Officiële gegevens die door de Britse regering zijn vrijgegeven, bevestigen dat 1 op de 73 mensen die in Engeland ten minste één dosis van het vaccin Covid-19 hebben gekregen, tegen eind mei 2022 helaas was overleden, bericht Expose-news.com.

Hoewel sommige sterfgevallen te verwachten waren geweest, bevestigen verdere schokkende gegevens die de regering van het Verenigd Koninkrijk heeft bekendgemaakt, dat vele dat niet waren, omdat de sterftecijfers per 100.000 het laagst zijn onder de ongevaccineerde bevolking in elke leeftijdsgroep.

Maandenlang hebben de instellingen van de Britse regering volgehouden dat zij geen gegevens hadden over sterfgevallen naar vaccinatiestatus. Elke keer dat er een verzoek om vrijheid van informatie werd ingediend, was het antwoord als volgt –

Bron

Maar elke afzonderlijke Britse overheidsinstelling loog.

Het Office for National Statistics (ONS) is de grootste onafhankelijke producent van officiële statistieken in het VK en het erkende nationale bureau voor de statistiek van het VK, en op 6 juli publiceerden zij een dataset met een heleboel huiveringwekkende gegevens over sterfgevallen naar vaccinatiestatus in Engeland tussen 1 jan 2021 en 31 mei 2022.

Tabel 9 van de dataset bevat cijfers over “Tellingen over de gehele periode van alle geregistreerde sterfgevallen, gegroepeerd naar het aantal weken na de vaccinatie dat de sterfgevallen zich voordeden; voor sterfgevallen waarbij COVID-19 betrokken was en sterfgevallen waarbij COVID-19 niet betrokken was, sterfgevallen die zich voordeden tussen 1 januari 2021 en 31 mei 2022, Engeland”.

Hier ziet u een snapshot van hoe de ONS de gegevens presenteert –

Bron

Aan de hand van de gepresenteerde gegevens kunnen wij uitrekenen hoeveel mensen er in Engeland gestorven zijn na een Covid-19 vaccinatie. Maar voordat wij dat aantal onthullen, moeten wij een andere leugen, die door de Britse regering en de mainstream media al minstens sinds september 2021 in stand wordt gehouden, in de prullenbak gooien.

  Representatieve enquête onthult niet officieel geregistreerd aantal: 750.000 vaccindoden en 5 miljoen zijn arbeidsongeschikt!

Als u terugspoelt naar december 2021, herinnert u zich misschien een beruchte kop, gepubliceerd door Andrew Neil voor de Daily Mail, die luidde – “Het is tijd om de vijf miljoen vaccinweigeraars van Groot-Brittannië te straffen: Zij brengen ons allen in gevaar voor meer beperkingen”.

Bron

Deze kop is een prachtig voorbeeld van hoe u vanaf het allereerste begin van de vermeende Covid-19 pandemie bent voorgelogen, want de werkelijke officiële gegevens van de Britse regering bewijzen dat er veel meer dan vijf miljoen “vaccinweigeraars” in Engeland zijn.

Het UK Health Security Agency publiceert al een hele tijd in alle stilte een wekelijks rapport met de titel “Weekly national Influenza and COVID-19 surveillance report“, dat bergen eentonige gegevens bevat. Diep verborgen in dat rapport zijn echter de cijfers over de vaccinatie-opname van Covid-19 in Engeland per dosis.

De volgende tabel komt van bladzijde 65 van het rapport van week 27, en toont de vaccinatie-opname in Engeland per leeftijd –

Wij hebben de volgende grafiek gemaakt op basis van de cijfers die de UKHSA hierboven heeft gegeven, en die de totale vaccinatie-opname vs. de totale vaccinatieweigering in Engeland per dosis laat zien –

De UKHSA stelt in hun document dat 63,4 miljoen mensen in het cohort van de National Immunisation Management Service in Engeland zaten, maar dat slechts 44,5 miljoen mensen ten minste één dosis van een Covid-19 vaccin hadden gekregen. Volgens de Britse regering zijn er dus eigenlijk alleen al in Engeland 18,9 miljoen “vaccinweigeraars”.

