-Home, Sir Alec. Drake, Sir Eric. Duchene, Francois. DuPont. Edward, Duke of Kent. Eisenberg, Shaul. Elliott, Nicholas. Elliott, William Yandel. Elsworthy, Lord. Farmer, Victor. Forbes, John M. Foscaro, Pierre. France, Sir Arnold. Fraser, Sir Hugh. Frederik IX, King of Denmark Family Designate. Freres, Lazard. Frescobaldi, Lamberto. Fribourg, Michael. Gabor, Dennis. Gallatin, Albert. Family Designate. Gardner, Richard. Geddes, Sir Auckland. Geddes, Sir Reay. George, Lloyd. Giffen, James. Gilmer, John D. Giustiniani, Justin. Gladstone, Lord. Gloucestor, The Duke of. Gordon, Walter Lockhart. Grace, Peter J. Greenhill, Lord Dennis Arthur. Greenhill, Sir Dennis. Grey, Sir Edward. Gyllenhammar, Pierres. Haakon, King of Norway. Haig, Sir Douglas. Hailsham, Lord. Haldane, Richard Burdone. Halifax, Lord. Hall, Sir Peter Vickers. Hambro, Sir Jocelyn. Hamilton, Cyril. Harriman, Averill. Hart, Sir Robert. Hartman, Arthur H. Healey, Dennis. Helsby, Lord. Her Majesty Queen Elizabeth II. Her Majesty Queen Juliana. Her Royal Highness Princess Beatrix. Her Royal Highness Queen Margreta. Heseltine, Sir William. Hesse, Grand Duke descendants, Family Designate. Hoffman, Paul G. Holland, William. House of Braganza. House of Hohenzollern. House, Colonel Mandel. Howe, Sir Geoffrey. Hughes, Thomas H. Hugo, Thieman. Hutchins, Robert M. Huxley, Aldous. Inchcape, Lord. Jamieson, Ken. Japhet, Ernst Israel. Jay, John. Family Designate. Keynes, John Maynard. Jodry, J. J. Joseph, Sir Keith. Katz, Milton. Kaufman, Asher. Keith, Sir Kenneth. Keswick, Sir William Johnston, or Keswick, H.N.L. Keswick, William Johnston. Kimberly, Lord. King, Dr. Alexander. Kirk, Grayson L. Kissinger, Henry. Kitchener, Lord Horatio. Kohnstamm, Max. Korsch, Karl. Lambert, Baron Pierre. Lawrence, G. Lazar. Lehrman, Lewis. Lever, Sir Harold. Lewin, Dr. Kurt. Lippmann, Walter. Livingstone, Robert R. Family Designate. Lockhart, Bruce. Lockhart, Gordon. Linowitz, S. Loudon, Sir John. Luzzatto, Pieipaolo. Mackay, Lord, of Clasfern. Mackay- Tallack, Sir Hugh. Mackinder, Halford. MacMillan, Harold. Matheson, Jardine. Mazzini, Gueseppi. McClaughlin, W. E. McCloy, John J. McFadyean, Sir Andrew. McGhee, George. McMillan, Harold. Mellon, Andrew. Mellon, William Larimer or Family Designate. Meyer, Frank. Michener, Roland. Mikovan, Anastas. Milner, Lord Alfred. Mitterand, Francois. Monett, Jean. Montague, Samuel. Montefiore, Lord Sebag or Bishop Hugh. Morgan, John P. Mott, Stewart. Mountain, Sir Brian Edward. Mountain, Sir Dennis. Mountbatten, Lord Louis. Munthe, A., or family designate. Naisbitt, John. Neeman, Yuval. Newbigging, David. Nicols, Lord Nicholas of Bethal. Norman, Montague. O’Brien of Lotherby, Lord. Ogilvie, Angus. Okita, Saburo. Oldfield, Sir Morris. Oppenheimer, Sir Earnest, and successor, Harry. Ormsby Gore, David (Lord Harlech). Orsini, Franco Bonacassi. Ortolani. Umberto. Ostiguy, J.P.W. Paley, William

