Twitter screenshot

Schokkende beelden uit India tonen het moment waarop een politieagent tijdens het trainen in een sportschool in elkaar zakt en plotseling en onverwacht overlijdt. Op camerabeelden van de sportschool in Hyderabad vorige week is te zien hoe de 30-jarige agent, Y Vishal, een reeks stretchoefeningen doet na een aantal push-ups te hebben gedaan, wanneer hij plotseling voorover valt terwijl hij een fitnessapparaat vastpakt en vervolgens op de grond valt, bericht Newswars.

Meer van de Times of India, die toegeeft dat het incident “wordt toegevoegd aan de groeiende lijst van jonge mannen die sterven tijdens het sporten”:

Rond 20.30 uur kregen zijn familieleden een telefoontje van de sportschool over de instorting. Sportschoolgenoten brachten hem onmiddellijk naar een privé-ziekenhuis waar de artsen hem dood verklaarden…

[…]

De politie citeert artsen en zegt dat Vishal is overleden aan een zware hartstilstand. “Hij stierf aan een hartaanval als gevolg van hoge bloeddruk,” vertelde inspecteur Ch Netaji van Marredpally aan TOI. Als agent van de lichting 2020 was Vishal pas twee jaar in dienst.

Familieleden zeiden dat Vishal vaak trainde in de sportschool. Ze zeiden dat hij na zijn nachtdienst op woensdag het politiebureau verliet om 8 uur op donderdag en naar de sportschool ging.

Op de camerabeelden is Vishal te zien terwijl hij push-ups uitvoert. Toen hij naar een ander gedeelte ging, zag men hem hoesten. Toen hij de stangen van een fitnessapparaat vasthield, werd zijn hoesten heviger. Even later zakt hij in elkaar. Terwijl anderen zich naar hem toe haastten, ziet men Vishal spartelen. Men ziet hoe de trainer van de sportschool hem probeert te reanimeren.

De video is het zoveelste voorbeeld van een jonge, gezonde persoon die plotseling sterft aan een hartaanval in de nasleep van het experimentele Covid-19 mRNA-injectieprogramma.

  Media beweren nu dat "dubbel geprikte" Britten die een zware verkoudheid hebben eigenlijk aan COVID lijden

Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een Nederlandse begrafenisondernemer stelt een onschuldige vraag: Waarom zien de lichamen er de laatste tijd zo vreemd uit?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDerde Wereldoorlog alarm: De Russen maken een grote doorbraak en de Oekraïners worden steeds wanhopiger
Volgend artikelHet podium is klaar voor Hybride Wereldoorlog III
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Weet je wat ik ooooo zo jammer vind dat niemand hier in de politiek de gifprik heeft genomen. Anders waren er bij nu hier ook best wel doden en gewonden gevallen,maar nee hoor helemaal niks verdorie🤨dat zegt dus dat de politiek zich niet heeft laten vaxen.😡

  • Ja dat is jammer ja maar een goedmakertje is dat politie, justitie, boa’s en bijvoorbeeld gerechtsdeurwaarders wel goede volgzame schapen zijn.

   Dat ruimt iig nog iets op van die terreurorganisatie genaamd overheid..

  • Ik zou alle D666’ers en in het bijzonder Jan Paternotte, Tjeerd de Groot en Sjoerd Sjoerdsma wel kronkelend in elkaar willen zien zakken terwijl we de angst in zn ogen kunnen zien. Ach… nu ik er over nadenk, ik wil al de demonen die ons land en de mensheid verraden wel zien kronkelen in doodsangst. Misschien komt het nog zover, ik bid dat God de mensheid redt van de ondergang en de demonen vernietigd.

   • dan kun je lang blijven bidden,…oh wacht dat is de bedoeling ook,..wachten tot Jezus komt wachten totdat God ingrijpt wachten wachten en nog veel meer wachten en dan is het te laat. Jullie hebben je in de luren laten leggen. Maar ik neem je niks kwalijk hoor ik bedoel als een leugen al meer dan 1700 jaar wordt verkondigd dan ben je een grote als je daar door heen kunt prikken. Maar wacht zei niet iemand 2000 jaar geleden Know ThySelf??

    • @Wow – De god van Naam is niet dezelfde als welke jij beschrijft. Ter info. Veel mensen hebben het over ´God´, maar tegenwoordig is het verstandig om te achterhalen over welke god ze het hebben. Occultisme viert hoogtij.

 2. De man oogt jong, dus niet oud en der dagen zat.
  De man oogt gezond en sportief.
  De man wil in conditie blijven en is daarom actief in de sportschool.
  De man werkt zich daarvoor in het zweet.
  De man wil duidelijk gezond blijven door daar moeite voor te doen.
  De man wil waarschijnlijk dus lang leven.
  De man heeft blijkbaar veel plannen en denkt niet aan een vroege dood.
  De man sterft echter plotseling en totaal onverwacht.
  Heeft de man een fout gemaakt bij zijn strijd om gezond te blijeven?
  Is de man’s plotselinge onverwachte dood verklaarbaar?
  Heeft de man iets giftigs ingenomen?
  Heeft de man zich met iets giftigs laten inspuiten?
  Heeft de man geluisterd naar ‘professor dokter psychopaat Bill Gates’?
  We weten het niet, het is slechts een donkerbruin vermoeden.
  Ik persoonlijk weet uit ervaring dat er de afgelopen jaren veel sportschoolgangers konden kiezen: je met een bloedprop’vaccin’ laten inspuiten, of kunnen fluiten naar sporten in de sportschool.
  Ik laat het antwoord op mijn vragen dus maar in de lucht hangen.
  Maar ik vermoed en voel dat de man nog geleefd zou hebben als ….

 3. Waar kan ik mijn 7de shot gaan halen?
  In mijn gedachten hoor ik Jim Breuer’s Somebody had to say it – show: 6 foot safe, 5 foot dan-ger…

 4. Hi, hi, hi…. ironisch eigenlijk…. Als je zo serieus met je gezondheid bezig bent, hoe kun je dan in vredesnaam zo grenzeloos achterlijk zijn om zo een prik te nemen….. (ik ga er vanuit dat meneer de politieman een prik heeft gehad). Ik zie het bij iemand in mijn vriendenkring… 5 maal per week sportschool, regelmatig vasten, speciale voeding en supplementen, koude baden nemen…… en 4 gifprikken… whaaa, whaaa ha ha… Dus…. je investeert jaren om iets te bereiken… en binnen enkele maanden breek je het af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in