Nu wij die leugen hebben begraven, kunnen wij terugkeren naar tabel 9 van de ONS dataset over sterfgevallen naar vaccinatiestatus in Engeland.

  "Langzaam maar zeker zal het volk wakker worden en dat is waar deze plutocratische elites het meest bang voor zijn"

De volgende grafiek toont het totale aantal sterfgevallen na Covid-19 vaccinatie in Engeland tussen 1 jan 2021 en 31 mei 2022 op basis van de cijfers van de ONS –

Volgens het Office for National Statistics zijn er tussen 1 jan. 21 en 31 mei 22 in totaal 41.117 mensen overleden aan de gevolgen van Covid-19 vaccinatie, en zijn er in totaal 565.420 mensen overleden aan een andere oorzaak na Covid-19 vaccinatie. Dit betekent dat in totaal op 31 mei 2022 606.537 mensen helaas gestorven zijn na Covid-19 vaccinatie.

Uitgaande van het feit dat 44,48 miljoen mensen in Engeland ten minste één dosis van een Covid-19 vaccin hadden gekregen, komt dit er dus op neer dat 1 op de 73 gevaccineerden tegen eind mei 2022 op trieste wijze gestorven is.

Veel mensen zullen dat cijfer negeren met de bewering dat het te verwachten is met zoveel mensen die gevaccineerd worden. Maar diezelfde mensen zullen geen greintje bewijs leveren om hun beweringen te staven. Maar zelfs als zij de moeite zouden nemen om te proberen bewijzen te leveren, wat hoogst onwaarschijnlijk is, zouden zij er geen kunnen vinden. Want uit de officiële gegevens blijkt dat het sterftecijfer per 100.000 het laagst is onder de ongevaccineerden in elke leeftijdsgroep.

Tabel 2 van dezelfde ONS-dataset over sterfgevallen naar vaccinatiestatus bevat de maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers naar vaccinatiestatus en leeftijdsgroep.

De volgende grafieken tonen de maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers naar vaccinatiestatus onder elke leeftijdsgroep voor niet-Covid-19 sterfgevallen in Engeland tussen januari en mei 2022, aan de hand van de cijfers in tabel 2 van de onlangs gepubliceerde dataset die verzameld is door de Britse overheidsdienst, het Office for National Statistics –

  Bill Gates spreekt openlijk uit wat wij niet hardop mochten zeggen van de regering
Klik om te vergroten

In elke maand sinds het begin van 2022 hebben gedeeltelijk gevaccineerde en dubbel gevaccineerde 18- tot 39-jarigen meer kans gehad om te sterven dan ongevaccineerde 18- tot 39-jarigen. Drievoudig gevaccineerde 18- tot 39-jarigen hebben echter een sterftecijfer gehad dat per maand verslechterd is na de massale Booster-campagne die in december 2021 in het VK is gehouden.

Wij zien ook een soortgelijk patroon bij elke andere leeftijdsgroep.

40-49

50-59

60-69

70-79

80-89

90+

Dit zijn leeftijdsgestandaardiseerde cijfers. Er is geen andere conclusie te trekken voor het feit dat de sterftecijfers per 100.000 het laagst zijn onder de ongevaccineerden, dan dat de Covid-19 injecties mensen doden. Wat het feit dat in mei 2022 in Engeland 1 op de 73 Covid-19 gevaccineerden dood was, des te afschuwelijker maakt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Proberen meer dan 100 dode Amerikaanse piloten ons een boodschap te sturen over de veiligheid van vaccins?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoeveel mensen hebben door dat het enige plan van de staat massale ontvolking en controle over de rest van de mensheid is? Niet genoeg!
Volgend artikelGeneesmiddelenbedrijven – Gewoon een beetje vals of door en door slecht?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Als je 80 jaar oud word, en je hebt 80 mensen, dan moet er ieder jaar een dood om natuurlijk verloop te hebben. Word er minder dan 1 kind per jaar geboren dan zakt de bevolking…..dus dit bericht is eigenlijk iets normaals…dat er verhouding gewijs meer doden zijn bij de ingespotenen dan bij de schoon van bloed zijnde medemensen is een bevestiging van wat al twee jaar helder is: Covid spuiten helpen je immuun systeem om zeep. Als je een ziekte hebt die latent aanwezig is dan is de kans groot dat deze de ruimte krijgt zich te ontwikkelen door de Covid spuit.