  S. Pallavacini. Palme, Olaf. Palmerston. Palmstierna, Jacob. Pao, Y.K. Pease, Richard T. Peccei, Aurellio. Peek, Sir Edmund. Pellegreno, Michael, Cardinal. Perkins, Nelson. Pestel, Eduard. Peterson, Rudolph. Petterson, Peter G. Petty, John R. Philip, Prince, Duke of Edinburgh. Piercy, George. Pinchott, Gifford. Pratt, Charles. Price Waterhouse, Designate. Radziwall. Ranier, Prince. Raskob, John Jacob. Recanati. Rees, John Rawlings. Rees, John. Rennie, Sir John. Rettinger, Joseph. Rhodes, Cecil John. Rockefeller, David. Role, Lord Eric of Ipsden. Rosenthal, Morton. Rostow, Eugene. Rothmere, Lord. Rothschild Elie de or Edmon de and/or Baron RothschiLd Runcie, Dr.Robert. Russell, Lord John. Russell, Sir Bertrand. Saint Gouers, Jean. Salisbury, Marquisse de Robert Gascoiugne Cecil. Shelburne, The Salisbury, Lord. Samuel, Sir Marcus. Sandberg, M. G. Sarnoff, Robert. Schmidheiny, Stephan or alternate brothers Thomas, Alexander. Schoenberg, Andrew. Schroeder. Schultz, George. Schwartzenburg, E. Shawcross, Sir Hartley. Sheridan, Walter. Shiloach, Rubin. Silitoe, Sir Percy. Simon, William. Sloan, Alfred P. Smuts, Jan. Spelman. Sproull, Robert. Stals, Dr. C. Stamp, Lord Family designate. Steel, David. Stiger, George. Strathmore, Lord. Strong, Sir Kenneth. Strong, Maurice. Sutherland. Swathling, Lord. Swire, J. K. Tasse, G. Or Family Designate. Temple, Sir R. Thompson, William Boyce. Thompson, Lord. Thyssen- Bornamisza, Baron Hans Henrich. Trevelyn, Lord Humphrey. Turner, Sir Mark. Turner, Ted. Tyron, Lord. Urquidi, Victor. Van Den Broek, H. Vanderbilt. Vance, Cyrus. Verity, William C. Vesty, Lord Amuel. Vickers, Sir Geoffrey. Villiers, Gerald Hyde family alternate. Volpi, Count. von Finck, Baron August. von Hapsburg, Archduke Otto, House of Hapsburg-Lorraine. Von Thurn and Taxis, Max. Wallenberg, Peter or Family Designate. Wang, Kwan Cheng, Dr. Warburg, S. C. Ward Jackson, Lady Barbara. Warner, Rawleigh. Warnke, Paul. Warren, Earl. Watson, Thomas.

  https://www.cia.gov/library/abbottabad-compound/4A/4A92FD2FB4DAE3F773DB0B7742CF0F65_Coleman.-.CONSPIRATORS.HIERARCHY.-.THE.STORY.OF.THE.COMMITTEE.OF.300.R.pdf?fbclid=IwAR0Aa9GvmuVYfnESs5h2WAc8trSO1_POqUXu6gIRJmcSzGwI-bZUOK-H5s4

  • punt 7 kun je weg laten
   door die vaccins zal een groot deel van de jongeren onvruchtbaar worden, zwangeren die nu het vaccin krijgen krijgen te maken met een veel grotere kans op miskraam….dus het aantal mensen dat overleeft kan nauwelijks voor voortplanting zorgen

  • Bedankt voor deze info plus de link met deze lijst van Inteelters. Veel te lezen. Het gaat een wereld van versufte half blinde molletjes worden. (Wat ik al eerder schreef.) wacht maar tot de eerste zielige hoopjes geboren worden. Daar komt dan weer een nieuwe “oplossing” voor. Aldous Huxley met zijn Brave New World zat er niet ver naast. Maar mss was hij wel de origine van al deze ellende. Hij schreef het script voor de Inteelters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in