© Alex Mecl op Unsplash

In de biologie, worden ziekteverwekkers gedefinieerd als elk organisme of infectieuze agens dat ziekte kan veroorzaken. Denk even terug, toen de autisme golf begon en sommige eerlijke dokters de ware oorzaken begonnen te herkennen. De CDC had het vaccinatieschema voor kinderen verhoogd van ongeveer 18 vaccins voor de leeftijd van 7 jaar, tot maar liefst 60 vaccins voor de leeftijd van 7 jaar. Dat was een veelbetekenende verandering die onthulde dat vaccins neurodegeneratieve eigenschappen hebben die het immuunsysteem (denk aan ADE), het centrale zenuwstelsel, de hersenactiviteit en de juiste ontwikkeling van systemische functies in de kindertijd permanent kunnen beschadigen. Autisme spectrum stoornis (ASS) werd bijna van de ene op de andere dag een epidemie, waarbij in plaats van 1 op de 68 kinderen het 1 op de 10 werd, schrijft S.D. Wells.

Denk eens aan Bill Gates die betrapt werd op het promoten van tetanusvaccins in Afrika, waarvan werd ontdekt dat ze steriliserende chemicaliën bevatten die niet in die prikken thuishoorden. Dat was een belangrijke onthulling dat vaccins worden gebruikt als wapen om de wereldbevolking terug te dringen, en toen schepte Bill Gates erover op tijdens een van zijn illustere (sinistere) TED-conferenties dat we de wereldbevolking met een paar miljard mensen zouden kunnen terugdringen als we “echt goed werk zouden leveren met vaccins”.

Vaccins bevatten verontreinigingen en ziekteverwekkers die menselijke systemen permanent kunnen verminken, inclusief hersenfunctie en voortplanting

Het is ook bekend dat vaccins vergiften bevatten van zware metalen, waaronder kwik in extreem hoge doses, die je vindt in meervoudige doses griepvaccins (griepprikken), naast diverse andere inentingen. Van deze giftige stoffen is bekend dat ze de bloed-hersenbarrière passeren.

  Pfizer schandaal: CEO Albert Bourla onthult dat twee COVID-vaccinprikken 'zeer beperkte bescherming' bieden, nadat hij beweerde dat het vaccin '100% effectief' was

En nu zien we al de nadelige gevolgen van het rondzweven van miljarden Covid-virus-imiterende, giftige spike-eiwitten door het hele vaatstelsel, waardoor het hart, de hersenen en vitale reinigende organen worden geïnfecteerd en verstopt raken. Dit is door artsen die bloedmonsters van de gevaccineerde slachtoffers hebben geanalyseerd en door autopsie bewezen.

Dit is de reden waarom de FDA en CDC er moeite mee hebben om de Covid klonterprikken momenteel voor kinderen goedgekeurd te krijgen (denk hierbij aan myocarditis). Dit zou de vaccinindustrie decimeren, mochten miljoenen kinderen plotseling autistisch, doof, blind, verlamd worden en/of overlijden als gevolg van Covid injecties, wat een reële mogelijkheid is.

Verwacht een golf van auto-immuunziekten, geboorteafwijkingen, autisme en onvruchtbaarheid als gevolg van schade door spike-eiwitten van de met virussen en ziekteverwekkers verrijkte klonterprikken

Amerikanen scheppen graag op over het beschikken over een goede “medische dekking” door hun werkgevers, maar die dekking zal de blijvende schade die is aangericht door vaccins niet herstellen, zelfs niet als het de kosten dekt van de chronische, langdurige zorg die nodig is om met dit alles om te gaan. Ernstige reacties van mensen op vaccins zijn vaak te wijten aan de antigenen, hulpstoffen, emulgatoren, zware metalen, bloed (albumine) van andere dieren en mensen, chemicaliën, ziekteverwekkers, meerdere virusstammen, genetisch gemodificeerde virussen en bacteriën, en de lijst gaat maar door.

Nu hebben we de dodelijke Covid-“vaccins”, die eigenlijk helemaal geen vaccins zijn. De injecties met eiwitladingen (J&J) en de mRNA-prikken (Pfizer en Moderna) hebben één groot probleem gemeen – ze zijn verantwoordelijk voor MILJOENEN giftige, virus-imiterende spike-eiwitten (nanodeeltjes) die het bloed verstoppen en de katapult zijn van eindeloze chronische gezondheidsschade.

  Het is officieel: Het COVID narratief is officieel dood

Leerproblemen en onvruchtbaarheid kunnen een gevolg zijn van bloedvergiftigingen, waaronder geïnjecteerd kwik en virale ziekteverwekkers. Of de nieuwe golf baby’s die geboren worden, neurologische ontwikkelingsproblemen, mentale achterstand, leerproblemen op lange termijn, enz. zullen hebben, valt nog te bezien. En wie zal de kosten van dat alles betalen? Big Pharma? Geen schijn van kans.

De pandemie wordt in werkelijkheid veroorzaakt door de vaccins, niet zozeer door de Chinese griep. Pas op voor injecties die geen immuniteit bieden, geen preventie van ziekteoverdracht en zeer beperkte, afnemende bescherming tegen ernstige gevallen van Covid. Tienduizenden mensen sterven aan de covidgriepprikken (inclusief baby’s in de baarmoeder), en ontelbare anderen beschadigen hun vitale immuun-, reinigings- en voortplantingssysteem, mogelijk voor altijd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dokter doet bloed- en immuunsysteemtest voor en na COVID-vaccinatie, de alarmerende resultaten motiveren hem om deze video te delenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBeste “Niet Volledig Gevaccineerde” Australiërs, Gij zult niet… Veertien Nieuwe Regels voor Gezonde Mensen
Volgend artikelAustralische gezondheidsautoriteit: Ongevaccineerde burgers moeten uit de gezondheidszorg gedwongen worden en “de natuur zijn gang te laten gaan”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in