  Inspuiten maakt ziek, was al bekend sinds de eerste golfoorlog, dus het is opzettelijk…..

  Rutte en de Jonge zijn daarmee in feite moordenaars

   • De hel regering zijn moordenaars en zelfs de tweede kamer met uitzondering PVV en FVD de laats genoemde heeft Rutte het zwijgen op gelegd maar g
    gelukkig is er een persoon als Gido Meyers en nog vele anderen in deze partij die hun mond maar niet zo laten snoeren, maar helaas zij vechten tegen zo een grote overmacht en zoveel volks dwazen ga er maar eens aan staan veel respect kan ik alleen maar tonen voor deze mensen , dank jullie wel.

  • Dat is een opmerkelijke redenering, ik dacht er net zo over dus ik heb het even nagerekend, 2018 UK 541.589 sterfgevallen, en 66.460.000 inwoners betekend dus dat er 1 op de 122.7 gestorven is, wat dus niet helemaal aansluit bij wat ik ook dacht leeftijd 80 1 op de 80 sterft.
   Gezien het feit dat over de 60 meer dan 90% geprikt is en dat oudere mensen de gewoonte hebben om te sterven is het dus niet “raar” dat we op 1 op 73 uitkomen.
   Is dus een wankele analyse.
   Het feit dat we dus sinds de prikgolf op een niet nalatende oversterfte zitten blijf ik een steekhoudend arguments vinden.
   Heb zelf een grafiek gemaakt (waar ik woon) met oversterfte en begin/einde vaccinatie golven (ook rekening houdend dat AZ de 2e later was dan bij de US zooi) en dat gaf een heel naar beeld rond de 2 maand na afsluiting van 2 prikken.
   Toen was het voor mij duidelijk, het is zelfverdediging om nee tegen de prik te zeggen.
   p.s. geen prik en nooit een positieve test gehad.

   • probleem is dat net na de prik ronde in Engeland veel jonge mensen stierven, een vriendin van me had op anderhalve maand tijd 5 of 6 sterfgevallen in haar vriendenkring, de oudste was een fitte 55 er……ze leeft in angst nu, plus de groter wordende gewelds explosie in en rond London, de ontvoeringen van jonge meisjes door paki’s….en dit is is iemand die 30 jaar bij de politie heeft gewerkt en zware zaken heeft behandeld….zelfs sommige van de eigen agenten zijn beesten als niemand kijkt…

    Dit is onze wereld, het is een dierentuin.

    • Abraham,

     Ik ken de situatie die u schetst. Bij de politie, ook in Nederland, zitten zware, gewelddadige criminelen. Grote steden zijn heel onveilig geworden,

 2. Goede morgen rukkers en vinger planten, zijn jullie vanmorgen klaar gekomen op de foto Van Rutte onze grote leider die boven jullie bed hangt maar zijn wel vergeten te knielen voor de foto foei zeg hielenlikkers.
  Rutte zoek nog sekte leden voor het WEF let op maar je moet minimaal 5 miljoen bezitten voor dat je bij deze club je kan aan sluiten.
  Verder moet je bekent zijn met pedofilie en dat kunnen bewijzen maar daar zijn jullie te bang voor wat dan, nou je kan dan op een bijeenkomst van het WEF het bloed van Swap drinken en in je reet door de hele club laten nemen fijne zaterdag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in