De zeer gerespecteerde arts en uitvinder Richard Fleming heeft een 32 minuten durende gedetailleerde presentatie vrijgegeven waarin hij zijn schokkende bevindingen documenteert, bericht Infowars.

Eind 2020, nog voordat de injectie van Pfizer was uitgerold, waarschuwden topwetenschappers en deskundigen over de hele wereld dat de injecties van Pfizer en Moderna een extreem risico inhielden op het veroorzaken van bloedstolsels, myocarditis en andere cardiovasculaire problemen.

Een jaar later zijn Pfizer en Moderna gedwongen waarschuwingen uit te brengen die bevestigen dat hun controversiële mRNA vaccins inderdaad een lange lijst van problemen kunnen veroorzaken die niet alleen beperkt zijn tot het hart- en vaatstelsel.

Nu heeft onderzoekswetenschapper Dr. Richard Fleming het Covid-19 Pfizer vaccin getest op verse menselijke bloedmonsters in vitro en een reeks nachtmerrie-achtige ontdekkingen gedaan die de bevindingen van de medische gemeenschap bevestigen.

Bekijk de presentatie hieronder en zorg ervoor dat u deze deelt met anderen om grote farmaceutische bedrijven verantwoordelijk te stellen voor de schade die zij hebben aangericht aan honderdduizenden mensen wereldwijd.

Medical Bombshell: Pfizer Vax Attacks Human Blood Creating Clots Under Microscope


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Gezondheidspaspoort als vernedering” – Filosoof waarschuwt “Er suddert een burgeroorlog in Frankrijk”Volg Frontnieuws op Telegram

  Ziekenhuizen in heel Australië overstelpt door vaccin-gewonde patiënten
Vorig artikelAustralische gezondheidsautoriteit: Ongevaccineerde burgers moeten uit de gezondheidszorg gedwongen worden en “de natuur zijn gang te laten gaan”
Volgend artikelBill Gates’ lichaamstaal ontcijferd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Dus zelfs onder de beste omstandigheden zorgt de shot nog altijd voor bloedklontering en zit er een berg troep in het “”””vaccin””””.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in